Bebelusi de mai-iunie 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 14
gabitzam spune:
Mai, imi vine sa o maninc pe soacra-mea! Numai de emotii am parte, sa innebunesc nu alta. De dupamiaza tot suna Costi la ei, de dinainte de 6, si pe fix si pe mobil, nimic. Pe la 9 s-a dus pina acolo, astia batrinii nu erau. Ei stau de ceva vreme in State, la cumnata-mea la New York. Asa ca atunci cind vin in tara cite 2-3 luni nu stiu mai nimic, nu stiu banii astia noi, masina e la tara, nu se mai descurca deloc singuri. Na belea, de unde-i luam. Ia toate rudele la rind, da telefoane daca i-a vazut cineva. Am stat cu nodul in git cit casa, ma si vedeam dindu-i la disparuti.
Ei, si vine mindra ca o floricica acum 10 minute, si cu al batrin dupa ea. Unde credeati ca a fost? La coafor! M-a sunat Costi ca 'mneaei sta si ride ca ... in tirg, ca s-a spart in figuri cu vopsit, tuns, suvite, ca nu o primesc inapoi in America altfel. Oooffff! De ce Dumnezeu le-am luat mobil? Sa-l tina dupa ei, daca se ratacesc sa dam de ei, ca sint ca niste copii mari.
Na, ca m-am descarcat, ca eram tot un car de nervi. Noroc ca Andrei, dragul de el, a adormit ca niciodata, a mincat si nani rapid dupa aceea.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
gabitzam spune:
Adina, eu te-am vazut zilele astea pe yahoo messenger, ti-am dat si mesaje si ma miram de ce nu imi raspunzi.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
ioanailincam spune:
Buna seara, mamici!
Gabitzam - condoleante petru pierderea suferita. Eu am pierdut intr-un an 3 bunici si eram distrusa (unul cand eram insarcinata), iar ai mei erau disperati de atatea inmormantari si parastase.
Elisor - La Multi Ani fericiti alaturi de Mogaldeata ta care si-a luat-o sora pe fiica-mea. La boraciuni impreuna, la cacaciuni (scuzati expresia) in afara pampersului tot impreuna. A mea nu facuse de ieri de la masa de la 3 dupa amiaza. Drept pentru care de dimineata la 7 a umplut un pampers pana la refuz (si prin fata si prin spate). Si nu i-a fost de ajuns ca la masa urmatoare iar a facut de a dat pe alaturi…
Bine ca ati scris despre diversificare – imi imprim paginile si le pastrez pentru cand ne vine si noua sorocul.
Cat despre mesele actuale, ce program ? Aseara a avut niste treziri de m-a omorat. Sa va zic : aseara (pe la ora 19) l-am lasat pe sotul meu cu Mogaldea ca sa ma duc si eu la croitoreasa (apropo de copii lasati cu tatii !). Copilul era mancat, schimbat, i-am insurubat suzeta si trebuia sa adoarma pana la orele mici ale diminetii (si ea s-a obisnuit sa adoarma singura). Deja simteam gustul libertatii si pe drumul de intoarcere oprisem la o taraba sa cumpar niste struguri cu gandul ca copilul e de mult adormit. Exact atunci, cam dupa 40 de minute dupa ce plecasem ma suna disperat ca ce sa-i faca ca plange de cand am iesit eu pe usa. Am lasat naibii strugurii si am luat-o la goana spre casa. Cand colo ce sa vezi : de disperare ca plangea a facut lucrul interzis: a luat-o in brate asa ca au urmat 3-4 boraciuni de rigoare. Bineinteles bietul copil avea stomacul gol asa ca la 20.30 a mai luat o masa (cu asta ajungand la 7 mese pe ziua de ierri). Dupa care am culcat copilul care a adormit instantaneu. Eram multumita ca pana la urma tot raul spre bine: se va trezi spre 4 dimineata daca a mancat asa tarziu (de regula ultima masa la ea e la 19 – 19.30). Pe la 11 ma culc si eu si dupa o ora cine urla in gura de sarpe de foame ? Eram chiauna, dar asta e, i-am dat sa suga. Mai mult moarta decat vie m-am culcat rugandu-ma pentru macar 4 ore de somn neintrerupt. Dar la ora 3 fix cine urla de foame ? Am crezut ca o bat literalmente, nu mai puteam de oboseala si nervi. I-am dat din nou sa suga ca trezea blocul si m-am culcat sperand intr-o soarta mai buna. Si bucuria a tinut doar pana la ora 7. Deci iata ce program minunat am avut eu. Si cam asa se intampla de cele mai multe ori pentru ca 2 treziri pe noapte au redevenit obligatorii. Ce ma frapeaza e ca multe dintre voi va plangeti ca bebelusii au reinceput sa se trezeasca noaptea, dar ei sunt in etape diferite de dezvoltare : unii de 3 luni, unii de 4 sau chiar 5. O fi ceva in aer ? In schimb azi a mancat la 10 si apoi la 3 – adica ziua cand activitatea e intensa (ce-I drept ca mare parte din timpul asta a dormit) poate sa reziste 5 ore fara sa manance, dar noaptea se trezeste la 3-4 ore ? Ce sa mai, asta e situatia. Iar chestia sa-i fac program e imposibila. Cand i s-a facut foame nu o mai pot amana decat maxim un sfert de ora cu suzeta/luat in brate/distras atentia. Asa ca oricat as vrea sa ii distantez mesele sa ajunga doar la 5 (lucru pe care il facuse singura la un moment dat dar minunea a durat doar 3 saptamani) nu o scot la capat. Mai astept, ce sa fac !
Dar nu v-am zis ce-am facut la 7 dupa ce i-am dat sa manance si am schimbat-o. Am pus-o in patut si m-am dus in dormitorul conjugal unde sotul a deschis un ochi intrebator. I-am spus ca nu o mai suport si ca eu ma culc. Se auzeau chiote din camera vecina, dar era prea mult pentru mine, am adormit bustean. Intre timp el s-a trezit, s-a imbracat si a plecat la munca. Pe la 9.30 m-am trezit si eu si cand m-am dus minune : Mogaldita adormise (am uitat sa precizez ca atunci cand mananca la 7 nu se mai culca la loc). Seara mi-a povestit sotul ca atata vreme cat s-a pregatit el asta mica a chiuit si a vorbit cu animalele si patutul. Probabil la un moment dat s-a plictisit si a adormit.
Androix – am citit ca nu e nici o problema daca bebelusul face caca care seamana cu ce a mancat, nu are influenta asupra capacitatii de asimilare etc. Dar tu faci cum vrei.
Apropo de alt copil si de trecerea timpului. A nascut prietena mea cea mai buna din liceu, care din pacate e tocmai la Bacau si pe al carei bebelus (fetita) il voi vedea probabil cand va fi de cateva luni. M-a sunat in seara asta (a ajuns azi acasa) – a dormit doar o ora toata ziua, trezita fiind de la 5.30 de la spital (prietena mea, nu copilul) – va suna familiar ? Bineinteles ca a inceput sa ma intrebe cat timp sa-i dea sa suga si alte amanunte. Dupa 5 minute s-a auzit o chitaiala in fundal si a trebuit sa intrerupem conversatia. Intamplarea m-a intors in timp instantaneu : ce greu e in primele zile, cum imi sunam prietenele sa le intreb diverse, cum plangea asta mica si nu stiam daca ii e foame sau ce are si mai ales ce rau imi parea ca in loc sa profit de ultimele zile de gravida imi tot doream sa nasc mai repede crezand ca totul va fi usor. Acum par atat de indepartate clipele acelea, ne intelegem atat de bine si e tare usor – chiar cu 2-3 treziri pe noapte. Dar timpul trece atat de repede si parca si mai tot timpul sunt in asteptarea urmatorului pas in evolutia ei. Trebuie sa invat sa savurez fiecare zi pentru ca nu se mai intoarce si deja am inceput sa uit multe lucruri de cand era mica. Totusi ce nu pot uita e cat de mica era in maternitate si cum se uita la mine cand o puneam la san. Se uita asa uimita parca, cu ochii mari si intrebatori : cine-o mai fi si asta ? Iar acum, cum ma vede cum propteste un zambet larg pe buze de ii iert toate prostioarele. Hai ca am cazut in butoiul cu melancolie.
Beatriced – noi avem maine nunta si sunt un pic ingrijorata. Din fericire fericitul cuplu are camera la hotel ca vin niste nepotei si cineva se va sacrifica sa stea cu ei. Deci cred ca o voi plasa si pe Mogaldita ca e clar ca nu poate sta la mai mult de 5 minute de mine cu trezirile ei, iar biberon nu ii dau, chiar daca as avea pe cineva cu care sa o las. Ba chiar, daca nu ar urla muzica prea rau cum se cade la Mariott (dupa parerea mea) poate o tin cu noi. Vom vedea.
Gusta – si la mine e cu balele curgatoare si suge degetelele de parca ar fi acadele. Dar pediatra a zis ca nici gand de dinti in viitorul apropiat.
Cornelia – si eu am scris un mesaj pe care l-am pierdut. Mereu uit sa scriu intai in Word si apoi sa-l copiez ca e suficient sa apesi pe un buton aiurea pe Internet si s-a pierdut tot.
Andree.a + Gusta – exact in ziua in care va scriam ca mie nu-mi cade parul a inceput sa-mi cada groaznic. Mie adesea mi se intampla lucruri imediat dupa ce citesc despre ele aici. Un exemplu in plus : zilele trecute citeam de dermatita de contact si ce vad in seara asta pe gatul Anei – cateva bubulite crustoase ?
Crissi – nici mie nu mi-a venit ciclul, dar nici nu ii duc dorul. Am auzit ca dupa ce iti vine prima data se duce pe apa sambetei lapticul, isi schimba gustul (nu numai cand esti pe stop) si nu-l mai vrea bebelusul. Fetelor care ati stopat alaptatul vedeti vreo legatura?
Hai ca va las ca am batut recordul. Am uitat sa precizez ca sunt la o prietena ca tot nu avem calculator cu plodul dupa mine ca atunci cand I-am sugerat sotului sa il las cu el s-a uitat la mine speriat si a zis ca prefera sa vina cu noi decat sa ramana singur cu el. Halal tata!
iuliana spune:
Multumim de urari de ziua Dianei. Azi am fost la dr si mi-a laudat-o. Are 7,300 kg si 63.5 cm. Se intoarce de pe spate pe burta, dar nu si invers. Oicum, sint multumita. Eu am renuntat voluntar la alaptat pentru ca lua putin in greutate (100 g pe saptamina) si nu eram multumita deloc. S-a vazut clar diferenta dupa ce am introdus formula, plus sint si eu multumita ca ma pot apuca de slabit ca nu ma mai suport. Pe 8 noiembrie plecam cu plozii in Hawaii pentru o saptamina si nu vreau o ia la fuga lumea (oricum o sa fuga, dar mai incet
) cind ma vede. Am inceput si cu diversificarea. Chiar s eintreba cineva din USA de ce s eincepe cu orez aici....pentru ca e cel mai usor digerabil si obisnuieste mai usor stomacelul cu alta papica inafara de laptic. Eu asa am inceput si la Emma si nu e obeza deloc (la 2 ani si 3 luni are 13 kile). I-am dat si mrisor si acum sintem la caisa. Ii place. Eu intotdeauna ii dau cereale (orez) cu fruct si laptic pentru ca fierul din cereale e mai usor absorbit in combinatie cu fructele care au vit C. Diana inca ma mai trezeste 1 data pe noapte, dar nu ma supar ca asa mai papa si ea laptic. In schimb, are program de trezit la 6 dimineata si mie imi vine sa ma dau cu capul de pereti de cida, ca tare as mai dormi si eu un pic. Si incepe sa tipe, sa chiuie si are chef de hirjoneala. Nici nu mai poate fi vorba sa o las lungita pe pat, vrea, dom'le, in fundic, sau ridicata in brate sa vada ea tot ce e in jur. Se vede clar cind e fericita ca incepe sa "vorbeasca".
Luluku, eu zic sa stai linistita. Si Diana face numai o data pe zi caca, citeodata la 2 zile, a facut chiar si la 6 zile si tot nu i-am bagat supozitor si nici nu am stimulat-o in nici un fel, decit cu gimnastica (ii indoi piciorusele spre burtica).
Si mie imi cade parul intr-o veselie chiar daca am luat si vitamine tot timpul, dar asa am patit si la Emma. Cica se intimpla la majoritatea mamicilor intre 3 si 4 luni.
Eu cind aud cit maninca puii vostri la o masa, ma apuca pandaliile. Pai, Diana nu trece de 120 ml...rar 140-150, iar atunci dau de baut. Per total pe zi maninca 800-850 ml, deci e bine. Dar nu imi fac probleme pentru ca exact asa a facut si Emma si tare ma mai stresam ca fata mea nu maninca mai mult de 120 ml la o masa. Nu mai zic de faptul ca, dupa ce a dat de gustul mincarii solide (fructe, legume dulci), chiar aveam probleme cu ea, dar inlocuiam laptele cu iaurtul care ii placea si brinzica. O sa vad cit lapte o sa mannce dupa ce ajungem la 2 mese de mincare solida pe zi pentru ca iaurt o sa ii dau de abia pe la 7-8 luni, brinzica ceva mai devreme.
Condoleante, Gabita si Loreen!!
Apropos, tocmai am primit de la dr. o shcema cu introducerea solidelor. Scrie clar negru pe alb ca nu se da la bebelusi mai mult de 60-120 ml de suc (orice fel) pe zi, iar citricele se baga mult mai tirziu. Stiam si eu ca sucul in cantitati mari poate da gastrita la cei mici.
Luna viitoare mergem sa ii punem Dianei cercelusi in urechiuse.
poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5
loreen spune:
Buna seara...
Incerc sa inchei un capitol din viata mea,macar pentru o luna,azi plecand si mama la fratele meu si am ramas singura...parca as fi orfana..off...grea mai este viata asta uneori...
Am colindat azi la magazine pentru a cauta mobile de tineret si bucatarii ca trebuie sa ne mutam si nu avem cu ce...In final toate cautarile s-au soldat cu 2 covorase cu vaci pentru camera Deliei de care m-am indragostit efectiv...nu stiu ce impresie ii vor face copilului...cand le-o vedea...Am fost si la Neoset,da' astia parca traiesc in alte lumi,asa preturi aberante au...
Iar cu Delia nu stiu ce sa-i fac sa-i maresc cantitatea de lapte...Maine am de cand sa-i notez orele si cantitatile papate...daca aveti sugetii ceva legat de asta,astept cu nerabdare...
in schimb sta in fund singurica,de cand nu stiu ca daca n-am prea stat pe-acasa zilele astea...Abia azi am recuperat-o de la femeie si am vazut ce progrese a facut...In rest linge cu aceeasi ardoare degete,bale cat incape pe bluzite,si nici urma de dinti...Are gingiuta roz-bombon fara pic de umflatura...
Corni vi-solul ti l-a dat Munteanca,sau tu benevol ...ma bate gandul si pe mine,da' nu stiu ce cantitate sa-i dau...Am incercat cu pikovit si nu este deloc incantata de gust...Azi i-am luat si tetinele nr.2 de la nuk sa vad ce randament va avea cu ele...Macar 500ml pe zi si ma declar multumita...
Fran,Inesuca chestia aia Infant formula da rezultate?
Elisor La multi ani sanatosi...
Babygirl si la mine apari ca fiind on-line
Gabitza si soacra-mea a comis-o rau ...si-a inchiriat casa la niste turisti fara sa le spuna copiilor...Barbate-meu cand s-a dus sa o vada sa moara de inima cand la usa apare unul de vreo 25 de ani in chiloti...Asta nebun sa-l omoare pe ala ca unde-i ma-sa...Respetivul si mai disperat ca nu stia de ce l-a lovit tramvaiu-n mers habar n-avea ca soacra-mea,minte putina in cap mult si creier lejer ca la dinozauri are mintea plecata cu sorcova...Noroc ca s-au lamurit problemele inainte de a veni politia,desi nu-i strica lui socrela putina infuzie de "tinerete"...chiar si cu forta...poate se mai limpezea la creier...Si ea tot cu mobil,dar pe care-l lasa acasa...
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
cum se joaca Delia
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andreeaatan spune:
Thomas papa asa:
7-7,30=240 "lapte gros" (Humana 2 cu o lingura mica de cereale-ca sa nu faca ca in "Exorcistul")
12 fix, ca e jale daca intarzai 1 minut=aprox. 300 ml de fructe(1 banana si 2 marute)-cu legumele l-am lasat o perioada in pace, cand nu dormea noaptea (deja si-a revenit, doarme ca erou de cand i-am mutat patutul din apropierea caloriferului), si trebe sa o iau de la inceput, dar ca si cantitate papa 100 morcov cu cartof, 100 ml supa groasa, aproape crema si un marut
16, dar fix, ca am incurcat-o=150-160 lapte acum ca nu papa legume zilele astea, in zilele de legume - o banana sau marute sau nectarine
20,15 (dupa baita)=200 gr. de cereale Humana, doua guri de ceai si gata show-ul, dormit pana la 7 dimineata a doua zi.
Mai fetele, am ajuns la o concluzie: tot cerealele Humana ne satisfac total pe noi. Pe langa ca au cea mai buna textura amestecate cu apa, nu se intaresc imediat; Thomas, cand papa Milupa sa Nestle, se tot framanta in scaun. La Humana sta ca la dentist... cu gura deschisa.
Apoi mai am o cutie de Nestle cu grau si portocale, de la 6 luni incolo si o termin si gata.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
NewMami spune:
Elisor,
La Multi Ani, sanatate multa, fericire, bucurii, sa ai parte numai si numai de bine, sa fi iubita si sa-ti creasca copilasii mari si sanatosi. Sper ca te-ai distrat bine de ziua ta. Multumesc de tort, dar eu nu prea sunt cu dulciurile, asa ca am luat maslina la care am adaugat un pahar de gin tonic.
Ce bine ca mamica ta mai e inca la tine si ca cel putin va vedeti de 3 ori pe an. Eu m-as multumi si odata pe an. Mama a fost anul trecut la noi si va veni cu tata la anul ca nu vreau sa-i aduc peste iarna cand e urat si trebuie sa stea numai in casa. Chiar daca Patrick va merge la gradinita, ei vor veni prin mai cred si vor sta 2 luni jumatate aici . Si ei de abia asteapta, dar sa nu-ti spun despre mine.
Imi cer scuze, am gresit cand am spus ca joi merg la doctor, acum m-am uitat mai bine pe notita si de fapt merg la pediatru numai pe 20 octombrie, adica de joi intr-o saptamana.
De abia astept sa vad ce spune si ce-mi indica ca mai nou si Patrick vomita dupa mese si uneori chiar la 2 ore dupa ce a mancat ceea ce nu mi se pare normal. Intr-adevar ca si face exercitii, nu sta o clipa locului si pe deasupra isi gadile si in gat omuletul cu degetul, ca daca s-ar putea ar baga toata mana. Poate e normal, dar eu totusi sunt nelinistita.
In alta ordine de idei, si Patrick intinde manutele sa-si tina singur sticluta si chiar ma incurca uneori, dar e atat de dragalas. El se intoarce de pe spate pe burta, de ceva timp, dar azi mi-a facut surpriza si i-a iesit si intorsul inapoi. A fost o intamplare, poate, dar e totusi un inceput.
Eu i-am luat cereale de orez simple, doar orez nu si alte fructe si se fac cu apa calduta, nu cu lapte. Ei spun sa pui 3-4 linguri de apa la o lingura de cereale. Eu pun cam 5 linguri de apa la 2 linguri de cereale. Nu-mi plac sa fie moi, moi ca i le dau cu lingurita si oricum ne facem ca purcelul, dar nici tari.
Multumesc mult ptr. indicatiile unde se gasesc CD-urile, o sa-I spun matusei sotului sa mi le cumpere si apoi socrii trec destul de prin Brasov sa le ia si sa ajunga la mine.
Corni, sarut-mana, o sa-i mentionez matusei si numele acestul magazine. Sper sa le gaseasca ca tare imi mai plac si cineva (scuze nu-mi mai aduc aminte cine) a pus un link de unde am descarcat cateva. In fiecare seara am disco si ora de dans cu Patrick si ii plac la nebunie. Parca cant mai bine in romana decat in engleza, oricum sunt afoana la muzica, noroc ca fiu-meu nu face inca deosebirea.
Beatriced, La multi ani si la cat mai multi ani fericiti impreuna, sa ajungeti sa vorbiti de nunta de aur.. Sa stii ca pe 25 e ziua mea de nastere, asa ca sigur nu voi uita de sarbatoarea voastra si ma voi betivi dublu si in cinstea voastra.
Mariamunteanu, te iau cu mine in Mexic sau Cuba cu cea mai mare placere. Cu cat mergem mai multe gagici cu atat vom avea mai mult fun. Barbatii acasa cu copii, ca doar nu i-am facut singure, sa vada si ei cum e ca poate se lecuiesc sa mai vrea altii.
Uauuuuuuuuuuuuu, sunt niste scumpi micutii tai, Doamne ce frumosi sunt. Oricat de ocupata ai fi, oricat de greu iti este, vreau sa spun ca merita tot efortul, cum se spune pe aici “fac toti banii”. E atat de frumos cand ii vezi pe amandoi, uitandu-ma la pozele tale mi s-a taiat respiratia si m-au napadit niste emotii, nu mai am cuvinte – sunt atat de perfecti, si e atat de frumos sa ai doi (cel putin in poze, cred ca realitatea e putin diferita si nu e deloc usor).
Azi mi s-a pus pata si m-am dus sa-i cumpar jucarii lui fiu-meu. Asa ca i-am luat cateva si tot uitandu-ma printer rafturi, nestiind ce sa aleg ca atatea sunt, sotul vede un carusel de patut cu remote control. Eu ii spun ca nu mai are sens sa-l luam ca Patrick are deja de 4 luni si mai bine ii luam altceva. Iar el de acolo, nu-I nimic atunci il luam ptr. urmatorul. Prima data n-am compilat, dar apoi am facut ochii cat cepele si i-am spus sa nici nu se gandeasca, poate cu alta dar cu mine nu. Daca ieseau gemeni de prima data era altceva, dar sa mai trec inca odata prin tot, nu ma trage ata deloc.
Luluku, vezi-ti de treaba mama si nu strica fetita bagandu-i supozitoare. Patrick e alimentat cu formula si face caca maxim odata pe zi, iar uneori la doua zile. Asta nu inseamna ca e constipate daca consistenta este buna iar el nu se chinuie.
Uf ce ma enerveaza oamenii care nu se pricep dar apleaca urechea la toate prostiile si vin acasa cu idei noi de care habar n-au daca sunt bune sau nu.
Ia baga-l pe sotul tau nitel pe forum la noi si il aducem noi pe calea cea buna de se lecuieste ptr. toata viata sa-ti mai dea sfaturi.
Androix
esti tare mama, m-am prapadit de ras. Asa ar trebui sa faca.
Va doresc tuturor un weekend cat mai placut. Maine vine Olga cu Tony la noi, de abia astept sa vad ce o sa faca mogaldetele impreuna. Asa facem si noi intalnirea mamicilor in Canada. Open cu bratele deschise ptr. oricine vrea sa vina.
NewMami &
Patrick Ryan
http://community.webshots.com/user/newmami2005
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;28/st/20050613/n/Patrick+Ryan/k/791d/age.png
andreeaatan spune:
Am citit pe sarite azi-nopate si nu am felicitat pe nimeni. Deci, la multi ani pentru elisor si pentru puiutii sarbatoriti.
Elisor, mai ai o felie de tort ramasa de ieri si un pahar de Tokay? Ca am fost la un var de-al lui tati ieri si mi-a aratat vinoteca lui si vea 3 tokay si mi-au curs...
. Normal ca nu a deschis nici un Tokay, ca de... nu eram suficient de importanti...
Maria Munteanu-super baietei ai si poza cu ei in scaunele de masina este foarte reusita.
Poze-la albumele publice ale lui Thomas, am mai adaugat unul in care este scanarea unei pagini care contine graficele de dezvoltare lungime/grasime la bebei.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
beatriced spune:
Newmami, multumim mult! Si eu o sa beau in cinstea ta!
Corni, multumesc mult, mult, de tot... Mami a ta este o dulce foc!
Uitati coafura si machiajul facute la salon...
COAFURA SI MACHIAJ PENTRU NUNTA 8.10... Va place?
Mami de
Alex mâncăcios
Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex 
Beatrice
corni spune:
Loreen, Vi-sol-ul i l-am dat la recomandarea doctoritei Munteanu,intrasem deja in panica ca manca f.putin si am pus mana pe telefon si am sunat-o direct la cabinet(cand stiam ca are program) ca pe mobil raspunde mai greu.I-am explicat ca nu da semne ca ar avea rosu in gat dar mananca extrem de putin, in rest este activa si mi-a zis sa incercam 4-5 zile cu sirop Vi-sol de 2 ori pe zi cate 1/2 lingurita, dupa care ne mai auzim.Sa-ti spun cat manca inainte de administrarea siropului,480ml lapte,suc 80ml,piureul il refuza si acum aprox.700 ml lapte,210 ml suc cu orez si piure 120-150g, deci diferenta este evidenta si la 3 ore nu trebuie sa o fortez eu sa pape cere singurica. Eu sunt super incantata de cum mananca acum.
Daca ii dai Fe, siropul se administreaza la interval de 1,5 ora fata de administrarea Fe-rului.Marti cred ca merg la controlul de 5 luni si o intreb daca il intrerup sau ii dau in continuare.
Beatrice,ma bucur ca ti-a placut ce ti-a iesit si mami a mea te-a indragit f. mult, am sunat-o.Petrecere frumoasa la nunta.
corni si bebe(Timeea)11 May 2005
poze Botez Timeea