Cluj always rulz!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

saliu girlz,

da harnicutze ati mai fost!

io am inceput azi un curs de 6 luni-cre ca v-am zis de Managementul Resurselor Umane-si am fost acolo pina la 3.Thea n-o dormit azi de amiaza as ca de la 8 jumate o bagat cornutzu in perna.
m-am simtit mai bine azi da nu de tot, ma balonez cumplit orice mananc:(

Roxa, mare necaz a fost cu Raul, am suferit enorm atunci.Mihai era la o conferinta la Sinaia, si nu i-am spus pe telefon, l-am chemat ptr altceva acasa de frica sa nu pateasca ceva.am stat toata noaptea cu Raul la capela, toti prietenii.prietena lui de atunci, o amica buna de-a mea Oana, s-a straduit luni de zile sa fie cu el, erau de ceva vreme impreuna si se intelegeau fain.a fost distrusa...
iar sotu meu a fost f marcat, sincer de atunci nu mai are un prieten ca Raul...gata, sper ca nu v-am intristat.
legat de bb2 mai stam umpic, casa ne suge energia si banii , plus ca din punctu meu de vedere vreau diferenta umpic mai mare nu doar doi ani.

nonna succes la noul job,nu ne-ai zis unde va fi!
auziti, unde e magazinul pitrick?

si eu trebuie sa ma lau , sotu meu nu se atinge de calculator acasa, e cam satul de el de la job, unde comunicarea cu seful lui ii solicita 100 de e-mailuri pe zi.El conduce o fabrica din Turda, si seful lui direct e in STate deci totul se face on line.asa ca e satul, acasa il monopolizez eu.

ce facem daca ploua pe 23?hai sa avem si o solutie de interior.ora 18 ne convine si noua, speram sa nu intervina nimik pina atunci.

mariana, tuchi, fetele, multumesc de urarile de sanatate, saptamana viitoare continui investigatiile.

ati comandat ceva din catalogul Quelle?eu doua bluze , o pereche de blugi ptr Mihai si un bebe pentru Thea.sunt curioasa!ce parere aveti de costumasul ala de iarna ptr copii-este si varianta de baietei si de fetite-cu pantaloni salopeta si geaca de fas.arata binisor!

va pup, ma duc sa folosesc umpic bicicleta din dotare

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Cristiana, ai incercat sa iei sab simplex, pt. balonari? iti ziceam ca am avut atunci viroza acea intestinala, care printre altele s-a manifestat si cu balonari...mi-a dat sab simplex, si e eficient...se da si la bebei, pt. colici, dar cred ca stii!
Si eu de 2 saptamani am probleme cu balonarile, orice as manca, eu suspectez ca ar fi revenit ulcerul gastric...oricum trebuie sa fac la randu-mi analize....am asteptat sa plece rushii!!!
Sanatate
....si sa-mi spuneti cum vi se par produsele quelle...
...inca ceva cristiana, de care salopeta zici? ca mi-au atras atentia 2 modele( cre' de fapt ca numai 2 erau......)....daca nu gasesc in oras care sa-mi placa, probabil comand de la ei.....
Noapte buna, fetelor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Nu-mi vine sa cred! Merge DC! De aseara am incercat sa intru, si nimic...

Fetelor, cu intalneala...nu vi se pare tarzie ora 18 pt ca sa mergem in parc? Incepe sa se intunece cam repede si nu vom putea sta mult. Plus ca e cam frigut pt ora aia ca sa stam in parc. Mie imi convine ora, dar nu cred ca e potrivit locul de intalneala pt ora 18. Ziceti si voi...

Roxana, Serbanel are 2 somnuri?! Ce bine de tine!

Florina, cum am terminat de vorbit cu tine, cum DC si-a dat drumul. Faza tare.

Si mie imi trebuie cizmulite mai elegante, dar nu stiu daca imi permit iarna asta . Si imi trebuie si pantofi...

A! Apropos de pantofi, nonna, si eu zic ca la nunta e obligatoriu in pantofi, chit ca e mai frig. Si sotul tau da repetitii prin casa? Vlad da semne ca ar fi si el cantaret?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Vaaai ce necaz mi-a fost cat nu a mers DC!!! Iar azi dimineata la mine nu mergea conexiunea la Internet...

Cristiana cica dureaza 3 saptamani pana vine marfa de la Quelle, stiai? Eu abia astept sa ne spui de papusica aia, sper ca ai luat si hainitele...

Mariana, Serban nu are 2 somnuri, si-a mutat somnicul de la 11 pe la 12:30-13 si cand avem noroc doarme si trei ore!!! Ieri a dormit aproape 4 ore fara sa zica nici mac! dar azi a dormit numai un ceas! Nu e tarziu la 18 in parc, dar intr-adevar la un moment dat tre sa gasim si varianta de interior...mai, ideea e sa ne vedem odata, chiar daca nu stam mult, nu?

Nonna, ti-am zis, iti imprumut cu placere gentuta aia, cand se apropie data spune-mi si facem sa ne intalnim. Poate ai timp vreodata si treci prin centru si aranjam cumva.

Flo, voi cand mai iesiti afara si pe unde umblati? Ca io am pus in sacosa insigna si papusica sa ti le dea Vic sau maicamea...copiii mei pleaca afara acum...

Sa va zic ce a facut Serbanica azi... a facut pipi pe parchet! S-a plictisit sa stea pe olitza, a luat-o la picior si i-a dat drumul pe parchet, chiar de 2 ori...Victor a crezut ca la prima tura s-a terminat dar era tzeapa!

Serbanica nu zice pipi, cred ca o vreme caca vor fi ambele chestii, deduc asta fiindca arata olita si spune "caca" in schimb le are si el cu "ai-de" sau "ta"/"ci" in loc de "da-mi". Nu stiu sigur ce inseamna "uku".

Va las aici,

pupici,
Roxa

o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."

Serbanica

Mergi la inceput

Acum am ajuns acasa...am fost in vizita pe la sor'mea!
Roxa, azi am fost in parc, da' n-am stat mai mult de o juma de ora, imtre 2 si 2,30.....tot ne vedem noi! Daca nu mai repede, atunci duminica urmatoare.....
Ce faza, cu netu'....mi se pare mie sau au probleme in general cu serveru'?...ca prea des is pauzele astea, cu lipsa de DC....
Mariana, si zici ca dupa ce-ai vorbit cu mine a mers???
Roxa, noi ne-am invatat minte cu pishu...a facut pe parchet, si asta e usor de curatat, dar treaba e ca s-a pisat pe o canapea, din aia care e din un soi de burete...si dusa e canapeaua, ca nu miroase a bine, daca intelegeti ce vreau sa zic....si de atunci tare suntem atenti!!!!
Abia astept sa ne vedem fetelor dragi.....

Fetelor, acum seara stateam de vorba cu prietena unuia dintre fratiorii mei gemeni( e eleva intr-a 11-a sau a 12-a) si imi zicea ca face impreuna cu cateva colege de clasa voluntariat la scoala cu internat de nevazatori de pe dorobantilor...care are si gradinita, unde sunt numai 5 sau 6 copilasi, cu varste aproximativ intre 3 si 5 anisori, si 3 dintre ei sunt orfani...imi povestea cum se ataseaza de tine cand intri la ei, sunt niste draguti....mi s-a facut asa o mila....ma gandeam ca poate de sarbatori sa le facem niste pachetele si sa le ducem, asta daca va fi de acord conducerea institutiei respective...nu vad de ce n-ar fi...ce ziceti? va intereseaza? Eu una oricum vreau sa fac ceva in aceasta privinta, m-am gandit sa
va zic si voua si poate iese ceva mai elaborat....ma mai interesez exact ce e cu copilasii acestia!

Va pupam pe toate si pe toti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Flo, sigur, intereseaza-te de copiii aia daca poti, suna ok sa mai ajutam unde e nevoie...

Sa-ti zic cum sa faci data viitoare cand face pishu pe canapea sau pe saltea: pui imediat pudra de copii si lasi sa se usuce pana a 2-a zi si dup-aia dai cu aspiratorul, cica e superok...

o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."

Serbanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Buna seara fetelor!vreau sa fac un anunt:
Daca vreuna dintre voi este muzician,sau copilul studiaza muzica,este invitata pe "Muzicieni Dc",la Prieteni dintotdeauna,pe acest forum.
Hai Cujul,nu ma lasati singura cu capitala!

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Angy, nu stiu sa fie cineva p-aici muzician.....poate sotii!!! Al Nonnei a terminat conservatorul, dupa cum am aflat zilele trecute...in rest nu stiu! Si al meu sot a facut 7 ani de vioara, dar apoi a obtinut o bursa de studiu in Romania ( el e din republica) si a lasat muzica moale...la ei in familie e nebunie: mama a terminat conservatorul la pian, si acordeon, parca, iar tatal instrumente de suflat....o matusa e profesoara de vioara in Danemarca, varul tot vioara, o alta verisoara care e tot in cluj tot vioara...si lista continua....io personal is batz...adeca la noi in familie nu-i nimeni care sa se aiba cu muzica...da' avem noi alte calitati!!!!! Sper sa se lege ceva si de Elise, deocamdata e fascinata cand ii canta taica-sau la chitara!
Fetele, cineva, ceva???
Va dorim o saptamana asa cum vreti voi!
Pupici
Florina

poze cu noi

Mergi la inceput

Pe unde mi-ati disparut, voi, fetelor???
Eu sunt cam suparata, ca elise a facut figuri la somn si n-a dormit decat 1 ora....si parca vad ca dupa amiaza o sa fie chiauna de nervoasa, pe la 7 va dori sa doarma, se va trezi la 8 si un pic si cand voi fi io obosita va avea chef sa sa -mi sra-n cap....ca mai are obiceiul mai sus mentionat!!!
In rest nu prea avem noutati...voi?
Pupici

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

am avut emotii ca nu se deschide pagina nici acu, ca si muream!
va zic numai ca am reusit sa ajungem acasa, ca acolo erau 24 de grade!!!! sunt in faza aia nasoala cand nu prea stiu unde vreau sa fiu..cand sunt acolo imi lipseste acel ceva pe care il am aici, iar cund sunt aici imi lipsesc chestii de acolo...
vin maine sa va pove una alta
taaare ma bucur ca pot sa va scriu din nou si pot sa va citesc fara sa fac tot felu' de acrobatii!!!
va

Mergi la inceput