Cluj always rulz!!!
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
roxana1974 spune:
Ooooo Flo, m-ai spart. Vic nu mai are loc de mine. Cand nu mere netu joc Gold Miner! L-am batut de l-am spart pe al meu, mare calculatorist!
Deci ramanem pe 23 ok. Pregatiti-va de intalneala!!!
Nu am vazut nimic la Pitrik daca asa-i zice, sincer eu trec strada inainte sa ajung sa trec pe langa magazinul ala si abia azi am luat banii asa ca de cheala ce eram in jeb nu am intrat nicaieri! Maine ies in oras si ma uit...la Anaconda sigur nu ajung maine. In schimb dau o tura la Nobila Casa de ciuda ca nu cumpar nimic pentru casa mea!
Noapte buna,
Roxa
o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."
Serbanica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mariana tache spune:
Fetelor, dar ati fost harnice azi, nu gluma!
In primul rand sa ma laud cu sotul meu: nu se joaca la calc!!! Numai eu monopolizez sectorul asta al casei! In schimb imi place mie sa ma joc
, dar nu jocuri sofisticate, ci dintr-astea usurele (gen soliter), ca ma relaxeaza total!
Roxana, sa stii ca eu ma stresez cu cura de slabire, deoarece daca nu intervin serios nu slabesc niciodata. Nu e felul meu sa slabesc asa, de la natura . Asa sunt unele persoane...chinuite!
Eu nu ma ascund de Stefan. Il las sa vine cu mine la baie indiferent de ce treaba am (kk, pi, dus). Intr-adeevar este f curios; la inceput a ras, dar acum nu i se mai pare nimic ciudat; cand sunt pe wc, vrea sa ma stearga el si in fata si in spate .
Florina, v-ati uitat la noi: papusica, ratusca, ciocolata, merele. Cam atat am observat.
Am ajutor. Maica-mea e aici si e tare bine! Inca nu stiu exact cat sta; la un moment dat va trebui sa plece pana acasa pt vreo 3 zile, cu treaba, dar se va intoarce. Sper ca duminica viitoare va fi aici si voi putea veni la intalneala. Dar stati! Sigur ca pot veni, doar duminica am sot acasa! Numai va rog sa nu fie dimineata, ca noi mergem la biserica! Dupa ora 15, ok?
tuchi, cristiana, vorbaretii vostrii sunt deliciosi; deabia astept sa pot sa povestesc si eu perle de-ale lui Stefan.
Cristiana, iti doresc sanatate multa! Sper sa treaca totul!
nonna, ce fain ca ai sot cantaret! La ce instrument canta? Ce se mai aude cu spatiul filarmonicii? Nu se mai muta de la casa de cultura a studentilor? N-au sanse la vechiul sediu?
De cand canta la casa de cultura, nu am mai fost la concerte . Mi-e asa un dor...
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
Ok Mariana, daca e dupa 15 atunci eu pot pe la 17-18 ca atunci se trezeste Serbanica. Fetelor, scrieti, e ok pe la 17-18? Exact mai stabilim noi mai incolo, in functie de voturi :)
Florina, acu vazui ca vrei insigna DC, pai o pun in geanta alaturi de papusica (bai cate papusici are Elise de le uita pe tot locu'?) Asa, cand te intalnesti cu oricare purtator de Serbanica prin parc sa ceri neaparat chestiile astea ca sunt in permanenta in geanta copilului.
Mariana, nu cred 100% in faptul ca nu poti slabi niciodata, crede-ma asa eram si eu, sa ma fi vazut in studentie cu mai mult de 15 kg peste ce am acum. Eram fara de speranta...si mi-am pus in gand serios de tot, ceva din creier s-a schimbat, tre sa vina momentul ala, tu stai cuminte si asteapta-l ca vine...si de atunci, nimic nu-ti va mai sta in cale, promit io!
weekend placut fetelor, va scriu deseara ce ispravesc azi ca e zi de shopping mai am vazut niste cizmulite maro inchis din piele intoarsa de-mi vine sa-i tai venele incet incet incet....uffffff!!!
cine vrea, sa zica ca-i zic unde sunt!
Nonna, am uitat sa zic, neaparat sa mergi cu pantof la nunta, chiar si daca ninge ca doar mergi cu masina nu? Sub 0 grade n-o sa fie ... pantofii sunt pantofi, io si la Christmas Party merg cu pantofi, chiar daca e zapada afara, cat calc din taxi pana la trepte...merita.. si te simti bine. Argintiu suna chiar fain! Ofer in imprumut poseta de gala neagra cu margelute argintii daca nu ai Scrie-mi ce masuri ai...
o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."
Serbanica
baby-boom spune:
Roxana, nu-a alea de la Benvenuti? N-am avut timp sa caut in alte locuri, da' oricum alea mi se par superbe...sunt maro si au niste motive florale sus, portocalii...nu ma stiu cu explicatu'!!!!!! Am mai vazt si la otter....tre' sa fie scumpe rau...ideea e ca si eu am de gand sa am cizme din pele-ntoarsa!!!!!!!probabil maro...
Mey, de insigna am uitat sa zic...daca nu merjem in parc, atunci sigur ramane pt. intalnire....si legat de papusi si alte obeecte, nu stiu unde mi-i capu'...Nu va stresati ca mai are asta mica papusi, tare-i plac.....Mariana, io numa' de mere mi-am amintit...ca o trebuit sa iau, ca sa pun in aplicare reteta aia care nu mi-a dat pace...care e super!!!!!!
Noi suntem de acord cu 17-18...vin si piticii vostri, nu???
si oare unde sa ne intalnim??? In parcul mare???
Totusi legat de ora ar trebui sa stabilim cum zice Roxa, mai aproape de data intalnirii...vedem noi!
weekend frumos la toata lumea!
Va pupam
Florina&Elise
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
roxana1974 spune:
Flo, nu-s cele de la Benvenuti, sunt la magazinul de pe partea cu Napolact. Ieri le-au primit, sunt ascutite la varf si au talpa aia misto, nu toc, stii tu ce zic...
baby-boom spune:
Ihi....au varful ascutit tare? mie alea de la benvenuti imi plac si pt. ca au un varf "lin", sa zic asa...plus ca io is asa mai "flower power" de felu' meu, si m-am topit dupa astea.....poate daca erau mai inalte erau chiar perfecte...si neaparat tre' sa aiba un picutz de paltforma si nu toc......da' tre' sa colind inainte mai multe magazine, inclusiv Floris, daca-i ala care cred io ca zici(mai sus de napolact, pe langa argos???)....
...fug la curatenie&mancare...ca io tre' sa le fac pe tote...m-ajuta si Mihai...si mai nou si elise, dupa cum zicea si Mariana!!
Pupici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
roxana1974 spune:
Vazut cizmulitele...nu fac cat costa, sunt prea scumpe. Varful e ascutit destul de tare, dar nu ca si ciocatele. Sunt frumoase dealtfel, au si floricele din acelasi material intr-o parte, insa le-am gasit un cusur: talpa e prea subtire adica dupa 2 purtari te prezinti la schimbat "flec" daca pot sa-i zic asa la bucatica aia de cauciuc de 2 mm de pe calcai.
Serbanica
baby-boom spune:
Salut!
Roxa, de care zici? de alea din Florio ori din Benvenuti? de ultimele stiu ca au floricica sus...de aia imi plac in mod special
...si au talpa causiucata integral...mi s-au parut rezistente la prima vedere...ai gasit cumva spray de intretinere pt. piele intoarsa...ca cetisem si io subeectu' "tendinte....." .....si io am cautat si n-am gasit, ma gandeam sa intreb cand voi lua cizmele, ca am vazsut ca au si creme de ghete, etc, poate avem noroc....
...si alea cat costau? daca nu-s indiscreta....care le-am vazt' io erai in jur de 3 mil 300...nu foarte ieftine, da' nici scumpe rau!
....De copii n-ai vazut gecutze de iarna? Se face frig deja...
Va pupam
Mariana, voi ce mai faceti?
Nonna, ziceai de intalnit...voi ce faceti maine?
No, salut fetelor, ca inca mai am treaba
poze cu noi
roxana1974 spune:
Am uitat sa zic, am vazut ceva geci de iarna la pitrick, dar nu de aproape ca iar n-am trecut strada pe acolo...am intrat si la magazinul ala care are produse Quelle (Memorandumului langa Sooters, Trident se numeste) si avea haine de iarna pt copii.
Flo, io vorbeam de cizmulitele de la Florio. Alea de la Florio nu au talpa de cauciuc si-s 2,6 mil. Alea de la Benvenuti imi plac toate...si-s si de marca...
Am gasit spray pt piele intoarsa dar mi se pare vax albina, e marca Camel, se gaseste mai peste tot zic io....la Others sigur e si la M-Shoes.
Cristiana, am mai citit ce-ati mai scris pe-aici...si mi-am amintit de fazele cu Thea si ca va simtiti sufocati de dragoste si tu si sotul tau...mi-a spus si mie moasa cand am nascut ca neaparat tre sa facem inca un copil ca altfel esti prea disperat cu unul singur...oricum si voi chiar daca nu mai aveti 20 (ca si noi dealtfel) sunteti tineri inca si stati bine de-acasa asa ca sfatul meu e sa-i dati bataie. Asta-mi suna si mie :))
nonna spune:
Roxa. chiar nu am poseta de gala si m-as bucura pt.un imprumut scurt.Tare ti-as multumi! Am de gand sa-mi cumpar dar mai de Craciun cand am sa fiu in bani!
Sapt.viitoare e ziua lui Vladut (joi) si sambata o tinem cu familionul si poate nasii (deh,nasul e VIP) si are cantari asa ca poate vin in alta zi la noi si eu mai si merg la lucru probabil exact de joi. Vai de capul meu...acum am venit de la Metro ca am luat una alta,desi banii mei nu-s inca in cont dar nu mai am cand sa ies.
Maine avem musafiri dupa-masa dar daca iesim la plimbare te sun,Florina, si ne intalnim undeva la 1/2 drumului.
Mariana,sotul meu e artist liric,canta in cor, bariton. a terminat pedagogia muzicala si canto (cu 2 facultati omul meu). Tot la Casa Studentilor se tin spectacolele si nici vorba de sediu nou sau macar in cel vechi sa le mai dea voie UBB. Grea viata de artist si renumeratia mica,mica!
ma duc sa mai strang prin casa ca parca au trecut turcii si-s toate imprastiate si eu nu am chef de nimic...vreau un pic de liber macar maine dar nu mai am mancare gatita
va pup,
Nonna si Vladut