Impreuna, Timisoara! (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

LA MULTI ANI ARPAD!!!

danitin nu stiu la ce titulaturi te-ai gandit, oricum, imi place "mamica de spiridus"
miro spor la munca si la shprahezideoici
ana de gauri in buget nu duc lipsa nici eu, abia astept sa ma stabilizez ... Eu, incepand cu perioada asta a anului, incep sa planific ce vreu sa inchei in anul in curs, si ce mi-as dori pt anul viitor. De revelion, fac examenul de bilantz si trag linie, compar cu propunerile de inceput de an si vad ce iese. De obicei iese ... De ceva timp insa nu prea .... Anul asta a fot un an nashpa, mai ales dpdv financiar, sper sa il inchei macar in echilibru ... Asa ca nu dispera! Trebuie sa fii optimista, e trecator, o sa vina soarele si pe strada ta!!!

In rest, nush daca si cand intru azi, sa mai stam la jivan, ca, vb mironei, e full de lucru cand shefii e!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Salutari fetele!
Giova Casa de piatra si mutla fericire si intelegere!
O sa vrem sa vedem poze, asa ca sa faceti cat mai multe!!!!!!!
Mihi :La multi ani lui Arpad si multa sanatate!
Ana :cunosc bine senzatia de pilot automat!Te obisnuesti in timp.
Miro :atunci de asteptam saptana viitoare cu forte proaspete!
Irina :ai avut dreptate!Nu-s de mine sedintele!Am sfarsit prin a ma certa cu baba de la 1 !

Va pup pe toate ,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara!

Offf, in sfarsit e vineri...ce bine...
Giulia, ce mai face Ale?
Ai gasit premergator?
Ieri am trecut pe la Sensiblu, cel de la Sinaia si am vazut unul tare fain acolo.
Miro, unde-i ,,animatia''???
Te inteleg ca ai mult de lucru. Si la noi a fost asa de luni pana ieri, groaznic, da lasa ca pleaca neamtul si te scapi...
Te pup!
Diana, profita din plin de saptamanile ce au mai ramas si dormi cat poti, ca dupa ....va fi mai greu!
Ana, draga mea, e cumplit de greu, te inteleg... eu am reinceput lucrul cand Ines avea 4 luni, nu a fost usor.
Acum simt mai mult ca niciodata ca nu-mi mai ajung 24 de ore, parca zboara timpul asta, am ajuns, sincer sa traiesc fiecare zi dupa agenda si program, daca pot prinde o fereastra, nu stiu pentru ce sa mi-o rezerv...
Ma bucur ca totul e ok cu Tanti, macar din punctul asta de vedere esti linistita, fiindca nu e usor sa stai la lucru mreu cu gandul: oare a mancat Luana? a dormit? se descurca tanti cu ea?
Eu sunam de cateva ori pe zi acasa, cand am inceput lucrul...
Ai grija cu raceala...
La noi la birou e epidemie de gripa, aproape toti au incasat-o.
Eu am luat oscillococcinum si se pare ca am scapat, nu zic hop pana nu sar gardul!
Si cu gaurile din buget, Fruntea sus! toti avem, ideea este sa poti trece peste ele, fara sa te enervezi!
Te pup!
Gabi, ce dulce e Lucas! si a crescut , nu gluma, ii merge bine...
Nu a fost greva pe topic, dar aproape toate din cele care lucram am avut o perioada grea la munca...
Ti-as fi dat cu drag numai casca si aparatorile, dar vreau sa le dau cu tot arsenalul...
Danitin, merci de sfat, dar acasa , noaptea raman fidela pastei mentolate, arat ca dalmatienii, iar la job folosesc Fenistil, ca nu lasa pete....
Referitor la titulatura, Mamica de spiridus e super...
Ma mai gandesc si iti scriu...
Va pup pe toate si mai vorbim!
Azi vine nasa Vali la mine, si-a pus internet, si o sa o inscriu, habar nu am cat va dura...daca nu ma descurc, va mai intreb!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza Timisoara!!!
LA MULTI ANI ARPAD!!!!!!!!!
Mihi sa-ti traiaisca flacaul si sa aveti numai bucurii de pe urma lui!!!!!!!!!
Va multumim la toate pt. urari!!! Mai am o sapt. pana sa devin doamna, asa ca profit din plin.
Sper doar ca bunicului sa nu i se intample nimic sa avem si noi parte de o cununie frumoasa.
Danitim si mie imi place acea titulatura: mamica de spiridus.
Ana nu mai zi nimic de gauri, ca pe 15 oct. vom avea o mare gaura, care nu e bine-venit acum, dar n-a!!! Marco e de vina!!!
Gabi ce schimbare pe Lucas!!! Super!!! Si avea dreptate Albi, ca are niste ochisori frumosi, albastriiiiiiiii!!!!
Giulia eu despre premergatoare habar n-am, dar voi invata de la voi, astea cu bebei mai mari.
Vrei Il Ciclone? Sa ma anunti.

Va mai intreb odata: ce stiti de floraria Crinul? Face buchete frumoase?
Vreau sa-mi fac un buchetel si am ceva pliante de la Crinul si de la un stand din P-ta 700.

poze
gio si bb Marco 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Buna dimineata,

Mihi LA MULTI ANI lui Arpad , multa sanatate si sa va bucurati de el.

Giova casa de piatra si multa fericire in doi (si curand 3)!!!

Simina Ioana , spre surprinderea mea nu a fost foarte incantata de melodiile cantatea de copii , doar de cele care le stia deja din desene. Te pui cu domnisoara mea pretentioasa....Acum ea e fan Cenusareasa. Mai ce dragut Deian , asa un baiat as vrea si eu , dar mai tre' sa sap sa vad cum se pot face baietii astia...

Diana ce m-am bucurat ca te-am vazut ieri? Mai tie parca-ti creste burtica de la o zi la alta...Colega mea a zis sigur nu are 2?

Miro azi dimineata mi-a lipsit ceva....stii tu ...astept. Te pup

Dana (alexa00) ti-am zis eu...stai ca pe mine m-a prins pe scari si m-a luat ca nu vin la sedinta si am zis ca n-am timp asa ca am scapat.

Gabi super Lucas! Deja s-a facut smecheras...cred ca Eva e tare incantata, nu?

Alina (angy11) mai da un semn...

Va las si ne mai vorbim

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Giova:am o prietena care in vara si-a facut acolo buchetul, aranjamentele florare de pe masini si lumanarile.Deci:baba lucra bine, dar atentie la detalii( e cam incapatanata-daca ea considera ca o anumita chestie da ma bine, are tendinta de a trece peste ce vrei tu).De asemenea vezi ca daca pe parcurs schimba vreun tip de floare are tendinta de a te incasa la ceea ce ai comandat tu(daca ce iti pune ea e mei ieftin nu iti mai zice).Dar daca esti tare pe pozitii si cu ceva tupeu e super ceea ce iese.
Mai sunt unii la Bega:cineva si-a facut acolo, dar pe langa faptul ca a fost scum a iesit si naspa!

Cam atat.
Numai bine,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Azi mi-am propus sa trag chiulul la munca, asa ca am citit din urma.
Mihi, la multi ani lui Arpad, sa creasca mare si sanatos!
Giova, casa de piatra, multa fericire si numai bucurii.
Imi pare rau de bunicul tau.
Ana, ma bucur enorm ca e totul in regula cu Tanti. Te rog nu mai spune nimic de gauri in buget ca incep sa fac ca trenul imediat. La noi anul asta a fost rau de tot dpdv financiar. Singurul lucru bun, daca pot spune asa, a fost ca ai mei s-au mutat la sat si noi am ramas singuri.
Gabi, sa-ti traiasca feciorul, sa creasca mare, mare si sanatos.
Doris, ti-a trecut alergia?
Danitin, si mie imi place "mamica de spiridus"
Albi, Ionela, unde sunteti?

Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Gata, zarurile au fost aruncate! Mi-am ales titulatura si asta asa, intr-un impuls de ultim moment. Multumesc de sugestii, si mie imi place Mamica de spiridus, dar asta o am deja in semnatura. Pentru titulatura as fi vrut altceva si ma gandisem la "suflet tanar" pentru ca asta sunt si cred ca asa am sa raman pana la 100 de ani (daca ii apuc). Dar ... astazi de dimineata cand ma machiam a venit spiridusul si mi-a sterpelit rujul, in acelasi timp sotul ma striga sa-i duc cafeaua in birou iar laptele lasat pe faoc tidea sa dea pe afara. Si .... in timp ce alergam spiridusul cu cana de cafea in mana si rimelul in cealalta, incercand sa sting aragazul cu doua degete, iar Lori radea de mama focului mi-am amintit de un cantec tare la moda pe vremea "tineretii" mele, acela cu mama Leone. nu stiu daca vi-l amintiti, avea si un videoclip super cu o familie de leisori - desene animate - in care biata mama leone era facuta praf si pulbere de banda naydravana de puisori si m-am hotarat.. chiar sunt mama Leone.

Astept reactii!!!

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Doris am deschis un subiect despre cresterea parului, dar nu prea am primit solutii ... Tu stii ceva tratament pt asta, ca Ioanei ii creste foarte foarte incet parutul. (ea il are destul de des)

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

va multumesc din suflet fetelor pt urari!

am de lucru sper sa pot intra mai tarziu sa mai vorbim!

ieri am intrat pe forum dar cam atat ca n-am citit nimic!

am de lucru!

va pupicesc!
mihi

Mergi la inceput