Impreuna, Timisoara! (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetelor

Se pare ca s-a cam facut liniste.... de ce oare??? ori aveti mult de lucru ...ori ??? Atunci strig eu pt toata lumea.....
Azi ma fost la cumparaturi pe fasia gaza ...si am venit cu 5 plase de hainute,paturici,mat de lenjerie,....si sunt super incantata ca am dibuit niste magazine cu produse romanesti din bbc finut..asa ca am avut o zi plina si super....
Aviz amatoarelor ...am gasit paturica cu Winnie the pooh(1m / 0,5), finet cu 35 000 m (0,9m lat)..etc.

Irina- lol... pai 2 in 1 eu sunt deja ..asa ma numeam 3 in 1 ....La inceput erau 2 ..dar se pare ca era prea mic al doilea ...asta e.Dan are in familie 3 perechi de gemeni
asa ca puteam sa ma astept.Oricum ma bucur ca ne-am vazut.

Mirona- pe unde bantui?? ca pe aici nu prea ....

Mihi-
LA MULTI ANI ARPAD, MULTA SANATATE SI MULTE BUCURII

Revin diseara daca mai am energie ca am umblat de la 9 am la 2 pm....
va pup
diana 35s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Diana felicitari pt steluta, acu' o vazui . Deci tu chiar ai avut gemeni...ce sa zic...se pare ca si acolo in burtica e la fel ca in lumea reala, cel mai puternic rezista.

Vad ca nu prea mai bantuie nimeni asa ca va urez week-end placut, ne auzim luni.

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Diana, felicitari pentru prima steluta....
La cat mai multe...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Diana felicitari pt. stelutza!!!

Va pupic, weekend placut.
Ce bine ca au plecat macaronarii!!!!!!!!
Fugim si noi spre casa.
pe luni.

poze
gio si bb Marco 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Buna seara la toata lumea.Nu am mai reusit sa deshid macar calculatorul in ultimul timp,am de lucru pana peste cap la scoala si vin franta,apoi teme cu Daniel,studiu la pian si la teorie si uite asa ne prinde seara,cand cina,spalare si culcare.

Mihi,sa-ti traiasca baiatul si sa te bucuri de el.

Giova,casa de piatra si sa fie intr-un ceas bun!

Anaai grija cu raceala ca nu e de glumit,mai ales ca sunt diferentele astea mari de temperatura de dimineata pana la pranz si apoi seara e un frig...

Miro,spor la munca,stiu cum e ca si eu ma spetesc de cateva zile,azi am avut ore de la 8 la 18,sunt varza.

Irina o sa-ti mai scriu pe mail,dar sa ma linistesc un pic,ca nu ma mai cunoaste nici tastatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

Ola fetelor
diana felicitari pt prima stelutza, si la mai multeeee!!!
danitin eu tot "mamica de spiridus" te prefer, suna f zburdalnic, nu stiu .... mama leone ma duce (din pacate ) cu gandul la reclama aia idioata la Murfatlar cred, uite cum suntem indobitociti de reclame ... din melodia aia faina am ramas cu gustul amar al reclamei alea de 3 lei ... Asta e impactul asupra mea, important e sa iti placa tie, evident. pupici spiridusului
doris premergatorul ala de la sensiblu e cel Ufo de la chicco cred, bleumarin cu bej, si mie imi place de mult am pus okii pe el, dar e cam scump pt bujetul actual (1.7 mil)
ana tzia placut cat m-am senilizat, nu?!? dupa ceva timp m-am prins ce facusem de fapt::: cand te-am sunat prima data mai demult, imi raspunsese Marius, m-am fastacit mashteptam sa raspunda voce de femeie ... el mi-a dat nr tau de tel si io l-am notat pe prima hartzoaga ce mi-a iesit la mana ... numa bine, l-am scris si in dreptul unui nume, a respectivului pe care il cautam azi ... vezi sa nu-mi aduc io aminteeeee ce era pe foaia aia In ce hal am ajuns .... m-am senilizat, ce mai!
si apropo de senilitate giova de vreo 3 zile tot uit sa scriu ca Il Ciclone mi l-a adus un coleg, de juma de an il tot vanez!!! merci oricum.
va pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

DianaFelicitari pt.steluta,iti doresc cat mai multe si sa te bucuri de ele alaturi de noi.
Mey fetelor ,e tare liniste pe-aici,eu m-am gasit tocmai azi sa fiu activa pe topic,cand toata lumea are program probabil
Va doresc weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna seara fetelor

Cine mai e pe aici??
eu am fost in oras la un suc cu niste prieteni si am aparut in sfarit...
Multumesc fetelor pt felicitari !!!!!!!! o sa incerc sa mai culeg sa fie cat mai multe !!!

irina- ai perfecta dreptate in leg cu gemenii... care e mai tare reuseste...la mine era dif mare intrre ei..unul era dublu cat celalalt si doc mea a spus de la inceput ca sunt sanse mari sa se retraga in placenta...dar important e ca il am pe rambo al meu care e voios cat 2 la un loc ...azi iar a avut chef de joaca ...chiar si acuma ...asta face

Angy ...mai esti ?

Sa stiti ca Albi nu are comp in dotare asa ca de aceea nu o mao vedem pe aici..am vb azi cu ea si a spus ca merge la un net club.
Ati auxit la stiri de gripa aviara????hmmmmm.

va pup pe toate
diana35s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

Ola fetelor, ce liniste pe topic.... toate la iarba verde, shopping destrabalat, kefuri ?
VA DORESC UN WE EXCELENT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Mihi, La multi ani ii doresc si eu baietelului tau, multa fericire si sanatate!
Doris, tu ai o printesa mai mare, vezi ca la Bega la subsol, la intrarea in Traiano, la raionul de cosmetice au adus tot felul de truse super pentru micile domnisoare. Poate gasesti ceva pentru comoara ta. Pana si eu i-am luat lui Lori una cu un ursulet, bile de baie cu ulei si un prosopel brodat...Bineinteles ca acum trag ponoasele, ca atunci cand Lori improasca cu apa din baita e uleioasa!
Ana chestia cu gaurile in buget e valabila si la noi dar eu traiesc cu impresia ca atunci cand e mai albastra situatia intervine un castig neprevazut si ajungem iarasi la linia de plutire.

Nu am vazut nimic la stiri, am fost in oras la o bere - ultima cred de anul acesta bauta in locul care-mi place vara cel mai mult, la piscina la Continental... Ce-i cu gripa aviara?

Astept in continuare reactii la titulatura... nu imi amintesc nici o reclama cu melodia asta.. numai clipul ei in care ma regasesc.

Va doresc week/end placut tuturor. Noi ramnem in oras, la stadion e o competitie de street ball si trebuie sa fac stiri de acolo, dar incerc sa prind o fereastra sa mergem la Roadele toamnei, la Padurea Verde. Ati pus careva muraturi si conserve pe iarna? Ce?

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput