La noi la Galati sa veniti ! (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!
Haideti, fetelor, sa gasim o solutie sa ne vedem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata! Sorry , dar ieri mi-am luat o zi de concediu sa scot si eu varul din casa. Acum totul e gata, cu exceptia bucatariei care i-am lasat-o dadacei si ferestrele de la sufragerie care mai trebuie sterse. Azi noapte am avut-o si pe Daria acasa si bineinteles ca n-a dormit aproape de loc , plangea dupa sora mea si mama mea.Pana se obisnuieste acasa dupa o luna de dormit la ele o sa fim zombi.
Eu la intalneala pot sa vin doar devreme ca programul dadacei se termina la cinci, iar Marius a inceput si el serviciul de azi !
Am facut poze, asa ca le poti vedea Corina dar peste o ora doua, sa le descarc.Modelul l-am adaptat dupa unul de la Elvila, tamplarul asta nu accepta sa cumperi tu materialele, se ocupa el de tot. Biblioteca mea are 3.400 m lungime si inaltime 2.300 m si mi-a luat 9.000.000. La Elvila era mult mai mica si costa 32.000.000 dar era din pal furniruit.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Da...din pacate...inca nu-s patroana..si nu pot pleca de la serviciu cum ma taie capul.Eu am program pana la ora 17...si sa zicem ca as putea sa plec cu jumate de ora mai devreme..insa nu mai mult!

Asa ca nu am cum!Ma scoateti din lista!

Poate altadata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Vad si eu ca unele fete nu pot dupa 5, unele nu pot decat pana-n 5...hmmm in cazul asta nu stiu care ar fi solutia de mijloc.
Fetele care sunt inca acasa, e normal sa aleaga oarecum o ora mai la mijlocul zilei, dar ce fac cele care au servici??

Ca acum, ce sa zic, eu am mare incredere ca sotul meu ar putea foarte bine sa ma inlocuiasca 2-3 ore! Plus ca l-am "mobilizat" sa vina acasa mai devreme. Si vine, de dragul meu! Ce sa mai zic ca am facut adevarate "slalomuri" cu cereri-paracereri ca sa fac schimb de tura...

Numai ca eu nu pot pleca mai devreme de 5 de la servici, asa ca daca nu se poate mai tarziu, asta e!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Imi pare rau, Corina, ca nu poti sa vii mai repede. Din pacate :(, nici cand o sa incep serviciul eu nu o sa pot veni dupa ora 17, pentru ca e acelasi lucru pentru mine, nu pot lasa copiii undeva. Poate daca se deschide si la noi Mall, o sa ne intalnim la locul de joaca cu tot cu ei.

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Buna fetelor..
dati-mi si mie va rog un sfat ..si o mana de ajutor daca puteti..aici:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59459

mersi mult

http://bella.netfirms.com/ro.htm

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Deci ne intalnim ? Cum a ramas ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Mie, sincer, mi s-a taiat cheful.

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Pai de ce, Vilma ? Vremea frumoasa nu te imbie la plimbare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mai, eu as fi vrut f. mult sa ne intalnim dar se pare ca cine a raspuns la apel se imparte in: 2 pana-n 5, 2 dupa 5!
Restul nu au spus nimic, asa ca inca nu stim ! Macar daca erau 4 penru 2 impotriva...

Daca mai raspunde cineva apelului... atunci bine, daca nu, inseamna ca fiecare are treaba.

va

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput