La noi la Galati sa veniti ! (10)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
LauraFlo spune:
Corina acum se pot vedea pozele !
Fetelor, dar ce faceti ???? Stati sub plapumioara la televizor ? Vremea va imbie la somn ?
Nu aveti chef de povestit ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
vladhana spune:
Revin cu forte proaspete printre voi dupa o saptamana de "vacanta" la tara,unde ne-am simtit f. bine,mai ales Vlad,care a alergat toata ziua afara,a facut cunostinta cu vaca,porcii,gainile...,a smotocit o pisica care era de multe ori pe punctul de ai da o laba pe ochi.In ceea ce ma priveste pe mine...,am alergat dupa Vlad mai ceva ca acasa,de cadeam seara rupta.Partea proasta e ca nu am mai luat patutul dupa noi si am fost nevoiti sa dormim cu Vlad in niste paturi tare mici,abia daca ne puteam intoarce.
Laura,am vazut pozele.Mi-au placut schimbarile,dar mai ales de Dariuta care,pare-mi-se,a mai slabit?Sau s-a mai lungit? Se pare ca ea e tare incantata de casa.
Vai,cum suportati frigul de afara? Eu am o stare jalnica,o iau razna in casa.Aseara am iesit putin cu Vlad,nu mai batea vantul asa de tare,dar azi sigur vom sta numai in casa.Am o veste buna,mi-am amintit:nepotica mea nu mai are nevoie de operatie.S-a refacut rana fara a mai fi nevoie de grefa de piele.Dupa atatea luni in sfarsit o veste buna!
Va pupacesc! Pa!
LauraFlo spune:
Bine ai revenit Hana ! De abia astept sa ne intalnim !
La noi nu e foarte frig, dar oricum stam imbracati bine 1 Cat despre plimbari le resimtim lipsa cu prisosinta: Daria se plictiseste si pentru ca nu are activitate parca nici nu mai doarme asa de bine, iar daca nu doarme ea nici noi. Da, Hana, ea e incantata de noua canapea toata ziua o excaladeaza, si este incantata si pentru ca are mai mult spatiu de joaca. Inainte aveam televizorul in dormitor si nu prea avea loc de plimbat carutul.
Mi-au mai spus cateva persoane ca a mai slabit Daria, dar cred ca nu, e adevarat ca s-a mai inaltat putin. Nu-i mai vine aproape nici o haina din sezonul trecut.
Ma bucur ca i-a placut lui Vladut la tara, de altfel cum sa nu le placa ? Au atatea de facut acolo.
Ieri Daria a dat inca o data dovada de cat de desteapta ( are o memorie fantastica )si sensibila e. ( daca n-o laud eu cine ? ). Marius a sezat cateva poze in album si apoi i l-a dat Dariei sa-l frunzareasca. Era intra noi pe canapea, noi mai mult cu ochii la stiri decat la ea. Deodata a inceput sa planga: "Taia Mooe, uca..." A dat peste o poza in care era ea si tata ( Tataia Romeo ) in leagan ( uca -uca ). Ne-am chinuit s-o linistim vreun sfert de ora incercand sa-i spunem ca n-avem cum s-o ducem la tara. Ea nimic isi aducea aminte pe rand de toti si toate de pe acolo: puii, maua ( pisica ) , Bili ( catelul). Pana la urma am dus-o la fereastra si i-am aratat ca ploua si ca de aceea nu putem iesi din casa.
Asa ca daca aveti posibilitatea sa lasati copii la tara si pe mana bunicilor ca pentru ei conteaza enorm.Le place la nebunie!
cookie spune:
Hana, asta da veste buna! Sa fie sanatoasa micuta si sa nu mai aiba vreodata de-a face cu doctori!
Fetelor, nu stiu cum sunteti voi, dar eu nu ma simt deloc bine pe o asemenea vreme...S-ar putea spune ca hibernez la caldurica, mi-ar placea sa cos ceva, sa mesteresc ceva...dar pana imi vine vreo idee se trezeste si fiica-mea sau se plictiseste si are chef de joaca...asa ca-mi fug ideile...
Voi ce faceti cu copilasii pe vreme friguroasa?
vilma spune:
Noi am facut rost in we de o cutie mare, pe care am lipit hartie alba si acum copiii au front de lucru, picteaza de zor. In plus, am decupat si niste printese, le-am lipit, si am decupat pozele acelea mici pe care le dau la laboratoarele foto, ca sa vezi ce-ai avut pe film. Le-am lipit si pe acelea. Asta e casuta lor, cu ferestre mici, in care se baga si se joaca de-a ce le trece lor prin cap. Ne mai jucam cu Piticot si comorile lui (e jocul cu zarul), iar Tudor e mare amator de amestecat in mancare (bucatele mici de hartie creponata, mototolite, bagate intr-o cutie de plastic, in care amesteca cu lingura de lemn). Pot sa zic ca am mare noroc cu Anca, caci se mai ia dupa ea, se joaca impreuna, trece timpul mai usor.
Ma chinui sa pun si niste poze cu casuta. Iata-le
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
vladhana spune:
'Neata! Cine vine la cafea in dimineata asta?
Pana la urma si ieri am iesit afara o jumatate de ora,nu mai puteam sta inchisi in casa Avem noroc ca Vlad e sanatos si chiar vreau sa-l mai calesc putin.Cand am fost la tara mi-am adunat macese si acum le pun in ceai apoi le scot si le pasez in sita de nu raman decat samburii si pielita.Papa Vlad tot,sanatate curata!
Vilma,ce tii si cu baietii nostri...si al meu e tare harnicut dupa ce scoate mami aspiratorul.E tare frumoasa ideea cu casuta,dar sunt curioasa daca Tudor a participat la desenat?Oare Vladul meu s-ar pricepe?
Cookie,si eu am o stare pe frigul asta de-mi vine saPlus ca nu mai suport sa stau in casa si solutii nu am.
Laura,poate in we ne intalnim.Abia astept sa ma intalnesc cu Daria si s-o cantaresc putin in brate.Si Cip a vazut-o si i s-a parut ca a mai slabit.
vilma spune:
Neata! si eu la cafea.
Hana, Tudor face ce vede la Anca, asa ca a mazgalit si el ceva acolo. De altfel, vreau sa-ti zic ca a fost un efort comun pentru realizarea casutei, am participat toti patru.
O zi buna!
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
LauraFlo spune:
Neata ! Si eu am terminat cafeaua asa ca m-am simtit apta sa vorbesc putin cu voi desi v-am citit la prima ora, dar era prea dimineata pt raspunsuri.
Vilma super ideea cu casuta, am sa-i fac si eu Dariei una. Mai greu cu coloratul, preventiv am aruncat toate creioanele si pixurile din casa ca sa nu ma trezesc cu vreo contributie de-a Dariei pe peretii proaspat vopsiti.
Hana, ar fi super sa ne intalnim sambata, vorbesc cu Marius si te sun. Imi pare tare bine ca s-a rezolvat problema nepotelei tale. Sanatate multa ii doresc !
I-am cumparat Dariei carti cu povesti si poze: Punguta cu doi bani, Alba ca zapada si cei sapte pitici si Scufita rosie. E foarte incantata de ele, toata dupa amiaza le-am rasfoit si cum s-a trezit direct la ele s-a dus. Inca nu are rabdare sa -i citesc cuvant cu cuvant povestea, dar daca ne uitam la poze si scurtam firul merge.Oare vor mai citi copii nostri cu atatea fime la televizor si pe calculatoare ?
cookie spune:
Salutare!
Vilma, simpatica ideea cu casuta...abia astept sa se faca bulina mea mai mare sa mesterim si noi impreuna...ca mie tare-mi mai place!
Cred c-or fi niste refulari din copilarie, poate n-am facut suficient lucru manual la scoala...
Noi nu prea avem noutati, doar ca dormim prost, copilul are o multime de treaba la ore tarzii din noapte(sau devreme dimineata, cum vreti s-o luati ) si nu mai stim ce sa-i facem...
Laura, sa stii ca si eu am inceput sa-i cumpar Sabinei carti de povesti...in special cele pe care le-am iubit eu cand eram copil...sper sa vrea sa citeasca ...adica n-o sa aiba incotro...
LauraFlo spune:
Cookie si eu am citit foarte mult in copilarie si la fel gandeam si eu vis a vis de fiicamea: ca nu v-a avea incotro. Voi avea eu grija sa citeasca ! Dar mai stii ?