Bebelusi de mai-iunie 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 12
andreeaatan spune:
Patru labe-am uitat ieri sa va zic ca Thomas sta in patru labe pret de vreo cateva secunde, apoi aluneca pe burta.
Tuse-ieri am crezut ca Thomas a pupat o laringita-bronsita-cum-ii-mai-zice de la o pretenuta, Ana, de 1 an. Ca tusea harait, iar dupa 1 singura zi de Nurofen si sirop de patlagina, e nou-nout, nu mai tuseste cu harait si respira super ok. Tare ma bucur ca copilul l-a mostenit pe tata-so la imunitate, asa ca nu o sa fie, sper, bolnavicios.
Cumparaturi-ieri i-am cumparat o salopeta de catifea cu captuseala calduroasa, 2 body si caciulita si BOCANCI MARIMEA 20. I-am incercat 18, nu ii intra piciorul, 19- cam greu, 20- ca uns. Si la picior mare are cu cine semana.
Salopeta m-a rezolvat de numa-numa: a iesit culoarea in masina de spalat si cele doua bodyuri din alb, respectiv galben, au devenit albastre-verzui. Iara trebe sa fac alchimie cu clor si prostii sa scot colorile de pe haine...
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Condoleante Gabitzam!
Eli, la multi ani fericiti!!!
Eu am scris azi noapte un mesaj kilometric, l-am pierdut si m-am jurat
ca nu mai "pierd timpul" pe dc. Mi-a trecut, dar incerc s ascriu pe scurt acum
.
Stefan mananca f. putin comparativ cu ce scrieti voi, dar daca ar manca atat cred ca l-ar intrece pe baietelul lui Crissi, la greutate
. Si-a mai revenit oricum si se pare ca mananca doar cat are nevoie. A devenit cel mai lenes bebe
. Era mai miscaret la doua luni. Acum mai face un pod, mai incearca sa se ridice in fundulet sau se intoarce doar intr-o parte si oboseste. Urla f. tare de somn si nu adoarme singur. Mi-a rupt spatele si tocit nervii.
Ieri m-am hotarat sa incepem serios diversificarea, ca in ritmul asta, Stefan o lalaia pana la 1 an numai cu piersica. Asa ca i-am pus in piureul de legume cartof si a mancat f. bine (adica vreo 50 ml.). Azi i-am dat doua lingurite de banana (cu toate ca eram hotarata sa nu ii dau inainte de 6 luni) si i-a placut. Asa ca baiatul meu astepta alimente mai serioasa, ce tot incercam eu cu morcovul.
Andreea, pai daca poarta 20 de acum, or sa-i vina ghetutele 24 la vara
. Dar vezi, ca acum ei nu tin piciorusul bine (il tin chircit) si poate din cauza asta nu ii intra un nr. mai mic.
Mickyyy, noua ne-a fost f. folositoare suzeta la Maria. Doar adormea cu ea, nu plangea dupa ea nici daca o pierdea noaptea, iar la un an i-am luat-o si gata, a uitat-o! La Stefan e alta poveste, ca o suceste si rasuceste, o baga in gurita pe toate partile, o arunca, plange si imi pare rau ca l-am invatat cu ea, ca oricum nu adoarme singur
.
Fran, ma intrebai de tetinele Avent. Stefan nu reusea deloc sa traga din biberon cu ele, dar eu le-am probat mai tarziu, cand deja era obisnuit cu alta forma.
Oana, felicitari pt. ridicatul in fundulet!!! Si ce bine a crescut Alex, doar cu lapticul tau!!! Ma bucur pt. ca imi amintesc cat te-ai chinuit la inceput.
Hai ca am scris f. pe scurt ![]()
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
corni spune:
NewMami,eu am luat CD-urile de la mag.Altex din Cta,daca in Brasov sunt magazine Altex si parca retin eu ca sunt, cred ca vei gasi si acolo.
Fran,nu vreau sa o laud prea tare pe Timeea in privinta mancatului dar am tras concluzia. De cand ii dau siropul Vi-sol mananca foarte bine, pana acum nu a mai avut asa perioada buna de mancat, stiti ca ma plangeam mereu ca nu mananca si acum ma uimeste.Dar a contribuit la cantitate si trecerea la tetine nr.2.
De exemplu , ieri a mancat 655 ml lapte, 210 ml suc,120g piure fructe= 985g hrana.Sunt super fericita.
Plus ca si programul este regulat.Vad ca si Iepu' mananca bine, se pare ca manechinutele noastre s-au pus pe mancat,nu pot decat sa ma bucur,sa o tina tot asa.
Aseara mi-a mancat la ultima masa 240 ml lapte cu orez ceea ce nu s-a mai intamplat pana acum, sper sa continuam asa cu mesele.Vad ca fulgii de orez modifica gustul laptelui dar pe ea nu o deranjeaza, mie in schimb nu-mi place deloc la gust.Si aseara i-am dat mar ras cu fulgi de orez pentru ca piersicile nu-mi plac cum mai sunt doar nectarinele arata mai bine dar nu sunt prea coapte si astazi de dimineata am gasit marul in pampers ,cred ca stomacelul ei nu l-a putut digera asa ca o sa adopt si eu metoda lui Androix , o sa-l fierb putin.
Luluku,Timeea are 2-3 scaune pe zi.De obicei 2 si mai rar 3.Si sunt diferite,dimineata face mai pastos si pe seara ceva mai tare si inchis dar eu ii dau Fe- si cred ca din cauza asta. Hrana=lapte Milumil exclusiv si fructe.
corni si bebe(Timeea)11 May 2005
poze Botez Timeea
pisik 4ever spune:
am facut si noi controlul de 5 luni: avem 6.370 kilutze, 61 cm. se incadreaza in curbe, un pic mai jos de linia mijlocie, desi daca greutatea mi se pare OK, parca e mica mica de statura...???
Mamici, mie mi-a venit a 2a oara ciclul dupa peste 40 de zile de la primul si ma doare burta de vreo trei zile de nu numai pe nurofen ma tin.
You're unique. Just like anyone else.
pisik 4ever spune:
gabitzam, condoleante! sa-i fie tarana usoara!
pisik 4ever spune:
beatriced, cu greutatea am inteles ca pe la 4 luni isi dubleaza greutatea, iar spre 10 luni isi tripleaza greutatea de nastere. fetita unor prieteni are 9.700 kile la 1 an si pediatrul a zis ca e f bine.
andreea.a spune:
Eli, 

si LA MULTI ANI
, sa fii fericita si iubita, sa ai parte de tot ce-ti doreste inimioara si de o zi super pe deasupra! Te pupam cu mult drag!
Luluku – al meu face o data la doua zile si era alaptat la san exclusiv (pana acum 2 zile). Si nu-mi faceam probleme decat a treia zi, daca lipsea kk din program. Asa ca stai linistita.
Gusta – eu cred ca chelesc pe bune, cu toata claia pe care o aveam. Am vb ieri cu Androix ca poate mergem la dermatolog, ca nu se mai poate..
Fetelor, aseara a mancat fi-miu 200 ml Nan!!! Si a mai vrut sa si suga dupa aia! Diseara cred ca o sa incerc sa-i dau de la mine intai si dupa aia lapte praf, sa vedem daca-l pacalesc si asa.
Despre trezitul noaptea nici nu mai scriu, caci cred ca a batut recordul.. Sunt oficial varza.
Si am si racit, fi-rar!
Nu stiu cum am reusit, dar e clar – imi curge nasul ca naiba, gatul ma doare de mor, abia pot sa inghit. Mi-e tare frica sa nu-i dau si lui fi-miu!! Sotul meu drag sustine ca il ia si pe el raceala, drept pentru care inca mai doarme?!! Ce conteaza ca eu sunt racita deja si nedormita? Pe bune, uneori barbatii astia sunt mai rau decat copilasii mici. 
Andreea, mama lui Eric Andrei
(16 iunie 2005)
Pozele noastre
laura radulescu spune:
La multi ani,Elisor! Sa fii sanatoasa si iubita![cor]
Si multumesc pentru berica si felia de tort amandina cu alune!
Gusta si mie imi cade rau de tot parul si multor fete de aici. Eu am inceput sa iau calciu lactic, cate o pastila dupa fiecare masa (la recomandarea soacrei mele care este medic).
Laura si bebe Cristina ( 20.06.2005 )
laura radulescu spune:
Andreea.a, baga niste Efferalgan, ca are paracetamol si vitamina C si nu iti face rau. Mie asa mi-a trecut!
Laura si bebe Cristina ( 20.06.2005 )
andreea.a spune:
Laura - saru'mana! Acum bag un Eferalgan. Si zici sa luam calciu lactic? Il trimit si eu pe Andrei (care s-a trezit!!
) sa-mi ia. 
Andreea, mama lui Eric Andrei
(16 iunie 2005)
Pozele noastre