Miresele anului 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 16
balkina spune:
Nu e tarziu sa ajungi la 20:00 la restaurant, dar nu mai tarziu de atat.
La mine e excelent ca avem biserica la 2 minute de restaurant si avem si jumate de slujba de cununie facuta. Asa ca la noi se va termina slujba cu tot cu pupaturi in maxim 45 minute. Deci vom ajunge pe la ora 19:00 la restaurant, ca sa mai prindem si lumina pentru poze in gradina restaurantului.
Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1
ooana spune:
Gio...sincere condoleante! Intotdeauna bunicii au un loc special in inima noastra fiindca ii pastram in cutia cu amintirile din copilarie!
Fetelor v-am tot citit...si m-am decis ma duc sa discut la biserica saptamana asta! O sa va spun cum au decurs lucrurile!
In legatura cu rezervatul restaurantului....sa va spun...ca ne trecuse prin minte o idee sa facem nunta mai repede si am intrebat la restaurant daca au loc....si mare ne-a fost mirarea sa auzim ca e ocupat tot in mai si iunie....asa ca depinde de politica restaurantului in privinta rezervarilor pentru ca sunt convinsa ca nu peste tot e asa! Dar daca accepta sa faca rezervari cu un an inainte atunci normal ca nu mai sunt locuri! Noi am facut rezervarea in aprilie deci cu 1 an si 2 luni inainte!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Giova spune:
Sar'mana fetelor!!!Multumesc ca sunteti alaturi de mine.
s-a intamplat exact ce nu vroiam: 1. avem cununia exact dupa o sapt. dupa ce a murit bunicul meu (sunt nascuta in aceeasi zi cu el 14 febr. si port numele- Virginia).
2. parintii si matusile vor fi in negru, nu am vrut ca la nunta mea sa fie imbracati parintii in negru.
Sper din suflet ca la nunta de la anul sa nu se mai intaple vreo nenorocire.
Am vrut sa amanam totul, dar am vb. cu bunica si cu tata si nu au fost de acord.
Oricum nu vom face chef, doar vom lua masa la restaurant cu familia.
Si duminica la biserica ca pune parastas.
Am citit tot ce ati scris, dar mai scriu maine, ca ma pregatesc sa plec acasa.
pupici la toate!!!
poze
gio si bb Marco 26+
dyadya spune:
Giova, condoleante si din partea mea! Nu stiu ce sa-ti zic in legatura cu cununia la o saptamana dupa inmormantare...Si noi avem bunici batrani, si ne-am gandit daca, Doamne Fereste!, ce facem? Dar cred ca nu poti lua o decizie decat daca esti pus in situatia respectiva. Eu cred ca, pe principiul legaturii dintre bunici si nepoti, si in ideea ca fiecare bunic vrea sa-si vada nepotii la nunta, cred, ziceam, ca ei si-ar dori sa mergem mai departe cu planurile si sa nu sistam totul. Acum, depinde si de cat de bine te simti tu, sa nu te simti vinovata, ca atunci nu are nici un sens. Parerea mea: gandeste-te ca i-ar fi placut sa te vada maritata si nu ar fi vrut sa fii trista in acea zi. Iar faptul ca tu faci un pas firesc in viata, un pas planificat din timp nu inseamna ca sfidezi ceea ce s-a intamplat. Daca te-ar fi apucat brusc saptamana asta febra maritisului, atunci, intr-adevar, ti-am fi spus sa te potolesti. Dar asa... Si acum, stiu ca este trist, dar asta-i adevarul: mortii cu mortii si vii cu vii. Tu acum tb sa te gandesti la bebe Marco, sa te gandesti ca principalul "beneficiar" al acestei cununii facute anul acesta este copilul: sa vina pe lume intr-o familie cu acte in regula!
Stii cum se spune: se incheie un capitol dar incepe intotdeauna altul....
pepenash spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Scump!! In general, un meniu de felul celui mentionat de tine urca pana pe la 40 euro...care si-asa mi se pare mult, tinand cont de faptul ca, la noi, excluzand fructele si vinul (din ce-ai mentionat tu), care-au fost ale noastre, costul unui tacam (4 feluri, cafea, tort, prajituri, saleuri, sucuri, apa, vodka) s-a ridicat la "fabuloasa" suma de 800.000 lei (vechi ). 55 euro inseamna aproape 2 milioane/om numai mancarea. La suma asta se adauga amenajarea, muzica, filmarea, pozarea. Si unde ajungem?! Parerea mea: la banii astia, io nu m-as "risca" sa ma duc la nici o nunta! (No offence!) Sunt convinsa ca exista si alte locuri cel putin la fel de frumoase, dar mult mai accesibile...
Multumesc frumos, Olguttza! Din pacate, multe alte locuri pentru noi nu prea sunt, lista avand deja 180 de persoane, fara parinti, bunici, invitatii nasilor si formatie, Dj, cameraman si fotograf, carora le vom asigura si lor o masa. Sau nu le stim noi. Restaurantul ar trebui sa aiba o sala mare, pentru ca nu vrem mai multe saloane mai micute, si terasa sau gradina, rezervata noua chiar si contra cost, fara insa a ni se cere niste preturi aberante, gen 3000 euro cum am patit la alt restaurant.
Eu nu as vrea sa spun invitatilor cat este meniul, tocmai pentru a nu avea surprize neplacute, dar daca se intereseaza putin, tot vor afla. Si din acest motiv am lansat intrebarea printre voi, sa-mi fac o parere despre felul in care ar reactiona invitatii mei.
ralnied1 spune:
Giova, imi pare tare rau pentru tine! Fii tare! Trebuie!
Uite ca eu sunt oarecum intr-o situatie apropiata de a ta... Si bunicul meu este f bolnav si nu stiu zau--Doamne fereste de rau!-- ce se poate intampla pana la anul... Si de la o luna la alta e f schimbat. Nici nu vreau sa ma gandesc. Initial am zis ca daa se intampla ceva, sistam totul... Apoi am stat si m-am gandit si nu cred ca bunicul ar vrea asa ceva. El toata viata si-a dorit doar sa ma vada fericita...
Nu mai zic ca in 1994, bunicul de pe tata a murit joi, pe 3 martie si sambata, cealalta nepoata a lui (verisoara mea dreapta) a facut nunta... Evident, a fost ceva restrans, pentru ca el era bolnav de ceva vreme si toata lumea se astepta sa moara... Dar nimeni nu credea ca se va intampla chiar atunci. Ca sa nu mai zic ca a doua zi, duminica, a fost inmormantarea... Iti dai seama...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
dyadya spune:
Neata fetele!
Pepenash, eu una cred ca omul fuge de restaurante scumpe, ba chiar fuge de restaurante despre care crede ca sunt scumpe! Acum depinde si de ce invitati ai la nunta. Daca sunt numai oameni cu situatii materiale bune, atunci nu-i problema, ca or mai fi fost si la alte nunti pe la acest gen de restaurante si stiu despre ce e vorba. Daca, pe de alta parte, invitatii tai sunt oameni obisnuiti, cu situatie materiala nici prea -prea nici foarte-foarte, atunci , da, exista riscul sa nu vina pe considerentul: "decat sa ma injure ca le-am dat prea putin si au iesit in paguba, mai bine stau frumusel acasa si le iau un cadou!!!" Plus ca omul se gandeste ca participarea la o nunta nu ar trebui sa-l bage in datorii pentru urmatoarele cateva luni. Adica, da, vin la nunta, este un efort financiar pt mine, dar asta nu inseamna ca de maine nu mai mananc. Si aceasta categorie de invitati(cea mai mare, parerea mea) sunt cei care fug mancand pamantul cand aud de Marriot, Hilton, sau alte treburi pompoase pe care le vad doar la TV!Si nu poti sa-i condamni! Nici tie nu ti-ar placea sa iti vina toata lumea la nunta dar sa-ti dea fiecare cate jumate din cat ar tb sa-ti dea, si nu ti-ar placea nici sa-ti vine doar un sfert dintre invitati pt ca doar aceia si-au permis. Trebuie sa gasesti un restaurant care sa aiba si capacitatea dorita de voi, dar sa fie accesibil si la pret. Chiar daca nu arata minunat-pt asta exista decoratiuni- dar omul vine mai cu drag la un restaurant mai ..."normal" si chiar iti da bani in plus fata de meniu, decat la un restaurant mirific unde nu-si permite nici macar sa ia masa o data pe an!
jesia spune:
Neata fetelor,
Sunt tare suparata pt ca aseara am vorbit cu soacra despre nasi. Noi vrem sa ne punem nasi niste prieteni buni, iar ei vor sa ne buna nasi pe unul din baietii nasilor lor de cununie (ati inteles ..nu? ).Si aseara ii explicam ca ar fi bine sa nu insiste prea mult cand se duc sa vorbeasca cu nasii pe care ii vor ei ......... (ca poate nu vor aia si-i punem pe cei pe care ii vrem noi). Dar ea nici nu vrea sa auda ca este imposibil si nu se poate face asa ceva, ca trebuie sa-i intrebe pe mai intai pe nasi pe care ii vor ei ca sunt din familie si daca ei accepta va trebui sa renuntam la nasii pe care-i vrem noi.Eu ma rog sa nu accepte aia ca sa evit un scandal...........pt ca nu o sa fac cum vor ei, si la urma urmei nasii sunt pt toata viata.Oricum cei pe care-i vor ei sunt din alt oras..........si ma simt fortata sa fac cum vor ei
Si mai ales ca puiului meu nici nu-i pasa ....pt el nu conteaza cine o sa-i fie nasi si ca nu vrea discutii
Sunt cam singura
kateryna spune:
Jesia, de ce nu iti pui 2 perechi de nasi? Asa impaci (dupa cum e o vorba romaneasca) si capra si varza.
Nunta noastra
Poze