La noi la Galati sa veniti ! (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Laura, dulcica foc galusca ta!
Ati amenajat frumos apartamentul, sa va bucurati de el!

Vilma...ce mi-e dor si mie de o oala cu crizanteme...eu mi-am cumparat un ghiveci mare cand a fost Ziua Recoltei, dar nu erau asa viu colorate...

Sa va arat si eu nazdravana mea.
Uitati-va aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Sabina este o dulceata ! Si a crescuuuuuttttt ! Pentru mine era tot mica mica !
Vilma , crizantema ta e bestiala ! Am cautat si eu una pentru sufragerie, dar asa cum spunea si Cookie n-am gasit nimic spectacolos, asa ca am renuntat deocamdata . Chiar, la gradina botanica erau si de vanzare ? Cat tine expozitia ?
Am vazut-o ieri pe Alina cu bebelacul la plimbare. Arata super, pacat ca eram in maxi taxi si n-am putut vorbi cu ea.
Noi cand ne intalnim ? Maine ? Dupa cinci ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_boeru spune:

Vilma, ireal de frumoasa crizantema ta!
tuturor.

Mergi la inceput

Vad ca nu vreti sa ne intalnim maine. Relelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Buna, fetele...
cookie si laura V-am admirat printesele, sunt super-frumoase, si au crescuuuuuut!!
pentru ele!!

vilma Nemaipomenita crizantema!!! Ai expus-o tu sau ai cumparat-o? Ca nu prea am inteles!! Oricum, e grozava!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Fetelor, Sabina va trimite cate un pentru c-ati laudat-o...dar mami se teme sa nu i se urce la cap

Laura, mai, io as vrea, da' maine avem o mica petrecere...de serviciu...e hramul scolii si se pune de o iesire... Sorry, alta data vin negresit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

mai, din pacate nici eu nu pot veni maine!!
Si asta pentru ca este Sf Dumitru, iar pe bunicul meu asa il chema, Dumnezeu sa-l odihneasca, si ii facem maine un fel de praznic.

Data viitoare!!!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Ce bine ca mi-ati adus aminte ! Cununia am avut-o de Sf Dumitru ! Maine implinim trei ani de casnicie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Cookie, Sabinutei, e o dulceata de copil!
Laura, la multi ani pentru aniversare, sa dea domnul sa fiti fericiti multi ani impreuna, si o fratioara Dariei...
Lili, floarea mi-a cumparat-o soacra mea, e un cadou. Nu am expus eu, am fost doar vizitator, dar, fetelor, standurile au fost foarte frumoase. Preturile au fost foarte bune, crizantema mea a costat 180.000 lei, si e in ghiveci mare. Erau si mai mici, dar si mai mari, din toate culorile si formele. O incantare. Nu stiu daca o sa mai fie si in timpul saptamanii, dar puteti incerca. Oricum, e foarte frumos la gradina botanica, fie si numai pentru o plimbare.
Va propun altceva in locul intalnirii din timpul saptamanii. Hai sa incercam sa ne adunam intr-o zi de weekend, daca s-o putea, facem sau cumparam fiecare niste placintele/prajiturele, incerc eu sa gasesc o locatie potrivita ca sa aducem bebeii, si petrecem o ora, sau 2, impreuna. Mai aducem fiecare cateva jucarii si cred ca o sa iasa fain.
O seara placuta!

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Salutare fetelor!
Ne intalnim saptamana asta? De-abia astept sa fixam o zi;in sfarsit pot si eu sa-mi fac aparitia, sper, pt ca soacra mea a venit la mine si sta pana vineri.
lauraspeedy

Mergi la inceput