Bebelusi de mai-iunie 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 11
laura radulescu spune:
Gabizam, condoleante.
Luluku stai linistita ca este normal sa faca o data pe zi. Sa o intrebi pe cumnata ta daca ea face de 4-5 ori pe zi. E normal sa faca si o data la 2 zile daca nu da semne ca o deranjeaza pe Georgia. Spune-i sotului tau ca face de cate ori vrea el pe zi si sa te lase in pace. Ce ma enerveaza astia care n-au habar si dau sfaturi.
Ieri i-am dat Cristinei vreo 5 lingurite de pireu de mere apoi, dupa vreo 2 ore, am plecat in parc. A apucat-o un urlat in parc, de imi ziceau babele sa-i zic Tatal nostru. Si erau niste parturi la fundul ei, mitraliera nu altceva. Se linistea, adormea, apoi se trezea din somn urland, strangandu-se si partaind. Adevarat este ca nu facuse kk cu o zi in urma si s-a linistit abia seara dupa ce a facut kk de 2 ori. Acum eu ma intreb daca o fi de la mar sau de la faptul ca nu facuse kk? Si aseara, desi a mancat 170 ml lapte, la 2 s-a trezit iar si i-am dat san, iar la 9 de abia a mancat 70 ml lapte. Deci nici a mea nu are program. Mai asteptam, o fi prea devreme sa fie ordonati.
Androix, am vazut ca tu fierbi marul. A avut bb probleme cu stomacul sau asa e mai bun?
Laura si bebe Cristina ( 20.06.2005 )
elisor spune:
Gabitzam condoleante! Imi pare rau ca treci prin asa ceva in aceste momente, sunt alaturi de tine, cu gandul cel putin. Bunica...hm, si eu tocmai am fost cu mami la ea la mormant, bunica mie mi-a fost ca o mama, mai ales dupa '90 cand mami a plecat din tara si cand s-a prapadit am simtit o durere imensa, il adora pe Andreas, care avea doar 2 ani pe atunci. Nu vreau sa te intristez mai mult decat esti, dar aceasta trista veste mi-a rascolit trecutul.
Zilele astea cat o mai am pe mami la mine am intrat mai rarut pe aici si cand am intrat am aflat doar vesti triste. Imi pare rau de pierderi, tatal lui Loreen, acum bunica lui Gabitzam, imi pare rau...
Eli mami de Bianca & Andreas
mygirl spune:
Luluku, Alex face o singura data pe zi din primele saptamani, dimineata, o data si bine, si e hranita numai la san. Niciodata nu mi-am pus problema ca ar fi constipata. Rare au fost zilele cad a facut de 2 sau 3 ori, dar cum spuneai tu, doar cat sa se vada un pic. Supozitoarele sunt recomandate doar daca nu face cel putin 2 zile, si nici atunci...mai bun e masajul pe burtica, gimnastica..se obisnieste corpul cu ele si nu o sa mai faca kk decat cand e stimulat. Off...gurile astea rele..
Oana,
de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
mygirl spune:
Eli, LA MULTI ANI!!!, SA FII SANATOASA, FERICITA SI IUBITA!
Petrecere frumoasa si multumesc de tort, a fost delicios(felia mea as fost de ciocolata, alune si rom
)
Oana,
de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
gabitzam spune:
Multumesc tuturor fetelor pentru condoleante. A fost singura bunica pe care am avut-o si de asta m-am intristat asa. Acum sint OK, dar nu m-am putut duce acolo, sa o vad, pur si simplu nu pot sa o vad asa. Plus ca nici ai mei nu ma lasa, toti au zis sa stau acasa, ca l-as influenta negativ si pe Andrei. Si ca e mai bine sa o tin mite cum era ea.
Luluku, ce prostie asta cu kk de 4 ori pe zi! Chiar si bebele meu, care e hranit exclusiv la sin si tot face doar o data pe zi, cel mult de doua ori. Si daca face la 2 zile o data si tot nu se considera constipatie, decit daca face tare si are dificultati vizibile in eliminare.
Uite un articol despre constipatie de la babycenter.com : http://www.babycenter.com/refcap/baby/babyills/babyconstipation/79.html
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
beatriced spune:
Elisor, pai La multi ani!, sa fiti fericiti, sa va iubiti mult si la cati mai multi ani! Si noi vom sarbatori pe 25 Octombrie, 2 ani de casnicie...
Numai astazi te iert, apoi hm!... la slabit, domne' ca nu se mai poate...
Mami de
Alex mâncăcios
Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex 
Beatrice
elisor spune:
Luluku - stai linistita, daca face kk o data pe zi e foarte bine, nu ii da supozitoare, ca nu e cazul, doar daca o vezi ca nu mai poate de scremut si nu iese nimic, dar eu zic ca nu tb sa te iei dupa ce zice cumnata, nasul, sotul. Tu o cunosti cel mai bine pe Georgia!
Bianca s-a trezit pe la 6 azi dimineata cu o mitraliera in fund si dupa ce a papat pe la 7 a facut kk muuuuuuuuulllllttt si direct la baie cu ea, i-a iesit prin scutec la spate, mai avea putin si ii ajungea la gat, asa ca am lasat-o la inmuiat in vana cat au vrut muschii ei, sa iasa putoarea.
Bianca papa Milumil 1 si face kk cam de 2 ori pe zi, dar sunt zile cand face de 3 sau 1 singura data, dar nu a existat o zi fara sa faca.
Newmami, chiar ma intrebam ce mai faceti cum mai evolueaza Patrick, vad ca ai inceput cu cereale. Eu i-am dat pe la 3L si 1 sapt. 3 zile suc de mere si 1 zi suc de morcov, dar nu mi s-a parut prea receptiva, asa ca am amanat introducerea dupa 4 luni, poate un pic peste, iar eu ii voi da BORCANELE cu papa, sunt comode si bune, mai ales ca am vazut la cumnata-mea (italia) ca numai cu asa ceva si-a crescut copiii si sunt bine merci, portofelul sa ma tzina. Si noi mergem tot joi la bilantul de 4 luni, deh, suntem nascuti in aceeasi zi. Sunt curioasa cat cantareste Patrick si cati cm are joi!
Cerealele pe care i le dai sunt cu sau fara lapte si cum faci? La aceeasi cantitate de lapte, de ex. la 150 ml pui 3 de lapte si 2 de cereale sau 5 de lapte si 2 cereale, eu sunt cam derutata cu asta, dar nu m-am stresat ca nu am trecut la cereale inca si nici nu cred ca ii voi da pana la 5 luni, vom incepe cu sucuri, pireuri de fructe si supe-creme.
Cutiutele muzicale si clopotelul magic le gaseste la carrefour, selgros, star.
Multumim pentru complimente!
Si Bianca are 4 mese pe zi si acum a invata sa intinda mana dupa sticluta cu lapte si incearca sa si-o duca la gurita, in sfarsit s-a prins de unde ii vine ei lapticul, cand vede sticluta incepe si se agita.
elisor spune:
Beatrice, Oana multumesc de urari, aceleasi ganduri bune si voua, Oana sa-ti fie de bine, mai doresti o felie, o maslina, ceva?
gusta spune:
Neata de la noi.
Eu nici nu apuc sa mai citesc dar sa mai scriu,am ajuns sa nu stiu cum sa imi organizez timpul sunt un dezastru total aici.
Ce sa va zic despre Mara ca e intr-o agitatie continua eu daca as face ca ea cred ca dupa 15 minute as cadea franta dar ea nu. Incearca sa se ridice culcata nu ii mai place ,cum mancatul stam tare prost dar am incercat orisice si nu vrea asa ca cred ca copilul meu vrea sa tina dieta in locul lui masa.
in rest suntem la faza bagatul in gura de imi vine sa ii leg mainile si zabaleste tot ce prinde.
Luluku vrea sa iti spun ca te inteleg ,dar eu i-am servit-o lui tati ca seara merg la scoala 3 ore luni si joi si l-am pus un pic la respect numai cand ajung acasa imi vine sa fug de ce frumusete imi lasa dupa ei.Dar eu una sincer am devenit de o nesimtire grasa credeti-ma ca altfel pana acuma la spital.
O intrebare mai exista cineva caruia sa ii cada parul,ca eu una nu mai stiu ce sa fac.
Va pupam dulce
Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
Mickyyy spune:
gabi, condoleante
! Si eu mi-am pierdut bunica acum un an si tare greu a fost, asa ca te-nteleg perfect!
Eli,
la multi ani!!
fetelor, ma speriati cu mesele voastre pentru bebelusi! Pe langa faptul ca Daria papa doar san, nu are nici un program, poate suge la 4 ore sau la juma de ora, oricand are ea chef. Iar noaptea din pacate avem 2 treziri de papa, ma rog, am scapat de nebunia trezitului din ora-n ora, dar oricum, ne trezim sa papam. Eu insa dorm cu ea in pat, asa ca mi-e usor sa-i dau sa suga si sa adormim imediat la loc. Plus ca am antrenament de la Malina, care nici azi nu doarme o noapte cap-coada, tot se mai trezeste dupa lapte, si la ea e si mai greu, ca trebuie mers la bucatarie si incalzit pe moment.
Mai nou am reusit s-o pacalesc sa ia suzeta, i-am cumparat o porcarioara de suzeta, (a costat vreo 2 lei) la plezneala, mi s-a parut mie ca ar fi mai buna decat alea pe care le avem acasa (pe care am dat o tona de bani, suzete de firma si nici nu vrea sa se atinga de ele) si culmea am avut dreptate. E mai moale si mai micuta, nu se mai ineaca cu ea, oricum, azi e a treia zi de cand molfaie la ea, ba chiar azi-noapte dupa baita a adormit cu ea in gura. Nu stiu daca-i bine sau rau, barbata-meu m-a certat, ca am rezistat atata fara suzeta si m-am apucat acum sa stric fata, dar prefer s-o invat s-o linistesc cu suzeta decat in brate.
Am incercat chiar si laptele praf, aseara iar o apucasera pandaliile si sugea din ora-n ora, si desi aveam lapte, am zis sa ii fac totusi un biberon. Din care dupa lupte seculare a papat vreo 30ml, oricum e prima oara cand accepta si altceva decat san. Eu i-am luat Nan, dar vad ca pe-aici se poarta Milumilu, Humana, si altele de genul....sa fie oare laptele de vina? Ca si malina cand a renuntat la san tot milumil a papat.
Oricum, vreau s-o invat cu biberonul ca sa mai pot pleca si eu de acasa (ca tot am bona
), plus ca vreau sa ma reintorc la munca!
Gata...am fugit ca s-a trezit daria si plange!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii