Scorpiutze...unde sunteti ?(21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Scorpionutzelor, va supun si eu atentiei doua chestiuni.
1. Ma apropii de nr. de puncte necesare obtinerii unei titulaturi. As vrea sa fie ceva scorpionesc dar nu am momentan nici o idee. Voi ce porecla mi-ati sugera?
2. Mi-a zis cineva, priceput in chestii astro ca ascendentul e chiar mai important decat zodia si mi l-a calculat. Sunt taur. Voi ce ascendent aveti? Va influentreaza chiar asa de mult?

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

cu titulatura e grele.la fel am patit si eu.am avut noroc cu Ana.multa inspiratie.
iar de ascendent habar nu am.dar aflu eu

albumul meu
ziua marinei

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Seara buna, scorpiutze!, Nu am prea multe lucruri sa va spun: sunt obosita, stresata, chiaunita, deprimata, imi curg okii-=n gura de somn si nu mai am un shfantz pana la salar si in seara asta iesim cu un prieten nou descoperit de mine, vechi pentru Ghoe. va dati seama cam ce companie o sa fiu> certificatul o sa fie gata vineri. Acum cateva minute am aflat treaba asta, dupa o dimineata petrecuta in spitalul militar si sf maria, fara rezultat. Am mai dat si de pomana bani...m-am saturat.
De-asta va urez voua seara buna...si

Mergi la inceput

felicitari, yrys, pt steluta.esti membru incepator.la mai multe.

albumul meu
ziua marinei

Mergi la inceput

eu cica am ascendentul in varsator, zodie despre care nu stiu NIMIK. io stiu de la un astrolog ca ascendentul conteaza si practic devine predominant dupa varsta de 25 - 30 ani. Io probabil ca-s in curs de schimbare a zodiei ca uneori nu ma mai inteleg nici eu cu mine.
cu titulatura, Danitin, oricand cu mare placere, dar nu azi ca-s in pana de gandire. Am o eclipsa totala in creier.Dar promit ca ma gandesc.
Ana, bine ai venit in randul salariatilor. Ce e cu Luana? ce e atitudinea asta la ea? Si Alex ec mai face? si e bine cu renovarea dentara?
Lori_k, rochia se apropie de indicatiile mele pretioase, maine seara ma duc sa o mai vad o data - proba finala.
Am fost azi si la flori si am fost cu nasa, vara-mea. O rezolvam si pe-asta.
Emma, numai bine. Monica_elizabet, saru'mana mult, sper sa o rezolv cu tanti asta vineri la 13.30. Sa imi tineti pumnii.
Mira, yuppi, bebe joaca fotbal. Numai bine lui David - ce bine ca s-a adaptat in colectivitate si Dariei. Tine-ma si pe mine la curent cu starea vremii pe la voi ca vreau si eu sa ajung prin imprejurimi in luna de miere. multam fain si numai bine
Adriana, ce dragutze sunt cele doua galuste...foarte dragute si nemtoaice :) Razvanelu' ce mai face? Cum mai e treaba?

Mergi la inceput

yuppiiii, saru'mana Nastasie...chioara nu a vazut treaba asta...e de bine, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetele, va urmaresc din umbra, citesc ce scrieti dar mai greu cu scrisul...ruxi nu ma lasaeu sunt singura cu cei 3 copilasi(alex, ruxi si bunica mea) pe care am externat-o din spital si sta la mine.
va pup sa aveti o seara placuta si linistita

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna seara fetelor,
In sfarsit reusesc sa va citesc azi,caci am impresia ca timpul parca se scurge prea repede si zboara ca gandul.Parca acum 5 minute era ora 18 si eu ajunsesem acasa,iaca ma uit la ceas si e deja 21.30
Uf,azi am avut un capat de zi....m-am enervat cumplit.Pai ieri am fost la medicina muncii sa imi ia sange pentru VDRL,ca asa e mai nou,dupa ce vii din CIC tre' sa faci vizita medicala.Si pe urma fuguta la pozat palmanii.Azi am fost sa duc rezultatele la doctorita.Mey fetelor,dupa ce ca am mers de la servici pana acolo pe jos de am facut aproape 40 de minute,ca sa nu mai cheltui doua bilete de aiurea(suntem cam in pom cu banii)nu spun ca vin ,dupa ce ajung eu, doi batrani,pensionari,evident si se aseaza sa astepte ca si mine la aceeasi doctora.Pe femeie nu am vazut-o bine cand a sosit in sala de asteptare si am zis "hai sa fie un lup mancat de oaie" si am lasat-o in fata mea...Ce vorbesti!Barbatul in varsta cand a vazut asta s-a bagat si el cu tupeu inaintea mea.Bey,fetelor,mi s-a pus pata.Cred ca aveam o fata ca tipa de la pult m-a intrebat daca ma simt bine.Nu va spun ca eram si obosita rupta,imi era foame,sete,somn,ma dureau picioarele ca se umflasera in pantofi,eram leoarca de transpiratie ca afaar era tare cald....Ce mai?Si colac peste pupaza s-au mai bagat si batranii aia doi in fata mea....Brusc mi-au inflorit piticii cu miile pe creier.M-am uitat urat la tipa de la receptie si i-am zis ca,daca sunt mai tanara,asta nu inseamna ca nu am asteptat si eu la rand si ca trebuie neaparat sa le cedez lor randul...Se uita aia la mine.....M-am scuzat de iesirea mea si i-am zis ca sunt foarte nervoasa,ca sunt dupa o zi de munca si ca vreau si eu acasa ca toti ceilalti....Tipa a zambit si mi-a zis ca si pe ea o enerveaza treaba asta,dar nu poate face nimic.In fine,dupa ce a iesit fosila aia de acolo am intrat si eu.Spre nenorocul meu,care crezusem ca scap repejor,ce credeti?Bey fetele,asa constiincioasa e doctora asta...de m-a terminat psihic:m-a intrebat in ce an am inceput clasa I.Ma uitam la ea ca la extraterestrii...De unde puii mei sa mai stiu?A socotit ea acolo ,ca i-am zis cand am terminat liceul si am aflat ca in 1975 eu intram in clasa I....Bey si cate si mai cate intrebari stupide...de la un moment dat i-am zis"nu va suparati,doamna doctor ,pe mine,dar m-ati zapacit de tot".Uf,uf....In fine reusesc sa plec de acolo,insa trebuie sa ii mai duc ceva marti dimineata si mi-a zis sa nu plec imediat ca vrea sa stam de vorba....Iar??????
Ajung io in statia de troleu si astept...si astept....Mai suna si Marius ca sa merg sa iau si tigari in drum spre casa si ca ce astept troleul ca stau prea mult.EEEEEEEE....asta a fost picatura care a umplut paharul....si m-am ratoit la Marius la telefon de se uita tot poporul din statie la mine....
Acasa m-am apucat si da-i si strange rufele spalate ieri si uscate azi,am reusit sa halesc o farfurie de ciorba si p-orma apuca-te de frecat aragazul,spalat vase,lectii cu Alex si calcat rufele...
Vineri plecam si la Medias,ca e pomana mare pentru mama lui Marius.N-am nici un chef,mai ales ca e drum lung de mers,Luana o sa faca precum migul pe pista,Alex trage chiulul si n-o sa aiba timp sa-si faca lectiile,oboseala....Un talmes-balmes!
Hai ca v-am facut capul calendar!Sa va iau pe rand:
Monica,pai ma bucur,cum sa nu ma bucur.Eu nici nu ma asteptam sa fie asa minunat si ca Luana sa se impace asa cu Otilia...Iti dai seama ce plansete ar fi fost si,mai ales,ce hal de serviciu as mai fi facut!
Ema,uite ca nu ma gandisem la similitudinea cu Mary Poppins,dar sa sti tu ca se adevereste...
Oho,Mina,bravo!Spor la renovari si la modificari prin casa!
Adriana,sa sti tu ca e mai bine cu bona.Bine ca ai renuntat la cresa(1-0 pentru pilotist,ca am tinut io pumnii sa nu ajunga la cresa)Si iti doresc sa gasesti o tanti pe placul tau!
Danitin,cu ascendentul .....habar n-am .Nu l-am calculat,ca nu stiu cum si nici altcineva nu mi l-a calculat...Cu porecla?????Hm...vedeta TV?????Hai ca glumesc,ti-ai dat seama,sper!Vorbind serios : ce ai zice de "Mama elfisorului Lori"(sunt 19 litere,te incadrezi) sau"Mama de spiridus" sau "Am si eu un spiridus"....Cam astea mi-au venit in minte!
Yrys,multam de urare!Felicitari de steluta!Ma intrebi ce-i cu Luana?Nici eu nu stiu.Stiu ca e scorpioanca,ca si mine,ca si noi si ca actioneaza conform instinctului de profitare scorpionicesc....Nu-i bai...Alex face ce stie:azi si-a uitat cartea de mate la scoala(sau a pierdut-o ,ca nu isi aminteste daca o avea la scoala) si tema la mate...ciu-ciu.A trebuit s-o sun eu pe doamna lui acasa,in seara asta,sa ii spun prostia facuta de fiu-miu si sa imi permita sa ii dau alta tema....Alex al meu,cum am mai spus:cai verzi,cat mai multi,topaind pe pereti...E varsator,ce vrei?Spirit rebel,independent si visator!Aaaaaaa.....cu renovarea e ok...pupam la greu chiar si cand mi-s suparata!
Dragelor,am scris ....Nu stiu cata rabdare veti avea sa cititi,insa io m-am racorit putinel...
Va pup pe toate,toate si va doresc tot binele din lume1

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

Buna dragelor!
cand am crezut si eu ca am putina liniste sa citesc si sa va scriu cate ceva,apare tati ca nu mai vrea Anda sa doarma!
Iri,ma bucur sa aud ca esti vesela,dar nu pari prea optimista.nu te mai gandi la ce va urma,asteapta sa vezi .
Adriana ,sa-ti traiasca nepotelele si Razvanelu!m-au apucat emotiile cand am vazut ce mici sunt bb lushele!mi-am amintit ca si a mea a fost mica,mica de tot si ma temeam sa pun mina pe ea sa nu se "sparga portelanul"!
Mina,felicitari si succes in continuare cu renovarea.cum ai reusit sa-ti convingi sotiorul?noi am renuntat la daramat casa anul asta.cred ca e primul an,am batut recordul!nici macar o urma mica de var sau vopsea nu e!ma bucur acum,desi dupa munca vine si rasplata,asta e!
Lory,si eu reactionez la fel la frig.doar ca mie nu-mi prea place iarna.in afara de Craciun,nu-mi prea place nimic ,ca e frig si eu ador caldurica, daca as putea sa iau aer scotzand nasul pe geam.....as hiberna ca ursu.
Danitin,la titulatura nu ma pricep si n-are rost sa ma bag unde nu stiu,iar despre ascendent,poate ai dreptate dar eu nu cred chiar atat de tare in asemenea chestiuni incat sa le aprofundez.fiecare e unic in felul sau ,dar n-am fost curioasa sa stiu de ce.apropo,eu nu sunt curioasa din fire,cred ca nu e caracteristic zodiei,nu?habar n-am ce ascendent am.
Ana,ma sperii!nici nu mai vreau sa aud de serviciu in cazul asta,prea multe!
Monica,mai rezisti?de unde atata energie,ca eu sunt terminata cu unul!
Yrys,cum stai cu emotiile?abia asteptam sa vedem creatia!sa fie intr-un ceas bun!
Ema,sotul tau gandeste excelent,cum de i-a venit ideea?nu pare stilul lui,sau ma insel? si eu as vrea sa scap de casa (gatit ,robotit etc)si mai ales de musafiri nepoftiti(recunosc ca nu mi s-a intamplat sa am de sarbatori surprize neplacute ).sau cine n-ar vrea?eu nu ma pot gandi de pe acum la sarbatori ca sunt alte evenimente mai apropiate ca data.noi de obicei hotaram pe loc orice.niciodata nu am respectat planurile chiar daca le-am facut ,nu stim ce mai intervine.
Elena,cum e cu maseaua?eu nici macar nu am maseaua de minte.sper sa nu -i vina idei sa iasa de acum incolo!
Mira,sarcina usoara!
Fetelor,fug ca sotul meu a venit nervos a doua oara sa ma anunte ca plinge Anda si eu chiar nu aud?nervos ca stau pe net!nici la miezul noptii nu-mi tihneste!bine ca nu vede cand sta zile intregi cu jocurile astea in fatza!tebuie as merg eu sa-i dau ceai copilului,cand el era chiar linga ea!
va pupacim pe toate si vise placute!

Mergi la inceput

buna dimineata!
noi am ramas singuri ca tati a inceput serviciul si suntem iar amandoi de gat.multumesc mult pentru urarile pentru nepotele.abia astept sa le aduca acasa sa mi le arate sora-mea pe camera.
ana, m-am amuzat tare de cum ai povestit.imi pare insa ca ai patit asa si ca a trebuit sa alergi ca nebuna pentru analize.te tin la curent cu bona.
carmen,si razvan a fost mic la nastere doar 2.300 kg si ma minunam ce mic e, dar cand mi-am vazut nepoatele am spus ca razvan a fost mare.sanatosi sa fie ca se fac toti mari.
yrys,cred ca ieri ai fost foarte ocupata ca nu te-am vazut deloc pe mess.noi suntem bine.te astept cand ai timp liber.
va pup pe toate celelalte.o zi buna.

albumul meu
ziua marinei

Mergi la inceput