Miresele anului 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 17
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by pepenash
Cum vi se pare un meniu de 52-55 euro la Crowne Plaza
Scump al dracu' !... Sincer, eu as refuza politicos... pai gandeste-te, poate pt tine nu e o problema suma asta, dar pt invitati... sau toti sunt cu bani ? ca daca spui Crowne, se stie ce sume sunt acolo... si parerea mea e ca risti ENORM !...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
Andita spune:
Vai, fetelor, cat ati scris, am ramas in uram de tot, cu serviciul asta, care ma cam tine ocupata...
Giova, condoleante. Nici nu vreau sa ma gandesc ca mi s-ar putea sa mi se intalmple si mie in curand, bunicii mei amandoi au peste 80 de ani.... Doamne fereste!
Eu am inceput sa ma impac cu gandul ca o sa fac nunta in Buzau. Asta e, la urma urmei, tot bine o sa iasa, ca ma implic personal. La capitolul implicare, sper sa nu iasa scantei cu tata socru, care are un caracter la fel de tare ca al meu, si s-ar putea sa ne ciocnim puternic la unele aspecte. In fine, ce-o fi, o fi.
Ce vroiam sa va zic: am fost in mall luni seara, eram tare grabita, dar am aruncat un ochi la magazinul de dulciuri de la intrare, pentru ca ceva mi-a atras atentia: erau niste bomboane care aratau exact ca niste marturii, ambalate frumos in dantelute si voaluri, colorate si impopotonate.....foarte interesant. Din pacate nu am vazut pretul, ca eram grabita, dupa cate va spuneam, dar promit sa ma interesez.
Va pupacesc, sper sa mai scriu in curand, cand mai termin cu treaba..... Of!!!
Nunta noastra
Poze
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by jesia
Noi vrem sa ne punem nasi niste prieteni buni, iar ei vor sa ne buna nasi pe unul din baietii nasilor lor de cununie
Ooooffffff !... socrii astia ! Pui mic, vb cu puiu' tau si nu stiu, bate-l la cap, plangi, fa ceva, dar nu-i lasa pe scori sa-ti aleaga nasii ! cum adica, sa mearga ei in locul vostru ? adica ai nasi pe unii de pe strada, niste straini ? nu conteaza ca-s fiii nasilor, duca-se !... sunt nasii vostri, nu ai lor si sunt pt toata viata !!! impune-ti pct de vedere, ca altfel...
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
la Club Elite - nu cred ca in sala aia incap 180 de persoane.
Ba incap !... chiar mai multe...
Raza de soare
Raza de soare spune:
Eu nu cred ca in cazul soacra-mii sa se intample minuni, dar ma pune pe ganduri... discutia aia serioasa cu noi a avut loc aseara... si ce credeti ca ne reproseaza ? de fapt, mai mult mie... ca suntem restrasi... ca vin de la munca si dc o vad in bucatarie cu fi-sa, la barfa, eu nu stau... si i-am spus ca nu vreau sa deranjez... si cica ea vrea sa stam mai des de vorba, ca ma considera fata ei... mi-a mai spus asta, dar nu se poarta ca atare... ca vrea sa ne intelegem, sa fie bine... pai asta as vrea si eu, dar cu cine ?
In sfarsit, voi incerca, dc asa am sanse sa-i inchid gura...
V-am spus ca a inceput sa se intereseze si de nunta noastra... ce bautura vom lua... zice sa nu cheltuim mult... am aflat cat o sa ne dea la masa... s-a dat de gol... mi-a dat vaze cu flori de la cununia lu' fi-sa... ca stie ca-mi plac florile... zau ma mira... ce-o fi cu ea ? oare faptul ca am ajutat sambata la pregatiri o fi schimbat-o ? puiu' zice ca da... mai vedem...
Raza de soare
emilyjeuly spune:
pepenash, si eu fac nunta intr-un loc scump. noua ne-a placut si vom face acolo chiar daca in loc de 200 de persoane vin numai 150. prefer sa fie ceva de vis decat sa regret mai tarziu. intr-adevar la un asemenea restaurant nu iti acoperi decat cheltuielile cu meniul, dar eu cred ca oricum in ziua de azi nu mai faci nunta pentru a ramane cu ceva decat cu amintiri frumoase . si noi ne facem nunta singuri fara ajutorul nimanui, asta nu pentru ca nu are cine ci pentru ca asa am vrut noi. parerea mea este sa faceti acolo unde va doriti voi si cine tine la voi intr-adevar, prieteni, rude, colegi, vor veni chiar daca meniul este mai scump.
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
jesia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
[mi-a dat vaze cu flori de la cununia lu' fi-sa... ca stie ca-mi plac florile... zau ma mira... ce-o fi cu ea ?
Mai...bravo ce sa-ti zic suipa-i in san sa nu o deochi
Ma bucur pt tine si sper sa-ti fie din ce in ce mai bine cu soacra
Bravo !!!
Raza de soare spune:
Na, c-am uitat sa va zic ce era mai important, adica minunea ! Cand vb cu mine, ca puiu' doar zambea si se foia de colo-colo, soacra-mea plangea ! Si culmea, cu lacrimi... dar repet, tot n-o cred... asa-s eu, mai precauta...
Raza de soare
leyla spune:
Eu cred ca nu incap. Prietena mea a facut acolo si a vut 120 invitati care au incaput numai bine. Maxim doua mase ar mai fi putut inghesui...
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
la Club Elite - nu cred ca in sala aia incap 180 de persoane.
Ba incap !... chiar mai multe...
Raza de soare
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/nela_leon/album?.dir=4bba&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//uk.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos