Constanta la apel! (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

, ce mai faceti?
Agelique, bine ca de data aceasta nu ai mai avut nici o reactie si totul este OK. Sanatate.

Loreen, este stiut ca oamenii bolnavi sunt mai egoisti si mai ursuzi. Multa sanatate si rabdare de fier.

Cornelia, ai fata isteata dar cred ca la un moment dat si ideea lui Gabi iti va fi de folos si iti vei orna casa cu "operele" Mariei.

Ursik, bun venit. Vei naste la Medgidia? Nastere usoara.

Sanatate la bonaviori.

Alex este pe post de papagal, repeta tot ceea ce aude, dar majoritatea cuvintelor sunt pocite. La capitolul sanatate stam bine, am scapat de muci si tuse .

Camelia & Alexandra Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursik spune:

Buna fetelor!!!
Va multumesc mult pentru primire.
al meu este dupa spusele medicului meu o fetita.Cat despre modalitatea pe care am ales/o pentru nastere, am ales de frica, recunosc, spre marea mea rusine. Bine, am niste justificari, ca de pilda o miopie medie de -3, si antecedentele unei bronsite asmatiforme care a lasat urmari pana azi. Dar...si dac nu erau astea, cred ca tot nu as fi optat pt nasterea normala. Am auzit prea multe grozavenii Nastasie, si prea putine din cele ce imi spui tu. Mai mult, dupa ce m/a intrebat ce modalitate de nastere aleg/, fara sa imi sugereze nimic/ medicul s/a amuzat, in sensul ca se astepta la asta, dar a adaugat ca oricum nu urma sa am parte de o nastere usoara pt ca am soldurile destul de inguste. Deh, ma mai consolez si eu cum pot.
Jone, sa/ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea!!.Ma amuza faptul ca si tb cu camasa de noapte imi sta pe suflet, pt ca nici eu nu am purtat niciodata, dar imi pun speranta, atunci cand ma mai paleste optimismul, in ceea ce spui tu. De fapt, oricum ar fi, de/abia astept sa imi vad copilul. Cat despre singuratate, nu voi fi singura, vor fi mamale, surorile etc. Deci nu voi fi singura, Dady68, dar...Exact cum am mai spus, mofturi. Plus ca mi/e tare teama de toate miile de lucruri de care va fost teama tuturor: sa nu fie bolnavicios, sa fiu in stare sa am grija de el....
Va pup si de pe 12 o sa fac o pauza. De vreo 5 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursik spune:

Ontica Camelia, da, nasc la Medgidia si asta pentru 2 motive: sunt din zona si apoi amauzit si eu numai de bine. Medicul la care merg este seful maternitatii din Medgidia si e un om deosebit.Mai mult, au rezerve cu plata/ sa nu crezi ca prea mare/ 4 euro pe zi, despre care am auzit ca sunt bine dotate care iti permit intimitate si accesul rudelor. Sa vedem. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza
Mada, eu cred ca trebuie sa mai mergi la un medic cu Sofi. 85% dintre medicii pediatri cand vad un copil mic zic "are rosu in gat" si NU are nimic copilul. daca acest diagnostic este confirmat si de alt medic neutru ii poti da antibiotic. dar crede-ma incep sa ma apuce crizele de nervi cand aud eternul "rosu in gat" fara nici o justificare si cu antibiotic. este stupid si monoton. asta este parerea mea.
Tania iubita nu trag chiulul, am ingrozitor de mult de lucru la munca. sper ca sunteti ok!
Ursik bine ai venit printre noi si nastere usoara! ai vreun nume pentru micutza? am sa te trec in listuta noastra si astept mai multe detalii daca vrei sa imi dai!
o saptamana frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

tot io.
Loreen pai aia a cam incurcat borcanele. probabil s-a gandit ca vacciul are rapel dupa 6 luni - dupa aceea e imunizarea completa. dar oricum in perioada asta are imunizarea 91-95% din prima doza. deci.....cam asa e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

'Neata, duduci. Si o zi usoara tuturor!
Fetelor, ce facem cu copiii? NE repezim sa-i vaccinam anti-gripal? Azi dimineata am intrebat la gradinita si mi-a spus ca abia peste vreo doua saptamini le vin dozele. Sa cumpar si sa-i fac fetei mai repede sau sa stau linistita? Cind vad toata disperarea asta cu gripa aviara...
Ursik, am si eu o amica ccc care a nascut de curind la MEdgidia si a fost foarte multumita de conditii si personal. A vrut insa la un salon comun si a avut norocul sa stea cu inca trei mamici de calitate. S-au ajutat mult intre ele si s-au suplinit pe rind noptile, cind e cel mai greu. Daca ai insa neamuri multe, care nu mai inceteaza cu vizitele, e mai bine la rezerva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Aproposito de camasa de noapte - nu trebuie s-o porti decit la operatie - iti da una sterila cind te urca pe masa si, avind in vedere ca n-ai voie sa te misti dup-aia citeva ore, n-ai cum sa ti-o scoti. Dar imediat dupa asta, recte a doua zi, poti sa-ti pui pe tine orice-ti trece prin cap, nu zice nimeni nimika.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna, fetelor, haideti sa ma laud. Ursik este prietena mea de suflet si eu am adus-o pe DC. Am niste emotii groaznice pentru ea, nu mi-a scris doua zile si am sunat-o disperata pt ca stiam ca tb sa nasca de pe o zi pe alta. O sa o vizitez in week-end la spital si o sa va aduc vesti despre ea. M-a cam suparat ea pe Femina intim dar o iert, asa ne contram noi doua mereu.

Intreba cineva, nu mai stiu cine, sorry, de testele de alergie, nu stiu cat costa la spital, dar la cabinetul unde merg eu costa 400.000 testarea. Injectia (cum fac eu vaccinul saptamanal) costa 100.000. Nu stiu cat sunt preturile in spital pentru ca prefer sa merg la cabinetul particular chiar daca dau un ban in plus.

Jone, iar incepe distractia intre noi cu "ai primit?" "nu am primit!". Pentru ca nu am primit. Incearca te rog pe kristinadeppner@cnpas.org, pe asta vine sigur, adresa de yahoo nu o mai pot deschide, e virusata.

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

angelique nici o problema .
trimit inca o data.

la braila ne obligau sa purtam camasi sterile numai de la ei.
si apoi m-a uimit ca nu miroseau a spital deloc.
ei da ce sa mai zic acolo maternitatea si gineco e un spital intreg nu ca aici 2 etaje.
sunt alte conditii.

jo si alexandra

jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Salutare dragutelor,
Tania, felicitari pentru job!
Roxana, n-am primit mesajul tau, te rog mai da-mi odata nr. Si inca ceva, la Havrix se face rapel sau nu dupa un an? Multam pt tot.
Oana, a fost ziua unui baietel si mamica lui s-a gandit sa faca un carnaval, sa fie mai distractiv. Paul ce mai face?
Ursika, bine ai venit si nastere usoara!
Vic, pozele ti le dau dupa ce le grupez ca am mai multe su Sebi si de la Sanzi si de la mine.
Sanatate copilasilor bolnavi!

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput