Cluj always rulz!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Flo, di ce nu urmaresti Clubul cititoarelor de pe Zona Artelor? Io mi-am facut o lista de carti de citit de acolo, numai ca n-o am aici, e acasa...nu mai tiu minte mai nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Salut!
Sunt noua p-aci. De fapt, nu chiar noua, ca trageam cu ochiu pe forum la subiectele care ma interesau. As vrea niste informatii despre gradinite- creshe bune de prin Cluj. Alex are doar 3 luni (azi), dar am inteles ca e bataie mare pentru gradi si trebuie sa ne inscriem din timp.Stiti ceva despre Happy Kids?

Florina, salutari! Ne stim putin de la botezul lui Simon.

corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Tot pe fuga sunt si nu mai e timp de nimic ca vreau sa fac atatea pana ma duc la lucru!
Despre bona ce sa va zic? Se da anunt in Piata si va suna cam 10-12 persoane in prima zi.Eu le-am exclus din start pe cele care vroiau carte de munca(de unde,mama),pe cele din alte localitati(Turda sau ceva satulete)si sa nu fiu sovina dar si pe cele de alta etnie,nu ca ar fii rau sa invete maghiara copilul dar inca nici romaneste nu o rupe bine! Si mie nu mi-au placut cele care intrebau prima data cat dau si pe urma despre copil sau cele care nu au copii si nici experienta sau una mi-a raspuns jignita ca nu-i trebuie experienta ca a crescut 3 copii singura si stie ea ce face. deci,dupa o sapt.am ramas cu 2 pe care le-am si intalnit si a ramas una care avea referinte f.bune si chiar daca e mai in varsta e cinstita,curata si harnica. ne intelegem si cu banii si e bine la copil cu dansa. acum depinde ce vreti de la ele dar preturile pt. 8 ore sunt cam mari zic eu dar poate sa merite.Un ajutor e binevenit oricand! va doresc noroc! Daca aveti intrebari sunt pe aici,
va las acum ca nu mai are rabdare asta mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Mariana,acum am vazut si eu pozele cu cel mic si e un scump si seamana perfect cu cel mare.Dar cred ca iti este greu dar merita si trece si asta,adica cresc ei si sa vezi ce te ajuta prin casa 3 baieti!!!!In Zorilor la bisericuta din lemn din capat a avut loc botezul,nu? F.frumos acolo chiar daca e micuta bisericuta.
Despre Stanca am sa-ti povestesc candva experienta mea total neplacuta dar nu ai timp si poate ne vedem candva si noi la o cafeluta. Daca ai fost cezariana ai fost mai bine tratata ca eu eram in salon cu 2 operate si era mare diferenta! problema mea era ca ma intelegeam bine cu toti medicii si profu.venea pe la mine si asistentele turbau de nervi din nu stiu ce motive! Ca plicul a mers la fel la toate! Cu mici excepti (1 asistenta si o infirmiera de la sala de nasteri si una de la copii) la restul le dau nota 3 si 4.Repet,cu medicii nu am avut nimic!
Hai ca am monopolizat subiectul si sunt of topic dar ma scuzati voi si ma intelegeti. Va pup,
Nonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut fetele forumistele!
Corina, ....info legate de gradinitze nu prea avem noi, ca nu ne-am stresat pana acum....totusi nu e prea miculutz Alex? cu ocazia asta sa-i si urez la multe luni!!!!!!!
Eu personal am sa fac o lista cat mai concentrata, si in functie de ceea ce ofera gradinitele, de pret, de locatie, prestigiu si altele voi vedea la timpul potrivit ce se va plia pe nevoile noastre...dupa parerea mea inscrierea Elisei la o gradi particulara are si partile bune si alea rele...una rea ar fi ca ar trage de la sine si urmarea unei scoli particulare, chestie pt. care nu sunt tocmai pro....deci inca sunt cam nauca si bajbii prin neant la subiectul asta, asa ca ma opresc pana nu ma infierbant prea tare!
Multa sanatate!
Mariana....nu da tare....acusica am descoperit in geanta magnetii de pe frigiderul vostru....se pare ca avem un caz de cleptomanie clasic...asta e...avem motiv sa venim inca intr-o vizita intr-o vreme! In casa mai pune prin gentile mele de toate de la sosete murdare si pana la lingurite si de fapt tot ce prinde, dar pana acum n-a facut asta si la straini!
Am ceva de cautat pe net! Va pupam, pa

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata buna

as vrea sa-i spun Corinei despre gradi desi probabil fetele sunt satule sa auda de la mine subectu asta!
Theodora a fost un an la Clubul Juniorilor(de la 1 an si 3 luni)la Happy Kids.ne-a placut f mult , a socializat , a invatat f multe.
punctul minus mare al acestei gradinite sunt tarifele mari-dai telefon si-ti dau tarifele ptr toate varintele de program-insa ce vreau sa spun este ca dupa un an in care am mers cu copilul acolo , am umblat la cel putin 15 gradinite vara asta si nici una nu s-a mai ridicat la nivelul exigentelor.nu stiu cat vom rezista financiar dar dat fiind ca Thea e la grupa de gresa (pina la 3 ani)deci e micutza inca voi face acest efort.
ce mai vreau sa spun e ca dotarile sunt excelente, educatoarele tinere si dragute-f calme-si Thea din prima zi a fost relaxata si fericita.acuma dimineata cand o scolo ii spun ca mergem la gradi si sare in sus de bucurie.
deci problema ramane pretul!in rest e super ok.
am o prietena care a fost aici cu fetitza la club si apoi a dus-o la Tandarica.fetitza a facut greva o saptamana si tot aici a ajuns

cam asta, m-am cam intins...

si Florina sa stii ca n-am cea mai mica intentie s-o dau la scoala particulara, nu cred ca se exclud una pe alta gradi particulare cu scolile de stat.

bine, va pup

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Carrie, mersi mult pentru info. Daca poti sa- mi mai spui cate ceva despre tarife, program, activitati de la gradi. Tariful e destul de important pt noi. Iti dai seama ca prichindeii nostri merita orice, dar nici sa mancam slana tata ziua.
Florina, io stiu (cred ca nu mai insel) ca Stefan e inscris la gradi de anu trecut. Inseamna ca nu- i prea devreme sa ne interesam, mai ales ca de la 2 ani trebuie sa ma intorc la scoala.

corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mai fetelor am citit ca vreti sa va intalniti.Putem sa venim si noi la intalnire?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

daca vreti sa ne vedeti la Lara:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/thea_alexia/album?.dir=4133&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/thea_alexia/my_photos

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

No, dar ce de surprize la noi pe topic!
Corina, bine ai venit! Era si cazul! Dar chiar ca sunteti precoci la capitolul gradinute! Pe Stefan l-am inscris anul asta in martie, deci la 1 an, iar toata treaba a fost intamplatoare, nici de cum nu intentionam sa ne si inscriem. Dar nu e rau sa va interesati de acum .

Florina, Florina , dar din astea imi faceti?!? Ma miram eu unde au disparut magnetii nostrii. Tocmai intentionam sa ii caut pe sub frigider, dar am tot amanat. Bine ca nu m-am sinchisit. Mare strangareata mai e Elise. Fata buna! De mica isi cunoaste interesul! Nu degeaba am ochit-o eu de nora! Si va rugam repede, repede sa nu returnati bunurile la domiciliu, ca altfel e de rau !

nonna, multumesc ca ne-ai pove despre bona. Si chiar as vrea sa ne intalnum la o cafe sa mai pove si despre Stanca si despre pici nostrii. Sapt viitoare vine maica-mea in zona. Atunci ne putem intalni.
Nu e biserica de lemn din capat, desi locuim chiar langa ea. E biserica de pe Meteor (la demisol).

si mai vorbim!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput