La noi la Galati sa veniti ! (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

'Neata, fetele!
Eu m-am trezit de ceva vreme, copila a avut chef de giumbuslucuri pe la 6,30...asa ca ne-am jucat cu ea, mi-am facut cafeaua, am facut ciorbita de bebe, am spalat vase, am facut putina-putina ordine...
Acusa stau eu oleaca(copilu' doarme, ca a obosit, deh!) sa ma odihnesc si sa vad ce mai e nou.

Sa aveti o zi buna!

PS la mine merge netu'...mai mult sta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Salutare fetili...
Azi a fost o activitate destul de redusa p-aci...dar eu mi-am amintit de promisiunea noastra/voastra sa ne intalnim macar o data pe luna. Stiu ca este cam devreme ca-i abia 6 dar totusi..
Nu de alta dar am socotit cam cum cad turele mele si pe 13 (??) sunt de dupa-amiaza si sa stiu din timp sa-l rog pe colegul meu sa facem schimb de tura, ca n-as vrea sa mai ratez asemenea ocazii.

va pupilesc

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Noi avem o dimineata naspa, sper s-o rezolv macar partial cu ca mor de somn!
Copila mea a tinut azi-noapte concerte din juma'in juma' de ora, facandu-ma sa cred ca se indreapta spre o cariera muzicala de exceptie! Nu stiu ce a avut, i-am dat sa bea, i-am dat sa pape, am luat-o in pat cu noi, am leganat-o, am mangaiat-o...nimic! Ea tot s-a trezit urland de ziceau vecinii c-o taiem cu cutitul neascutit!

Sper sa ma trezesc si sa functionez azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Neata! Si eu ma simt agitata si nu-s in apele mele. N-am chef de nimic.
Am luat niste preturi de la salonu Super Look:
Abonament aerobic=8sedinte=200.000 (12 sed.=300mii)
aerobic+vibromas-8 sed= 350 mii
aerob+fitn+vibro=8 sed.=370 mii
Astea-s preturile pana la ora 17. Dupa ora 17, se adauga 50 mii.

Mai au masaj general, anticelulitic si reflexo.
Cine mai vrea, ca sa-mi fac si eu curaj, ca altfel ma duc si fac cu Anca..d

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !

Vilma ce super ar fi sa am timp de gimnastica ! Poate, cine stie, important e ca vreau, nu ?
Cookie, imi pare rau pentru noptile nedormite, dar asta e semn ca bebelina a crescut. Semn bun, zic eu. Cand era mica Daria imi doream sa creasca si sa-mi spuna ce o doare. Aveam cosmare ca nu stiu de ce plange. Acum stiu de ce plange, dar tot de nopti nedormite am parte.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Vilma, la sala unde merg eu, preturile sunt cam asa:
aerobic+fitness(1h si 30')-8 sedinte=300.000
aerobic+fitness(la fel)-12 sedinte=500.000

Conditiile sunt foarte misto, grupele pot fi de 4, maxim 5 fete si minim...1! s-a intamplat de multe ori sa am instructor personal...

In afara de asta, pe-acolo sunt o groaza de chestii de facut, de la solar, masaj de toate neamurile, sauna...pana la proceduri fff.complicate si costisitoare-impachetari, electrostimulare....lista e lunga, dar nu m-am interesat sa vad ce si cum , ca nu ma paste primejdia sa dau bani multi pe astea, desi am intrat in reparatii capitale....
Sper sa dau curand de si atunci, ei da!

Parca ziceai ca la Super Look e si dans clasic? Care-s preturile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Buna dimineata fetelor!
Am dat Sab simplex, ii place la nebunie, tuguie buzitele cand ii dau, m-a amuzat tare de tot prima data. Fatza asta o facea si in spital cand ii dadeam supliment cu lingurita. E dulcica tare.
Eu beau ceai anticoloci, Favicalm, dar e tot pt copii. O sa cer ceva pt adulti. Mi-am luat si Chimen si anason, beau si de-ala. De fapt le combin. Oricum mi-e sete tot timpul si beau numai ceai.
Acum problema e ca adoarme la san, nu mai suge asa mult ca timp, si eu nu-mi dau seama daca se satura. La al doilea san daca sta 5 minute e mult. Iar la primul cam 15. Nu stiu ce sa-i fac, si nici nu ragaie tot timpul, nu pot s-o conving, o tin pe umar, o bat pe spate, tot nu vrea...Cand ragaie ma bucur de parca ar fi luat la facultate, si alta nu! Si se trezeste cam la 2 ore jumate, trei. Cam asta e programul nostru, ieri am iesit un pic in parculet in fata blocului, a fost frumos.
Vilma, cum va mai simtiti voi? Cand poti, poate stabilim o zi cand sa ne vedem. Eu pe 18 voi avea nevoie de scoicuta, ca avem un drum de facut si nu pot s-o las acasa. Multumesc inca o data si insanatosire grabnica!!
Stiti cumva daca am voie sau nu cartofi fierti, daca fac colici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Almy nu au nimik cartofii poti sa-i papi. oricum eu zic sa nu te iei dupa ce zice lumea ca asa o sa mori de foame ci sa incerci sa introduci de toate putin cate putin. La mine singurul aliment care dadea la fata colici era laptele dulce.In rest papam de toate mai ales ca am prins sarbatorile de iarna cu bebe mic...deci asa a papat fata laptic de mami cu aroma de usturoi (din carnati) si nu a avut copilul nik.
Iar in legatura cu suptul , la noi era cam asa: Denisa sugea max 6 min (stateam cu ochii pe ceas tot timpul) de la un san dupa care facea nani. Si a luat cate 1 kg in primele luni. Si inca ceva..stiu ca in maternitate te sfatuie sa o pui la ambii sani...dar asa s-ar putea ca copilul sa suga doar cei slab (primul lapte) , asa ca dai din cate un san, pe rand. Daca nu m-am facut inteleasa scuze.Sunt la ora asta cam batuta in cap.
fetele daca aveti alte pareri nu ma supar deloc sa ma contraziceti.
Eu zic din experienta de mamica care da tzitzi la copil si acuma...si probabil ne prinde majoratul

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Almy Exact asa cum spune si Ele pateam si noi, numai ca dura cam 10 min. La "carte spune ca tre sa dai 10-15 min la un san si 10-15 min la celalalt san. Numai ca ei sunt mici, au stamocaelul super mititel, si obosesc exagerat de repede, asa ca si andra adormea la tzatzica. Din pacate eu nu prea am avut lapte. Dar aveam grija de fiecare data din ce san i-am dat sa suga. Nu-ti mai face griji. Daca tu simti ca e bine, poti sa te storci un pic inainte de a-i da sa pape. cat despre ragait, iar depinde de la copil la copil. Noi si aici suntem exceptia care intareste regula: n-am ragait mai niciodata! Drept dovada nici nu mi-a vomat fata din orice. (mi-a vomat doar de la plans cu nervi!!!)

Mai fetelor dar ce indeletniciri aveti, mai!! Bravo voua!!! Asta e o dovada ca odata devenite mamici nu ati uitat de voi

Va pup!!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Amy, suna-ma saptamana viitoare, la birou Numarul de telefon e 311.344. Nu sunt intre 12 si 13, la pranz, pt ca o iau pe anca de la gradinita.
Cookie, e mai scump ce zici tu acolo, ca timp per sedinta vad ca e la fel. Nu au curs de dansuri clasice, astea cred ca se pot face la Casa de Cultura.

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput