Constanta la apel! (51)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara!
Acum am ajuns si noi acasa, de la bunici. Sofi are iar rosu in gat...si iar i-a dat dr. antibiotic...l-am intrebat pe dr. daca fara antibiotic nu ii trece si a zis ca e posibil sa nu...Roxa, daca intri, si vezi mesajul, spune-mi si mie, asa e, nu trece fara? e musai antibioticul? ca m-am saturat eu de ele, daramite Sofi....fuge cand ma vede cu seringa dozatoare....plus ca Ecoflorina nu se mai gaseste in farmacii...

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE CU MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Loreen, ce imi place cum face Delia aici, "pe catelul", cum zici tu http://community.webshots.com/photo/459209662/459209662gfInVt#...si pisica uite ce speriata este, a facut NISTE OCHII...

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE CU MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Adinutza, luni de diminetza merg special la farmacie, nasii nostri sint tot din Constanta, deci se poate rezolva fara probleme, daca vrei. Luni iti dau PM.
Cu cea mai mare placere, tu stii ca noi am mai vorbit si eu stiu ce inseamna, avem si noi o nepotica cu probleme, ma doare sufletul cind aud de asemenea cazuri.

Ma duc la culcare ca sint frinta dupa job azi!
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursik spune:

Salutare tuturor constantenilor!!!!
Si tin sa ii spun lui Angelique, acum imediat, ianinte sa uit, ca de atmosfera de spital imi este si mie cel mai groaza. Urmeaza sa fac o banala operatie de cezariana miercuri pe 12 oct, si nu imi este teama de taietura propriu zisa cat de faptul ca voi sta 5 zile singura acolo. Vorba vine. Inca de la 8.30 cand am fost programata o sa vina toate rubedeniile si numai singura nu voi fii. Dar gandul ca totul urmeaza sa se intample intr/un spital, unde va trebui sa mai si dorm noaptea, ma ingrozeste. Mofturi, desigur, ca doar o sa fiu la rezerva, singura cu cei apropiati de dimineata pana seara.Si in nici un caz nu voi avea durerile pe care le au femeile care nasc normal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ursik, bine ai venit.eu am nascut normal si nu am avut asa dureri mari.nu vreau sa te sperii dar sora mea tocmai a facut cezariana si mi-a spus ca daca ar fi sa mai nasca prin cezariana nu ar mai face-o.ca a nascut in ambele feluri.dar poate o fi mai usor la tine.nastere usoara.o sa treaca repede.si mie mi-a fost groaza in spital.vroiam acasa.mi-au dat repede drumul, dar nascusem normal.e bine la rezerva si eu am stat.noroc ca am avut-o pe mama, ca altfel turbam acolo.

albumul meu
ziua marinei

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Ursik, bine ai venit!Am doua nasteri prin cezariana.Nu e usor, dar nici greu, mai ales daca esti rea de durere si ti-e frica sa nasti normal.Dar... te rog pt. binele tau...mintal:macar cu inca o mamica in rezerve de 2 paturi sa stai .In primele doua zile nu te vei putea misca prea mult din cauza durerilor, iar bb tb. alaptat si schimbat la 3 ore.Daca esti singura, astepti mult si bine, cu oricati bani ai in buzunar, sa vina cineva sa-ti schimbe bb sau sa te ajute sa alaptezi.Sigur o sa faci depresie dupa operatie si... tare bine e sa ai cu cine discuta.Parerea mea... ca o mamica cu experienta!
Oricum nastere fara probleme si un bb sanatos si mancacios! Nu ne-ai spus ce sex are bb.

Puypici tuturor!

Poze octombrie!!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

ehe...
o sa fii asha de preocupata cu bebe ca nici nu o sa mai dai importanta faptului ca esti la spital.
eu in viatza mea nu am purtat camasa de noapte....dar la spital am purtat...nici nu prea mi-a mai pasat prea mult, eram f. preocupata sa ma uit la gagacea mica care 9 luni statuse in burtica.
si apoi am auzit ca la medgidia sunt super conditii (eu am vazut doar poze de acolo) si ca personalul e mult mai atent cu pacientii.

succes.
si te asteptam cu vesti.

alexandra noastra a facut 8 luni, vrea sa mearga tot timpul pe jos (si vai de spinarea mea) da nas in nas cu mami de fiecare data cnd ma apropii de ea, si acum invatam sa facem turte+turte cu palmele.
toata ziua e calare pe tati si inca nu avem nici un dintisor la apel.
va pupam

jo si alexandra

jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Tania oricum mersi mult pentru ajutor...deocamdata mama este la Sibiu la fratele meu,nu prea da semne ca ar vrea sa se acomodeze,dar pana la parastasul de 40 de zile oricum nu are ce face si va trebui sa stea acolo...Batrana tare nu este,face 56 de ani,insa este bolnava si cred ca nimeni nu ar vrea sa-si asume o asemenea raspundere,chiar daca este platit...

Fiquelle saru'mana pentru complimente...Pisica era trezita din somn ca de-altfel chiar nu are tangenta cu Delia,la motan ma refer...Scarba cealalata a zgarit-o chiar in ziua cand am avut necazul cu tata,si vroiam sa-i scot ghearele...A trebuit sa aman insa saptamana asta ori i le scot ori o dau ca nu se mai poate...

Roxana am fost la farmacie si aia m-a bagat mai amult in ceata cu vaccinul...Mi-a zis ca daca il fac acum abia la primaravara ii ofera imunitate si ca trebuia sa-l fac in primavara...Nici nu stiu ce sa fac in situatia asta...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
cum se joaca Delia
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

http://terapiicomplementare.fidelia.ro/antistress.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna dimineata!
O zi buna tuturor!

Poze octombrie!!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput