Miresele anului 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

quote:
Pai, teoretic, slujba la biserica dureaza cam 1 ora. Apoi urmeaza puapturile in biserica + pozele de afara...inca vreo 30 de min., iar alte 30 de min (+,-) ti le iei pentru drumul catre restaurant, in cazul in care este mai departe de biserica ... si gata.

Deci daca pun biserica la 18.00 si ajung la restaurant la 20.00 e ok? Nu e prea tarziu? Nu stiu...intreb si io?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by olguttza
Prima oara cand am fost acolo, a fost intr-o miercuri si mi s-au lungit urechile asteptand sa termine moliftele si celelalte (ma dusesem pe la 4, deh...). Vinerea, la fel, preotii stau pana seara tarziu. Asa ca, io zic, aveti timp...

Io avusai noroc ieri, nu ma lasa sa asptt decat vreo 10 minute...avea niscaiva treaba cu niste acatriste, cred...o sa-mi incerc norocu' maine...sper sa nu ma ia al meu in sutir ..ca ieri facea 13-a4 p'acolo...n-are rabdare nici cat o musca ... da'i al meu, nah

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

quote:
Originally posted by krelia

quote:
Originally posted by tigrutz

M-am dus bou si m-am intors vaca . Preotu' intr-adevar nu era acolo, cica sa venim maine, dar nu intre 1 si 3 ca popa e in pauza...sa va mai zic ca exact intre orele alea am eu pauza de masa? da' daca nu poate popa...

I told you sooooooo!!!

26 august 2006

Da iubita, tu zisesi, dar eu vorbisem deja cu al meu si el cam in 10 minute ajungea, asa ca am zis macar sa mergem pana acolo. Am profitat de ocazie si am fost amandoi la masa, asa ca a fost si o plimbarica frumoasa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cri.
Deci daca pun biserica la 18.00 si ajung la restaurant la 20.00 e ok? Nu e prea tarziu? Nu stiu...intreb si io?

Ce sa fie prea tarziu? Biserica?? No way...majoritatea sunt asa..unele chiar la 18.30, Stai linistita, eu nu cred sa fei tarziu..asa am ps si eu!

26 august 2006

Mergi la inceput

si eu tot la 18.00 vreau sa pun biserica si pe la 11 civila, n-as vrea sa ma trezesc pe la 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Aha, bun, mersi frumos. Intreb si eu cum stau lucrurile, ca habar n-am...de..n-am mai fost mireasa Poate ma duc si eu saptamana viitoare sa intreb pe acolo pe la biserica ce si cum....pana atunci mai iau si salariul, ca acum dupa avansul la restaurant sunt in faliment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Salut dragutelor!!!
Scriu si eu dupa 2 zile, dar a murit bunicul sambata si am fost plecati acasa.
Promit ca daca nu azi, maine sigur citesc ce ati mai scris.
Pupici la toate!!!!

poze
gio si bb Marco 26+

Mergi la inceput

Giova, condoleante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Giovasincer imi pare foarte rau pt tine.........condoleante

Mergi la inceput

Condoleante, Gio!
Vorbim maine!

26 august 2006

Mergi la inceput