La noi la Galati sa veniti ! (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Da Corina am facut si mobila la comanda. Azi trebuie sa o aduca. Te invit la mine s-o vezi. Peste cateva zile insa ! De iesit mai ieftin e sigur, acum sa vedem cat de bine a lucrat-o. Eu am vazut la un coleg ceva lucrat de le si mi-a placut !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

V-ati ascuns la pagina 3!!!! Dragelor, nu se amana nimic, joi, 13 octombrie, intre orele 15 si 18 (pentru cele care vin mai tarziu), ne intalnim la restaurantul englezesc, aflat la Potcoava de Aur, sub Club Elite. Acolo se mananca si se bea si au o prajitura fenomenala (After Eight).
Pe cine contam?

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

S-a spart gasca, sau ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Abia astept sa halesc o prajitura-doua, ca doar incerc sa tin regim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Hai ma Vilma...Da' eu lucrez pana la ora 17.....Doar sa ma uschesc mai devreme.Cum sa fac?????...Sincer as veni...da cu chestia cu prajitura ma faci sa ma razgandesc..eu ma chinbui sa tzin regim..siu tu ma inviti la praji???:((((((((

LauraFlo..e un meserias care ti-a lucrat in particular sau ai facut la vreo firma?Ai"conceput" tu modelul si el doar a lucrat=o????Sa-mi zici cum a iesit.Si pe bune ca vin dupa ce ti-o aduce-o acasa!ca ma ia groaza cand ma gandesc ca trebuie sa-mi fac mobila pentru 3 camere.Eu ma gandeam sa-mi iau eu Pal-ul de la Arabesque si sa gasesc unmeserias sa mi-o faca acasa..la un pret mai mik...dar vreau si un colar de bucatarie..ma rog..o sa mai vad..Insa din experientele altora invata oamenii..nu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Hai, mai Corina, vino, ca o sa facem asa: cele slabe o sa pape prajituri si celelalte o sa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Vin si io, cu toate ca fix joi sunt de dupa-amiaza, dar sa vad cum naiba fac, ca tre sa schimb tura. Dar ca si Corina, eu termin programul la 5, iar dupa-amiaza intru la 1, adica fix cum e mai nasol!
Si daca stabiliti ceva, pai sa stiu si eu ce am de facut pentru maine, va roooooog!
Deci, semnez si pentru praji si pt drinkuiala...

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Mai..vin sigur!!
Ma gandesc ca poate au pe acolo si salate..si ma bag la una..ca va dati seam..venind de la scarbici....o sa m o foooame..
Asa ca Vin si eu
Insa sa hotaram exact ora...
Eu zic la 17.30.E bine asa???sa putem ajunge si noi..palmasii??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mai, nimeni nu mai spune nimic??
Cum ramane?
La ce ora?
Nu de alta dar am vb cu colegul meu sa vina de dupa-amiaza in locul meu si cand colo nu vad nici o miscare

Asta e, daca n-o sa fie, n-o sa fie si gata!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Pentru mine e destul de tarziu ora 17:30, aia e baiul. Si partea aiurea e ca daca abia atunci vii tu Corina, ca mai stam si noi la o vorba, se face si mai tarziu. Mult prea tarziu pentru mine.
Eu sunt disponibila pana la maxim 17, ca dupa aceea preiau copiii si nu mai am cui sa-i las.
Daca reusiti sa gasiti varianta minune, astept si eu un semn de la voi. Nu sunt la birou intre 12 si 13:30 (trebuie s-o iau pe Anca de la gradi si s-o duc la curs de gimnastica), in rest ma gasiti la binecunoscutul deja numar: 311.344.
Abia astept sa pap praji!

Mergi la inceput