Cluj always rulz!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Inc-o actualizare:

1. Tuchi cu unul din pui
2. Anca si unicul pui + tati?
3.Florina si pui la purtator + tati Mihai
4. Flavia cu puiul Ana
5.Mariana cu Stefan...si poate Simon si taticul
6.Roxana su Serbanica si Victor
7.Cristiana cu Theea si Mihai
8. Raluca cu bebe Stefi???
...asteptam si alte confirmari
Va pupam pe toti
Doarme zbiru' mic..d-aia am timp de colorat!!!
Anca, s-a facut!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Venim si noi in parc duminica cu tati.
Ramane la ora 18?Unde in parc?

Mergi la inceput

Deci:

1. Tuchi cu unul din pui
2. Anca si unicul pui + tati?
3.Florina si pui la purtator + tati Mihai
4. Flavia cu puiul Ana
5.Mariana cu Stefan...si poate Simon si taticul
6.Roxana su Serbanica si Victor
7.Cristiana cu Theea si Mihai
8. Raluca cu bebe Stefi???
9. Stanca si Razvan + tati

Stanca, deocamdata am zis ca ne intalnim la fantana arteziana...e mult loc pt. copilashi...
Vad ca se contureaza bine listutza!
la toata lumea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

moamaaaa, ce lista ! o sa-i spun lui tati ca numai el are semn de intrebare si poate se rusineaza putin si-si mobilizeaza fizicul...ca daca nu vrea ma supar si il las acasa
da' nu era la 5.30?

Mergi la inceput

Anca da' la 17:30 .... asta am uitat sa specific...da am scuza: sa trezise principessa!
Pupici....
Aaa, si anca, il lasam cu semnul intrebarii?? Poate tine si veniti in 3!

poze cu noi

Mergi la inceput

Mai am o intrebare:
Ghetutzele de iarna( de fapt cizmulitzele) la ce pret se gasesc?
Acum fro' luna am vazt' la Siesta shoes si erau 1 mil 300....erau si cu 2 mil si ceva...da' astea mi se par aberant de scumpe pt. o pereche de incaltari care vor fi purtate un sezon!!!...care e diferenta intre alea si restul care se mai gasesc pe piata?
Cristiana, cred ca tu stii mai bine, ca ati trecut deja printr-o iarna cu Theiutza!
Pupici!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Eu am vazut azi niste pantofiori ,draguti nimic de zis la 1.800.000.Mi se par cam scumpi pentru ca tin tot atat ca unii de 500mii cel putin la Razvan nazdravan al meu care ii juleste la 5 minute dupa cel-am incaltat.Am gasit niste cizmulite dragute la mag de langa vechiul magazin de copii din zona Republica la un milion dar erau cam inalte.Sunt Tesorino(oare am scris bine?) si dragute foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

HOP SI EU... apropo de ghetute.. azi i-am luat la bebita cu 580.000 lei de piele si cu blanita inauntru... am vazut si eu la preturi astronomice gen 2 3 mil...

mama lui bebita(29.05.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Mai, ma enerveaza sa vad atatea pagini.
Ce ziceti de un nou subiect?
Haideti aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59961

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput