Cluj always rulz!!!
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
asi spune:
Azi sunt tare mandra de fiul meu ca a cerut singur olita sa faca kk.La inceput am crezut ca e o gluma dar a insistat saracul si chiar a facut.
Azi sunt o mami mandra!
Anca printre Bogdan te intreaba daca mai ploua in casa.Nasol cu gatul.Eu luan tablete de supt cu propolis dar daca te doare rau nu cred ca scapi fara antibiotice.
Laura chiar vrem o fetita si muncim pentru asta dar degeaba.Am auzit ca ai o mandrete de fetita sa-ti traiasca si sa fie fericita.
Cred ca venim si noi la intalneala!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
baby-boom spune:
1. pishu pe parchet
2. mami nervoasa
3.bebe pus pe olita si convins verbal ca acolo se face kk&pp
4. bb sta de cateva minute bune pe olita....speram sa si faca ceva pe ea.....
Ce o fi chestia asta? Si Mariana-mi zicea ca trece prin perioade gri cu Stefan si kk la olita.....
....cupchii astia sigur s-or inteles sa ne faca noua-n ciuda!!!!!!
Se incalzeste afar, mey fetelor!
Cum ramane cu ora de intalneala?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
tuchi spune:
1. tuchi cu unul din pui
2. anca si unicul pui
3.florina si pui la purtator
4. flavia cu puiul ana
baby-boom spune:
1. tuchi cu unul din pui
2. anca si unicul pui
4. flavia cu puiul ana
...ce fain ca vine si Flavia cu Ana...mi-am dorit s-o vad pe Ana, cum e nascuta in aceeasi zi cu Elise....
Cre' c-o sa fie tare fain la intalneala!
Am tras cu ochu' la prognoza de aici de la DC, si pe duminica arata o maxima de 19 grade, si minima de 10....Doamne Ajuta!
...pan' la urma n-o facut nika pi olita...afurisita mika!
Dar sa stiti ca la capitolul mancat s-a cam dat pe brazda!
Mai tineti voi minte prin februarie ce disperare ma apucase, ca nu puteam diversifica copilul??????
Sa va zic meniul:
Dimineata: sunca cu iaurt/ branza topita, sau felii sau cascaval cu rosii si un pic de iaurt...cateodata, rar vrea si oua!
...asta mananca pe la 10-11-12, depinde la cat s-a trezit si a mancat tzitzi!
Amiaza: supa de legume sau pui...ca de vitel nu stiu face, mi se pare prea elaborata treaba
..intr-o vreme manca doar zeama, si atunci puneam orez de bebei si era mai satioasa...
...dar acum nu mai vrea zeama, si mananca legumele...dar bucati mari, mari, din care sa poata musca e, ca altfel nu serveste...
...foarte des ii dau orez cu legume si pui, ca asta-i place mult de tot...
dupa amiaza ii dau cate un iaurt, combinat cu cate ceva, depinde....
si seara se culca la tzitza...
...si noaptea mananca de nu mai pot...de cand cu dintzoii astia!
Problema noastra e in continuare faptul ca nu vrea fructe...in cel mai bun caz mananca de ex. 4 cm dintr-o banana...sau mai face o surpriza placuta si bea sucul de la cate o portocala..
...bine ca papa rosie!
Is tare mandra de ce realizari a facut, zau, Mariana stie cat de sclifosita era, ca a vazut-o in actiune.....
Va pupam si ma duc sa scornesc o modalitate de somn, sa n-o culc la tzitza, cum s-a instaurat ordonanta de urgenta!!!
Nonna draga....cum facem, mey??? Noi avem timp, totul depinde de voi! Poate veniti duminica si asa se rezolva totul!
Va pupam
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by tuchi
1. tuchi cu unul din pui
2. anca si unicul pui
4. flavia cu puiul ana
UAAAU VINE FLAVIA COOL!
No, hai sa facem ora 17:30 daca credeti ca e asa de tarziu, dar nu e...si oricum cat putem sta? Mai veniti si voi cu idei unde sa mergem dupa...daca vreti...
Nu am timp sa scriu acum dar e limpede ca ma inscriu si eu cu Serbanica si Victor :)
baby-boom spune:
1. tuchi cu unul din pui
2. anca si unicul pui
4. flavia cu puiul ana
5.mariana, tot cu unul din pui!
Mariana, am indraznit sa te trec... asa ca vii???
Florina, cu Elise
poze cu noi
baby-boom spune:
Reactualizarea listei:
1. tuchi cu unul din pui
2. anca si unicul pui
4. flavia cu puiul ana
5.mariana, tot cu unul din pui
6. roxana, cu serbanica si victor
....mey, e voie si cu tatici?
...asa, poate ii dau si io voie lu' a meu sot sa vina!!!
Abia astept...
...buna idee cu plecatul undeva, dupa....poate la o prajitura? e Mozart sau Jazz aproape...si au prajituri delicioase!
...noi putem trimite sotii acasa cu cupchii si tzup la o cafea..a
Propuneri, idei????
poze cu noi
carrie spune:
saluuuutare!
va pupa membra gastii disperata de atata lucru!nu mai pot!!!is ruptaaa!
asa...v-am citit pb cu kk si pishu.Thea tot face kk la olita numa cand vrea, in rest cand ii pun scutec sa doarma asa ca relx, mai dureaza
bun venit noilor membri, o sa vedeti ca va creaza dependenta!
eu sper din suflet sa ajung duminica dupa masa deci puneti-ne pe lista, si daca venim ,venim toti 3.ideea e ca dimineata ugim la tara si sper sa ajungem back.sa nu ne daca nu ca ne
noi destul.
a!si legat de somnu de amiaza, e o provocare cateodata, mai avem zile-rare din fericire cand nu doarme deloc.insa , sper sa nu zic in ceas rau, seara e lux, la 9 cornutzu in perna.
fie-mea azi dimi la 5 s-a cerut la noi in pat, am luat-o ca eram chiauni desi de regula o refuzam politicos, si ne-a calarit pina la 6 jumate dupa care s-a cerut inapoi in pat sa-si continue somnul si noi ne-am ridicat sa ne caram la job
no bine, va pup ca am taaare multe pe aici de lucu, sper sa vina si Raluca cu Stefi la intalneala.
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
ancuzza spune:
florina, care gaseste prima modalitatea de a baga fructe in copila proprie, zice si la cealalta, ok? io zic ca le-am incercat pe toate, in toate felurile si pozitiile...jaba! daca ia 2 lingurite e sarbatoare...
si stati asa..e cu soti sau fara soti? adunarea...sau care cum reuseste sa-si miste jumatatea din casa...:)
da' ce-o patit bogdu' de da la rate? si sa nu uit, stanca...daca il iei si pe bogdu cu tine in parc sa-mi zici...
iar cu ploaia..inca nu stiu, ca tre mai intai sa ploaie zdravan afara:) da' strig eu daca-i bai...
mariana tache spune:
Sunt in mare graba!
Florina, venim si noi; multam ca ne-ai trecut pe lista. Vin cu Stefan; dac se potriveste masa la Simon, vin si cu el si cu consoarta (da reusesc sa-l urnesc , vorba Ancutei, pe care o
cu aceasta ocazie).
Cristiana, faina faza cu refuzatul politicos!
Gata. Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!