Din Republica Moldova cine mai e?(partea 8)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
MamaElei spune:
Buna dragelor!
Nu's ce am ca nu prea am chef de scris, de fapt cam de nimix. Si nu inteleg de la ce mi se trage.
Deci, avem caldura, care a picat foarte bine, ca la noi s-a racit simtitor. Analizele la Paula au iesit bine, chiar foarte bine, de a devenit si medicul suspect. Sotul e plecat pt 10 zile, asa ca sintem noi doua si e cam greu, cu cumparaturile si.... dusul gunoiului
Acum, caut ca disperata dulciuri pt diabetici, pt Alex si nu prea sint si ma enerveaza
Lucia, si noi am avut icter, dar a fost unul prelungit, am stat si la spital in 2 reprize, am facut si picuratoare, a fost urit... Sper sa treaca cit de curind la voi. Atunci am avut probleme si cu refuzul sinului, ca ei se obisnuiesc taaare repede, dar am aplicat si eu metoda ta si am avut succes.
Corina, cum e Lucian? Sper ca e bine si i-a trecut raceala!
Davina, multa sanatate!
Rodica si PAULA (02.09.04)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Davina spune:
Salutare.
Eu nu am intrat ieri sa scriu ,ca ma apucase o lene nu stiu de ce .
Lucia bravo pentru perseverenta ,ma bucur ca Laura a acceptat sinul si ca icterul trece.Am ris la faza cu alaptatul
Alina imi pare rau ca a trebuit sa ajungeti la urgente ,sper ca Alex sa se faca bine cit mai repede .
Crinia nu am crezut ca asa se trateaza in Canada pacientii .Ati avut asigurare ori nu? De ce nu ati sunat la pediatru ca se rezolva mai repede .Multa sanatate si lui Lucian .
Lilia -mana(mai precis cotul ) a inceput sa ma doara inainte de Anul Nou ,de la greutatea Deannei . Ea miriia toata ziua si numai asa se linistea si cum numai eu o tineam in brate ,ca sotul era la servici ,a ajuns ca nici nu puteam sa o indrept .Ne-am dus la medic si mi-a facut o injectie cu seroizi in cot .Nici nu va pot zice cit de rau mi-a fost zilele urmatoare ,ma durea ba capul ba inima .In fine in 3 zile nu ma mai durea mana .Medicul cind mi-a pus injectia nu mi-a spus de efecte secundare, ci doar ca pot alapta linistita in continuare .Dupa vreo 4 luni am observat ca pielea in jurul injectiei mi s-a decolorat si muschiul s-a tras in sus si mi-a ramas numai osul ,se poate vedea cu ochiul neinarmat .Cind am fost la ea saptamina trecuta mi-a zis ca ce am eu sunt efecte secundare si apar cam dupa 5 injectii dar ca nu stie de ce mi-a aparut si mie si s-a jurat ca nu mai face astfel de injectii .Acum ramine sa vedem daca ajuta terapia fizica si vrem sa mergem si la alt medic pentru o a doua opinie .Asta e .
Rodica ma bucr ca Paula e bine .
Trin nici eu nu stiam de asa legi cu invitatie la notariat .
O zi buna si numai bine .
Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25
MamaElei spune:
Vai, Davina, ce ai mai patit! Multa sanatate si sa treaca cit de curind!
Alina, in acest vechi calculator am descoperit 2 poze de la nunta noastra, daca aveti chef - poftim http://community.webshots.com/album/476337800xHXhtS
Rodica si PAULA (02.09.04)
alinkav spune:
Buna seara!
Am trecut repede sa va salut!!!!
Rodica, m-am bagat repede sa vad pozele, si super!!!!!!!Unde ati avut nunta, si cand?
Alina, ce nasol, ce ai patit!!!!!!Sa speram ca fzioterapie va da cat mai repede rezultate bune!!!
Corina, ce-ti mai face piticul? Si-a revenit?
Si acum , predsedateliu, pe unde umbli????? Aaaaa, pardon, uitasem, ca la voi e azi e we!!!!Sorry!!!!
Trin, sa treci mai des pe aici!!!Ca nu discutam numai de copii!!!!Asta acum, ne-a cuprins febra nasterilor, ne-a molipsit tovarish predsedateli!!!!
De priglasitelinaia stiam deja, ne-am documentat!!! Bine ca macar ca nu v-au intors inapoi!!! Ce ai de gand sa faci, acum, ca esti deja in Bucuresti???
Bine!!!Va pup si un we placut!Alina si
Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
LiliaToma spune:
Salutare
In sfarsit am si eu timp sa intru.
RODICA, ma bucur tare mult ca analizele Paulei au iesit bine.
ALINA(DAVINA) nasol ce ti s-a intamplat, sper sa se rezolve cat mai bine si cat mai repede.
CORINA, sanatate multa lui Lucian. Ce chestie si cu spitalele astea prin Canada.
ELENA, in ce zona stai in Bucuresti? Si pe cat timp ai venit?
Stiam si eu de invitatie la notar...asta mai e cum mai e, dar cei 250 euro de persoana nu e cam posibil pentru oricine din Moldova.
BALBINUTA, nu stiu ce s-o fi intamplat cu tine de scrii mai des si inca si multisor... dar sa o tii tot asa
ALINA, cum se mai simte Alex, s-a intors la cresa? Ce prsotiute mai face?
Noi am fost ieri si am schimbat iar ghipsul ca de la atata bataiala s-a rupt. In rest azi a dormit numai o data si toata ziua a fost maraita, uuuh..
Eu inca sunt cu scoala de soferi... abia astept sa iau carnetul. Tu ALINA, conduci acuma de cand ai luat carnetul?
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
alinkav spune:
Neata!
Sunt foarte suparata!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Ne-au pus repartitoare la calorifere si la doua din ele, nu stiu ce nu le-a ajuns, si au lasat asa, sa revina a doua zi, asa au trecut 2 zile, si azi dimineata/noapte, au dat drumul la apa(cum s-a constatat acum, a fost nu se stie ce, o gluma......), si uite-ne acum, intr-un dormitor cu apa!
A curs in dormitor si in bucatarie. Din bucatarie a curs in hall si de acolo in sufragerie. Din pacate in dormitor avem si mocheta si covor
! Ce sa va spun, totul e plin de apa! Si tocmai acum , cand vremea s-a inrautatit si ploua! Pana se va usca totul, va veni primavara mai repede!Bine ca macar avem calorifer electric si l-am pus in dormitor, deasupra lui e covorul, poate poate se va usca mai repede!
Koroche, sunt foarte suparata si necajita! Anul asta a fost de un mare kkat, la fiecare pas am avut numai nenorociri! Incepand cu cea mai mare nenorocire, e ca a murit bunica mea in iunie, si terminand cu nenorociri materiale, financiare si morale!
Gata, multumesc de atentie!
P.S. De obicei nu prea ma intereseaza horoscopul si alte minunatii, dar in horoscopul chinezesc am inceput sa cred inca din 2003(anul caprei "productive"-cand am avut un an plin de realizari, de ferecire, de multa dragoste, si aducerea noii vieti pe lume si ce sa zic, atunci am trait din plin!)Dar anul asta de cand a inceput(anul cocosului rosu-un an plin de amaraciune si nedreptate), ma asteptam la toate porcariile posibile, dar nici chiar asa!Alina si
Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lucia_B/Lucia_B.jpg)
Lucia_B spune:
Buna fetelor.
Iaka, v-am lasat pe doua zile, ierati cu toate bine si sanatoase si cind ma intor ce gasesc? Numai nevoi si probleme. Ce inseamna asta?
Alina - nu mai crede in horoscoape, lasale dracului, e o coincidenta. Tre sa ceri raspundere de la lucratori "za moralyniy si materialyniy uscerb" , a fost incompetenta lor, ar fi trebuit sa prevada orice situatie si sa-si duca lucrul pina la capat. Ai grija de Alex sa nu raceasca daca in casa e umed si racoare. Suntem cu tine si iti trimitem freo citeva "teleshty" cu soare.
Alina(Davina)- imi pare foarte rau prin ce treci. Eu nu suport durerile, mai ales asa timp lung. Cred ca nu te incalzeste faptul ca doctorita nu o sa mai aplice asa medicament, asa ca dute la un alt medic. Cred ca nu e de glumit cu asa ceva. Sper din suflet sa te vindeci cit de curind posibil.
Lilia - wow, ati schimbat gipsul, zici ca s-a stricat. Eu cred ca e de bine. Da dovada ca Amelia e plina de viata si vrea sa cunoasca tot ce o inconjoara si un gips pacatos nu o poate opri. Eu ma bucur pentru ea si sunt sigura ca in curind isi va potoli setea de cunoastere mergind, fugind si pipaind totul singura.
Rodica - mama, cit de mult ma bucur pentru Paula. Ti-am zis eu: rabdare si totul o sa fie ok. Vezi cum are Dumnezeu grija de puikuta ta. Sa nu va opriti cu medicamentatia aici, infectia poate sa lase niste "pui" care sa se dezvolte dupa ce opriti lecuirea. Isa sper la voi sa nu fie asa.
Corina - imi pare foarte rau de situatia in care esti, sper sa nu fie nimic grav si sa nu dea complicatii pina ajungeti la medic. Sa ne spui ce masuri ai luat.
Natalia - da sunt foarte smekeri copilasii istea. Daca nu imi venea sa cred ca fita mea in doua zile refura sinul apoi de odorul tau nici nu stiu ce sa zic - doar un ceai . El acum ce mai face, ultimul timp nu prea scrii de el, sau eu sunt asa de atenta de nu am observat?
Elena - bine ca in fine ai ajuns in Ro, cred ca fiind la fata locului o sa-ti fie mai usor sa-ti rezolvi problemele. Tinem pumnii pentru tine.
La noi totul e bine. Incepe sa cada buricelul si mami isi face griji ca nu stie ce si cum sa faca cu el. Noi am facut baita din prima zi de cind am venit acasa, defapt prima baita a fost inca in maternitate. Alaltaseara am vazut pe pantalonas o petisoara cu secretie rozaliu intunecata cam groasa de o consistenta mucoasa si lipiciosa, nu am prelucrat cu nika ca nu am stiut insa sa nu sa se rupa am pus lecoplast. Aseara deja se dezlipise mai mult de jumatate din suprafata dintre matisor si buricut plus ca pe lecoplast iarasi era secretie ca si cu o seara mai inainte numai ca mai si mirosea nu chiar bine. Nu am stat mult pe ginduri si am spalat la buricut cu furacilina (pastile) apoi am uns cu zelionka. Luni avem inscriere la medic, sper sa fie totul bine pina atunci.
Am pus citeva poze la adresa: http://photos.yahoo.com/valerbatcu/ in mapa Laura, daca aveti timp si placere puteti sa trageti cu ochiul.
Dupa cum la voi e weekend va doresc odicha placuta si numai bine.
Va pupam pe toate.
Tot raul e inspre bine.
Balbina spune:
Alina, imi pare nespus de rau pentru ce vi s-a intimplat, ti-am mai spus-o si pe YM. Жизнь - она полосатая. Trece si asta.
Lucia, ti-am vazut odorul, e o dulceata, ce expresiva e deja. Sa-ti traiasca!
Despre Vlad mai scriu, dar nu foarte multe, caci, sincera sa fiu, mi-e lene , e totul ok la noi, baiatul creste, invata in fiecare clipa ceva nou, in fiecare zi ne uimeste cu cite ceva. Intelege aproape tot, e un copil destul de ascultator (ptiu ptiu), rabdator, asculta cu atentie cind ii explici ceva. Ii place mult sa execute niste comezi/rugaminti date de noi, de exemplu, sa duca un obiect anume intr-un loc anume, sa ne aduca ceva. Cunoaste dupa nume foarte multe obiecte din casa, daca pronunti numele obiectului, imediat se uita in directia lui, de multe ori se intinde spre el, iar daca e disponibil si usor, il si ia in brate. Uf, ce exprimari!
Uite, de aia mi-e lene sa scriu despre Vlad, ca trebuie sa-mi pun mintea in miscare ca sa incropesc niste fraze. Halal absolventa de Litere!
In fine, o sa pun in curind niste link-uri spre niste poze recente cu el.
------------------
Numai bine,
Natalia
LiliaToma spune:
ALINA, vai ce rau imi pare pentru tot ce ti s-a intamplat. Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce treceti acum. Mie mi-e groaza deja cand aud de apa.#10;Nu stiu care e treaba cu horoscoapele, poate or avea si ele ceva, eu nu prea tin cont de ele. #10;#10;LUCIA, ai o fetita tare-tare dragalasa. Mi-au placut mult pozele, asa cum a zis si Natalia, are o fata expresiva de om matur.Sa creasca mare si sanatoasa. Am vazut ca doarme pe perna, aici nu prea se recomanda pernita pana la 3 luni parca, acolo, nu?#10;#10;Si ne-ai fentat nitel, dar pozele cu mami si tati unde sunt, sa ii vedem cum arata in calitate de parinti, aa? Ia repede sa pui acolo ca noi vrem sa vedem intreaga familie Batcu#10;Buricul la noi a cazut la 5 zile. Pana atunci, am dat cu spirt si pudra baneocin in fiecare zi prin jurul lui, iar dupa ce i-a cazut pe acolo unde a fost ca sa nu se infecteze. Am auzit ca multe mamici au pastrat buricul , eu l-am aruncat. Pe urma ma gandeam ca poate ar fi fost bine sa il las ca amintire, dar asta e.#10;Sanatate multa la toata lumea
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)