La noi la Galati sa veniti ! (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Sincer eu chiar imi doream sa vin....am si vorbit cu sotul meu sa scoata el baiatul afara la plimbare ....Insa...asta e....Cu serviciul nu ma joc.Bun-rau..il am..si nu ma risc.

Insa eu ziceam ca e o ora rezonabila dupa 17.Orice chermeza -sa zic asa-se tzine seara...!Da'...daca nu se poate...ata e.Las ca ma dezdrabalez sambata seara acasa la liliac,impreuna cu sotziorii nostrii si gata!

Acu va urez o seara placuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Probabil, solutia este sa nu ne mai intalnim...cel putin pana nu reusim sa gasim o cale de mijloc...care deocamdata nu exista...

In ceea ce ma priveste, sunt deschisa oricarei idei, insa propuneri nu mai fac

PS Si chiar venisem de la serviciu intins acasa, sa vad ce si cum...Azi fuse zi de salariu, asa ca meritam o prajitura...
Vilma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Pana la urma, mi se facuse asa de pofta de prajitura aia, ca m-am dus si mi-am luat la pachet!

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

'Neata!
Cineva pe-aici?
Eu sunt azi si mai matinala, copila ne-a dat desteptarea definitiva muuuuult mai devreme, dupa ce toata noaptea s-a trezit...
Incerc sa ma dreg cu o

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gitana spune:

Salut fetelor!
Am si eu o intrebare:isi trateaza cineva copilul la d-na dr.Goarza-cu remedii homeopate,bineinteles.Am auzit de bine de ea,dar as vrea sa va cer si voua parerea.
Gianina si Tania(8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Neata'
Eu aseara am umblat intr-una.Am luat copilul din dotare si am iesit la plimbarica.Am fost la biserica pentru ca era slujba mare ,azi fiind Sf.Paraschiva.
Apoi ne-am mai frunzarit un pik.M-a sunat sotul si ne-a "recoltat" de pe strazi cu masina.Apoi am fost prin Billa.Apoi pe la soacramia.Am ajuns acasa pe la ora 21,am mai facut la engleza cu cel mare si cu asta basta.

Mie nu-mi pare rau de prajitura cu pricina.Am facut acasa un orez cu lapte..buuun.

De maine we...ce bine.Ma simt tare obosita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata ! Si eu tot cu regrete ca nu ne-am intalnit si de asemeni cu o cafea mare mare in fata !
Am vaccinat-o pe Daria ieri cu Vaxigrip, n-a plans de loc. De fapt ieri a fost ziua intepaturilor, si pe mine si pe Marius ne-au vaccinat sefii nostri grijulii !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Draga Corina, ma bucur ca v-a priit plimbarea si papa, pana la urma conteaza ca v-ati simtit mult mai bine in felul vostru.
Va doresc sanatate si we placut.

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gitana spune:

Vilma ti-am trimis un PM.
Gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Salutare fetele!!

Mai, si mie imi pare extrem de rau ca nu ne-am putut intalni, dar trebuie sa intelegem ca fiecare are problemele lui. Iar chestia cu ora intotdeauna a fost un subiect tabu. Si se pare ca din diferite motive legate de job sau de copil este extrem de greu sa ne punem de acord. Eu data trecuta n-am putu veni din motive de serviciu, lucram de dupa-amiaza, mi-a parut rau, dar nu consider ca era cazul sa fac tam-tam si sa organizez timpul altora dupa al meu...si nici nu o voi face vreodata. Data asta, am picat iar in tura de dupa-amiaza. Am incercat sa fac ceva sa pot veni, dar iarasi nu convine ora...

In atare conditii nu vad cum am putea sa ne punem de acord, fara sa aruncam pastile rautacioase...

Si cum spunea si Korinna, dupa ora 17 mi se pare rezonabil, mai ales ca dupa acea ora mai vin pe-acasa sotii, mamele, matusile, care ne-ar putea inlocui cu succes o ora sau 2.

Eu va pup si va doresc un we minunat!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput