La noi la Galati sa veniti ! (10)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
vilma spune:
Laura, cred ca n-ai noroc zilele astea de intalniri, ca-s tot felul de sarbatori si alte evenimente (placute!!!)
Dar o sa ne vedem noi, ca nu e galatiul asta asa de mare. Maine cred ca ma intalnesc cu Almy, o sa va dau vesti despre ea.
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cookie spune:
La multi ani! pentru aniversarea casatoriei, Laura!
Sa fiti fericiti si sa aveti parte de tot ce va doriti pe lume!
Apropo, stiai ca aniversarea de trei ani se numeste nunta de lemn si se primesc cadouri obiecte din lemn(cica!)
Sa ne povestesti cum ai petrecut si daca ai primit de la sot un set elegant de linguri de lemn
Lauraspedy, ce mai faci, mai?
Nu mai intri deloc sa ne vezi sau chiar nu te lasa bebelusa?
Macar acum cat mai esti libera, vino si ne spune ce mai faceti!
Vilma, interesanta idee, dar cred ca dupa-aia tre' sa organizam si o gaseala pentru mamici sa ne linistim...
Parca ziceai ca ai fost pe la locul ala de joaca de la Albatros, ce zici de el? multi lui Almy si la bebelusa de la noi cand te vezi cu ea!
Fetelor, eu acum imi termin cafeaua si intru in priza, preiau bebelul(incepe tura mea), sper sa mai am timp sa intru. si o zi frumoasa sa aveti(ca sa aveti ce povesti maine!)
vilma spune:
Locul de joaca de la Albatros mie mi se pare ok, dar copiilor mei, NU! Pur si simplu refuza sa intre acolo, si cel mic e cel mai disperat.
LauraFlo spune:
Multumi pentru urari !
Cookie la cate cadouri ne-am facut lunile astea chiar nu-mi doresc nimic ! Ar fi pentru prima oara in viata, dar sunt multumita cu mobila, canapeaua, varuiala, televizor, robot de bucatarie ( mi-l doream de o mie de ani ).... Eu zic ca e de ajuns !
Vilma, super idee ! Mi-ar place sa ne intalnim cu bebelusii !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
liliac1 spune:
laura La multi ani si sa va iubiti de-acum incolo inca vreo 100 de ani!!!
Fetele mele, si mie mi-ar placea o intalnire cu copiii, numai ca eu sunt convinsa ca ei au programe diferite de somn, mancare...si zic ca e si mai greu!
Ca a mea doarme dimineata pana pe la 9, dupa-amiaza de la 4 pana pe la 7. Deci eu as avea cum dar mi-e ca unii bebelini au inca 2 programe de somn pe zi...si nu imi inchipui cam cum am putea organiza ca sa fie bine.
Parerea mea, nu dati cu rosii!!!
La Multi Ani pentru Dumitrii, Dumitritzele din familie!!!
Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani
poze Andra Ghiberdica
vladhana spune:
Laura,la multi ani impreuna,sa fiti sanatosi si fericiti impreuna!!!
Cu ocazia asta mi-am amintit ca peste doua saptamani facem si noi trei ani de casatorie.
Am avut cateva zile frumoase in care ne-am simtit ca de Craciun,cand primesti si faci cadouri.Chiar putem spune ca la noi a venit mosul,mai ales la Vlad,care a primit deja o parte din cadourile pe care vroiam sa i le facem de Craciun,si-anume un pat nou,cel vechi l-am si facut cadou unui viitor bebelus,si o masina mare portocalie.Nu va puteti imagina ce bucuros a fost de fiecare in parte.Dupa ce am cumparat patul nu s-a dat jos de pe el o ora.Se intindea pe el,isi canta nani-nani,se catara pe perne.A doua zi am cumparat masina,pe care vroia s-o urmeze in portbagaj unde am pus-o dupa ce am cumparat-o.Bineinteles ca nu a mai vrut sa doarma dupa-amiaza,dimineata a mancat in masina...
Cookie,am vazut bine,Sabina a inceput sa mearga? Sa vezi foiala de acum! Dar va dormi si ea bine.Cam pe la varsta asta a inceput si Vlad sa mearga,10-11 luni.Si cu somnul o stiu din experienta,a uitat de mancare dupa ce a inceput sa aiba activitate la sol.
Va pup! Azi am petrecere la un Dumitru si ma duc sa ma gatesc.Plus ca trebuie sa-i pregatesc bagajelul lui Vlad care va dormi cu bunica.
gitana spune:
Vilma si pe mine m-ar incanta ideea sa ne intalnim cu copilasii;poate asa o sa cunosc si eu mamicile din Galati care posteaza aici..Stabiliti un loc,o zi si poate voi reusi sa ajung si eu.
Gianina si Tania(8 luni)
LauraFlo spune:
Hana petrecere frumoasa ! Asteptam poze cu masinuta cea noua si patutul !
Si eu vreau intalneala cu bebelinii ! Vilma suntem deja trei : eu, tu si Gianina . Unde ne duci ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
vilma spune:
Nu va zic dinainte, ca stiti cum e, daca nu iese.... Ideea mea era sa incercam sa ne intalnim duminica sau sambata in cursul diminetii, adica intre 10 si 12. Mai vedem...
M-am intalnit azi cu Alma, Eleni e atat de micuta si dulce, mami e topita dupa ea, si cred ca toata familia. Alma arata foarte bine, si-a revenit usor si ...e fericita tare. Si ne citeste din cand in cand.
Abia astept sa ne mai intalnim, daca e frumos in we asta, v-ar place sa ne plimbam putin prin gradina botanica?
cookie spune:
Hana, cred ca ati facut o bucurie mare lui Vlad cu darurile voastre...si cred ca voi de fapt sunteti cei mai fericiti cand il vedeti pe el asa de incantat...
Sabinuta nu merge in picioare inca, se tine doar de mobila si se deplaseaza. Cand oboseste se lasa in patru labe si baga viteza!
Cu somnul, nu stiu ce sa zic, parca e un pic mai bine, se trezeste macar de doua ori pe noapte(daca avem noroc), o data de sete si o data de foame, pe la 4 dimineata(si atunci trezeste tot blocul! )
Am uitat sa va zic ca am si intarcat-o de doua zile...
Si pe mine ma incanta ideea de a merge undeva cu copilasii, in masura in care nu se suprapune cu programul de papa si somn al copilei...
Problema mea este insa ca fata nu merge in picioare, si nu mai are rabdare sa stea in brate(sta cat cioara-n par!) si vrea sa colinde de-a busilea...Da' ne facem si noi mari!