La noi la Galati sa veniti ! (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata ! Astazi o am pe Daria in vizita la serviciu. Soacra dadacei a murit si cum eu aveam ceva urgent de terminat a adus-o aici pentru cateva ore. Asa ca maine voi sta acasa cu ea.
Hana, ne faci o vizita maine cu Vladut ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Laura,azi chiar vroiam sa o sun pe fosta dadaca a lui Vlad sa vad ce mai face.Bine ca am auzit ce s-a intamplat ca sa mai aman un timp.As fi picat ca musca-n lapte.Maine cred ca Cip e liber si profit ca sa invat.Sorry!
Vladul meu e alergic la piscaturi de tantari.A intrat un nenorocit de tantar pe usa,ca la geamuri am plasa,si l-a piscat de doua ori.Asta s-a intamplat ieri noapte si de ieri i s-a umflat treptat fruntea,unde e una din piscaturi,nasul si s-a dus spre ochi.De fiecare data patim la fel,dar parca acum e prea tare.L-am dat cu alcool iodat,i-am dat Peritol dar vad ca inca nu da inapoi.Nici nu stiu ce sa fac,sa sun doctorita,sa mai astept...
Pozele sunt super dar sotiorul meu a fost ocupat si inca nu le-a descarcat,eu nu ma pricep,inca,asa ca azi-maine am sa va prezint soferul meu dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neata GAlati!
Noi am lipsit cateva zile din cauza treburilor gospodaresti.
Ieri a facut bbl meu 1an si am avut si cativa musafiri darluatul din motz e saptamana viitoarea.
In alta ordine de idei bb e racit sper eu ca e spre vindecare , patruleaza casa in toate ungherele cand are chef de mers in picioare. Cand nu o ia in patru labe si tot mi-o rastoarna...deci e de distractie.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Buna fetelor, dupa ceva timp scriu si eu.
Multumesc Cookie pt urari, ieri am facut 1 luna (nici nu-mi vine sa cred ca a trecut 1 luna, parca ieri eram in spital sa nasc).
Noi suntem bine, eu m-am mai obisnuit cu programul, noaptea insa tot mi se pare greu. Si e rau ca dupa masa de la 6 dimineata puiul meu nu mai adoarme pana la masa urmatoare, iar eu trebuie sa fac drumuri cu ea prin casa, ca daca o pun in pat regurgiteaza, asa e de agitata. O mai linistesc uneori cu suzeta, dar nu tot timpul. E adevarat ca de la suzeta poate sa refuze sanul? Asa mi-a zis Dr Baciu, ca se considera diversificare, dar cand e agitata imi e de ajutor...Si tot el mi-a zis sa nu consum lapte si derivate din lapte deloc.
Am multe poze cu Eleni, dar tot nu vad cum pot sa atasez.
O intalnire in gradina botanica mi-ar surade si mie, e tare frumos acolo. Poate nu se schimba nici vremea, desi astia anunta ca se strica.
Eu nu mai stiu nimic de Alina, voi ati mai vorbit cu ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Doamnelor, am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60551" target="_blank">capitolul 11

Mergi la inceput