Cluj always rulz!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetele, vesele, am vizionat poze cu Thea-fotbalista si Alesio-incatusatul (care a avut un tort superb de ziua lui!!!). Sunt superbi amandoi! Ce-au crescut de cand m-am uitat ultima data la poze!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut la toata lumea!
Si eu am vazut pozele cu Theea acum....scumpa tare! de la noi....
...si pe Alesio l-am vazut ieri! A crescut, intradevar!
Mariana, bine ca nu te-ai caznit sa intorci casa cu fundu-n sus........ce ziceai de partea cu nora? Cum se mai inteleg strengarii?? Tre' sa ne intalnim inainte de weekend.... sa mai pove!
Eu azi am avut treaba....am scos toate lucrurile lui Elise, am sortat ce e mic si ce e bun si le-am pus pe alea de vara in capatul dulapului....a trecut vara....deja mi-e dor!
Si matza asta mica a tras o tranta din pat acum la amiaza...s-a speriat doar...cre' ca la fel ca noi...ca eu eram palida...da' ca sa fiu rea zic ca asa-i trebuie daca nu doarme la ea in pat, ca toti copiii!
Fetelor, va invit la Bazarul lui Alex....un baietel care are diabet la doar un an...gasiti subiectul la generale!
si legat de gradi...foarte realist, cand iti inscrii copilul? adica daca vrei sa il dai de la sa zicem 2,5 ani, cu cat timp inainte trebuie sa il inscrii? ca de interesat ma pot interesa intr-o saptamana....mai ales ca va am pe voi....dar de cand se ocupa locurile?....cum zicea si Mariana, i-a picat o ocazie l-a inscris pe Stefan, dar mie mi se pare ciudat sa inscrii cupchilul inainte cu un an-doi sa mearga! Dar daca asa-s regulile ne conformam si noi.... Cristiana, cred ca tot tu o sa-mi raspunzi, ca sunteti trecuti prin asta!
Va pupam pe toti si toate
Roxa, mi-i dor de-o vorba!!!!!!!!!!
Pupici

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

1-a pagina!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata!

Fetelor eu sunt tare morcovita. In seara asta plec si n-am avut vreme deloc sa stau cu iubitul meu. Am discutat pe fuga la telefon sau in masina, acasa ajungem ca sa cadem lati intr-un pat (acelasi, e drept) si sa dormim ca s-o luam de la capat in ziua urmatoare. Cred ca de fapt e ritmul obisnuit doar ca acum stiu ca voi lipsi de langa el o luna si parca mi-as face niste provizii de afectiune. E aiurea ce spun, cred ca sunt agitata de plecare si atat.
O sa incerc sa va scriu sau macar sa va urmaresc si din America, cica avem acces la internet, dar pana atunci voi sa stati cumintele, sa cresteti puii frumos si sa nu raciti deloc, deloc.

Roxa multumesc frumos de ajutor, am rezolvat si cu croitoreasa si cu coaforul.

Un ultim anunt, daca vreti sa vedeti fotografii de pesteri frumoase si/sau cu copii in tabere de speologie/alpinism sa veniti zilele astea la Casa de cultura a studentilor, pe langa poze mai gasiti si panoul de catarare in fata, aveti incredere si lasati copiii daca vor sa incerce (cel mai mic a avut 2 ani) si mai ales NU RATATI concert Florin Chilian si Mircea Vintila GRATIS in seara asta la aceeasi casa de cultura a studentilor.

Mariana stiu ca e foarte tarziu dar crezi ca as putea sa imprim azi pe hartie niste poze pe care le am pe un memory stick?

Pup cu drag pe toata lumea, sa ne reauzim sanatosi!

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Dragele mele, stiu ca sunt restanta insa nu am Internet acasa nu striu ce se intampla figurez neconectata si nu am la cine sa merg sa ma plang. Am scris ieri seara un mesaj de 1 km pentru voi si pe cand sa-l expediex s-a oprit netu' si de atunci pauza. Oricum l-am salvat si cand am semnal il trimit. De la job nu pot sa exagerez, stiti si voi, intru cate putin si scriu rapid ce am de zis.

Mariana, hotaraste tu o data cand sa ne intalnim toate. Am uitat sa zic de semnatura, am adoptat-o de vreo luna si ceva si e ci dedicatie speciala pentru o anumita persoana de pe forum, foarte simpatica mie si cred ca de cand a vazut-o s-a speriat si n-a mai venit pe DC, asta era si ideea sa o vad cat mai rar !

Stanca, aici nu se intreaba daca poti veni la intalneala, invitatia e valabila pentru toate fetele si toti baietii din Cluj, pacat ca n-avem nici unul in zona... si cu cat mai multi cu atat mai bine !

Nu am actualizat inca lista cu noii veniti, dar o voi face cu proxima ocazie.

Roxa

o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."

Serbanica

Mergi la inceput

Salut, fetelor!
Mey, Elise i-a rupt ochelarii lu' Mihai!
Ne recomandati ceva locuri bune de comandat rame? Stiu ca anul trecut era nu stiu ce promotie( da' nu mai stiu unde) si luai tare ieftin rame Dior ori Prada..100-150 euro, parca! Ca nu ne inghesuie banii la ora asta...si oricum tre' sa luam bune ca astea le iei sa tina...la astia sunt silhouette, de la optilens, da au fost 100 si ceva de euroi acu' trei ani....si acum nu mai vreau!
Ceva sfaturi, pliiiz!!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Buna fetelor..
dati-mi si mie va rog un sfat ..si o mana de ajutor daca puteti..aici:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59459

mersi mult

http://bella.netfirms.com/ro.htm

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Salutare!
Am ramas singura si e cumplit de deprimant! Va dati seama in ce hal sunt?! Am ajuns sa plang dupa socrela, pe care in conditii normale deabia asteptam sa o vad dusa. Maine vine maica-mea! Sau asa sper (am vorbit de dimineata cu tata, care mi-a zis ca el stie ca mama vine duminica ; cand am auzit...om vedea cum va fi).
Acum Stefan doarme; Simon tipeste la mine in brate; mancare i-am facut lui Stefan de aseara; deci am vreme de DC.
Am chemat-o azi pe Florina la noi ca sa ma scape de deprimeala.
Gata cu vaicarelile mele, ca va plicti.

Roxana, de ce tocmai pe mine a picat magareata cu fixarea datei??? Tocmai eu sa fac program la altii, care nu pot sa-mi fac mie, ca nu stiu cum imi e de la o zi la alta? Fixati voi o intalneala, iar eu vin daca pot, ca vedeti voi...cu doi e mai greu sa promiti ceva. Probabil ca daca va fi maica-mea prin zona o sa vin.
Interesanta treaba cu semnatura . M-ai facut curioasa...

Simona, sa ai drum bun si sa te intorci sanatoasa! Cu pozele...calul plecase.

Florina, si Stefan i-a rupt ochelarii lui taica-su, dar nu am habar unde si i-a facut; si nu cred ca te intere ca ai lui sotu' nu au rame .

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by mariana tache

Simona, sa ai drum bun si sa te intorci sanatoasa! Cu pozele...calul plecase.

m-ai facut sa rad! Am incercat si eu!
Deprimarea asta ... sunt hormoni neasezati la locurile lor, nu-i lasa sa te domine, esti o femeie implinita, s-apoi "nu mor caii cand vor cainii".

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roxana

Mergi la inceput