Bebelusi de mai-iunie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Gabitzam - condoleante si linisteste-te, daca poti, pentru baietelul tau.

Postere-merci pentru idei.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

gabitzam, sincere condoleante, Dumnezeu sa o odihneasca in pace . Stiu cum te simti ptr. ca si eu anul trecut am pierdut-o pe scumpa mea bunica pe care am iubit-o mult, mult de tot. Inca nu ma pot impaca cu gandul ca n-am ajuns la inmormantarea ei, ca n-am petrecut mai mult timp cu ea cand am fost in tara. Saracuta aflase ca sunt insarcinata si deja cumparase material sa-i faca camasute lui Patrick. Din pacate nu a mai ajuns. Viata e scurta si trebuie sa trecem prin momente grele ca acesta. Multa putere iti doresc.

laura radulescu, eu ziceam ca bebica al meu e slabanog cand vad ca majoritatea bebelusilor sunt trecuti de 7 kg, altfel el arata chiar bine la bulanase si in general

mariamunteanu, imi inchipui cam cum stai daca mai ai doua saptamani pana la mutat. Acum e etapa cand incepi sa nu mai gasesti ce cauti in nici un loc. Dar gandeste-te ca mai e putin si ca totul va reintra in normal odata. Saracuta de tine, si cu doi bebei si cu mutatul sigur iti va trebui ceva vacanta dupa ca altfel o sa clachezi. Daca eram mai aproape pe cuvant ca veneam sa te ajut ca stiu ce inseamna. la cei mici, vrem sa vedem poze noi cu ei.

ellisor, ce mai faci? M-am uitat la ultimele poze cu Bianca si e dulce si tare smecheroasa. Cat mai cantareste acum? Si Patrick maida afara si uneori destul de mult mai ales daca n-are chef de mancat si eu insist. Asta este il schimb. ma schimb si pe mine si mergem mai departe.
Stii cumva daca si unde se gasesc in Brasov CD-urile cutiutele muzicale si Clopotelul Magic ca le-as vrea tare mult si eu si vine cineva incoace in noiembrie.

NewMami & Patrick Ryan

http://community.webshots.com/user/newmami2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Mai dar bebeii vostri mananca nu gluma.
Adina si Patrick are un program destul de organizat. La asta a contribuit in primul rand el dar l-am ajutat si eu un pic incercand sa impun si respect timpul intre mese.
In general se trezeste intre ora 6-8 dimineata si mananca intre 150 ml - 180 ml lapte. Apoi daca se trezeste la 6 adoarme inapoi pana la 8:30 - 9 , daca se trezeste la 8 nu mai doarme. Indiferent la cat se trezeste dupa 4 ore primeste iar 150 ml lapte(ca nu vrea mai mult)si cereale de orez din 2 linguri. Apoi din nou dupa 4 ore 180 ml lapte, la 6-7 seara iar 150 ml lapte si cereale din doua linguri iar seara, ultima masa o are dupa baita la ora 10 seara si apoi adoarme singurel in patut la el in camera.
In timpul zilei mai doarme cam de trei ori pe zi cate o ora. Spre exemplu duminica s-a trezit la 8, i-am dat lapticul si ptr. ca ne era somn tare si mie si lui tati l-am pus pe Patrick inapoi la el in patut si l-am rugat sa mai stea putin si sa se joace singur. S-o fi jucat el ce s-o fi jucat, apoi a adormit din nou, chit este ca ne-am trezit toti trei la ora 11. Si atunci sa ma plang ca am in casa bebelus de 4 luni??? Nici gand.
Pot spune ca am inceput si noi "diversificare", la 3 luni si o saptamana caci nu mai crestea in greutate, dar deocamdata i-am dat numai cereale de orez de la Nestle. Joi cand merg la doctor o sa vad ce imi spune daca sa incep cu legume sau altceva.

NewMami & Patrick Ryan

http://community.webshots.com/user/newmami2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

La multi ani! ANA ILEANA (Tora97); REBECCA-ELENA (inesuca)si DIANA MARIA (Iuliana)... Sa cresteti mari si sa v-ascultati parintii...

Noi ne-am trezit astazi pe la 5 si l-am adus in pat langa noi ca in loc sa doarma imi radea cu gura pana la urechi... Asa ca in momentul cand l-am adus cu noi in pat a adormit in 3 minutele si mi-a dormit pana pe la ora 8 cand ne-am trezit si noi...
Maine vom merge la o nunta si nu stim daca sa-l luam cu noi sau nu! Voi ati mai fost cu copii pe la petreceri, nunti, chestiuni din astea? Cum s-au comportat la 4 luni jumate?

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Buna dimineatza ,

Gabitza, condoleante! Dumnezeu s-o ierte!

Fetele, noi pana acum mancam 7 sau 8 mese de lapte la san , din 3 in 3 ore si o data la 6 ore ( in caz ca erau 7 mese) la 7 , 10, 13 samd. De cele mai multe ori sarea peste masa de la 4 diminetza si de la 1 noaptea mai manca la 7 diminetza. Nu stiu cum am ajuns la acest program dar fix la 3 ore o apuca bataiala de foame.

Am inceput la 3,5 luni cu suc de mere si piersica iar de la 4 luni i-am dat in loc de suc piureuri de fructe . Tot la 4 luni i-am dat supa ( strecurata ) iar de la 4,5 luni am inlocuit-o cu supa crema de legume. La aproape 5 luni i-am introdus si banana.Dupa 4 luni i-am dat de cateva ori cereale seara. Mesele de lapte ramaneau toate dar putin schimbate orele

Deci bb manca asa
7.00 - laptic
9.30 - piure de fructe ( o zi piersica, o zi mar cu morcov, o zi banana)
10.00 - laptic
13.00- supa crema de legume ( o data la 2 zile ) sau laptic
14.00 - laptic daca papa supa
17.30- laptic
8.30- laptic
1.00 - laptic
7.00- laptic

sau 16, 19,22,4, 7 - laptic daca nu manca supa.

De trei zile i-am dat completare la masa de seara Milumil 2, 100 ml si papa la fel doar ca se trezeste noaptea o data ( prima noapte dupa bibe s-a trezit de 2 ori - la 1 si la 4, a doua la 2, a treia la 2.30) apoi papa la 7.00 samd...

De maine la masa de fruct o sa ii dau si branzica de vaci poate i-o tine ceva de4 foame si mai amanam masa de laptic iar la pranz in ziua in care nu o sa ii dau supa crema de legume ( care ii place la nebunie, ieri a papat 200 ml repejor) o sa incerc cu piure de cartofi cu morccov si alte feluri de legume ( la borcanase!). Spre sa ii placa.
Noi nu avem liber la cereale...azi mergem la controlul de 5 luni sa vedem ce ne mai zice sa halim....
Mariuuca este f rea de foame....Daca nu ii dai cand vrea ea face un scandal...in rest cumintica foc dar sa nu uiti cumva sa ii dai de mancare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Beatrice, noi am fost cu Alex la prima nunta cand avea o luna jumate. Si ne-am tinut toata ziua dupa alai, ca nunta a fost la Mihail Kogalniceanu, la vreo 40 Km de Constanta. I-a placut, asa ca am mai dus-o la 2 nunti pana acum. daca punem la socoteala si botezul ei, deja e mare petrecareata. E invatata din burtica, si atunci o tineam numai intr-o distractie- nunti, botezuri, aniversari. La ultima nunta am stat pana la 1 cu ea, am plecat ca muream eu de somn. Alex a adormit imediat ce am intrat in salon, cu toate ca bubuiau boxele in apropierea carutului. dar prefer sa o iau cu mine decat sa o las cu cineva si sa dau telefon acasa din 5 in 5 min. In Turcia a vazut sotzul meu straini care-si luau bebelusii in cluburi, cica stateau aliniate carucioarele intr-o parte si parintii se betivaneau, dansau...
Tu poti sa-l iei un pic cu tine la nunta si cand oboseste il aduci acasa la somnic. Distractie placuta!

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Am uitat sa va spun ca Alex se ridica singura in fundulet. In carut se agata de barele laterale, in scoica de margini si nu se lasa pana nu se ridica. Aseara am pus-o sprijinita pe o perna, pe canapea si s-a ridicat, a stat putin dreapta si apoi a alunecat in fata. E prea devreme? Nu vreau sa-i fac rau, o oblig sa stea culcata dar face scandal rau de tot. daca o ridic e cea mai fericita. Si azi dimineata, dupa o noapte cu treziri la 2 ore (nu de foame, cred ca a visat urat) am surprins-o cand si-a luat singurica suzeta din pat si si-a bagat-o in gurita. S-o manance mama de fata desteapta!

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Offf, pai inseamna ca eu sunt o fericita cu doar 5 mese de lapte plus una de fructe pe zi si nici o trezire pe noapte. Eu eram stresata ca nu inlocuieste masa de lapte cu fructele, adica mananca fructe bine mersi dar nu vrea frate sa-i scad nici o picatura de lapte. Ma intreb ce ma fac daca ii bag si supica si apoi pireu de legume ajung si eu la 7-8 mese pe zi Sa-i bag mai multe cereale mi-e putin frica, pentru ca mie nu mi-a zis nimeni sa fac asta, ci mi-a traznit mie sa incerc. Ca doctora noastra nu ne-a dat nimic, ne-a zis sa incepem cu mar cu biscuite
Da misto cu nuntile, eu n-am incotro ca merg la nunta pe 23 luna asta dar sunt nasa si nu pot sa car copilul cu mine, decat poate la biserica. Noroc ca primaria are loc cu o zi inainte si o sa fie mai lejer asa.
Filip a inceput sa faca podul...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Gabitza, Loreen, ma rog la Dumnezeu sa treceti cu bine peste pierderile suferite... e greu, dar fiti tari pentru copilashii vostrii, au nevoie de voi!
Fetelor, in special cele care au hranit bebelusii cu lapte praf, de cate ori fac kk ai vostrii ingerasi? A mea face o data pe zi, chiar de 2 ( a 2 oara arata mai degraba a partz cu stropi multi).
De ce va intreb, ca cumnata mea care nu are bb a inceput sa ii spuna alui meu sotz ca daca face doar o data pe zi, e copilu constipat si trebuie sa ii dam supozitoare sa faca de 4 ori pe zi...si degeaba i-am explicat sotului ca laptele praf se digera mai greu decat laptele de la san, si e normal sa faca o data, si chiar daca ar fi hranita la san si ar face doar o data, nu sunt probleme, ca el nu si nu, sa ii administerz Goergiei supozitoare...l-a sunat pe nasu care i-a confirmat ca fetele lui faceau caca de 4 ori pe zi, dar ca au fost hranite numai la san...
deci? sa dau o fuga la pediatrii ( care oricum mi-au zis ca nu are copilu nimic, ca am avut si eu gargaunele asta cu constipatia, si mi-au recomandat sa ii dau supozitoare numai in cazuri de 4-7 zile fara PIB, si sa nu ii dau prea des, ca ar putea sa devina un pic dependenta....)
eu ce fac? e ok daca face o data pe zi?

Pozele noastre
Poze Georgia

Luluku + Gargaritza- Veveritza Georgia - 26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Eu am intrat sa va invit virtual la un pahar de ceva si la o felie de tort (sa-mi spuneti doar ce preferinte aveti) pentru ca azi mai adaug si eu 1 an in buchetul vietii !!!
Dupa masa mergem la restaurant! Beatrice, sa nu ma certi!

LA MULTI ANI! printeselor nascute azi (inclusiv mie, ha, ha): ANA ILEANA (Tora97), REBECCA-ELENA (inesuca) si DIANA MARIA (Iuliana) sa cresteti mari, sanatoase, fericirea si bucuriile sa va insoteasca pasii!

Eli mami de Bianca & Andreas

Mergi la inceput