Din Republica Moldova cine mai e?(partea 8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Mda!
Pai daca nu-i predsedateli, si zampred are liber!

Am fost cu treburi importante, cu acte si alte hartiute importante!

Dar acum, am pus un chec "tigrut" in cuptor, si ma invart pe langa el!

Azi, l-am dus pe Alex la cresa, sa vedem, sper ca nu mai ia vreo viroza din nou!
Puiutii vostri ce mai fac?Nazbatii?Sau sunt cuminti?

Tovarish predsedateli, scuza-ma te rog mult de tot, ca nu ti-am spus pana acum, dar ai o fata super frumoasa! Si sa nu te superi ca nu ti-am raspuns pe YM, eram grabita rau si inchideam deja calc.

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Buna fetelor!

Tov. Predsedateli, aveti o fata ca un ingeras! Tre neaparat sa ma faceti unul!

Alina, imi pare nespus de rau si nici nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi pe frigul asta sa stai cu umezeala prin casa!

La Buc am fost doar p/u o saptamina (in vizita si sa mai aranjez ceva cu sederea), dar revin degraba mai in forta si mai....cum sa zic....cu totul! Sper sa fie totul bine pina atunci.

Acum ma duc sa ma mai minunez de pozele mezinei comunitatii MD :)

Numai bine la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Privetushki podrushtili

Si linisti-i pe aishi. Cam rau, cam rau.

Mercic inca un raz de complimente si felicitari, incepem sa ne sfiim .

Si cite trei, cite trei hai la hora noastra asa sa inteleg ca ati facut voi. Da las ca vin eu in tara si sa vezi cum facem un devishnic cu Rodica si cu Elena (daca nu o fi plecata in Ro).

Pinund imaginatia mea in functie gustoasa torta trebuie sa fie, insa eu nu pot sa o fac. Aici nu gasesc brinza ca la noi, mai mult "feta" sau un fel de cash. Da la-s ca scriu recetu si-l prepar cind vin acasa, sa vezi atunci ce pofta am sa va fac.

La noi totul e in regula. Am fost iarasi la medic si icterul cu pasi mici dar siguri, incetul cu incetul ne paraseste. A trecut si mami pe la ob/gin si bubita ei tot se cicatrizeaza. Iaca asa noutati avem noi, da voi?

Hai adunarea si raportarea, azi facem "petiminutka" nu va retin mult.
_

http://photos.yahoo.com/valerbatcu/

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Buna, buna!
Eu - mai rarut, ma cam termina copilu' ista. Acum s-a pricopsit si cu niste muci. Alte simtome nu are, da' ii curg niste bale. Cred ca ne dau ceva dinti, era si timpul ca tot cu patru ramisese, de vreo doua luni-pauza.
Afara e tare urit si Paula nu prea suporta in casa, ma tot duce de minuta la usa si se mira de ce ma-sa nu intelege. Azi nu am iesit deloc, ca a plouat toata ziua
Voi, pe unde?

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Buna,

Si noi cu muci , dar cred ca de la frigul din casa (15 grade in dormitorul lui Vlad ).
Azi in sfirsit ne-au pus repartitoarele de caldura la calorifere. Administratorul blocului zice ca miine seara s-ar putea sa dea drumul la caldura, ce bine ar fi!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Afara nici noi ne-am iesit, cu toate ca la noi nu ploua, dar mi-a fost frica sa nu ia Vlad vreo "beaka" pe fundalul slabirii imunitatii. Astept sa-si revina complet. Ca un apropo, noaptea trecuta ne-a terminat , dar n-are nici o vina saracutu, ca se trezea din cauza nasului infundat, iar fara suzeta puiul nostru inca nu poate dormi.
Sanatate tuturor!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

OOO, si la noi e teroare cu suzeta asta. Noaptea neaparat de 2-3 ori o scapa din gura, nu o mai gaseste si hai, lipa-lipa din dormitor in camera copchilului si bijbii si eu dupa suzeta pina o gasim (ca o cautam impreuna, ca o familie adevarata) si adoarme fericita la loc. Iar eu-cind si cum, cind mai repede, cind nu.
La noi e cald, ca tot intreba Lucia, am pus caldura, am inchis demult santierul. Acum ne invidiaza bunicii, ca ei stau si ingheata.
Corina, pe unde ai disparut?
Alina, cum e la voi? S-a mai uscat?

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Buna la toti!!!

La noi ploua de o saptamina si s-a racit. Frunzele practic au cazut toate si copacii de acuma stau dezgoliti.

Lui Lucian e mult mai bine. L-am tratat cu Benylin si cu ser fiziologic, picurind in nasuc cit de des posibil. Dar de asemenea ne chinuia noaptea caci nu putea respira si nu putea sa suga tsioane. Am auzit de picaturi-sprey pentru nasucul bb. El se numeste Stermar si e facut din apa de mare , se zice ca tare bine ajuta la bb. Stiu precis ca se afla in Romania, dar nu stiu in Moldova. De asemenea ca copilasii sa doarma bine noaptea si sa poata respira se foloseste Karvol. Sunt nishte capsule care se pun intr-un vas cu apa fierbine si vasul respectiv se pune in camera copilului. Acest preparat se foloseste de la 3 luni, deci e inofensiv pu bb.

Acuma sunt un pic ocupata, deoarece invat pentru permis de conducere.
Dar cum dau examenul voi intra mai des pe aici.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Hello tuturor!!!!

Uite mai lipsesc putin si gasesc puiti bolnavi! Ne neporydok!

La noi in casa e un frig, de imi ingheata totul!

Nu prea am ce povesti, asta din cauza ca-mi e frig, si nu tastez bine! La Alex la cresa e o caldura insuportabila, macar asta e bine!

Gata, ma retrag! Daca voi vedea ca se aduna narodul, vin si io!!!!!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamaElei

OOO, si la noi e teroare cu suzeta asta. Noaptea neaparat de 2-3 ori o scapa din gura, nu o mai gaseste si hai, lipa-lipa din dormitor in camera copchilului si bijbii si eu dupa suzeta pina o gasim (ca o cautam impreuna, ca o familie adevarata) si adoarme fericita la loc. Iar eu-cind si cum, cind mai repede, cind nu.

Rodica, si noi am avut problema asta, dar am rezolvat-o cu un lantisor de suzeta, cu care o priponim pe Suzy de pijama. Iar pentru cazuri de somn zbuciumat, mai avem o suzeta cu lant de rezerva pe aproape.

Noi tot cu muci sintem, acum ne curg siroaie. Asta am inteles ca e spre bine. Asa ca acum stam si asteptam binele ala.

Corina, si eu m-am lasat sedusa cindva de o solutie cu apa de mare, am dat destui bani pe un flaconas pitic, ca sa aflu mai tirziu ca e aceeasi chestie cu serul fiziologic, tot apa cu sare e. Asa ca am revenit la ser.
Dar m-a interesat ce-i cu Karvolul asta, noua chiar ne-ar trebui, interesant, exista asa ceva aici prin farmacii?
Succes la invatat si la examen.

Sanatate tuturor!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput