Cluj always rulz!!!
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
mariana tache spune:
Salut!
Ancuzza, bine ai revenit. Asteptam povesti de la tine; si nu care cumva sa nu apari duminica la intalneala, ca pun ; ca pt tine am amanat toata treaba!
Roxana, am uitat sa iti spun ca m-am mirat tare cand am auzit ca tu ai fost cu 15 kg mai . Nu mi te pot imagina altfel decat silueta. Si mai zi amanunte: cum ai reusit sa slabesti si mai important, cum ai reusit sa te mentii???
Pishi si Kk pe parchet si covor? Astea la noi sunt la ordinea zilei. De cand suntem in noul ap s-a intamplat mai rar ca nu il prea las fara pampers, ca mi-e mila de toate de pe aici (ca-s noi ); dar in vechiul ap, cred ca zilnic se intampla; cel mai haios era cand facea kk din mers
. Va imaginati, nu?
Florina, stiu si eu de scoala aia; am fost in studentie pe acolo cu pachete de sarbatori (organizat de partid; nu spun care ); poti conta si pe mine la donatii, dar nu si la participare; nu zic ca nu voi veni, dar nu promit.
Angy, nici noi nu suntem muzicieni in casa; eu mai fac pe cantareata intr-un cor bisericesc, dar cred ca nu se pune, nu? si somn usor!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ad_rianna spune:
cred ca ne-ati si uitat deja. nu-i nimik o sa incerc sa fiu mai activa . ce de mi-ati dat de lucru, sa vad cat mai pot citi din urma. noi acusica implinim 1 anisor si...nu avem dinti. tudor are unul singur..,.,si atat. ati mai intalnit asa ceva?
bianca si tudor (03.11.2004)
roxana1974 spune:
Ciao fetelor. Sper ca ati fost cumintzi :)
Ancuzza, bine ai revenit. Abia astept sa ne pove din Italy!! Ce face galusca? De mult nu ne-ai scris despre ea mititica!
Bianca, sigur ca nu te-am uitat si e bine ca nici tu nu ne-ai uitat pe noi. Fii antena ca te asteptam la intalneala de Duminica viitoare, ora 18 teoretic in Parcul Mare, hai sa zicem la fantana arteziana deocamdata ca locul il mai putem schimba...dar deocamdata sa avem un pct de reper!
Mariana, chiar nu pot sa-mi imaginez kk din mers, cred ca e ... provocator k sa zic asha!
Cat despre slabit/mentzinut, ti-am zis totul pleaca din greierash, dar las ca mai pove noi cand ne-om vedea.
Fetelor, va astept cu noutati, va pup,
Roxa
o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."
Serbanica
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
Bianca, sigur ca nu te-am uitat si e bine ca nici tu nu ne-ai uitat pe noi. Fii antena ca te asteptam la intalneala de Duminica viitoare, ora 18 teoretic in Parcul Mare, hai sa zicem la fantana arteziana deocamdata ca locul il mai putem schimba...dar deocamdata sa avem un pct de reper!
o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."
Serbanica
bianca e fetita mea
![](icon_smile_big.gif)
![](floare.gif)
asa am pus in semnatura: poze bianca&tudor. inseamna ca nu se intelege bine asa ca o sa o schimb cand am timp.
voi va intalniti in parc...categoric trebuie sa ma mai intorc sa citesc din mesaje. insa copiii mei sunt la tara l;a bunici o sa-i aduc abia duminica ca am niste treburi de rezolvat saptamana asta. dar e bine de stiut.
ancuzza ce face puiutza? i-au mai crescut dintisori. ca parca tu ziceai ca i-au crescut tarziu. bianca nu are nici unul...si are aproape un an
![](foto.gif)
bianca si tudor (03.11.2004)
ancuzza spune:
neata fetele!!!
nu v-am povestit nimic de o gramada devreme, asa ca sa va tineti bine
galusca doarme pe canapea, de unde inainte sa plec a zburat dupa 10 minute de somn!!!
mariana, noi doua n-am pove nici nu mai stiu de cand! simon andrei e un frumos!!!! sa creasca mare si sanatos! sa-mi spui cum e cu 2 bb ca am asa niste idei:))....desi ma cam sperie putin perspectiva drumurilor inainte si inapoi cu 2 pruncuti in carca....da' poate totusi o sa ne oprin si noi pana la urma...as vrea sa mi se aseze si mie un pic de praf pe valize:))
si mi-e frica rau de asa ca de data asta nu lipsesc la intalnire...si multam la toate! sper numai sa tina si vremea astacu noi!
roxa, cred ca erai curioasa sa stii cum deschideam paginile cu word..nevoia m-a invatat! clik dreapta - save target as si apoi deschideam cu edit...o nebunie, dar trebuia sa stiu ce pove fetele!!
ad_rianna, ce ma bucur sa te vad!!!! am intrebat la un moment dat pe unde iti umbla ochisorii da' nimic! ma duc sa vad daca ai poze proaspete..cred ca cei mai frumosi gemeni ai clujului au crescut mult! cat despre dinti, io zic sa stai lini...noua primul ne-a iesit la 10 luni fara o saptamana iar acu avem 6! mie pediatra mi-a zis ca ea n-a vazut nici un copil fara dinti, asa ca sa am rabdare!
florina, ti-ai luat cizme? am vazut ca discutari pb cu roxa....cele din piele intoarsa sunt super si si mie imi statea gandul la sa ceva...chestia e ca daca ma gandesc la cum arata strazile noastre cand e fleasca iarna...imi plange sufletul...
cristiana, am ras de una singura la faza cu dusul...ma si gandeam oare ce raspuns poti da....
no, copila mi-a dormit fix 10 minute!!!!!!
e cam rosie in obraji:((( sper sa nu inceapa iara baiurile cu obrajii ca si mooor!
va mai zic numai ca asa ca de fiecare data am sperat sa ma odihnesc cat stau in italia da nici poveste!!! am umblat ca niste disperati de dimi pana seara, plus una bucata soacra in spital de vizitat zilnic:(...ma rog, am reusit sa gasesc cizme la fata si fiind model de anul trecut au costat mai putin decat pantofii!
in rest, fu ok....aidca eu ma simt f bine intre cei 4 pereti de acolo.....e super sa stai in casa ta, care e asa cum ai facut-o tu. stiti voi ce vreau sa zic.... nu ca aici, unde de 7 ani tot din chirie in chirie:(((
nu m-am laudat cu faptul ca alessia umbla binisor!!! mi-e cam frica sa o vad cum ia curbele !!! a, si kk facem numai la olita!
sa va zic ce am patit cu pampersii....am luat un pachet inainte de a pleca si ale a reinceput sa-mi faca pipi afara...adica se uda pe spate...in italia s-a intamplat o singura data, fix atunci cand i-am pus un pampers cumparat aici!!! voi ati patit? e adevarat ca cele la pachet mic sunt mai bune? ca daca e sa o gasesc uda in fiecare dimineata...nu stiu ce ma fac...ori nu mai stiu eu sa-i pun scutecele ori....
am umplut o pagina!!!! .... v-as mai zice da' nici o sansa sa cititi tot daca nu va dorm copilasii:)
va las si va
baby-boom spune:
'Neata, fetelor!
Si a noastra fata e cam agitata de ieri(sau alaltaieri?) eu banuiesc ca-s dintoii...caninii ii sunt inflamati de la 9-10 luni...si inca n-au iesit....parca unul , da' nu-s sigura(initial asa am crezut)
Anca, bine-ati revenit!
Fetelor, nu dati cu pietre, da nu-i prea tarziu la 6 in parc, cu pruncutzii? Parca-i deja noapte la ora aia!
Mariano!!!! Tine-mi spatele!
In ceea ce priveste vremea, am vesti bune, ca se incalzeste de maine...va fi minima de 10 grade duminica!
Adriana, nu pot accesa adresa voastra de poze...imi da " cannot find server" sper sa fie de moment, ca deja am incercat de 5 ori, si nu merge! Eu nu te-am prins p-aici, da' am avut la un moment dat o pauza destul de lunga de dc....abia astept sa va vad!
Va pupam!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
nonna spune:
Salutare!
Noi suntem bine, tot in casa ca vremea asta e cumplita! Mi-a rupt vantul azi umbrela si am cumparat una tip baston ca boate asta tine la vant. Eu tot umblu dupa "acte, treburi, socoteli" ca asa e la angajare. De joi merg la farmacia de pe Clinicilor, stiti voi care,SSB, ca sa nu fac reclama, desi de la 1 ian.cand am sa primesc avizul de libera practica am sa am mare nevoie de clienti.Pana atunci sunt numai stagiara dar oricum daca aveti drum pe acolo poate ne intalnim. E departe de acasa si numai pe jos pot ajunge si fac 40 de min.dar sunt obisnuita ca am mers la facultate pe Creanga 5 ani!
Important e sa ma obisnuiesc cu farmacia si cu,colegele. Vladut se intelege f.bine cu tanti si nu plange dupa noi. Sa vedem cu va fii cand plec cate 8-9 ore!
Va spunem daca ajungem si noi la intalnire dar parca si eu cred ca e cam tarziu la 18 in parc, acum debinde si cum e vremea.
Pe curand,
Nonna
baby-boom spune:
Hi....
Am reusit intr-un final sa zaresc pozele cu Bianca si Tudor...niste bebei frumosi si scumpi......ce superb trebuie sa fie sa ai gemeni! Cand ma gandesc ca si la noi era sa fie....asta e!
...nu va deprima vremea asta, fetelor?
Mie nu-mi vine sa-mi scot mutritza afara sub nici o forma...
Elise doarme (inca).... vad ca doarme de 1 h jumate'....
Voi ce mai ziceti?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
ancuzza spune:
of mai fetelor ce vreme!!!
am scos prunca afara fix 5 min. dupa care mie mi-a inghetat nasul in totalitate! cand ma gandesc ca dincolo erau 20 de grade si....si soare...si sambata am fost la mare...si imediat o sa dati dupa mine cu ceva si o sa ma intrebati daca m-am intors numai ca sa ma plang sau ce...
si pt ca am vazut ca se vb de ora de intalnire...chiar asa, la 6 e deja intuneric? facem un 5.30?
si alessia doarme de ceva vreme..cam de un ceas...sper sa o mai tina tot atata! desi nu cred ca vine un nene sa se uite la centrala si la calorifere..si astia cam toti stiu sa faca aceleasi chestii: mizerie, zgomot si mai ales sa intarzie...ultima mi-o doresc, de data asta:)
si am un bai: frigiderul e gol!!!! tati e la bucuresti...masina in garaj la vreo 5 km de casa...cum fac?
asi spune:
Anca bine ai revenit!
Se pare ca ne cam incerca iarna si eu nu am cizme.De maine plec la cautat
.Sunt super alea de piele intoarsa dar eu am o pereche de pantofi asa si nu au rezistat decat 1 luna si fara ploaie.
E nasol sa faci cumparaturi cu copil mic si fara masina.Ia un taxi pana la garaj .