Scorpiutze...unde sunteti ?(21)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
emma27 spune:
lory,dc ai fi fost mai aproape,ne-am fi intalnit si ne-am fi facut de cap cu poftele astea.m-ai prins cu zacusca.plus ca eu nu prea fac pentru iarna.cum tb sa cumpar de toate,ies mai scump,decat dc le-as cumpara din magazin gata facute.mi-a venit si o vecina sa-i facl a robot pt zacusca,si m-au luat niste pofte.nu prea sunt in bani,ca as da iama in magazine.cura o tin in continuare,chiar dc mai calc stramb.maine intru la carne,dar cred ca prelungesc pe legume,caci cum spuneam ioc bani.
ma bucur ca ati avut o petrecere reusita.sa inteleg ca ati petrecut in familie,fara alti invitati.la fel ca noi.chiar ca simti ca-ti creste piticul.poze nu pui pe net?dc tot aveti cu ce va lauda.
yrys,sa stii ca si cu pilele e rau.de ex,eu am "mituit" o ingrijitoare sa ma rezolve cu analizele,fara sa mai astept pana a doua zi.m-a bagat la tuberculosi,nu stiu ce radiografie mi-a facut,caci m-a scos chipurile bolnava.alte zile pierdute pt consult si alta radiografie,ca sa-mi spuna ca sunt bine.plus ca astia de la raze mai au o bila neagra.in 2001,mi-am facut radiografie pt angajare,era pe 10 decembrie.pe 7 ianuarie am aflat ca sunt insarcinata si ca ramasesem in jur de 4-5 decembrie.ei,iti dai seama ce noroc am avut ca nu mi-a iesit copilul mutant?uffff,urasc poracriile astea de analize.sa inteleg ca faci analize pt nunta?eu atunci nici nu stiam de ele.s-a dus mama la medicul de familie si a rezolvat totul.poate reusesti si tu.
Ema
Tg Mures
Ziua Dariutei
Calatorie
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ana68 spune:
Buna seara dragele mele,va spune un proapsat om al muncii...
Elena,draga mea ,sa sti ca nor-ta doi bani nu a dat pe mine si pe cuscra-tu...pur si simplu s-a atasat asa de mult de tanti Otilia ca ne ignora pur si simplu cand venim acasa.Ieri ,dormea Luana cand am ajuns noi,ca a adormit tarziu de pranz...Nu a manifestat nici un sentiment la vederea noastra,de parca nici nu plecasem deloc de acasa.Noi ne agitam in jurul ei precum mustele la rahat,dar ea doi banuti nu dadea.Azi la fel.Inca Marius povestea ca a intrat in casa(Marius ajunge inaintea mea acasa) si fi-sa nici o privire nu i-a aruncat,se juca cu o locomotiva de jucarie.Asta disperat o saluta ,ii facea bezele,ea nika...Asa ca ,cuscra draga,noru-ta se adapteaza din mers,n-are nici o frica,e ultra sociabila...La servici e bine.Azi am studiat ceva legislatie aparuta in lipsa mea,trebuie sa ma pun pe documentat si invatat.In rest plictiseala multa.No,te pup si il pup tare si cu foc pe roscatelu' nazdravan de George!
Mina,te inteleg.Si eu am doi barbati acasa,unul mai copil ca altul si pe desupra si o luana...iti dai seama ca eu sunt prinsa intre ei....e deja ora 8.15 si eu simt ca mai am putin si capotez.Si ai mei sunt sanatosi,dar sa ii fi avut si bolnaviori...cred ca ma internam la balamuc....Te pup si sa ai parte de bine!
Emma,ai dreptate!Cred ca mie mi-ar fi fost cumplit de greu sa o iau de la zero....Si asa am avut emotii prima zi,adica ieri,insa lucrez intr-un colectiv super,fara nici o lauda exagerata,care m-a primit fara exceptie cu zambete si urari de bun venit si m-au facut sa ma simt de parca ne despartisem ieri...Te pup si numai bine!
Adriana,imi pare tare rau de ceea ce ai scris...Se pare ca asta e "politica" in Romania.Pacat!Sper sa reusesti cum iti doresti.Eu ti-am recomandat acea cresa pentru ca o stiam si imi amintesc ca ai cautat cresa de stat.Particulare nici nu stiu in Cta.Bafta,sa aveti parte numai de bine si pupici multi la pilotist!
Iri,saru-mana de urare pentru munca!Tre' sa ma pun pe invatat.Nu imi arde,dar ce pot face?Iti doresc tot binele din lume si sa fie cum iti doresti!
Lori_k,e bine la munca....Cu bona e super ok,Luana s-a atasat de ea,iar pe mine si pe ta-su ne cam ignora....Sunt foarte multumita de tanti.Sanatoasa sa fie!Pupici la Alinush si tie!
Fetelor,va doresc numai bine si sa fiti iubite!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
monica-elizabet spune:
buna seara fetelor,
ana, eu zic sa te bucuri ca luana se intelege bine cu tanti otilia...gandeste-te cum ar fii fost sa o stii plangand dupa tine sau dupa tati acasasi plangeati su tu si ea
lory, bravo voua, ma bucur ca v-ati distrat, incao data la multi ani alinutzului si
yrys, imi pare rau dar nu cunosc pe nimeni...dar poate ca ar fii bine totusi sa-ti faci analizele chiar daca pierzi putin timp...un control asa pe bune nu strica niciodata
si numai bine...ma bucur ca ti-a iesit rochita asa cum iti doresti tu
iri...bafta maine sa-ti iasa treaba cu contractul
emma, si multumesc mult....nu, nu-i am pe amandoi la gradinitza ci doar pe alex, el e de gradinitza...are 4 ani si 4 luni.....ruxi e cam micutza pentru gradinitza...are doar 9 luni si jumatate dar ii place muuult de tot cand mergem sa-l luam pe alex de-acolo....bafta si noroc si tie.
adriana, eu zic ca daca tot ai intrat la cresa pe pile sa mai amane si d-na directoare chestia cu dovada...sa o faca lipsa de la dosar si gata...bafta multa, poate reusiti sa o vrajiti
mina, m-ai facut sa rad tare de tot...auzi tu...kilometraj la picior...multumesc mult de tot si tie numai bine...nu stiu cum reusesti sa lucrezi acasa...ai mei daca dorm trebuie sa stau langa ei ca altfel se trezesc asa de repede
danitin, asa am patit si eu in concediu, m-am ingrasat...dar lasa ca rezolvam noi cumva problema asta...fetelor eu una ziceam ca in perioada cat e sotul plecat o sa reusesc sa dau jos cele 4,5 kg pe care le mai am in plus...dar...pauza...nimik....bine macar ca nu m-am ingrasat sa gaseasca sotiorul meu o balenutza
elenaaaaaaaa...cum te simti? cum a fost? sa-mi zici cu lux de amanunt ca nici eu nu mai am mult si trebuie sa merg sa mi le scot.
va pup pe toate si va doresc noapte buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
miraklucker spune:
Iaca mai apar si eu!!
Inaite scriu si dupa aia va citesc alfel imi piere cheful. copilasii dorm al meu sot la televizor si eu pe aici bantuind pe forul ca mai in fiecare seara. Vad ca si sora-mea si taica-meu sunt conectati pe messenger dar cred ca nici unul nu au chef de vorbit, asa ca va povestes voua cate ceva.
De saptamana asta David merge la gradinita, suntem amandoi foarte happy, el ca are copii cu care sa se joace si eu ca nu ma mai bate toata ziua la cap!! Luni si marti e pana dupa masa iar miercuri pana la pranz. Azi a fost prima zi in care a dormit acolo si cica chiar a dormit, spre surprinderea mea, care credeam ca e singurul lucru care nu va merge. Acasa la pranz doarme la mine in pat si mai tot timpul cu mine langa el!!. Daria creste e tot mai neastamparata ultima ei descoperire e ridicatul in picioare unde apuca, mi-e asa frica sa nu-si mai dea in cap, dar asta e, riscurile meseriei. Cel mic e cumintel dar incepe sa dea bine cu picioarele.
La sfarsitul saptamanii am fost la socrii dar a fost vreme urata. Sambata am fost la bunicii sotului, bunica lui a implinit 90 ani, si toate neamurile, vecinii si nevecinii au venit sa o felicite. A fost frumos ei sunt tare draguti. Dar dupa vreo jumate de ora Daria s-a pus pe un plans de nu mai puteam sa o potolesc, toti vroiau sa o o tina in brate plus ca era ora ei de culcare, asa ca am disparut rapid cu ea. duminica nu am scos nasul din casa, a plouat iar spre dupa masa a inceput sa ninga. singurul care s-a bucurat a fost David care vroia sa faca om de zapada!!
Cam astea sunt noutatile!!!
Va pup pe toate, noapte buna
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
emma27 spune:
neatza!!!!
mira,ce vesti!!deja ninsoare!!!hmmm,asta ma pune ma gandit,trebuie sa o pregatesc pe daria de iarna.mai e putin.la noi deocamdata e o toamna seninsa,cu mult soare.zilele trecute,chiar la ora pranzului oamenii umblau la maneca scurta.chiar,stati aproape de munti????
intrebarea zilei:fetelor,v-ati programat ceva pentru sarbatorile de iarna.poate imi dati si mie o sugestie.al meu sot,a zis ca nu mai stam acasa,chit ca o tb sa facem un imprumut ,dar ne relaxam si noi un pic.
cum trece timpul,deja bebe da din picioare.asa ca acum esti mai relaxata din punct de vedere emotional????
monica,iarta-ma pentru gafa.imi inchipuiam ca mandretea mica are peste un an.ai pe cineva care sa o ingirjeasca sau o porti cu tine tot timpul?e destul de greu.
ana,chiar ca esti fericita.de fapt,si daria s-a inteles cu bona,eu am avut ceva retineri.dar din cate am citit,e si preferata voastra.chiar ca ati dat peste o mary poppins.Spor la invatat!!!
Ema
Tg Mures
Ziua Dariutei
Calatorie
mina spune:
Salut
Emma, imi place atitudinea sotului tau. Pe al meu nu-l misti de acasa in perioada sarbatorilor de iarna, decat cel mult la parinti. Chiar pe vremea cand nu aveam cupilu, o data la 3 ani daca0l convingeam sa mergem undeva de revelion. Sedentaaaar.
Ana,multzam de gandul cel bun. Ma tin bine, ma gandeam aseara ca cel mai important e ca s-a vindecat vizigotu, ca restu le rabda mami fara probleme. Ce fain de tine ca se intelege bine puiutza cu bona. Hai ca asta-mi da curaj poate-mi gasesc si eu o bona.
Elena, cum a fost la dentist?
Fetelor, mi=s tare ferice ca mi-am convins consortu sa punem termopane la bucatarie si dormitor. Noi am ramas cu cercevele de alea de lemn de cand ne=am mutat si acum se cam cer vopsite, numa ca io cand cu amenajarea casei am promis ca nu ma mai prins la vopsit cercevele chiar daca stau cu celofanu in geam. Na! Acuma chiar se impune ca arata ca alta aia. Dupa care poate-mi iau si perdelele noi, la care jinduiesc de ceva timp numai ca nu ma mobilizam , ca ziceam "tot la geamurile alea?". Va las, ma apuc sa caut oferte.
O zi minunata sa aveti, frumoaselor!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
emma27 spune:
mina,nu-i bai,caci eu is aia mai sedentara.dar uite,m-am saturat de musafiri de sarbtori,mai bine plecam de-acasa.stai si robotesti zile intregi,de sarbatori te imbolnavesti de atata treaba si ce ai rezolvat?!!
sa inteleg ca te-ai mai inzdravenit???gata raceala???pe mine ma bantuie in continuare....spor la cautat.
Ema
Tg Mures
Ziua Dariutei
Calatorie
Lory_k spune:
BUNA ZIUA,SCORPIUTELOR! Mai,voi ma innebuniti pe mine!Chiar asa n-aveti pic de mila? Intai imi face EMMA pofta de musaca,gogosi,abia ce ma potolisem cat de cat ca sa vina si MIRAKLUCKER sa spuna ca deja acolo la ea ninge!Sunt disperata!Cred ca am sa ajung sa vad zapada numai la televizor!(sau cine stie?POATE DOAR IN FILME!)Mi-e asa dor sa simt si eu ca este iarna in toata puterea cuvantului,sa vad ca viscoleste,sa fac oameni de zapada!ASA E C-AM LUAT-O RAZNA? Cred ca de 4 ani nu mai stiu ce e aia zapada.Aici iarna este foarte frig,bate un super vant nebun,dar sa ninga...slabe sperante.A nins anul asta in februarie o singura zi(a fost super eveniment)dar bineinteles ca nu s-a asezat.Eu ador iernile linistite.Sa vad cum sclipeste zapada,sa scartaie cand calc,sa vin de-afara inghetata si sa ma astepte o ciorba fierbinte de zeama de varza.Eu una sunt tare friguroasa de felul meu,iarna cand dorm,imi bag capul sub plapuma,numai nasul il tin afara sa pot respira.Daca n-am sosete in picioare nu pot sa adorm.Asta mi se intampla mie iarna dar imi este tare dor de o iarna adevarata.V-am impuiat capul,SCUZE!Am cazut in melancolie blegoasa...Ce sa mai zic...Voi ce mai faceti? Vad ca va ganditi deja si la sarbatori.Eu una nu stiu ce-am sa fac,probabil pe-acasa cu prietenii sau cine stie,poate in trei.As veni acasa in decembrie dar de sarbatori in nici un caz n-am sa pot veni decat in cazul in care voi veni singura.Sotiorul meu este foarte aglomerat atunci asa ca...slabe sperante sa mai vad si eu artificiile de revelion.Aici in Japonia la 12 noaptea e o liniste de zici ca au adormit toti brusc.Ei cica se roaga pentru anul nou.Noi facem galagie dar fara artificii ca e posibil sa ne trezim cu politia la usa.NASOL!Hai ca m-am intins iar la scris,va las ,nu va mai stresez cu dorul meu de iarna.VA PUP PE TOATE!SA AUZIM NUMAI DE BINE! Lory_klui
ALIN CRISTIAN
nastasie spune:
buna, fetelor.am pus poze noi cu razvan si cu nepotelele mele gemene.intrati tot pe la "albumul meu" ca se vad acolo.
ana, ma bucur ca merg bine cu bona.am renuntat la crese ca nu e decat una particulara asa ca o sa caut bona.am doua oferte.sa vedem.bine ca se inteleg cu ea si nu plang dupa voi.nu fiti si voi gelosi acum
emma, faci foarte bine de sarbatori.si eu as face la fel in locul tau.mai lasa, sa mai stea musafirii si pe acasa.ce toata ziua buna ziua vizite la tine.
mina, felicitari pt termopane.si eu trebuie la bucatarie ca am un jaf de geam de ingheti iarna pana faci un ceai.
fug ca s-a trezit razvan.va pup pe toate celelalte la care n-am raspuns personal.ii dau papa si fug sa-i iau adidasi.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
Lory_k spune:
NASTASIE, SA-TI TRAIASCA RAZVANELUL!SA-TI TRAIASCA NEPOTELELE!FRUMOSI COPII!Ce mi-ar fi placut si mie sa fi avut doi baieti gemeni!Nu stiu ce m-as fi facut acum,dar mi-ar fi placut.Eram innebunita pe vremuri dupa Fratii Arghirov.Ii stii?Doi gemeni bulgari,cantareti.Ce mai plangeam dupa ei...mama,mama!Ce-or mai face acum ca n-am mai auzit nimic de ei.Apropo de termopane,nici eu nu am la bucatarie si dormitor ca mi-a fost frica sa-mi pun cand am inchis si balconul,sa nu-mi strice zugraveala.Nu stiu cand o sa-mi iau inima in dinti sa mai fac o renovare.Deocamdata sunt peretii super albi ca nu locuieste nimeni acolo si parca mi-e frica sa pun termopane.Ramane de vazut.Te pup si mai pune poze cu copiii!Nu stiu ce se intampla cu albumul meu ca iar nu se pot vedea pozele.O sa mai fac niste verificari! Lory_klui
ALIN CRISTIAN