Bebelusi de mai-iunie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inesuca spune:

Hei, daca vreti sa vedeti niste poze de sap trecuta cu Rebecca-

Poze noi cu Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Noi am apucat deja sa ne rezolvam problemele, Luluku, si am ajuns la concluzia ca daca eu impun liniste si pace in casa, atunci avem liniste si pace. Barbatii sunt copii mici, care nu au nevoie decat de o zdranganea ca sa-si revina. Apoi fiecare cu zdranganeaua lui. Unii cu fotbalul, altii cu parintii...
Noi suntem ok acum si de fumat m-am apucat si din plictiseala...

Am fost azi la pizza cu Thomas, el a fost super, pizza a fost cam prea cu ulei, noi o preferam mai natur, mai uscata...

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna seara...

Incerc sa ma agat de voi ca sa uit,insa tare greu imi adun mintile sa va pot citi,nu mai zic ca mare lucru nu-mi ramane prin cap...

Tot ce va pot spune este ca Delia mea este intoarsa rau de tot pe dos...ieri nu a mancat nimic,eram in pragul disperarii,apoi m-am gandit sa o las in pace...Azi cat de cat a papat mai bine,insa lapte din ce in ce mai putin...fructe cand si cand iar de legume ce sa mai zic...mai deloc...Si mai nou alta problema si zic eu una destul de nasoala...Mananca la 7 ultima masa si dupa baie nu mai vrea absolut nimic decat sa o pun in patut sa doarma...adica doarme singura si se trezeste la 3 fix sa manace ce trebuia sa pape dupa baie...Si asta de cand s-a intamplat nenorocirea cu tata...M-am chinuit de 2 zile sa-i refac programul si nimic...Si uite asa am ajuns la doar 2 biberoane de lapte pe zi, la 3 noaptea si unul pe la 4,in total maxim 300ml...Ce sa fac?!

Bianca si ea face pe viteaza,insa stiu ca este invers...luni o duc la psiholog sa o pot face sa refuleze acum pana nu se adanceste rana

Iar eu ...n-am ce sa mai zic...simt ca ma pierd...incerc sa ma agat de Delia insa parca nu mai reusesc sa ajung la ea...Vineri pleaca si mama de langa mine si cred ca atunci va fi cel mai greu...Ma simt parasita...Sunt constienta ca trebuie sa merg inainte,dar parca numai inapoi o iau...Am fost prea legata de tata ca sa accept acum ca asa a trebuit sa se intample,desi stiu ca nu are totusi nici un fel de logica ce s-a intamplat...Si ca sa fie totul bine m-am apucat din nou de fumat dupa un an si 2 luni...Iar de slabit nu va mai zic,dar chiar nu-mi doream o asa cura...

De luni vreau sa-mi reiau programul de parcuri...Sper sa-mi reuseasca...Fetele chiar imi pare rau ca nu am ajuns si eu sa vin astazi...Beatriced daca mai stai poate ne vedem duminica...

Corni produse Avent sunt mai multe la HelpNet si FarmaPlanet langa spital...

Eu folosesc numai produse Nuk first chois,tetine din latex M,L,si S nr.1 deocamdata,lapte si cereale Humana,ceai Milupa si de tei,lingurite de la canpol ca sunt cele mai mici,mancarita Hipp-fructe,biscuiti Heropentru bebelusi,la produse de ingrijire cosmetica doar Klorane-bebesi binenteles pampersi nr.4 si chiar uneori 4+...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
cum se joaca Delia
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Loreen- probabil Delia isi va reveni mai repede dacat oricare dintre voi. A fost si ea pe maini straine, si-a schimbat programul...ce faci cu mama ta, se poate descurca singura? Tare greu trebuie sa-i fie si dansei...

Am de pus niste intrebari:
1. CORNELIA- cum adica Stefan e lenes si nu suge cu tetine Avent? Am inteles bine ce-ai vrut sa zici? Pai adica merge mai usor cu alt tip?
2. CAT suc de morcov pot sa-i dau pe zi fara sa o fac portocalie la piele? Ca Iepuretele...e neam de iepure, ar bea oricat...
3. CAT suc/nectar/piure de fructe le dati pe zi? Ca Iepu', tot asa, ar hali oricat...
2. Bebeii care se tarasc... Thomas, Rares si cine mai practica sportul asta...SE SPRIJINA/IMPING in barbie si nas? Ca Iepu' asa face si mi-e teama ca daca oboseste ramane cu nasul si gurita in saltea.

Mey, cu Milumil- vad ca va tot feriti de el...E un lapte mai gras- se vedeau chiar si stelute de grasime in el, da' Iepu' a luat in greutate prost cu Milumil si mai bine cu Nan , care e mai "subtire", deci depinde si cum asimileaza kupilul. Ca si pe Timeea, Milumil-ul nu ne-a umflat deloc.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Uff, de cand n-am mai intrat iar ati terminat 2 capitole mai dar harnicute mai sunteti.

Loreen, condoleante, numai acum am reusit sa citesc despre nenorocirea care s-a abatut asupra ta. Trebuie sa-ti fie tare greu si sper sa poti trece peste acest hop cat mai repede caci micutele au nevoie de mamica lor. S-ar putea ca Delia sa nu manance si ptr. ca simte ca tu esti suparata. Multa putere iti doresc.

MariaMunteanuai reusit sa te muti? Bine ai face daca ai reusi sa pleci undeva ptr. un weekend ca sa-ti incarci bateriile cat de cat.

Doamne iti multumesc sotul meu este deosebit, n-am avut si nu avem probleme. El sta cu Patrick chiar si o zi intreaga si ii face chiar placere (ex. sambata trecuta am plecat la 11 dimineata si m-am intors acasa la 9:30 seara cand ii facea deja baita). Stie sa-i dea de mancare, de baita nu mai spun ca pana la o luna eu nici nu m-am atins de vanita. Ii da chiar si cereale cu lingurita. Asa ca eu n-am nici o problema sa plec de acasa ptr. cateva ore si imi prinde tare bine. Adevarul ca si atunci cand sunt cu Patrick acasa numai in casa nu prea stam. Eu s-ar putea sa plec in decembrie cu prietena mea in Cuba sau Mexic ptr. o saptamana. Pana tunci trebuie sa dau suncutele jos ca sa nu zica aia ca au venit balenele.

Eu ptr. Patrick folosesc tetine, sticlute, suzete, farfurioare si lingurinte gama Playtex si sunt foarte multumita. Am si Avent dar nu mi-au placut de nici o culoare. Biberoanele stage 1 aveau o gaura de curgea laptele numai pe langa gurita iar Patrick apuca saracutul in fuga cateva picaturi asa ca le-am schimbat f. repede. Sticlutele Avent acum le folosesc la depozitatul formulei in frigider dupa ce deschid o conserva.

La noi inca vremea e superba, adica vara in toata regul cu 30 grade de merge aerul conditionat mai toata ziua. Cica de vineri se mai raceste un pic ca doar numai putin mai la nord e furtuna de zapada.
Sper sa fie frumos si sa putem iesi in parc cu piticutii ca e vorba sa vina la Olga la mine weekendul acesta. De abia astept sa-l vad pe nazdravanul de Tony.

Patrick a mai luat in greutate, dar tot printre cei silueti ramane, are acum (dupa cantarul meu) in jur de 6,400 kg. Exact o sa stiu numai saptamana viitoare cand mergem la controlul de 4 luni si la vaccin. Si el are zile cand mananca mai bine si zile mai proaste, ca de exemplu astazi.

Am mai adaugat poze noi facute in septembrie si octombrie.

NewMami & Patrick Ryan

http://community.webshots.com/user/newmami2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Buna dimineata la mamici si pitici!

Loreen, cum a spus si Fran, Delia te simte suparata si de accea se comporta asa. O sa vezi ca o sa-si revina pe parcurs o data cu tine. Nici nu stiu ce sa-ti mai spun, tare greu trebuie sa iti fie, numai cine a mai patit asa stie. Daca iesi in parc cu fetele poate gandurile tale se vor indrepta si spre altele.
Fran, eu stiu ca suc trebuie sa ii dai 50 - 60 ml si cand incepi cu supa care contine morcov trebuie sa nu-i mai dai suc ca i se ingalbeneste pielea. Fata ta e neam de balerina!
Eu tot nu inteleg de ce unele mamici considera ca este putin ca bebeii lor sa aiba 6.5 kg la 4 luni? Eu zic ca este foarte bine.
Beatrice, voi intr-adevar aveti o vacanta de neuitat! Ce s-a intamplat cu sanii tai ca n-ai mai zis nimic? Ai luat pastile sau ''au trecut'' de la sine?
Fetelor, voi care reusiti sa plecati de langa bebelusi ore intregi, zile, sunteti tari! Eu, daca plec o ora nu stiu cum sa ajung mai repede acasa si ma abtin sa nu sun. Si eu ma simt obosita, dar nu din cauza de bebe ci de spalat vase, facut mancare etc.
Cristina, de 2 seri, mananca cate 170 ml lapte si mai si suge inainte sa adoarma, dar nu se mai trezeste noaptea. Norocul meu! Nu se omoara cu intorsul, dar vrea sa faca podul. Se impinge in calcaie si in cap si sta asa.......si tare incantata este!
Ai vostri mai dorm cracanati? Ca a mea tot ca o broasca doarme, aproape la 90 grd cu picioarele fata de trunchi. Degeaba o pun eu pe o parte ca tot se intoarce.
Andreea.a ce mai fac unghiutelelui Eric? Acum am vazut ce greutate are. Te-a cocosat!

Va dorim o zi buna, sa avem mult soare si sa fie cald, ca mai avem putin de ''parcarit'', adica de impins caruciorul prin parc!

Laura si bebe Cristina ( 20.06.2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

Hai ca deja imi fac probleme , ca tot va citesc aici.. si vad ca printre bebeutzii vostrii nu i nici unu asha umflat ca theo al meu.. care deja bate la 10 kile si n are nici 4 luni..
In schimb ce credeti c am observat?.. dupa ce trag laptele cu pompa, se formeaza deasupra un strat de "smintinika" ca la laptele de vaca.... ma bate un gind sa incep sa l diversific pe Theo special ptr. ca e laptele prea gras si se umfla kopilotu' prea tare..
Fetelor.. ma tzin de nu stu' cind sa va intreb.. v-a venit ciclu?.. ca la mine nu i nici un semn.. si nu prea am idee care s regulile cu ciclu dupa nastere..
Andreeaatan? nu alaptezi delok? adika intreb legat de faza cu fumatu'.. ca de cind am inceput serviciu si mi beau cafeaua la birou ma maninca in fund ceva de speriat sa trag pe nas o tigara.. darrr..tot imi zik ca theo merita toate sacrificiile.. in special alea benefice si mie..
Pupici

Mergi la inceput

FRAN si eu m-am crizat prima data cand l-am gasit pe Thomas dormind pe burta. E bine ce face Iepu'. Cand se apuca de tarat, ei 'stiu' ca o pot face si nu sunt pericole.

Thomas s-a trezit fornaiut si ragusit, desi a dormit toata noaptea ca un ingerel. Cred ca nu dormea pentru ca auzea caloriferul, el dormea aproape de el,asa ca a facut tati un aerisitor si totul de lux la el in camera. Plus ca am mutat patutul pe alt perete. Instalatia cu centrala e noua, toate sunt in rodaj, asa ca a durat sa ne prindem ce si cum, mai ales ca la Thomas este calorifer tip panou, din-ala smecher.

Postere-caut postere cu desene animate tot Clujul si numai cu alfabetul gasesc. Aveti vreo sugestie? Eu pot sa fac designul la poster. Am unde sa-l printed profi, dar nu am materilul-adika desenele, sa le copiez, scanez. Astia cu magazinele de copii nu au de loc imaginatie.

Pe net, sunt cu minum 9 dolari, si totusi....

Mama lui Thomas

Mergi la inceput

Crissi-Kopilotu' tau a avut noroc de o mama cu laptic, eu am trecut prin nervi cu alaptatul, ca la 6 saptamani Thomas sa refuze sa mai bea si amaratele alea de zeci de mililitri pe care le produceam-30 ml la o masa.
Asa ca pana acum m-am abtinut de la tigara ca asa era in program, nju ca trebuie sa me retin pentru Thomas. El este f. happy cu Humana acum.
Loreen-sa stii ca bebeii reactioneaza foarte mult sub influenta comportamentului nostru. Daca sunt suparata, Thomas nu e nici el in forma.
Asa ca trebuie un pic de timp ca si tu si fetitele tale sa va reveniti.

Mama lui Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Pisik, taticul ma incurajeaza sa-mi iau un scurt liber. Are 2 motive: 1. ma voi intoarce mai relaxata si 2. in schimb poate sa traga o fuga la ski cu baietii. Avantaj reciproc .

NewMami, inca nu ne-am mutat, abia in 2 saptamani. Tot impachetam si mai ducem dincolo lucruri marunte pt. ca sa ramana doar mobila si cele grele de carat cu firma. Deocamdata nu pot pleca, dar la primavara sigur. Trebuie sa las pe cineva cu copiii caci nimeni nu poate sa se ocupe de amandoi 24 de ore pe zi iar sotul trebuie sa si munceasca. Cuba sau Mexic ? Vin si eeeuu dar e prea departe. Caut oferte de avion low cost pe undeva prin Europa dar sa fie mai cald, de ex. Lisabona ca tot n-am fost niciodata. Mi-e dor de mare si n-am vazut-o anul acesta.
Si baietii mei sunt "silueti" dar nu stiu cat mai cantaresc pt. ca n-am mai fost demult la dr., luni aflu.

Crissi, am vorbit aseara cu dr. care mi-a spus ca in primul an dupa nastere, ciclul poate fi neregulat dar mi-a recomandat anticonceptionale ca nu cumva ...

Maria

Mergi la inceput