Bebelusi de mai-iunie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

andreeaatan, am vazut niste postere pe site-ul chic bebe

fran, mie dr mi-a zis sa maresc cant. de suc pana ajungem la 90ml.(30morcov,30mar,30citrice)

Adina si Ema-Elena (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salutare
Loreen, imi pare rau ca suferi atat de mult si tu si fetele. Sper din tot sufletul sa uiti durerea cat mai repede, iar Delia sa inceapa sa manance. Mai, cred ca inebunesti cand vezi ca nu mananca mai nimic. Cu singuranta nu-ti este usor si sper ca sotul tau iti acorda tot sprijinul de care ai nevoie. Mergi cu fetele la doctor, nu stiu incearca alt laptic pentru Delia, la fructe am inteles ca tu ii dai hipp, incearca mar putin fiert (eu asa ii dau lui Filip de 3 zile, ii fierb putin bucatile de mar apoi le zdrobesc si adaug cereale de piersici si caise de la hipp, azi incercam branza de vaci. Oricum am observat ca merele ionatan ii plac cel mai mult.) Iar banana nu stiu daca ati incercat inca aruncata in apa clocotita si apoi facut pireu si adaugat cateva picaturi de lamaie, un deliciu. Poate, cine stie Delia s-o fi plictisit de una alta, si daca da cu nasucul de un gust nou isi revine cat de cat. Nu stiu, poate nu-ti spun nimic nou dar incerc poate iti vine vreo idee.
Crissi, da pediatra voastra ce opineaza despre "kopilotul cu greutate"? Inseamna ca ai avut laptic gras mamico, si la mine pe vremea cand mai reuseam sa mulg ceva se aduna grasimea deasupra dar facea o dunguta galbena subtirica cam de 2-3 mm.
Bravo pentru fetele care pot sa evadeze putin sa se relaxeze. Si eu as putea sa-l las cateva ore pe Filip cu taica-su si chiar se va intampla asta cat de curand ca trebuie sa alerg putin prin magazine pentru ca pe 23 oct sunt nasa mare si n-am cu ce sa ma imbrac. O sa merg la cumparaturi cu fina si cu nasa mea si cred ca va fi distractiv ca n-am mai facut asta de muuuuuulta vreme.
Apropo de asta, Luluku si nasa mea avea aceeasi problema ca si tine acum 4 ani, adica sotul ei venea de la munca si se minuna ce a facut ea toata ziua de n-a spalat, gatit, mancat, calcat etc. Si intr-o dimineata de duminica ii zice ea: vezi ca ma duc pana la sor-mea (care sta super aproape de ei) pentru o jumatate de ora ca nu stiu ce vrea sa-mi arate, stai tu cu Cris ca sa n-o mai car dupa mine. Si a stat toata ziua. El inebuniese si a inceput cu telefoanele: hai domne ca ai zis ca stai o juma de ora - da, vin in 10 minute el iar: aloooo, iti bati joc de mine???- ea: nuuuuu, iubitule, acum vin, uite in 5 minute ma incalt si tot asa. De intors s-a intors cam pe la ora cand venea el de la munca si l-a gasit cazut la datorie pe canapea cu fi-sa in brate dormeau amandoi de zici ca trasesera la jug, si nici macar in parc nu iesisera... Cand l-a vazut asa, s-a emotionat un minut doua la asa tablou apoi pac! a inceput sa bata din palme sa-l trezeasca: aloooooo, pai ce inseamna asta??? n-ai gatit??? n-ai spalat??? ce-ai facut, frate, toata ziua de te gasesc dormind ca pe primadone??? S-a lecuit nasi-miu sa-i mai reproseze ceva, a bagat la cap si si-a dat seama cat de mult gresise. Eu am noroc ca lui Mihai ii place foarte mult sa stea cu Filip si nu-mi reproseaza nimic ca i-as invineti okii. de fapt nu stiu cine are noroc, eu sau el...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Crissi, nici mie nu mi-a venit inca ciclul. Alaptez in continuare cam 6 mese pe zi si iau si Exluton anticonceptional.

Andreea, mamica lui Thomas, uite aici niste desene de la Disney. De fapt sint desene pentru printat si dat la copilutzi sa coloreze. Asa ca sint alb/negru. Le colorezi tu Daca printezi le scoate in format A4: http://www.disneywarehouse.com/Coloring/coloringtest.shtml

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Neatza!

La multi ani! ANA MARIA(tzumpiloi)... Sa te faci mare si sa fii sanatoasa!

Laura, pai sa stii ca am avut si inca mai avem o vacanta de vis... In afara de muscatura cainelui ne-au mers toate super...
Iar cu sanii, am luat 2 pastile de DOSTINEX si la vre-o sapt mi s-a oprit laptele de tot... Si Alex a inceput sa ia bine in greutate si numai cu NAN. Ca cica asta conta cel mai tare!
Crissi, pai sa stii ca nici mie nu mi-a veni ciclul si am terminat cu alaptarea. Mie Dr. Gineco, mi-a zis ca o sa imi vina, dar probabil mai am de asteptat, ca nimic pana acum...

Astazi vom merge la mare sa facem iar baita ca este super afara si este pacat sa pierdem asa zile faine!

pupicei

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Hello!

Si eu ma incadrez in categoria mamicilor cu lapte gras. Asta cand aveam mai mult. Acum seara sunt cam "fleasca". Si fi-miu refuza laptele praf. In culmea disperarii, aseara am "incalcat" regula si i-am dat mai intai laptele praf (din care a baut chiar 100 ml!) si dupa aprox. o ora i-am mai dat sa suga de la mine. Nu a dat semne ca l-ar fi durut burtica, asa ca ma tenteaza sa mai incerc si diseara. Ca daca ii dau intai de la mine, nu mai vrea laptele praf nici mort! Smecher Piticu'..

Laura - saru'mana pt intrebare. Eric face mai bine, cred. Si sper. De 2 zile ne-a lasat sa-i schimbam noi pansamentele si eu zic ca e ok. Acum o sa vedem ce zice si dr diseara, ca iar mergem la control. Sper sa nu-i mai ia cojitele ca data trecuta, ca mor eu de durere in locul lui!

Apropos, va intreb o chestie ca poate am noroc: stiti cumva pe cineva care ar vrea sa vanda un Tico? Ca ne tot chinium sa gasim pe net si nu prea avem succes..

Va pup!

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

A murit bunica mea... M-a sunat fratele meu mai inainte. Nu pot face nimic, sint cu copilul in casa, n-am cu cine sa-l las.
Era batrina, 90 de ani, dar era inca in putere. A gasit-o cred ca mama pe jos in baie.
Nu stiu ce sa fac...Noroc ca era intimplator fratele meu la Buftea la ai mei, ca nici nu vreau sa ma gindesc in ce stare sint. Pling si ma invirt prin casa si nu stiu ce sa fac.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Gabitzam - condoleante!!! Daca putem sa te ajutam cumva, cu ceva, sa ne spui. Suntem alaturi de tine!!

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Neata!

Aseara credeam ca o sa am de furca cu Maya, era maraita, avea nasul infundat, abia putea sa respire si cand i-am luat temperatura avea 38. I-am dat Tylenol la fiecare sase ore, i-am pus apa de mare in nasuc (multumesc Cornelia!) si dimineata s-a trezit de parca n-a avut nimic!

Acum a iesit afara cu buni, a imbracat-o bine si sper sa nu o intoarca raceala!

Ieri am facut-o si eu de oaie! Am mers pana in oras sa-mi probez rochia si sa-mi iau pantofii iar la intoarcere mi-am pierdut mobilul in taxi !
Acum trebuie sa-mi iau altul - unde nu-i cap, vai de buzunare!

Tina si Maya
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

buna fetelor,
sper ca nu ne-ati uitat. eu intru mai putin sa va scriu dar va citesc in fuga. e mai greu ca sunt pe dial-up si incercam din rasputeri sa mai facem economii.

bb e la fel de mofturoasa la mancare. acum nu vrea nici bebelac nici milupa separat. le vrea doar combinat. e cam ciudat dar altfel nu vrea. m-am cam speriat cand am citit ca milumil ingrasa mai ales ca fata mananca si cate o lingurita de cereala milupal la fiecare masa. asta din cauza ca mananca toata ziua cam 300 ml de lapte. dar dupa un astfel de regim care a tinut 2 sapt coloana mea cam da senme ca fata a luat in greutate. asa ca de dimineata m-am cantarit amandoua. si surpriza pt mami. in total cantarim 59 kg dintre care mami doar 52!!!!! adica am scapat de 2 kg.!!!!mai am 1 kg si revin la kg anterioare sarcinii desi nu mai incape fundul in haine. am inceput sa ii dau de vreo doua zile mar ras cu lingurita. e tare haioasa cum plimba mancarea prin gura si o scuipa. nu cred ca ii place marul ras desi sucul il bea pe tot. cu ocazia asta mai face si ceva kk singurica. oricum la cap mancare stam prost cu apetitul. o sa mergem luni la pediatru sa vedem cum mai stam cu greutatea. era sa uit. si bb al meu de vreo sapt se trezeste din nou noaptea ca sa manance... si tocmai cand incepusem sa dormim si nio toata noaptea! si scuipa si saliveaza si mai si musca ca un caine lau care prinde si nu mai da drumul sper sa ii iasa mai repede dintii ca e tare maraita si are si o stare subfebrila. nu face mult 37.8 in fundulet dar ii arde tot capul.

in ceea ce o priveste pe mamica, adica eu, mai am putin si incep sa vorbesc singura. fata sta cu mine si eu cu ea toata ziulica pana cand vine tati de la serviciu. ultimele 3 sapt a fost plecat din tara asa ca distractia a fost maxima. noroc ca mai venea mama sa doarma la noi peste noapte si ne mai scotea putin in parc. in rest ne distram singurele. mai am putin si clachez si ma apuc din nou de fumat desi dr mi-a interzis. menstruatia nici mie nu mi-a venit. am facut si eu niste teste sa vad daca a venit barza dar nika.

am vazut ca ati facut o listuta cu ce folosim. la noi sunt cam amestecate. pompa- chicco la inceput acum sincera sa fiu folosesc mana (sa nu radeti de mine) dar merge mai bine decat cu pompa. biberoane - nuk si chicco, tetine - cele de la biberoanele chicco si nuk pt mancare solida si nuk 2 pt laptic. suzeta nuk si avent. sper ca nu am uitat ceva.

hai ca v-am facut capul calendar. va pupam

monu si alexia ioana

gabitzam, condoleante. d-zeu sa o odihneasca in pace.

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Ref.suc-noi am atins si cantitatea de 215 ml suc in care am adaugat fulgi de orez, este prea mult? si in ziua respectiva a mancat si 725 ml lapte dar intradevar nu i-am mai dat piureul.Am avut si zile in care a baut suc 190 ml(cu orez),piureul de fructe 80gr si lapte 600.
Am reusit sa gasesc si eu fulgi de orez de la Milupa( Cornelia, Loreen am gasit la farm.Sensiblu de pe Stefan cel Mare, ati avut dreptate ca farm. de la Casa de Cultura este slab aprovizionata) si facand comparatie cu produsul de la Bebelac este o mare diferenta intre modul de preparare. La Bebelac scrie pe instructiuni ca la 200 ml lapte se adauga 2 linguri cu varf de orez si la Milupa la aceeasi cantitate 6-7 linguri.Dar acum am citit din nou gramajul de fulgi de orez vad ca este acelasi adica 20 g insa Bebelacul aproximeaza cu 2 linguri si Milupa cu 6-7. Voi stiti cat grame are o lingura?

Fran si Timeea se taraste ca un serpuletz si se chinuie sa-si ia singura suzeta din patut si da cu nasul in saltea de si-l inroseste dar nu cred ca sunt probleme. Ieri am vazut-o cum incerca sa-si potriveasca varful degetelor aratatoare , era asa de concentrata .Cand ii tin biberonul imi incolaceste bratul cu piciorusele si cu manuta dreapta se trage de par(are in crestet un smoc mai mare ca in rest este parul scurt, abia acum incepe sa-i cresca parul unde i-a cazut) sau se trage de ureche.

corni si bebe(Timeea)11 May 2005
poze Botez Timeea

Mergi la inceput