La noi la Galati sa veniti ! (10)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
LauraFlo spune:
Da, se pare ca toate ne-am suparat mai mult sau mai putin pentru ca nu ne-a reusit intalnirea. Asta inseamna ca ne doream foarte tare sa ne iasa intalneala ! Nu-i nimic, ne iese saptamana asta . Ce spuneti ?
O zi buna fetelor !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
vilma spune:
Asa este, sper sa potrivim lucrurile mai bine de data asta.
Am si eu o intrebare la voi: v-ati dat careva la curatatorie pilota? E normal sa nu iasa petele? Am dat-o de 2 ori, si pata e tot acolo...
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
liliac1 spune:
LauraFlo Da, poate iese saptamana asta, dar daca ma nimeresc iar in tura de dupa-amiaza, ce naiba sa fac?? Ca nu pot muta turele cum vreau eu. Asa ca la mine, daca s-o putea de bine, daca nu, asta e!!!!
vilma Noi am bagat pilota la masina de spalat. Cam fortzat ce-i drept, dar s-a curatzat impecabil. Numai carioca afurisita n-a vrut sa iasa!!!
Si am o pilota de 2,20x2, adica e destul de mare, si este si dubla ca grosime ca asta de pe piata, ca mi-a facut-o cineva special, ca pentru oamenii frigurosi.
Nu ai incercat sa o bagi la masina si sa pui un pic de vanish pe pata? Poate merge curatata...
Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani
poze Andra Ghiberdica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/almy/almy.jpg)
almy spune:
Buna dimineata fetelor, va doresc o saptamana minunata!
Vilma, cum procedam azi, pe la ce ora ai avea putin timp? Eventual trag eu o fuga imediat cum am cu cine sa o las pe asta mica. Asta ar insemna dupa pranz. Multumesc.
LauraFlo spune:
Vai de mine pe pagina a treia am ajuns ! Rusine !
Hai, trezirea cafeaua e gata ! Cine vine ?
cookie spune:
LauraFlo, da' ce-are pagina trei, mai?
Cred ca ne-am imputinat din pricina toamnei
Unde sunteti, fetelor?
Eu ieri n-am mai avut timp de net, am fost harnicuta si n-am lasat nimic sa ma distraga, ca nu se stie cat ma tine...
Laura, cum fuse petrecerea de casa "noua"?
Povesteste-ne!
A iesit bine mobila? Vrem detalii!
Vilma, incearca niste Vanish Oxy pentru pata aia incapatanata...desi la curatatorie ar fi fost normal sa iasa...
vilma spune:
Almy, am scaunelul, cand iti vine tie bine, suna-ma. Am si eu telefonul tau, asa ca sper sa rezolvam. Azi Anca sta acasa, asa ca nu o sa mai plec la pranz.
Lili, n-am indraznit s-o bag la masina, ca am zis ca e prea mare, e de 2 persoane (adica cam cat a ta, cred), nu foarte groasa. Mi-a fost teama sa n-o stric, sa se adune vatelina aia ghem. Nici cu Vanish n-am incercat, dar o sa incerc si asta, daca nu, o scot cu foarfecul..:)
Ati vazut ce frig s-a lasat? Nu cred ca erau mai mult de 3 grade dimineata!
O zi buna!!
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
cookie spune:
Vilma, si eu am spalat pilota mare la masina si a fost ok. Ca sa fiu sigura ca se limpezeste bine i-am mai dat un ciclu de clatire.
Da cred ca ar fi misto si modelul cu gaura...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/korinna/korinna.jpg)
korinna spune:
Neata!!
LauraFlo...ai pus pozele cu mobila??Eram si eu curioasa cum a iesit mobila ta!!!
Vilma..intr-adevar foarte frig.Noroc ca ma duce si ma aduce sotul meu cu masina la scarbici!!In alta ordine de iedi..eu bag cam tot la masina de spalat.Nu stiu daca are vreo insemnatate dar eu usa la masina sus.
In rest cu ce va mai laudati???
In legatura cu intalnirile..pana la urma sambata seara am fost cu sotul meu acasa la liliac..si am stat toti patru fara cupii bineinteles pana la ora 1 noaptea la taclale si la o visinata.Am uitat sa va zic ca sotii nostrii sunt un fel de veri de gradul 3...Poate de asta se inteleg asa bine.:P
Acum va urez o zi buna si numai bine!
LauraFlo spune:
Cookie petrecerea a fost super. Nu ne mai intalnisem de mult (de vreo doua luni ) cu nasii la un "gratar " si ne era tare dor . Si ei isi modernizeaza casa , dar la ei e mult mai complicat: acoperis, tigla, niste constructii si inca mai au de lucru.
Uite si niste poze, nu-s chiar reusite si nici nu era totul gata , dar ...asta e. Poate fac rost de un aparat in week end la cealalta petrecere ( cu finii ) si mai fac niste fotografii.
http://community.webshots.com/photo/480092747/480102276xzcGYu