Cluj always rulz!!!
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
laura19 spune:
Saluty
Sunt si eu o proapspata mamica prietena cu anca (ancuzza ) care mi-a spus sa ma alatur voua - mamici din Cluj,
Am si eu o fetita de 7 luni : Anna Alexia care e o dulceata de fetita.
sper sa ne mai auzim
numai bine Laura si Anna
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ancuzza spune:
in sfarsit, laurici!
trebuie neaparat sa va spun ca laura e o mami prietena de-a mea iar anna este o dulceata de fetita!!!! si imi vine sa o pap toata cand imi zambeste ....
avand in vedere ca laura, la fel ca si mine, poseda una bucata sot cu program de lucru prelungit, o sa vina des la povesti aici....ma rog, atunci cand ii da voie anna:)...asa-i?
va
baby-boom spune:
Hi, fetele!
Noi azi am fost in parcul mare, la plimbarica, si am dat nas in nas cu Cercetashii Romaniei, iar in fruntea lor, nimeni altul decat primarele Milica......bibi mica l-a atacat vanjos pe unul dintre "paznicii" bocului, si se indrepta catre insusi emil....cand i-am taiat elanul....m-am spart de ras, nu alta!!!! toate astea le facea la carma carutzului in care trona fericita o papusa, la viitorul loc de intalneala, fantana arteziana...
....comica situatoe, mai ales daca erati la fata locului...
...si dup-aia am fost in vizita la Mariana&co......mey, ce ritm de crestere are juniorul, ceva de speriat....e tot mai frumos la fiecare intalnire...dulce foc...cre' ca mai trebuie sa ne "caznim" pentru o surioara, ce zici Mariana??????
...si apropos de...sa-i vedeti pe seniori! inainte erau indemnati sa se
, da' acum nu-i mai poti dezlipi unul de altu'...parca's plastiline
...scumpi, scumpi, scumpi!
Mai vreau sa zic bun gasit Laurei si Annei Alexia...
...si sa pup tot restul forumistelor clujence!
Totusi, cum ramane cu ora de intalneala?
Roxa....ziceai 18....parca-i prea tarziu!
..alte propuneri? sau ramane ora asta?
Noapte buna!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
ad_rianna spune:
baby-boom nu stiu ce are adresa mea cu poze ca nu o pot accesa nici eu tot timpul. o sa mai pun poze si va spun cand. iti multumesc mult pt. aprecieri, dar si elise e o printesica frumoasa foc. eu abia acum am vazut poze cu voi
ancuzza pupam si pe frumuseaua de alessia. e fetita mare de acum
asi sa-mi zici unde gasesti cizme frumoase. mi-ar place si mie din acelea de piele intoarsa si blanita dar sunt sensibile si nu merg decat la tinuta sport. cred ca voi merge pe doua perechi...si mie imi trebuie si cu toc jos ca nu pot purta tocuri din cauza spatelui. imi zici pe unde vezi?
bianca si tudor (03.11.2004)
mariana tache spune:
Salut!
Am citit tot, din fir in par, dar nu am chef de scris! Nu va suparati, nu? pt toata gasca!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
tuchi spune:
ca sa iau exemplul bun al marianei:
am citit si eu tot din fir in par. fug la treaba acum si la fiica mea care ma cearta din pat si ma tot ameninta ca merge catre margine si se arunca jos daca nu merg la ea
.
cite fete se anunta (pe bune) pt intilneala de duminica? ca poate adaptam ceva!!!!!!!
1. tuchi cu unul dintre pui.
urmatoarea
asi spune:
Buna dimineata la toate!
A iesit in sfarsit soarele desi e firig.Sunt doar doua grade dar NU MAI PLOUA.
Ad_riana o sa-ti spun de cizme.Eu cau de vre-o luna si nu gasesc.Cred ca vreau si eu 2 perechi una neagra si una maro.Prefer si eu cu toc jos sau cu talpa plina.Dac gasesc ceva dragut te anunt.
Laura bine ai venit.Cred ca sotul meu iti cunoaste fetita.Asa e Anca?
Familia mea
Razvan
Va doresc o zi minunata.
ancuzza spune:
'neata voua!
e un frig....pe mine iar ma doare gatul...nu mai stiu nici eu ca sa iau....prin vara ma gandeam ca ce noroc am ca de vreo 4 ani nu am mai avut nici macar o raceala...ei, acu recuperez, ca e a4-a in vreo 3 luni:((
posed o alessia strigatoare! nu sta singura nici o secunda! am descoperit ca-i plac pozele si noroc ca am albume gramada. cum le vede incepe sa strige aba aba...dureaza cam 2 minute/album, nu mai mult!
da, stanca, asa-i...bogdan le stie pe anna si laura! ce memorie!:)
chiar asa..incepem sa facem lista??
deci:
1. tuchi cu unul din pui
2. anca si unicul pui
laura19 spune:
saluty
incerc sa adorm fetita asta a mea care isi traieste viata din plin la 7 luni doarme max 1 ora pe zi. Ma solicita total
pt ASI: Pe sotul tau l-am intalnit la Anca si l-am intrebat daca nu vrea o fetita? Ca nu m-ai faceam fata cu ea.?
numai bine
Laura si Anna Alexia
baby-boom spune:
'Neata, si de la noi!
Elise nu mai sta pe olitza....sunt cam iritata din cauza asta, da' sigur imi trece..
...mai treceti pe cineva la capitolul caut cizme: pe Roxana si pe mine...si pe Mariana, parca.... cand mai vedeti cate ceva rezonabil all-in-all, sa dati de veste prin ce zona a clujului...
...si apropos de asta: cand mergeam cu Elise la pansat pe motilor, am vazut o pancarta la ceva firma(mi-e ciuda ca nu retin numele, da' era ceva care face si in exterior) si ziceau ca vand la preturi de fabrica...io intentionez sa vad despre ce-i vorba...poate sunteti si voi interesate...daca nu va zic ce-i p'acolo, cum ajung!
Prezenta actualizata
1. tuchi cu unul din pui
2. anca si unicul pui
3.florina si pui la purtator
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg