Constanta la apel! (51)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Salutare,
Crig, imi pare rau sa aflu ca Mariuca e bolnavioara. Cred ca esti tare necajita...Multa sanatate!
Narcisa, m-ai bagat in ceata, pai eu nu vad nici o diferenta intre cele 2, ca nu inteleg nimic din ce scrie acolo. Cum sa facem, imi traduci tu sau iti zic eu ce are copilul si vezi care i se potriveste, si inca ceva, daca dr. cea sonata ii da reteta cum cumpar eu de pe net?
Sanzi, drum bun si vreme frumoasa la munte! Lasa ca recuperam noi bijoux-ul, ca doar nu il poarta David!
Laura, ce precoce e Vlad, zici ca i-au mai cazut 2 dintisori iar lui Bogdan nu i-a cazut nici unul...
Caty, abia astept sa vorbim pe messenger. Id-ul meu e tutuadriana, in caz ca mai vrea cineva sa comunicam.
Va pup, aveti grija de voi si de pitici!

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza.
Sanzi, drum bun si distractie placuta.
Adina, am trimis PM.
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by nastasie

angelique, am si eu o intrebare la tine.nu stiu daca ma poti ajuta.e mai mult de povestit.iti dau adresa mea de messenger dacaai pe un PM.

albumul meu
ziua marinei

adriana&razvan 01.11.2004

Ti-am raspuns in PM.

Azi am mai scapat si eu de un vaccin, am fost in spital, groaznic, si acum mai simt mirosul ala, pe cuvant ca in spital te imbolnavesti mai rau decat atunci cand intri. Spre mirarea mea si a doctoritei nu am avut nici o reactie, m-am comportat perfect, doctorita chiar glumea si spunea ca m-am speriat de spital si de aceea am stat cuminte. SA dea Dumnezeu, poate data viitoare poate sa imi faca doza mai mare.

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Multa sanatate puiutilor bolnaviori!

Sanzi, drum bun!

Laura, felicitari! Succes in continuare scolarului! Eu nici nu stiam ca poti sa il dai la scoala inainte de a implini 6 ani.

Caty, iti doresc sa treci cu bine peste probleme!

Oana, bine ati revenit acasa!!!!

Noi suntem mai bine. Mariei nu i-am dat antibiotic. Ii curge in continuare nasucul si mai tusestem, dar cred ca pana luni o sa fie ok. Din pacate, Stefan e mai mucios acum. A reusit totusi performanta sa bea 500 ml de lapte ieri, asa ca m-am mai linistit si cu el.

Narcisa, am citit si eu prospectul la Nurofen si ai dreptate, e posibil ca petele sa fi fost de la el. Acum i-au disparut aproape de tot.

Eu azi intrasem, de fapt, sa o laud pe Maria. Zilele astea, cat a stat in casa, m-a innebunit cu puzzle-urile. Si inainte ii placeau,dar acum nu se mai satura. Doar ce s-a ridicat de la masuta ei. A facut 6 puzzle-uri (intre 6 si 24 de piese) si se chinuia la al 7-lea (nou si mai greu), dar nu a mai rezistat. Mi-a zis: mami, sunt mica, nu stiu sa-l fac pe asta .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Ziua buna!
Sinzi, petrecere frumoasa si sa va intoarceti fara muci!
Angelique, ce bine ca a fost ok de data asta! Intr-adevar, este groaznic la noi in spital!!! E o mizerie......... Eu am vazut si caini "comunitari" care se plimbau nestingheriti pe acolo (pe la urgenta) Cahhhhh.......... Doamne fereste sa avem cu adevarat nevoie de ingrijiri la spital!
Crig, multa sanatate Mariucai!!!
Cornelia, ce mai fac prichindeii? Si-au revenit?
Adinutza, te rugasem si eu sa-mi trimiti pozele cu noi de la Sinzi! N-ai avut timp sau n-ai apucat sa citesti rugamintea mea, din cauza calculatorului stricat? In orice caz, iti reamintesc eu acum!
Daca ai timp, trimite-mi un mail. (Eu nu pot descarca de pe Webshots...) Daca nu, poate ne intalnim si mi le dai pe un cd!
Merci mult!

Sebi are nasucul putin infundat (nu curge) si tusea parca "rupe" (tuseste rar). Este posibil sa fie de la Ribomunyl?!... Sau o fi racit iar?! Oricum, nu mai "papa" el antibiotic prea curand!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Cornelia! ...Si ai ajutat-o pe Maria si cu al 7-lea puzzle?

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Salut fetelor,
Adinutza, din ce stiu eu de la tine in legatura cu finutul tau e f.probabil sa fie medicamentul cautat, am citit ca se fabirca numai in Germania, pe un forum. Am vazut pe net ca exista pt. adulti si pt. copii mici si copii mai mari. In orice caz eu o sa intreb la farmacie sa ma lamureasca mai bine. Iti dau raspunsul luni. De cit tratament ar avea nevoie finutzul tau? O sa intreb si daca retetele din RO sint acceptate. Poate pot sa te ajut, daca nu ai alta alternativa mai rapida. Nasii nostri vin la sfirsitul lunii la noi in vizita, stau cam 3 saptamani cred, deci cel tirziu sfirsitul lui noiembrie ar putea ajunge medicamentul la tine. E prea tirziu? Altfel, nu stiu cum, cu posta te usuca pt. un pachet in RO, pina la 5 kg indiferent ca e numai 200g platesti 30 euro. La autocar trebuie sa merg in alt oras. Oricum o solutie se poate gasi. Da-mi pe PM mai multe relatii exacte virsta, diagnostic sa pot intreba la farmacie. Sau doctora v-a dat denumirea mai exacta? sau v-a spus numai de Risaturan?
Caty, va doresc sa reusiti totul exact asa cum v-ati propus. Din descrierea ta, e f. aproape de parintii mei, si ei stau tot pe partea dreapta, un pic mai jos unde e Avicola, daca stii.

Eu sint cam in criza de timp azi.

toate cele bune si un weekend cit mai placut
narcisa
Patrick 2906.2002 Vivien 27.01.2004
prichindeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Salutare, mamici!
Abia astept sa se termine si ziua de azi sa fug acasa. La mine la birou, infernal ca de obicei. Acum ne-am implicat in alt proiect cultural cu deadline strins de tot si e o permanenta nebunie, cu tone de hirtoage de completat.
Noroc ca suntem sanatosi si ne putem bucura de weekend. Am da o fuga pe undeva pe la tzara, aveti vreo idee pe unde se mai poate merge in acest judet ?
Cornelia, si Alisia e innebunita dupa puzzle. Pe cele mai marunte ma pune sa le fac eu - ultima oara i le-am lipit cu lipici si i-am sugerat sa folosim ce-a iesit ca tablou (asta ca sa nu ma puna s-o iau de la capat data viitoare). Si ii mai plac foarte tare cartile sau revistele cu autocolante (ii luam mereu de pe la Diverta niste reviste frantuzesti, care au si cite o surpriza). Altfel, creste frumos, vorbeste intruna, are umor si gindeste tot mai complex, lasindu-ne adesea cu gura cascata. E plina de iubire si compasiune (azi imi spunea educatoarea cit de induiosata a fost ieri cind Alisia i-a pupat mina pe locul unde tocmai o muscase un baietzel, si cum o tot intreba daca i-a trecut si daca vrea sa-i mai dea un pupic, ca sa se vindece). Si cu noi e la fel de iubeatza, intruna ne pupaceste si ne declara dragostea ei ( mami, te iubesc pina la cel). Ramine vechea «durere», faptul ca se trezeste inca noaptea, cel putin o data, dar deja m-am resemnat, nici nu mai sper sa dorm vreodata o noapte de la cap la coada.

Un weekend frumos va doresc si sa auzim doar de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna seara.eu am avut o zi groaznica.in primul rand ca nu mi-a mers net-ul.
mav, sper ca ai primit PM meu.
angelique, am pus adresa de mess dar azi nu mi-a mers deloc calc.poate maine sau cand ai timp.
postez maine mai muly.va pup pe toate.

albumul meu
ziua marinei

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna seara si de la noi!
Am avut o saptamana infernala! Treaba, treaba si ...ceva in plus pe langa!Dar cu spor!Am reusit sa incep sa lucrez ceva party time(2,3 zile pe luna)-munca multa,dar merita.
Lizuca-manca-o-ar mama pe ea de scumpica, ce sensibila fetita ai! Auzi sa pupe ea locul unde <doale>.Si Anduta reactioneaza la fel!
Sa stii insa, ca asa v-a ramane si mai tarziu si nu stim cine v-a profita de sufletul mare care il au!
Loreen, am intrebat cunostinta aceea si nu mai vrea sa se ocupe de batrani.Imi pare rau!
Crig, inca nu am nici un semnal cu ce ti-am promis, dar mai asteptam, nu?
Caty, tinem pumnii stransi tare sa iasa mai repede hartiile cu pamantul.Si n-am auzit inca nimic!Vorbeste si cu Adinuta, poate mai afla ea ceva. Eu nu prea reusesc sa ma vad cu ea...stam departe tare...
Angelique,eu stiam ca testele se fac gratuit daca te interneaza o zi sa ti le faca in spital.Tu cum ai procedat? Le-ai facut gratuit?Vaccinurile cat sunt?Poti sa-mi spui si pe PM!
Crixia, bine ai revenit din tarile calde! Ce te invidiez...la modul simpatic, nu rautacios!Bravo, voua, ca ati reusit sa va daruiti si sufletului o pauza binemeritata, dupa atata munca.Cu ccc casa cum mai stati?
Cornelia, dar micuta ta e f. vorbareata.Anduta la 2ani si 3 luni abia daca lega propozitii.Si ce desteapta e acum... Asa ca evolutia Mariei o sa fie spectaculoasa!La mai mare!
[/b]Roxi[/b], mama, pe unde esti/ Ai cam lipsit la apel...

Gata ca suna...trambita!
Un we placut!

Poze octombrie!!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput