La noi la Galati sa veniti ! (10)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
LauraFlo spune:
Buna dimineata ! Astazi o am pe Daria in vizita la serviciu. Soacra dadacei a murit si cum eu aveam ceva urgent de terminat a adus-o aici pentru cateva ore. Asa ca maine voi sta acasa cu ea.
Hana, ne faci o vizita maine cu Vladut ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
vladhana spune:
Laura,azi chiar vroiam sa o sun pe fosta dadaca a lui Vlad sa vad ce mai face.Bine ca am auzit ce s-a intamplat ca sa mai aman un timp.As fi picat ca musca-n lapte.Maine cred ca Cip e liber si profit ca sa invat.Sorry!
Vladul meu e alergic la piscaturi de tantari.A intrat un nenorocit de tantar pe usa,ca la geamuri am plasa,si l-a piscat de doua ori.Asta s-a intamplat ieri noapte si de ieri i s-a umflat treptat fruntea,unde e una din piscaturi,nasul si s-a dus spre ochi.De fiecare data patim la fel,dar parca acum e prea tare.L-am dat cu alcool iodat,i-am dat Peritol dar vad ca inca nu da inapoi.Nici nu stiu ce sa fac,sa sun doctorita,sa mai astept...
Pozele sunt super dar sotiorul meu a fost ocupat si inca nu le-a descarcat,eu nu ma pricep,inca,asa ca azi-maine am sa va prezint soferul meu dulce.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
Neata GAlati!
Noi am lipsit cateva zile din cauza treburilor gospodaresti.
Ieri a facut bbl meu 1an si am avut si cativa musafiri darluatul din motz e saptamana viitoarea.
In alta ordine de idei bb e racit sper eu ca e spre vindecare , patruleaza casa in toate ungherele cand are chef de mers in picioare. Cand nu o ia in patru labe si tot mi-o rastoarna...deci e de distractie.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/almy/almy.jpg)
almy spune:
Buna fetelor, dupa ceva timp scriu si eu.
Multumesc Cookie pt urari, ieri am facut 1 luna (nici nu-mi vine sa cred ca a trecut 1 luna, parca ieri eram in spital sa nasc).
Noi suntem bine, eu m-am mai obisnuit cu programul, noaptea insa tot mi se pare greu. Si e rau ca dupa masa de la 6 dimineata puiul meu nu mai adoarme pana la masa urmatoare, iar eu trebuie sa fac drumuri cu ea prin casa, ca daca o pun in pat regurgiteaza, asa e de agitata. O mai linistesc uneori cu suzeta, dar nu tot timpul. E adevarat ca de la suzeta poate sa refuze sanul? Asa mi-a zis Dr Baciu, ca se considera diversificare, dar cand e agitata imi e de ajutor...Si tot el mi-a zis sa nu consum lapte si derivate din lapte deloc.
Am multe poze cu Eleni, dar tot nu vad cum pot sa atasez.
O intalnire in gradina botanica mi-ar surade si mie, e tare frumos acolo. Poate nu se schimba nici vremea, desi astia anunta ca se strica.
Eu nu mai stiu nimic de Alina, voi ati mai vorbit cu ea?
vilma spune:
Doamnelor, am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60551" target="_blank">capitolul 11