Bebelusi de mai-iunie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

loreen, nemaipomenite pozele cu delia si cu pisica! amandoua frumusele foc!!!

tzumpiloi, voi aveti program complicat, cum rezisti???

luluku, e f normal sa faca o data pe zi, si a mea face cam asa in general si mai rar de 2 ori, caca mai des e ptr laptic de san si bebei mici de tot. nu chinui copuli cu supozitoare ca nu e cazu.

la multi ani, elisor!!!

gusta, la mine s-a linistit treaba cu caderea parului; m-a tinut cam o luna.

andreeaatan si bursuca mea are laba piciorului mare, ca i-am luat pantofiori de 6-9 luni si ii sunt mici!!!

cum m-am vaitat la pediatru ca bursuca mananca rau, ne-a zis sa nu incepem diversificarea pana la 6 luni, asa ca o sa mai astept inca vreo 2 saptamani si mai vad eu cand o avea 5 luni jumate.

bursuca mananca asa:

intre 7 si 9 dimineata intre 90-120 ml
intre 12-13 intre 100-120 rar 150 ml
pe la 4.30-5 intre 90-120 ml
pe la 8 8.30 cam 120 ml
intre 2 si 3 noaptea 100-120 ml

You're unique. Just like anyone else.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Am vazut ca mai toti copiii au program cat de cat stabil de masa, asa ca m-am ambitionat sa-i fac si eu Alexandrei orar. La ea lactobarul era deschis non-stop, si la orice scancet era servita. Azi am inceput sa notez si sa-i dau macar la distanta de 2 ore. Pana acum am reusit.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna mamici,

Gabitza, condoleante!

Ei vad ca va confruntai cu o problema de care m-am izbit mai demult: nu vrea lapte praf. Eu am incercat sa ii dau la sugestia doctoritei insa fata mea nici gand.
A avut niste tentative dar mai mult se joaca cu tetina decat sa pape ceva.
E adevarat ca ea fiind hranita exclusiv la san nu a stiut ce e aia biberon dar cand i-a fost foame rau a tras. Deci stie!
Am mai incercat sa ii bag putine cereale (Nestle) in lapte (Nan) si asa a tras si ea 20 de ml dar dupa aceea nu mai vrea deloc, urla si cauta sanul. Asta e!
Suc de morcovi i-am dat si eu cateva zile, ii place dar acum fac pauza si o sa incerc si cu suc de mere.

DE arsenalul bebelinei ce sa aic?Pompa Avent Isis (super buna si m-a ajutat la inceput cand eram full de lapte)
Sterilizator de bibe si incalzitor de bibe tot Avent.
Bibe Avent, Nuk si Farlin dar ne luptam sa le folosim

O sa incerc sa ii iau Humana sa vedem daca ii place mai mult, am incercat si Bebelac dar nici gand sa guste.
Peste doua saptamani, dupa ce va face cinci luni voi incepe cu supele de zarzavat, pana atunci mai vedem.
E grozav sa ai lapte la san, e bine si pt bebe si pt mami dar nu pot sa fac un pas fara ea.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Ai mei baieti beau de la 4 luni cate 4 mese de lapte pe zi. Au program asa (cu exceptiile de rigoare): intre 5 si 7 - cca 180 ml, intre 11 si 12 - cca 180 ml, intre 16 si 17 - cate 180 ml iar seara intre 19 si 20 - 200 ml. Le-am introdus de curand pure de morcov cate 30-40 mg pe la 10 si 40-50 mg piure de mar seara pe la orele 18. Mi-a spus dr. sa incep cu legume. Ma gandesc sa adaug si cereale, dar nu vreau sa rfenunte la cele 4 mese de lapte care oricum sunt cam putine dupa parerea mea.

NewMami, iti multumesc pt intentia buna de a ma ajuta la mutat, dar am o alta propunere - ia-ma cu tine in Cuba sau Mexic pe unde pleci . Sotul meu munceste bietul de el la noul apartament (e nou dar sunt numai pereti goi), de a slabit cateva kile, numai eu am ramas grasa .

Poate reusesc sa pun pozele, ca de facut am facut o multime.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Am pus cateva poze in graba pe
http://community.webshots.com/user/ralucamaria.

Va pup si va doresc w/e placut,
maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

mariamunteanu, mie nu-mi merge linkul de la tine cu poze ... eu am uitat unde am pus pozele pe webshots...!!! si nu mai stiu cum sa dau de ele!!!

You're unique. Just like anyone else.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Pisik, vezi ca in linkul Mariei este la sfirsit un punct in plus, taie-l de acolo cind accesezi adresa.

Nu-ti aduci aminte cum se numea userul tau pe websots?

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Buna,

in legatura cu calciul lactic. eu de cand am nascut iau de 3 ori pe zi o pastiluta de calciu lactic si elevit pronatal si tot imi cade parul si in plus ma trezesc dimineata cu talpile amortite de nu ma pot da jos din pat.

bb al meu a stat treaz toata ziua si nu a vrut sa adoarma decat in parc. in schimb am avut mai mult noroc cu marul ras dupa ce l-am amestecat cu un biscuite. voi ce fel de biscuiti folositi ca eu nu ma prea pricep la capitolul asta.

pup
monu si alexia ioana
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pisik, intra pe o pagina de webshots si vezi in meniul de sus intra pe My Photos, poate ai ramas logata si te baga direct in albumele tale, ca ei asa fac ramai automat logata.
Luluku, e tare sotul tau dar cumnata e si mai tare... aaa cati copii a crescut ea? Vorba cuiva, intreab-o daca ea face de 4-5 ori pe zi??? Daca nu, neaparat nu supozitor ci CLISMA direct!!!
Maria, sa stii ca nu sunt putine 4 mese pe zi de lapte. Cu atat mai mult cu cat ei au renuntat voluntar la o masa, iar cantitatea per total este buna zic eu 180x3+200=740 ml eu zic sa stai calma ca este bine. Oricum la carte zica ca cu timpul pe masura ce se diversifica mesele copilul va avea doar 2 mese de lapte pe zi, calciul urmeaza sa si-l ia si din alte lactate. Frumusei foc baietii tai
Laura, eu cred ca nu de la mar a plans fetita ta. Ci pentru ca nu facuse kk. Dar oricum eu in locul tau as incerca si maine aceeasi cantitate special sa vezi daca face la fel. Eu ii fierb marul pentru ca m-am panicat putin ca dupa ce i-l dadeam crud il scotea afara nedigerat, nu stiu ciudat oricum, nu ca gaseam bucati nedigerate si in jur kk, ci pur si simplu nu era kk deloc ci mar ras, stors bine si mai inkis la culoare, care mirosea acru. Scuze de detalii dar ca sa ma intelegi exact. Si atunci mi-am adus aminte ca sunt doctori care recomanda inceperea diversificarii cu mar copt. Oricum, nu putem manca la nesfarsit mar fiert, deci va trebui sa incep cumva sa-l inlocuiesc asa ca o sa incep sa-i dau un sfert crud restul fiert si treptat sa-l inlocuiesc.
Filip a mancat azi a doua zi branzica cu pireu de mar si i-a placut tare. Asa ca si maine avem acelasi meniu in program, iar poimaine va gusta prima supica de legume, chioara mai intai sa testam terenul.
Elisor, la multi ani! Multa sanatate si fericire! o seara de vis! Eu servesc o felie de tort de bezea (ce mi-o fi venit, ca n-am mancat decat o data dar ce bun a fost ) si un pahar de martini
Si eu kelesc la greu nu ca-s fi avut cine stie ce podoaba dar dupa ce ca oricum e vai steaua lui sa mai si umplu toata casa cu fire de par nu e chiar placut...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

la multi ani, eli!!!

mai, cine ma are in messenger. ma vedeti? nu stiu ce are da' de 2 zile e blocat.nu pot face nimic.:(

Adina si Ema-Elena (25.05.05)

Mergi la inceput