Scorpiutze...unde sunteti ?(21)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
danitin spune:
Tare harnicute la scris mai sunteti. Am vrut sa va livrez chiar astazi o povestioara din concediu dar a pus sefu sedinta de la 7 dimineata si mi-e un somn... Asa incat ma multumesc sa va plang pe umar. In concediu m-am mai ingrasat 2 kg ... am ajuns la 70 si am doar 1,62m. In plus nu prea mai stiu cum sa ma oraganizez. Iau micul dejun, la serviciu primim masa de pranz dar trebuie sa gatesc ceva si acasa - ori eu ori mama- pentru restul familiei, asa incat cand ajung de la lucru, pe la 17,00-18,00 mai mananc ceva gatit, dar seara mi se face foame si pofta de cina Timp de sala nu prea este ca vreau sa petrec toate clipele libere cu spirdusul dar CEVA trebuie sa fac
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
emma27 spune:
neatza!!!
elena,curaj!!!!poate iti canta popica o slujba,pentru anestezie.mai,eu deocamdata nu am probleme cu maseaua de minte.deh,vb elenei,ce nu ai ,nu te deranjeaza.
adriana,lasa,ca nu e timpul pierdut,inca nu s-a castigat volvo.
cat despre gemeni,cine se pregateste, nu primeste.si eu am stat cu frica asta,asa ca....de fapt,stai ca ma lumina ideea ..ai dreptate,dc la al doilea.hai,mai,ca nu e chiar asa rau.si sincer,nu cred ca mai gandesti dc e baiat sau nu,caci sunt diferiri fratii.mai,iar vb despre bebei,ceva nu e bine.am impresia ca ma paste ceva necurat.
ce ai mai rezolvat cu cresa?eu sunt asa comoda,de atatea ori vreau sa o trec la o gradi de stat,dar nu am timp sa le vizitez pe toate.ce am vazut, m-a dezamagit.asteptam pozele cu bebeii.
ana,esti fericita,dc nu s-a schimbat nimic la firma.eu am suferit o adevarata depresie pe tema asta,caci firma unde lucrasem, intre timp a dat faliment si a tb sa-mi caut de munca.si acum ma obsedeaza ideea ca dc mai fac un copil,iar tb sa-mi caut de munca.asa-i ca e alta atitudine,cand mai esti si tu in centrul atentiei?
yrys,pana la urma tot raul spre bine.ne-ai facut curioase cu rochita.aa,si o pofta de zile mari cu salata boeuf.chiar ma gandeam zilele trecute sa-mi fac,dar maioneza nu-si are locul in regim.iar cu colaceii,sunt in asentimentul minei,creeaza-ti nunta asa cum vrei,pana la urma momentul special trebuie sa fie pentru tine.oricum sunt mult mai frumoase traditiile,decat porcariile adoptate din alte parti.
monica,multa sanatate bunicii.mai,au inceput sezonul bolilor.tineri,batrani,nu iarta........amandoi piticii ii ai pana la urma la gradi?
mina,sa inteleg ca lucrezi acasa?
Ema
Tg Mures
Ziua Dariutei
Calatorie
mina spune:
Da, Emma, lucrez acasa. Cat se poate, ca de cand fiul circula in pozitie bipeda are o mare pasiune in a se faulta sub scaunul meu si pa la revedere lucrat. Deci lucrez numa cand doarme el. Putin, foarte putin.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
nastasie spune:
fetelor, sunt foarte suparata.am fost la directia creselor pentru razvan.am gasit cresa pt razvan, cu greu ca dna directare spunea la toata lumea din start c nu-s locuri, dar a vrajit-o sotul ca ne-a ajutat.dar la cresele de stat trebuie sa aduc mama dovada ca lucreaza , ca nu mai e in CIC, adica ca nu are cu cine lasa copilul si apoi il primeste.eu nu renuntam la CIC, lucram la mama(fara contract), mai scoteam un ban.ei au conceptia ca daca esti in CIC se presupune ca 2 ani stai cu el.renunti la CIC si asa iti primeste copilul la cresa.acum caut crese particulare in constanta si nu gasesc.am cautat pe net pana mi-am facut ochii rosi.nu gasesc.sunt disperata.vroiam un an la cresa ca apoi il dadeam la o gradi particulara(e una la noi care ia la 2 ani).nu stiu ce sa fac.unde sa mai intreb de crese.am intrat si aici pe forum.
ana, am fost acolo unde ai zis, dar e de stat asa ca nu pot sa-l duc decat daca renunt la CIC.
o sa citesc ce ati scris,acum am vrut sa ma usurez.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
emma27 spune:
mina,sunt si avantaje.de ex,nu te gandesti cum sa te imbraci azi.si eu mi-am dorit sa lucrez,cand stateam cu bebelul,dar n-am avut noroc.cel putin,piticul e somnoros?!!!
adriana,nu am mai auzit pana acum grozavia asta.e o maaare porcarie.si atunci de ce se modifica legea si se da alocatia aia ca incepi munca,inainte de sf concediului?!!!sa inteleg ca nu stii o gradi particulara?
Ema
Tg Mures
Ziua Dariutei
Calatorie
piticasigogosica spune:
Buna fetelor
Uite si eu pe aici pe la birou.Muncesc!ma mai apuca si pe mine munca din cand in cand,nu de alta dar tre sa plec pe la clienti.
Maine se pare ca ma duc sa semnez un nou contract(tipul care ma tot amana)...sper...parca vad ca ma suna de dimineata ca nu mai are timp!
De azi avem musfir in casa ,naspa dar nu am incotro,sper sa plece cat mai repede(ce rea sunt).
Ema e ceva mai bine,acum suntem pe val,dar asta nu inseamna ca ramanem acolo.Mai intru zilele astea ca pleca marti pe 11.Sa stii ca ma gandeam asa ca al meu nu a mai plecat de mult de acasa si parca uneori as vrea...macar de dragul revederii.
Ana si eu sper ca redevin Irina aia de mai de mult,pe care nici voi nu o cunosteati si voi deveni!Faza cu dormitul copilului incepe sa devina si la noi o problema,mai laes decand adorme in bratele mele.Succes la slujba!
Adriana sper ca lucrurile sa fie spre mai bine...o fi si la noi ca la aia primii 5 ani un dezastru...restul o fericire!Succes si tie la cautari si imi pare rau ca nu te pot ajuta cu un sfat.
Yrys deci a iesit super rochita ta!Nu ma indoiesc ca ai avut o contributie mare la asta,ca doar esti scorpiuta.In rest,te-ai mai linistit,ca e marti deja In legatura cu colacii,nu stiu ce sa zic,depinde de locatie si decorul mesei.Mie m-i se pare ca merg bine acolo unde isi au originile...nu?
Mina si daca tot a intrebat Ema,ce muncesti de acasa?
Elena,tinem pumnii cu maseluta si eu am renuntata la una...din prea multa minte!Noi ne vedem curand.
Va pup
poze
Iri si Iris
emma27 spune:
iri,bafta multa cu contractul.dc a trecut pe la tine dl norocel,poate ajunge si la mine.
cat despre mister,lasa ca -s bune si momentele astea,nu te mai gandi la ce o sa fie,incarca-ti acum bateriile cu rabdare sau invective pentru mai tarziu..ma bucuram eu ca am ramas singurica,dar deja mi-e dor sa dorm langa un trup de barbat.si nu neaparat
(sunt pe minus cu libidoul),ci asa,la caldurica.daria nu ma mai lasa sa o iau in brate sau sa o pupacesc cand e aproape e adormita.imi tot spune sa o las in pace,ca nu are chef de asa ceva.parca as fi eu cu mandrul....se intoarce roata.
Ema
Tg Mures
Ziua Dariutei
Calatorie
Yrys78 spune:
Ma omoara spitalele. O sa dau ortu popii in curand, ca trebuie sa mai merg si maine si poimaine. Detest treaba asta. Azi am plecat si mi-am bagat picioarele in radiologia lor. Intrebare: stie care vreo posibilitate contra cost de a evita cozile si asteptarea si umilinta la care sunt supusi pacientii. Adica are careva posibilitatea de a da analize pe naspa, adica pe bani?
Azi am o zi criminala la birou...
Yrys78 spune:
salut prezenta mult mai optimista, tonica si frumoasa a lui Iri. Bravooooo!! Imi place de tine asa, Iri...
Ema, nu te supara pe micuta ca asa sunt ei, mai ales somnorosi. Iar cu sotul numai maine nu-i poimaine :)
Mina, multam fain de tot am notat la catastif, te astept sa il rezolvi pe vizigotu'. Uite ca si azi aveti parte de soare si de vreme calda.
Adriana, tot ce am inteles e ca nu e de bine. Imi pare rau. Poate gasiti o solutie sa il duceti la cresa.
Dantitin, dar seful ala al tau e somnambul? are insomnii? cu ce i-ati gresit? Doamne, ce masochist e...
Lory_k spune:
SALUTARE SI BINE V-AM REGASIT SCORPIUTELOR!
In primul rand tinem sa va multumim atat eu cat si sotul meu pentru urari!Acelasi lucru vi-l dorim voua si copilasilor vostri.
Va pup pe toate si vreau sa va spun ca sotul meu a fost foarte impresionat de cum reactioneaza romanii la astfel de evenimente.Am primit telefoane de la familie,prieteni,felicitari prin posta,prin internet si pe el la incantat foarte tare mai ales ca japonezii nu se inghesuie prea tare sa fie alaturi de persoanele in cauza.Sotiorul meu nu a fost foarte entuziasmat de ziua lui(am ciocnit un pahar de vin,am mancat ce am gasit prin frigider),in schimb,de ziua lui Alinut,cred ca ar fi fost in stare sa puna pancarda la intrarea in oras sa stie toata lumea ca implineste fiu-sau 2 ani.Asa de entuziasmati am fost amandoi ca am stat pana la 4 dimineata sa impodobim casa cu baloane.Nu va zic Alinutul cand s-a trezit si a vazut gramada de baloane,gramada de cadouri...nu stia pe ce sa puna mana mai repede.A fost super frumos de ziua lui,a avut tort cu fata lui ANPANMAN(este un desen animat care nu cred ca a aparut deocamdata in RO).Aici este in mare voga,toti copiii sunt disperati dupa el.Ne-am distrat cat de cat,daca sunt amatoare de tort,cu cea mai mare placere va astept!Usa va este deschisa!Inca mai am baloane prin casa,sotiorul nu vrea sa le dam jos,cica sa le lasam sa se sparga singure.Asa ca daca va grabiti un pic,vedeti si ce-am facut noi pana la 4 dimineata(ca ne-am facut un pic de timp si pentru
...asta este altceva).MAI FETELOR,AM O POFTA DE ZACUSCA DE NU MAI POT
!Sa stii EMMA,ca nici niste musaca n-as refuza!Mi-ai facut pofta si cu gogosile
dar noroc ca am pe-aici cateva sa-mi fac pofta.Ai de gand sa mai tii cura?Eu n-am mai avut timp,nici nu m-am mai ingrasat,merg la sala sa vedem daca o iesi ceva.
TE PUP! YRYS, cum e cu rochia?Esti si tu cusurgioaica,ca mine?Ce putin mai ai si intri in randul doamnelor,imi inchipui ce emotii ai!
TE PUP SI BAFTA MULTA SA-TI IASA ROCHITA FRUMOASA!ANA, cum e cu bona?Luana ce parere are?
TE PUP SI BAFTA IN CONTINUARE LA SERVICIU!Sa stiti fetelor, ca am fost la serviciu saptamana trecuta si parca nu-mi mai vine sa ma duc in fiecare zi.A vorbit sotiorul azi cu patroana si este de acord sa ma duc numai 2-3 zile pe saptamana.Nu ma spetesc cu munca dar imi este destul de greu sa fac fata tuturor activitatilor zilnice.Asa ca am sa merg mai rar.Sa vedem cum o sa fie.KLUMEA BLONDY, te supara baiatul?De-acum sa vezi ce poate sa faca.Eu tip la Alinutul meu zilnic,pana ragusesc,si tot nu da semne cum ca l-ar interesa ca nu are voie sa faca ceea ce face.Asa ca,
TE PUP SI-TI DORESC NERVI DE OTEL!!!Fetelor,
va pup chiar daca nu v-am scris la fiecare in parte,promit s-o fac data viitoare,VA MULTUMESC INCA O DATA CA ATI FOST ALATURI DE NOI,SI VA DORESC TOT BINELE DIN LUME! Lory_k
lui
ALIN CRISTIAN