Din Republica Moldova cine mai e?(partea 8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Atentie mare!! Prindeti poze de la intilnirea noastra de astazi cu Lilia si Alina.
poza 1
poza 2
poza 3

Asteptam exclamatii de admiratie.

P.S.: De la stinga la dreapta: Lilia, Natalia, Alina

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Mai mai!!!!Sar io prima la admiratii!!!!!


Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Sar si eu a doua#10;#10;Intalnirea a fost tare frumoasa. Adevarat ca aveam cate un ochi la bebici care bineinteles fiecare cu prosticelele lui, fiecare ce ii statea in putere, dar am reusit si sa trancanim( cel putin eu, nu am tacut nici un pic#10;#10;Vreau sa va spun ca Natalia este o gospodina excelenta, ne-a servit cu bunataturi de am uitat de orice dorinta de a slabi#10;#10;Si ea si Alina sunt niste mamici tare sexy, asa mi-am adus aminte din nou ca am de dat jos niste sunculite, asa ca tr sa ma pun pe miscare#10;#10;Prin urmare abia astept o noua intalnire, la care asteptam sa se alature si alte moldovence doritoare...dar fara bebici si soti#10;

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Sa n-o credeti pe Lilia chiar deloc! E asa de miniona si foarte feminina. Io n-am vazut nici un fel de sunci, nu stiu unde le vede ea, probabil pe la sectia de mezeluri.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Hai, si eu a treia sa ma minunez! Vai, vai, vai, ce fete frumusele si arata de parca nici nu ar fi mamici cu bebici, ci niste liceene!!! Ce fain ca v=ati intilnit toate. Au fost si sotii?
Sint bucuroasa ca am reusit in sfrisit sa expediez pachetul cu dulciuri pt Alex! Am fost si am luat si o pereche de "semi"cizmulite pt Paula, ca tot spun ca se raceste timpul.
Lucia, tare frumusica Laura ta! Sa-ti traiasca!!!
Lilia, am inceput o data discutia referitor la ghipsul Ameliei pe MSN, dar eu am plecat si a ramas in aer discutia. Ce vroiam sa te intreb, ai consultat si ceva medici de aici?





Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Wow ce fete mumoase si vesele, va sta bine la toate cu zimbet, foarte interesant ce ai baut/mincat/birfit ca radiat de satisfactie. Hai spuneti si noua receta fermecata.

Lilia - ia zi cu ce v-a servit Natalia, sunt foarte curioasa, poate gatesc si io ca am mare pofta.

Alina - in ce stare e barca lui Noe?

Rodica - ti-ai adus fata acasa, ai finisat cu santieru?

Natalia- stiind solidaritatea fumeilor, cred fetele ca esti o gospodina pe cinste, se vede si pe fata lor fara ca sa mai zica ceva.

Fetelor - mercic de complimente, sunt asa de mindra. Sa va traiasa si sa fie sanatosi si bb-ii vostri.

O seara buna in continuare si pupici pentru cei mici.
_
http://photos.yahoo.com/valerbatcu/

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Multumim ptr complimente. Grasa nu sunt recunosc, dar nu sunt asa cum as vrea, cel putin cum am fost inainte sa nasc. Cum imi zice sotul meu: " nu esti grasa, dar inainte erai si mai slaba..."
Ce a gatit Natalia? pai sa spuna ea, ca eu nu stiu cum se numeste,cert este ca era taaaare bun, iar reteta de tort o vreau si eu( ei, va tin in suspans?

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Lilia, dar cum ii place sotului mai tare? Ca acum sau ca mai inainte?

Cit despre gatit, am avut peste cu legume la cuptor + piure de cartofi, iar la desert tort nemtesc de brinza.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Hai ca va pun reteta tortului in mesaj separat. Sper sa se vada caracterele rusesti. Sursa retetei e www.good-cook.ru/tort/tort_098.shtml" target="_blank">aici, in comentariile retetei.


СЫРНЫЙ ТОРТ
(in paranteza o sa pun comentariile mele)

Для торта:
200 г. Муки
1 пакетик разрыхлителя
75 г. Маргарина («Пышка») (eu folosesc unt)
75 г. Сахара
1 пакетик ванильного сахара
1 яйцо

Для Крема:
750 г мягкого творога (trec brinza prin sita sau blender, pentru omogenizare completa)
150 г сахара
4 желтка
4 белка
1 пакетик ванильного сахара
1-2 ч. ложки лимонной кислоты (я использую сок из половинки лимона) (eu nu am pus niciodata nici suc de lamiie, nici sare de lamiie)
250 мл молока
2-3 ст. Ложки крахмала (зависит от густоты вашего творога) (eu folosesc un plic de puding de la Dr Oetker, de fiecare dat pun cu alta aroma, dar de ciocolata totusi n-as folosi)

Тесто: Все ингредиенты для торта смешать. Получиться тесто для основы. Форму , лучше с разъемным бортиком 26 см, смазать маргарином и положить полученное тесто. Я его разминаю руками по всей форме(руки смачиваю водой постоянно, тесто не прилипает). По краю тесто приподнимаю и делаю бортик из теста около 3 см. Все это напоминает большую корзиночку . Пока готовлю творожный крем, эту форму ставлю в холодильник (примерно на 10-15 минут).

Крем: желтки взбить с 2/3 частями сахара и добавить ванильный сахар. Затем добавить сок лимона, взбить. Потом положить творог смешать, затем добавить молоко с крахмалом. Все смешать до однородной массы

Готовый творожный крем выкладываем в подготовленную форму для торта, т.е. вынимаем ее из холодильника и выливаем в нее крем.

Белки взбиваем в пену с 1/3 частью сахара. И заливаем поверхность крема белковой массой. Это можно и не делать, но при выпекании получается такая коричневая крышечка из белков для творожного крема, что в дальнейшем этот торт не будет «заветриваться» в холодильники при хранении и вид у него очень привлекательный.

(eu pun in brinza 4 galbenusuri + 2 albusuri, iar pe de-asupra pun numai 2 albusuri cu zahar, caci 4 mi se par prea multe)

Ставим в духовку при температуре 175 градусов на 60-70 минут.

Время приготовления 15-20 минут. Выпекание час с небольшим.

(timpul de coacere depinde de cuptor, ideea este ca albusurile se intuneca foarte repde, deci aveti grija sa nu le ardeti)

Вынимаем, остужаем, снимаем кольцо и ставим на стол. Очень рекомендую для детей, которые не любят творог. От такого тортика они вряд ли откажутся.

Если у кого нет разъемной формы, то я пробовала в форме, но очень трудно его вытащить не повредив, так как творожная начинка получается мягкой и перевернуть ее очень сложно не сломав.

POFTA MARE!



------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Hello, fetele! Pe unde sinteti?!
Alinuta, tu, cea mai harnica dintre noi , intrai prima si te semnai in condica, unde ai disparut de dimineata?

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput