Bebelusi de mai-iunie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Gabitzam,condoleante.Stai calma sa nu il agiti si pe Andrei, ai vazut ce a patit Delia saracuta, ei simt foarte bine starea afectiva a mamei.Cand vine sotul acasa atunci o sa mergi si tu si sa nu cumva sa mergi cu copilul acolo.Te-am pupat.

Andrea.a incerca sa intri pe www.autovit.ro
Daca spuneai acum cateva luni eu mi-am vandut Tico .

corni si bebe(Timeea)11 May 2005
poze Botez Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Aoleu, gabitzam condoleante!

Mai si eu am auzit o faza naspa. Bunicul meu din Valcea a cazut de pe o scara in timp ce incerca sa culeaga niste struguri de pe o bolta si cum scara era cam subreda, a cazut si s-a lovit la piept. Cica respira greu si merge intr-o parte. Bunica zice ca nu este nimic grav, dar eu ma tem sa nu aibe cine stie ce coaste rupte ca ar fi nasol rau, ca trebuie sa se duca ai mei la Valcea sa-l ia eventual sa-l aduca la Bucuresti si sa ii faca o radiografie sa nu fie ceva mai grav...
E, ziceti si voi? ce de nenorociri... Si, sincer nu aveam nevoie de chestia asta acum... Off! Sper sa fie bine...

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

andreea.a, am intrat eu deja pe site-ul care t-i l-am dat ,au 7 bucati la vanzare.

poze Botez Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

M-am mai linistit putin, ca l-am vazut pe Andrei ca incepe sa urle. Si a trebuit sa-l si alaptez.
Offf, cel mai rau imi pare ca de cite ori mergeam la Buftea la ai mei tot aminam sa trec si pe la mamaie. Desi stau in blocuri vis-a-vis una de alta. Mereu ziceam ca data viitoare. Ultima data am fost cu Andrei la ea, sa il vada, si cind am plecat am lasat-o plingind in pragul usii...

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Corni - saru'mana! Am intrat si eu pe autovit si pe masini.ro insa care erau ok pt buzunarul nostru se si vandusera. Mai cautam..

Gabitzam - sa stii ca si eu fac la fel cu bunica-mea. Si ea are aproape 80 de ani si sta la 3 statii de noi.. Si ma duc din an in paste pe acolo. Mereu ma gandesc ca poate e ultima oara cand o vad, cu toate ca se tine bine, dar nu se stie niciodata. Insa cand se va intampla, sunt sigura ca nu voi mai fi la fel de "linistita". Inca o data, condoleante!

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Am cumparat mai multe CD-uri cu muzica pentru copilasi
Clopotelul Magic- nr.1 si 2 cantecele si jocuri pentru copii- dupa parerea mea sunt ptr.copii de gradinita
Cutiuta Muzicala(cele mai frumoase cantecele)-la fel ptr.copii de gradinita
Cutiuta muzicala nr.4-la fel ptr. copii de gradinita
si aici vroiam sa ajung CUTIUTA MUZICALA-cantece de leagan -interpretate de Corina Danila-este super CD-ul pentru adormit bebelusii,chiar daca nu va place interpreta eu va recomand sa-l luati, Timeea adoarme aproape instantaneu.
Sunt doar 9 melodii:
1.Cantec de leagan(muzica:F.Schubert)
2.Nani Nani(traditional)
3.Cantec de leagan(muzica:W.A.Mozart)
4.Cantec de leagan(traditional)
5.Somnu-i lin(muzica Dan Stesco)
6.Cantec de leagan(muzica C.Meres)
7.Doi Ochisori (muzica Liliana Stefan)
8.Cantec de leagan (muzica J.Brahms)
9.Cantec de leagan(folclor dupa Maria Tanase)

poze Botez Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

gabitzam condoleante!!!

fran Carina se taraste exact cum zici tu ca face Iepu': cand oboseste se sprijina in nasuc, si ai impresia ca nu mai are pe unde sa respire... Am si avut discutii cu taica-miu pe tema asta

Ah, ca mi-am adus aminte: cineva dintre voi (scuze, nu mai tin minte cine) zicea ca ramane copilul cracanat daca il pui pe burtica. Am intrebat pediatra si mi-a infirmat. Deci puteti pune copilutii pe burta fara probleme. Btw, a mea numai asa doarme.

Chris si Carina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

andreaatan- cred ca tu ai intrebat de postere -cauta la praktiker eu am vazut in oradea
ma gandesc ca au aceleasi produse peste tot

Eu de maine merg la lucru. Cele care sunt la lucru v ati redus programul de lucru si daca da, a ajuns doar simpla cerere cconform ordonantei sau ati mai dus si altceva?
Cati ml de piure de fructe le dati bebeilor? eu ii dau aprox jumate de piersica deodata si ar mai cere dar totusi mie frica sa i dau mai mult(am inceput cu linguritele- acum asta inseamna aprox 10-12 lingurite)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

gabitzam- condoleante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Salutici!

Mai, fusaram astazi din nou la mare si facuram baie cum era de asteptat, ca deh cand nu am fost vara acum ne scoatem parleala...
Si fu super... E, uitati poze aici:
MARE 6.10

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput