La noi la Galati sa veniti ! (10)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
vladhana spune:
'Neata fetelor!Cafeaua mea e mare si tare in dimineata asta,fara un motiv anume,poate doar de dragul diminetii reci.Azi sunt intr-o dispozitie buna,am chef sa ma plimb si multe altele...
Veste buna:ieri am descoperit ca outele lui Vlad sunt la locul lui,singura problema e frigul.I-am facut baiata iar,si sotul meu invingator,cu mana pe outele lui,a inceput sa ma cheme in baie tipand ca sunt amandoua "femeie nebuna".
Ieri am fost si la ortoped care ne-a dat vesti bune,ca problema lui s-a mai atenuat,a scapat de picioarele drepte si se simte si la calcai o schimbare dar i-am dat si comanda de ghetute.Am gasit un model mai frumos,care nu mai seamana cu urateniile pe care le-am vazut data trecuta.
Va pupacesc si va urez o duminica frumoasa ca a mea!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
vladhana spune:
Da,fetelor,mi-am facut griji degeaba,outele lui Vlad sunt unde trebuie si toate.Azi pentru ca a fost mai cald au stat la vedere,iar cand e mai rece se ridica doar putin,nu ajung in abdomen.Ufff...
cookie spune:
'Neata, doamnelor!
Sunt intr-o dispozitie...sa dai si sa fugi!
Azi mi-e rau de nu mai pot, am un cap cat o banita si ma doare de-mi vine sa mi-l scot! Se pare ca m-am incaltat cu o raceala sau ce-o mai fi...
Am avut si un weekend" minunat, in care ne-am dat cu totii cu capul de pereti ca am primit o teapa monumentala de la o prietena...
Ma rog, sper sa-mi revin, doar saptamana asta avem intalnire, nu-i asa?
Apropo, unde ne vedem?
Vreo idee?
Hana, ma bucur ca e totul OK.Stiu ca toata lumea iti spunea sa nu-ti faci griji, dar mamicile nu se pot abtine, nu-i asa?
Va pup si va doresc o saptamana buna!
LauraFlo spune:
Buna iubitelor! Eu i-am comandat Dariei vaccin antigripal. Am intrebat-o pe doctorita si mi-a spus ca in conditii normale nu m-ar fi lasat s-o vaccinez pe Daria ( cica pana la doi ani nu ar trebui vaccinati ), dar cu gripa asta aviara este de acord. Voi ce parere aveti ? Medicii vostri ce v-au spus ? Pe mine ma sperie incompetenta institutiilor care se ocupa de situatie acum, toate minciunile astea si felul cum au tratat pana acum problema. In judetul Galati deja au aparut suspiciuni in legatura cu moartea a cateva sute de pasari....Stiti foarte bine ca nu sunt genul panicos dar am spus ca paza buna trece primejdia rea !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
gillda spune:
buna fetelor!
ce bine ca am gasit pe cineva din galati cu care sa pot vorbi...
va rog sa cititi subiectul de la "gradinite, crese..." pe care l-am postat astazi. initial am vrut sa-l postez aici dar l-a mutat administratorul. imi pun mari sperante in sfaturile voastre.
multumesc anticipat
LauraFlo spune:
Gilda am citit subiectul despre problema ta. Din pacate nu stiu ce ar trebui sa faci. Eu , cred, ca daca as fi in locul tau nu as risca sa-mi supun copilul la "razbunarea " directoarei. Cand eram eleva la gimnaziu am trecut prin asa ceva si pot spune ca a fost urat , si eu ma puteam cat de cat apara ca aveam vreo 12 ani, dar bebele tau de nici doi ani cred ca nu poate.
Bine, poate exagerez, dar nici sa traiesc cu frica ca cine stie ce i-ar face n-as putea.
Muta-l, sunt multe gradinite particulare in Galati.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/korinna/korinna.jpg)
korinna spune:
Buna fetelor!!!
Am vazut ca pe 15 va intalniti iarasi.Ramane stabilit pt 15???Sau ne gasim in timpul saptamanii?ma gandeam ca poate joi....????Ce spuneti??Numai ca eu pot numai dupa ora 17...!!
In rest sunt cam nacajita cu Stefan.Femeia care statea cu el a zis ca nu mai poate..ca il iubeste,insa nu mai poate ca nu o mai lasa barbasu'.Asta e..Deocamdata sta cu o matusa..insa e temporar..nu stiu ce am sa ma fac!!Iarasi sunt in situatia de inceput....Si faza e ca nu vreau o femeie la mine acasa....In curand o sa ma mut la mine..la blocurile ANL de la gara!!!
Off..ma doare capul de grija!!!
In legatura cu colicii..cica prin micro 40 este un preparat f bun facut intr-o farmacie..Costa numai 15.000.Dar cica bate sab Simplexul ca si efecte!!!Mi-a zis o prietena a mea care a nascut acum o saptamana.
In rest..va urez o seara placuta si ma duc sa citesc si eu ce a postat Gilda..sa vad despre ce e vb!!
vladhana spune:
'Neata fetelor!
Sotiorul meu e in concediu de ieri si stam in casa pentru ca nu ne putem hotari sa mergem la tara.Eu sunt pentru mers,el pentru stat acasa.Am auzit tot ce s-a discutat despre gripa aviara si cred ca nu sunt motive de ingrijorare deocamdata,mai degraba cred ca are chef doar de .Dupa cum vedeti am o dimineata proasta
LauraFlo spune:
Buna dimineata si voua iubitelor ! Eu am terminat cafeaua dar va invit la a doua daca voi vreti !
La intalnire nu stiu daca am sa ajung, poate doar daca o stabiliti mai devreme. Sunt pe ultima suta de metri cu curatenia si daca pana acum Marius m-a suplinit din plin si foarte bine, acum chiar e nevoie de aportul meu. Mai ales ca sambata dau petrecere de casa noua ! Am facut si invitatiile deja ! Se pare ca vor fi mai multe ca sa ne bucuram din plin cu toti prietenii nostri !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/korinna/korinna.jpg)
korinna spune:
Buna dimineata la toata lumea!!!
Atunci daca mai multa lume nu prea poate saptamana asta sa vina la intalnire...eu zic sa o asam pe saptamana care vine.Oricum..eu sambata vreau sa mergem la tara,mai ales daca o fi vreme buna.Sa mai tin copiii la aer curat,sa facerm un gratarel.Imi place tare mult acolo.Nu e galagia si stresul asta de aici.Imi pare rau ca eu nu am avut bunici la tara sa am unde sa merg..dar acum,daca tot au socrii mei si o casa la tara,vreau sa profit.
Am citit si eu problema Gildei.Eu una nu as mai duce copilul in conditiile astea acolo.Pentru ca intr-un fel sau altul tot il va frustra de cate ceva.
si pana la urma nu mai sunt atatea gradinite in oras??de ce acolo???Mai ales daca s-au dovedit nesimtiti aia de acolo.
Hai va pup si o zi buna!!
Laura Flo..cumva ti-ai facut si mobilier???ca sunt interesata de oameni seriosi..si mai ieftini!