Cluj always rulz!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata,si o saptamana frumoasa va dorim!

noi am fost la Valea Ierii ieri la pensiunea Lara, o frumusete!a fost super Thea s-a simtit excelent!seara am stat pe langa casa incercand sa ne punem lucrurile in ordine ptr noua saptamana.

eu va marturisesc ca sunt destul de stressata cu gripa asta aviara, m-am documentat si se pare ca e un virus cumplit, ptr care omul nu are dezvoltata imunitate...mi-e frica ptr Thea binenteles.plus imaginile date la nesfarsit cu omorarea brutala a pasarilor ma fac sa ma zbarlesc, am visat si azi noapte...eu iubesc enorm animalele si imagini de genul asta chiar ma marcheaza

Florina si noi va tinem pumnbii la intarcat.oricum esti mama eroina la cat de mult ai alaptat!felicitari!

silvia si paraluta, wellcome aboard!

mai revin mai tarziu, am deja de lucru

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

'Neata si de la noi!
Cristiana, la noi erau omorate acele pasari???? Eu nu prea am timp sa ma uit la tele....parca si la noi au gasit un caz in Tulcea, parca....iti inteleg ingrijorarea, mai ales ca Theea e deja intr-un colectiv! Da Doamne sa nu ajunga si la noi!
Sa aveti o saptamana asa cum va doriti, cu copii cuminti, care dorm si mananca, si asculta, si....ma opresc din reverie...da' sa fie macar jumate adevarat si io una mi-s happy!
Cristiana, mersi de incurajari...de fapt e un semi intarcat, ca as vrea sa-i dau doar seara si dimineata....vine iarna si e tzika imunizeaza tare bine, ca dovada faptul ca nu a racit niciodata....sper sa ne reuseasca!
Mariana, la ce ora doarme Stefan la amiaza???
Roxa, asteptam, asteptam, asteptam...

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata!

Roxa, rezolvat partial, trebuie sa ajung si la coafor, multumesc frumos!

Mariana, ti-am vizionat pozele, seamana fratii ceva de speriat. E frumusel rau micul Simon (ptiu, ptiu sa nu-l deochi ca eu am ochii verzi)! Da' unde ati facut botezul ca nu arata acela a interior de biserica? Si de ce nu l-a bagat tot in cristelnita? La noi la botez asa a fost.

Cristiana n-am uitat de CV dar sunt intr-o graba teribila, joi plec la Bucuresti, sambata plec spre America si nu stiu unde mi-e capul intre toate lucrurile pe care le am de terminat pana atunci.

Pentru restul fetelor - multumesc pentru urari si sa doresc sa incepeti o saptamana rodnica. Bun venit in gasca Silviei si paralutei!

Cu gripa asta aviara chiar nu-i de glumit, tineti departe de carnea de pui si de oua o vreme.

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

'Neata!
Am si eu un pic de timp liber. Stefan doarme, Simon la plimbare cu socrela.
Socrela a zis ca pleaca azi, am fost de acord, dar m-am razgandit . Mi-e groaza ca o sa raman singura cu zbirii, asa ca mai aman experienta. Socrela pleaca joi dimineata, iar maica-mea vine vineri sau sambata. Deci prima xperienta va fi scurta.

Simona, multumim de aprecieri. Asa zic si eu ca seamana picii. Sotul vrea sa creada altceva (adica zice ca Simon e al lui). Sa ai drum bun in calatoriile tale! Cat stai in SUA? De acolo ne scrii???

Florina
, te-am sunat; n-ai raspuns; mai incerc; azi va asteptam

paraluta, Silvia, bine ati venit!

Fetelor, de azi am inceput cura de slabire . Si culmea ca de azi m-au luat niste pofte... de inghetata, ciocolata, papa de la MC, gem de capsuni etc. Tine-ti-mi pumnii ca sa rezist tentatiilor! Azi mananc doar lactate (nu imi plac).

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mey, hai ca ma panichez cu gripa asta aviara...adeca sa nu mai cumpar produse avicole DELOC??? ....de vreme ce se straduiesc dragele de autoritati sa controleze totul in Tulcea sper sa isi dea aceeasi stradanie si cu produsele autohtone care merg pe piata!
Hai sa nu ma mai stresez, ca si asa viata-i scurta!
No, hopa pe pagina 1!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Mariana, fato, tu erai la tel!!!....ca am fujit de afar' de era sa-mi frang gatu' si tot n-am apucat(i-am schimbat tonul de apel si tare tarziu ne-am dat cu sama ca-i telefonu')
Mie nu-mi aparea ca ai scris si tu mesaj, ultimul era de la nana...cre' ca au astia ceva intarzieri!!!!!am sunat acu' da' cre' ca-i scos din priza, de vreme se doarme Stefan!
Si Elise doarme, afar, in carut, sub geam....ii dau supica cand se trezeste, si dupa aia venim incolo, k?
Mare veste mare: ELISE A BAUT SUCUL DE LA 1 PORTOCALA! Asta la noi inseamna sarbatoare nationala, ca ea n-a servit asa ceva decat maxim cate 5 lingurite....da' acu' bea direct din paharul de sticla, ca numa' asa vrea ea! Na!
Roxana, chiar nu ne zici cum a fost? pliiiiiz!
Anca, asteptam vesti de la voi!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Flo, fetelor, scriu pe indelete de acasa ca stau terorizata la job si vreau sa scriu mai mult.
Va pup
Roxa

o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."

Serbanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

'neatza gagici!
nu am timp sa scriu dar vaz ca iarasi retrogradam. aseara ma pregatisem sa scriu dar din pacate, cu problemele de pe forum nu am reusit. nu-i nimic, bine a s-a rezolvat si forumul merge. scriu deseara in detaliu.

Roxa

o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."

Serbanica

Mergi la inceput

'Neata!
Roxa, cin' te tirorizaza?....ca vin cu la ei!!! pey se poate??? Rata la nevoie se cunoaste...if you know what i meen! hihihi
Acum serios, abia astept detalieri!
inclusiv ieri n-a mancat in intervalul 8-20 tzitza......cre' ca ajung ca aia de la AA, si vin cu raportul everyday, sa ne tinem serios de treaba!
Nonna, voi cum stati cu socializarea? E mai bine, cumva? Noi suntem disponibili atata timp cat nu suntem bolnavi...chaestie care slava Domnului nu se intampla...adeca acu' scapa sotzu' de o mica raceala.....da' in afacerea asta nu e el important, nu!
Fetelor, am un chef nebun de cetit ceva bun ...nu-mi recomandati ceva ce v-a placut? Eu sunt super super fana Salman Rushdie, da' am cam cetit tot ce-au tradus astia de el...si astept cu nerabdare sa mai scrie omu' ceva...ca ma usuc!
Gata, pana data viitoare!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

Avem poze noi de la un an si completare la povestea bazucului....to de la un an!

Pupici!

Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput