Cluj always rulz!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

aloha

fetelor io de doua zile bolesc, mi-au revenit problemele gastro intestinale intr-o noua forma acuta(mi-e f greata si am niste migreneeee)dar sunt cam dese deranjamentele mele in ultima vreme.
ieri am stat acasa ceea ce inseamna ca mi-a fost taaare rau.
azi am fost la Medicala 3 la d-na dr Chira, mi-a dat niste analize si mi-a zis ca probabil trebe sa fac o gastroscopie.
pe mine tare ma bate gandul ca am ceva paraziti dupa manifestari.azi sunt ca o leguma balonata.
is destul de deprimata de starea asta, ma seaca si imi stoarce energiile:(

Roxana da, de Raul e vorba.nu mi-a fost coleg, eram f buni prietenbi, era prietenul cel mai bun al sotului meu si coleg cu prietena mea.in plus era varul primar al Aurei.ne-a durut enorm moartea lui.D-zeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!
de unde il cunosti?

Mariana, cred ca nu ti-e deloc usor,dar cine are o familie mare si frumoasa?

Simona asteptam vesti de la tine de pe meleaguri indepartate.in ce oras mergi?

va pup ca is fara chef de nimik desi azi avem organizata iesire intre gagici cu prietenele mele

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

hahaha, dragutze faze, tuchi!si Thea perleaza zilnic de ne imprastiem de ras.
hai sa v-o zic si eu pe cea mai tare :Mihai face dus, ea intra fara nici un bai in baie(daca inchidem usa se lasa cu circ monstru)se uita lung la el si zice "tati ce are la pruna?de ce-i asa?" si uite asa am intrat in epoca dilemelor.

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao!

No fetele, atunci sa ramana pe Duminica viitoare intalneala, ora o stabilim mai aproape de data, Mariana, hai sa ne orientam dupa tine, cam cand preferi sa iesi afara? Si nu-ti bate capu cu cura de slabire ca ai vreme si ti-am zis, daca mananci numai inghe toata ziua slabesti!

Cristiana, vai de capul meu cate mai induri si tu mai fata. Fa toate investigatiile osibile cat poti, ca sa vezi ce ai sa te tratezi odata si sa scapi, ca nu e bine asa...mai mai. Pe Raul il stiam foarte bine. Am fost vecini de bloc si nu numai, si colegi de liceu, eu eram un an mai mica dar am mers la multe petreceri cu clasa lui...ne intelegeam foarte bine. Si mi-am amintit cand m-am intalnit cu Aura de unde o stiam si pe ea...mi-am amintit ca erau veri primari.

Tuchi, pupacei lu Dragoselu scumpacelu. Ce figura e! Serban cand se trezeste spune intr-una "caca" "caca" "caca" noi il punem pe olita si nimic..ne pacaleste...iar cand nu-l credem, face a doar Murpy n-o trait degeaba! Nu are decat cateva cuvinte...becul e "cacu" sau "uku" tot cacu e si calul in rest e foarte incapatanat!

Ancuzza, tare sunt curioasa cum poti tu sa deschizi paginile in word...ceata totala. Sper sa ne poti vedea totusi aici.Te asteptam sa vii acasa sa ne putem intalni!

No va las, ca mai am treaba si vreau sa si ajung acasa repede.

Roxa

o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."

Serbanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by carrie

hahaha, dragutze faze, tuchi!si Thea perleaza zilnic de ne imprastiem de ras.
hai sa v-o zic si eu pe cea mai tare :Mihai face dus, ea intra fara nici un bai in baie(daca inchidem usa se lasa cu circ monstru)se uita lung la el si zice "tati ce are la pruna?de ce-i asa?" si uite asa am intrat in epoca dilemelor.

tareeeeeeeeeeeeeeeee vaii ce mortal!

Tu, io ma feresc de Serban, habar nu am de ce exact..., dar totusi, era cand l-am surprins uitandu-se la mine, ca asa s-a nimerit odata, din graba si radea ca m-a vazut mai dezbracata...sunt cam derutata cu fazele astea...nu stiu, e bine sau nu sa te vada dezbracat copilu'? E foarte curios si serban cand intru in baie si inchid usa, asta se intampla absolut de fiecare data, nu il las sa intre, dar e extrem de curios, sta si chibiteaza la usa de la baie si incearca usa sa intre si daca intra, perdeaua e trasa dar se vede ca vrea sa vada...de plans nu plange dar e curios!

o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."

Serbanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Cristiana ,, sa-ti treaca repede...cred ca-i groaznic!!! O singura data am facut o viroza intestinala, si-am crezut ca mor nu alat...si n-a tinut decat 2 zile!! Neaparat trebuie sa vezi care-i treaba, ca din cate ne-ai tot zis, e ceva cronic....bine ca are cu cine sta Theea, ca e groaznic sa fi bolnav si sa misune bebele prin casa in timp ca tu stai neputincios!
Iti tinem pumnii pt. analize, si sa treaca cat mai repede, definitiv!!!!!!!!
Fetele, salutari de la Ancuzza....
...atunci ramane pe saptamana viitoare intalneala...
...cre' ca-i mai bine ca am vazut aci' la meteo ca duminica va fi minima de 0 grade
Mai vb!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Da cistina, investigheaza neaparat sa spune-ne si noua rezultatul ca si pe mine ma incearca periodic deranjamentele gastro si am o mica banuiala ca la tine. lipsa de energie din zilele alea e cea mai nasoala, eu tocmai am trecut de 2 zile si 1 noapte asa. aaaa, si bravo tie de intilneala, drege-te cu un pahar de vorba buna si in locul meu (ca prietenele mele in prin muuuulte tari straine)!
intilneala e pe 23 adica? sa nu ma induca in eroare neuronul....ca ma straduiesc si eu sa ajung.

Mergi la inceput

Mey, daca 23 e duminica, atunci da...!
Sper de vreme buna!
V-am zis ca ficulina zice be-be, pi-pi, pi-shi?...astea 2 ultimele le-a prins din zbor azi dimineata! Si o mai da si cu o-pa si ai-da...dar de obicei dimineata-i prolifica, ca-n restu' zilei ii tare salbatica, de nu poti scoate nika din guritza ei!
abia astept si io pozne si perle....cred ca-i minunat!
Va pupam fetelor!
Acum mi-am amintit de ce-am intrat io pe aci':
Nu stiti, au primit marfa de iarna la magazinele pt. copii? pitrick, anaconda, iana? Roxa, stati langa pitrick...n-ati vazut miscare in ultima vreme??????
Am fost acum fro' 2 saptamani ultima oara, si nu as merge aiurea, daca n-au primit...
Mersi, fetelor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

?

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Eu circul prin oras si am vazut ceva haine de iarna la pitrick dar eu caut pt.mine acum si am gasit pantaloni faini la Central si material de o camasuta argintie, asa ca mai caut model si croitoreasa sper sa reuseasca pana in 5 nov.sa termine treaba.Si oare in pantofi pot merge? ca cizme elegante,n-am,ca eu merg mult pe jos si mai stau si in picioare asa ca numai pantofi comozi cumpar.
Sa ma laud si eu cu Vladut: vorbeste multe dar pricepem putine! E f.haios si are o memorie....daca mama ii promite ceva,cum ajunge la ea ii aduce aminte urgent si nu mai are scapare; azi a trebuit sa ude iar florile ca asa i-a promis data trecuta. acum se uita a 1000 oara la aceleasi desene pe DVD,Robin Hood, ca eu fac alergie deja!
profit de net cat mai pot si-s pe acasa mai ales ca sotul are concert(filarmonica).Ai vostrii barbati se joaca pe calculator? Al meu,da, si ma exaspereaza.
hai, va las ca mai caut una alta pe aici,
noapte buna,
Nonna
P.S. ramane intalnire pe duminica viitoare si daca nu lucrez,venim,cred.

Mergi la inceput

Nonna, un mare DA...la jucatul sotilor pe calculator...mai nou al meu joaca a tzishpea oara NFS Underground....eu sunt contra, si ii zic la tot pasul, chiar e motiv de mare cearta la noi in familie...cand il vad ma apuca gura spurcata...adeca mi se pare ca-si bate joc de propriul intelect jucandu-se pe calc....din pacate mai cunosc asa oamnei "vitziatzi"....printre ei sunt si niste prieteni care s-au mutat la Bucuresti...el e mereu prin tara in delegatii, si cand mai da pe acasa majoritatea timpului si-o petrece la calc.....sa nu ma intelegeti gresit, n-am nika de reprosat, e un tata f. bun, da' e loc si de mai bine....
...personal nu inteleg o asa pasiune, si daca stiti solutii de " vindecat" le astept cu caldura.....
.....totusi dupa atata cearta parca de-al meu s-a legat ceva, ca mai nou (de fro' 3 zile vad ca joaca doar solitaire....da' la cum il stiu, nu dureaza mult.....
.....daca nu se potoleste is in stare sa-mi gasesc altu'
Ce m-am enervat!

poze cu noi

Mergi la inceput