Impreuna, Timisoara! (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CalinTM spune:

Buna, Sunt Laura, si cred ca sunt cel mai nou membru al comunitatii din Timisoara.
Am aflat despre acest site de la Doris, caruia ii multumesc pentru ajutorul dat pana in prezent! Draga Doris, in sfarsit am reusit sa intru pe forum, dupa mai bine de 3 saptamani de la inscriere ...
Sper sa putem sa ne ajutam reciproc, mai ales cu sfaturi si sugestii despre tot ce este important in viata noastra de zi cu zi.
Sapatamana viitore sper sa am mai mult timp, si sa va povestesc prin ce am trecut in ultimii 5 ani in incercarile noastre disperate de a avea un BEBE!
Pe curand,
Laura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

am venit si eu acum de la lucru. Doamne ajuta! maine avem liber.
daca indrazneste cineva sa-mi zica sa ma scol si maine la 7 ....
mai avem doua zile de indurat ... si se termina si faza asta a proiectului. Nu e nasol ... dar e mult volum de munca ... si suntem si cu doi oameni lipsa ... un coleg si seful ... nu ca ar fi lucrat cine stie cat seful ... dar ... se vedea ceva pe acolo. In fine.

spun si eu cu intarziere La multi ani! Mihi pentru puiul tau Arpad.
giuliatm la shprahezideoici ne descurcam de minune ... dar la cate induram noi cand mergem in biroul din Germania ... iti dai seama la cate ii supunem noi pe ei cand vin aici .... Am profitat si de faptul ca nu avem sef ... am lucrat si mai putine ore si am si vorbit fff mult romaneste. Deja unele cuvinte le stie ... si incepe sa si inteleaga din convesatiile nostre tehnice.
Giova sper ca ati avut o cununie frumoasa ... asa cum v-ati dorit voi.
Irina_Claudia sorry, eram prea obosita cand am ajuns acasa ... dar promit ca maine iti scriu unul ... care sa te astepte luni dis-de-dimineata.
danitin daca tie iti place titulatura ... atunci e super. E tot ceea ce conteaza.
diana1971 la ce ore bantui eu ... tu nu esti. Ori ajung prea devreme ... ori prea tarziu. Dar lasa ca ne luam revansa de saptamaa viitoare, ok? Felicitari pentru steluta ... cat despre celelalte ... vin de la sine, stai numai sa incepi sa pui intrebari la "Parintii intreaba, parintii raspund".

acum va las ... vreau sa nu mai vad calculator in urmatoarele ore ... sper sa reusesc sa ma tin departe de forum ... hi hi hi ca e cam greu.
Va placut cumnatzika mea mireasa?

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

am si eu o intrebare pt Doris daca se poate: ce sa fac ca sa nu imi mai pice parul? cu cat creste mai mult cu atat mai mult pica sunt foarte dezamagita. de cand ma stiu tot incerc sa il las lung si de fiecare data cand ajunge pe la jumatatea omoplatilor (ca sa-ti faci o idee cat de lung este) ajung sa il tund. ce sa fac? sunt trista ca vreau si eu par lung si frumos

si o intrebare pt toata lumea: ce se intampla de nu mai scrieti aici la prieteni dintotdeuna... impreuna timisoara?

multumesc si sper ca nu v-am deranjat prea mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetelor

Acum am ajuns si eu la comp....umblu de azi dimineata.
Am fost la roadele toamnei dar ...cam putine roade anul asta ... au rodit in schimb aripioare la gratar,sucurile,berea,...etc...si un magarus care umbla debusolat pe acolo.
Ieri am cumparat hainutza pt bb ..pt maternitate si nu am rezistat sa nu mai cumpar pe langa inca de 2 ori pe atat...iar azi am luat si eu pampers normal(newborn)...ca desteapta de mine am luat nr 3, de la 4 kg la 9 ...hihihi!bietul ar fi fost pana in gat de noroc!

Despre gripa aviara ...pai sunt zone suspecte de gripa aviara in Delta dunarii(au gasit lebede moarte,etc),cateva sate sunt in carantina,...si cateva judete din apropiere iau masuri de precautie.
Uitati-va la stiri ca nu e de joaca .Cica la ei mor gainile de 3 luni si nu-i baga nimeni in seama ......no coment!

Mirona- eu bantui de multa eori dupa 11pm.deci daca ai timp ...ma prinzi!!!! In ce proveste intrebarile sa vezi cate am acum...dar as umple tot forumul.
Aaaaa, voiam sa-ti zic ceva ..sa nu uiti maine sa te scoli la 7am ....hihihihihihihi......

Salut Laura - bine ai venit !!! si eu sunt mai noua ...de vreo 2 luni cam asa......sa ne auzim cat mai des!

Danitin - in ce priveste fripa aia ...a aparur si la noi in Dobrogea,a aparut la stiri...
Despre titulatura ....hmm ..eu iti zic dar sa nu te superi!!! cand aud numele de mama leone ma gandesc numai la o negresa grasa cu tava de mancare in mana !!!!!!gen mamy din pe aripile vantului

Giova- scuze ca nu am mai revenit ...m-a sunat sotul meu si ne-am intalnit in oras..trebuia sa ajung in 25 min ..asa ca am luat masinaaaa ....desi nu trebuia chiar in luna 8 ...asta e!Weekend placut !I-am aratat si lui lenjeriile de pat de la mag ala(din vitrina ca era inchis) si materialul parea f subtirel ...pana si el ca barbat a remarcat .Eu ma gasit pe calea aradului la Utt umplutura pt plapumi si ma duc sa vad cat costa... cred ca o sa-mi fac si gata ..le fac cum vreau eu !!!

Revin mai tarziu sa vad daca mai bantuie careva !!!

va pup
diana 35s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Buna seara, Timisoara!

In primul rand doresc sa-i urez din tot sufletul, celei mai bune prietene ale mele, Laura,
un calduros Bun Venit!
Sper ca si voi o veti intampina la fel, asa cum stiti voi...
E o fata minunata, care se va adapta usor alaturi de noi.
Si cu siguranta Miro, tu, vei putea sa o indrumi unde sa mai scrie, deoarece si ea trece prin aceleasi probleme ca si tine, numai ca mai de multisor.

Fetelor, nu va mai iau pe rand, ca sunt tare obosita.
Sunt agitata cu stirile acestea despre gripa aviara.
Voi mai mancati carne de pui, daca da, de unde o cumparati?
Ines e bolnavioara, are febra, cred ca am luat si eu de la ea, ca doar nu era destul alergia mea.
Acum si Radu stranuta de mama focului, asa ca nu stiu pe cine sa doftoricesc prima data...
Miro, mi-e dor de tine...da si tu un semn de viata diseara...astept!
Ingerash, chestia cu parul e tare lunga si complicata, te voi chema saptamana viitoare la Modex, pentru consiliere la stylist si vedem care sunt cauzele.
Sunt pe aici, haideti fetelor, dupa o saptamana incarcata, sa ne umplem bateriile, si sa terminam capitolele in ritmul in care stiam noi...
Suntem de cateva zile tot aici.
Sau, se simte ca lipseste animatia ?
Asa, ca, diseara, propun sa discutam despre gripa aviara, cine are chef, va astept.

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

bune seara fetelor
NEW!!!
Ale a primit de la nashika premergator dala de ziceai tu Doris, Ufo de la Chicco, toata seara s-a dat in el, nu ma asteptam sa o ia la galop din prima zi, dar FUGE de-a dreptul!!!! ne-am amuzat toata seara, acu doarme ca un ingerel, e rupta de obosita, te cred, a avut prima experientza "rotobila"
laura bun venit pe topicul Timisoarei!!
doris imi pare rau de Ines ca e bolnavioara, sper ca toti sa va faceti bine cat mai curand !!!

Cat despre gripa aviara, eu nu sunt genul sa ma panichez, presa face valuri ca daia e presa, pericolul insa exista. Acum e momentul sa cumparam carnitza de pui DOAR din surse de incredere (dupa parerea mea Billa, Selgros) evitand pietele sau magazinele de cartier. Sau eventual sa facem o pauza (nu?!, ca doar ne-am umflat de pui cand era cu vaca nebuna, acu ne umflam de porc cat e gripa aviara, si tot asa). Norocul meu e ca nu sunt o carnivora impatimita, mai nasol e insa cu Ale, careia am inceput sa ii dau carnitza de pui, acum nu mai am curajul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ciao fetelor!

Laura,bun venit pe topic!

Am vazut si eu cate ceva cu gripa aviara,la inceput,nu am bagat in seama decat asa ca o stire nasoala dar m-am gandit la o chestie acum citindu-va pe voi:si noi am avut pana nu demult delta noastra si ce ne mai laudam cu specii de pasari straine de zona!Din cate am priceput eu alea sunt purtatoare de boala,au fost si pe la noi,oare am avut noroc,or fi fost monitorizate si la noi?
In alta ordine de idei am fost la expozitia de mobila azi in timpul meciului ca m-am gandit ca e mai liber,am vazut o bucatarieeee,numai la ea ma gandesc de la ora 19.

Mergi la inceput

Buna seara fetelor

Am aterizar si noi din oras..am iesit la o praji si un suc....dar e cam frigulet. In centru e vacarm mare ..tot sapa si tot astupa
la strazi.
Am vazut stirile despre gripa aviara.. le urmaresc de 2 zile...se semnaleaza in anumite localit din zona deltei de 3 saptamani ..dar medici veterinari nu au dat raspuns in aceste 3 sapt ...dovada ca i-a interesat f mult.S-au panicat doar cand s-ai gasit tot mai multe gaini moarte ...iar intr-o localitate din delta,s-au gasit pe un lac lebede moarte.Deci,...sa ne speriem sau nu...nu stiu ...dar e nasol ca psarile alea pot sa zboare oriunde .
Noi trecem pe carne de manzat..de pui oricum ne saturasem si in plus nu prea mai papam carne.
Sincer nu asta ma sperie,ci faptul ca se poate modifica tulpina de gripa si daca se va transmite de la om la om e nasol.
Deci la noi pauza la carnea de pui, desi prin fierbere sau prajire nu mai e pericol...mai bine ma feresc.
Ceea ce ma nelinisteste este ce o sa-i dau lui strumphuliciul meu cand o sa treaca pe papica ???

Daca mai sunteti ..respundeti ...eu mai stau !!!!

va pup
diana 35s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Diana ,bine ca ai aparut eu am postat acu vreo ora si de atunci tot astept sa scrie cineva,da e liniste s-au dus la culcare probabil,nici eu nu mi-am facut probleme cu gripa asta,da mi-a venit in minte delta banatului,o sa ma mai informez ca eram tare detasata de stiri,am innebunit de tot in afara de scoala nu mai vad nimic,de cand a inceput scoala abia daca am deschis tv-ul.
Dorissanatate si curaj in tratament ca nu ne sperie pe noi o raceala,ca doar avem medic!Tratamentele le stim p.d.r. stetoscopul ne lipseste.

Mergi la inceput

Angy....am venit mai tarziu ca de obicei ...numai noi nu dormim????
De ce nu mai vezi nimik ina afara de scoala ???
Cu delta banatului nu prea stiu multe .....dar sfatul meu ar fi ca cei care au copii sa evite porumbeii din pietele noastre ..poate sunt paranoia ...dar eu as avea mai multa grija .

As avea o nedumerire ....ciorile astea care stau pe la catedrala ...nu le mai imputineaza nimeni ?? miroase seara cand treci pe acolo..ca sa nu mai spun ca masina mea e plina de norok cand o las acolo 1 ora...ieri de ex era toata plina de norocei...altele erau curate ..cred ca am parcat-o sub pomul lor preferat

diana

Mergi la inceput