Mai, dar repede s-a mai dus capitolul acesta
Iaca, am deschis capitol nou, so...
Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59170" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (20)
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Fetelor dragi, va multumesc foarte mult pt. vorbele frumoase, inseamna ca nu doar eu ii vad dagutzi. Ma unge la suflet sa vad ca am pentru ce sa fac eforturi iar greutatile imi sunt rasplatite. Imi este greu, dar cand imi zambesc uit de oboseala si o iau de la capat.
Cel mai neplacut e ca nu prea pot sa ies din casa, adica am nevoie de ajutor la carat copiii pt. ca nu incape in lift carutul meu dublu. Noroc ca ne mutam la etajul 1 intr-un bloc nou cu lift mare si vom avea oricum 2 balcoane.
Si eu va admir copiii dar nu apuc sa va spun fiecareia in parte cat de scumpi ii gasesc. Mesajele le mai parcurg pe diagonala, dar fotografiile nu-mi scapa si ma bucur ca, uite, suntem toate aici fericite dupa grijile si emotiile pe care le-am avut in timpul sarcinii.
Ca sa-mi pastrez mintea sanatoasa si sa rezist imi spun asa: am copii sanatosi si frumosi, nu conteaza daca azi au mancat mai putin sau au dormit mai prost sau au facut kk morcoviu sau nu sunt la fel de mari si precoce ca Gigel sau sau sau ... Ii avem si sunt cel mai frumos dar pe care ni l-a facut viata.
Va pup pe toate
,
Maria