Din Republica Moldova cine mai e?(partea 8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Neata podrujkili mele!

Ce faceti?
Vad ca unii se cearta pe la alte forumuri, altii se cearta singuri, cto za neporydok. Cand vine predsedateliu, ma va certa pe mine, ca dat find statutul meu de zapred, pai eu voi fi prima luata la raspundere de neporydchili astea! Declar pacea tuturor!

Alina, la noi procesul de invatatre la olita a durat de la 1 an. La 1 an, i-am luat olita si am inceput sa-l pun in fiecare seara inainte de baita. Cam 3 luni am facut acelas lucru zi de zi, la aceeasi ora. Pana s-a obisnuit bine, si chiar lua singur oala si se aseza pe ea. Pe urma a venit vara, si l-am lasat de mai multe ori fara pampers ziua, incercand sa-l pun si ziua pe oala. In acelas timp, il puneam si dimineata, cum se trezea pe oala. Si asa perseverand zi de zi, a inceput sa zica pipi, si din ce in ce mai constient. La kk, tot spunea pipi. Pana acum o luna jumate scapa de cateva ori si pe el, dar acum gata, deja e pe deplin constient de pipi si de kk.
Toate astea vin cu varsta, cu cresterea copilului.

Sa vedeti ce moaca e, cum se loveste putin, tipa asa cu o jale "buba/bubu", si-mi da sa-i pup.
Uite ca acum scriu in picioare, ca e prin zona, si pandeste cand ma voi aseza pe scaun.

Revin!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

EEEE, dragelor, ce sa va mai zic de asa forumuri, fara moderatori, fara regulament si cu asa utilizatori.... Faza dura e ca chiar am vrut sa o ajut pe tipa pe care o interesa incalamintea, deoarece si ea m-a ajutat sa gasesc o carte (daca mai stiti cautam eu pe timpuri un Memoribuk pt copilul meu). Si uite la ce s-a ajuns! Unica concluzie: Traiasca DC!!! Si moldovencele mele!!! Am sa scot adresa aia, sa nu mai vada lumea ce forumuri mai exista...
Lilia, , tare imi esti draga!
Davina, initial am zis sa nu mai scriu de bolile noastre, ca prea v-am plictisit... Dar sa stii cam am luat si al doilea antibiotic, deoarece analizele au iesit iarasi rele. Si acum sintem in saptamina cu ceaiuri, dar perseveram, deoarece cum zicea si Lucia, infectia asta iese foarte greu. Foarte buna intrebare ai adresat la zam. Si pe mine ma interesa, vara o mai puneam pe oala, dar acum nu vrea sa stea de nici o culoare. Dupa ce vom avea si noi incalzire, voi incerca din nou, ca acum e cam racoros in casa. Ce mai face printesa ta?
Crinia, imediat ma uit la pozele tale, sa te admir!
Nati, !!!
Oare cit i-or mai tine la maternitate astea din Bahrain pe Lucia si Laura?
Va pup pe toate si o zi buna!!!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Eu fiind mai egoista, mai uit sa zic, ce gandeam! Corina, ai niste poze tare faine. Si tu esti o frumoasa. In rochia de mireasa, zici ca esti o zana!!!

Mai fetelor, chiar, nu mai vrea nimeni sa arate poze, pe cand ati fost mirese??????Ca mi-ar placea asa de mult sa vad!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

IU-HU-HU !!!!!!!! SUNTEM ACASA

Muoama, da cite felicitari si urari de bine. M-ati lasat fara cuvinte. Va multumesc din suflet fetelor pentru o asa astepare. Parca mi-ati fi surori .

Lilia - sa stii ca apreciez valorile tale. Sunt de aceeasi parere, un raspuns clar ori papucii.

Corina - ce mireasa frumoasa ai fost, chier cum zic fetele - ca o zina.

Tov.zampred meriti povishenie, te-ai ispravit de minute in lipsa mea, totul e bine si in pace.

Rodica- mujaysea si o sa vezi cit de repede trece timpul si cu el infectia si toate relele.

Ce sa va mai spun, vad ca de 2 zile incepeti sa nu ascultati de zampred si cam va faceti de cap. Ce-i cu progulurile estea, a? Ian la sobranie toti si repede.

Suspans, suspans , gata trec la ghela serioasa. Stiu ca asta asteptati - raportul. Iakata-la.

Am venit ieri pe la 13, dar dupa cum era casa vraiste si noi cam obositi nu am avut timp sa intru sa citesc si sa raspund, asa ca o fac acum cit ingerasul meu face nani.

Deci, po poreadku - inducerea nasterei era programata pentru 5/10 - Lilia ar fi trebuit sa fie cistigatoarea pariului insa Natalia i-a luat-o pe dinainte. De aici rezulta ca Natalia pune doar a cistigat, face cinste .

Pe 3 seara am avut ultima intilnire cu medicul unde toate erau bune si frumoase, parca nu arata nimic ca se va intimpla ceva in citeva ore. Noaptea cam pe la 2-3 s-au inceput primele contractii ca la ciclu si neregulate cam la interval de 30-45 min. Nu am mai dormit, nu stiu de ce dar ma temeam, ca sunt foarte kk-cioasa la dureri.

Pe la 6 dimineata cind ar fi trebuit sa-mi expediez sotinea la scirbici s-au schimbat planurile. Contractiile au devenit foarte dureroase si regulate. La 8:30 suntem prezenti la spital unde si incepe concertul.

Timpul zbura repede, analize de rutina si pregatirea pentru epidurala. In acest moment durerile devenisera insuprtabile dar " ne smertelynie" . Colul deschis de 4-5 cm. Tranportata in sala de nasteri, pus epidurala si ... jdiom's. Cu toate ca aveam epidurala simteam dureri destul de puternice insa in comparatie cu cele de dinainte erau parfum.

La 12:45 am devenit MAMICA. Nici nu-mi vine sa cred.
Tati tot timpul a fost cu noi, cu exceptia a 2 ore in care a fost pina acasa.

Acum suntem bine si fara urma de oboseala, intr-un cuvint - fresh.

Si iaka asa. Voprosuri mai sunt? Daca da, atunci le astept.

Sanatate si numai bine.
_
ingerasului Laura

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

LUCIAAAA!! VAI ce bine imi pare ca ai scris.

Intrebari, bineinteles ca eu am . Spune-ne cum e fetita, ce ai simtit cand ai vazut-o prima data, la ce te-ai gandit, ai lapte, mananca Laura, ai facut febra laptelui deja? ... hmm, lasa ca ma mai gandesc si te mai intreb. Si POZE, POZE vrem te rugaaaaam.
Vad ca inca nu ai dat in depresia postnatala. Sper nici sa nu o apuci. EU am trecuuuut, plangeam cu lacrimi amare si muulte dar nici eu singura nu stiam de la ce

Sper sa scrie si celelalte fete. Hai pe unde sunteti?

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Salut Lilia, raspund pe rind dind totodata si intrebari .

Fata e bravo si mincacioasa, de' are de unde.

Inainte de a o vedea prima data ma asteptam sa fie urita si patata, dar nu e asa. E o dulceata .

Ce e febra laptelui, de la ce apare?

Depresie - ce e , nu stiu daca am avut macar odata parte de ea, acum nici atit. Sunt very happy, si al noulea cer imi pare foarte jos, eu sunt mult mai sus.

Poze avem putine, mai facem si apoi o sa le punem pe yahoo. Ne bat si niamurili la cam cu ele.
_
Mamili ingerasului Laura

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Salut!

Vai, tovarish predsedateli obiyvilsy!!!!
Bine ai venit inapoi, vesela si fericita!!!!!Vrem poze si cat mai repede, ca am stat cu sufletul la gura si te asteptam!

Lilia, pai eu cred ca toate am facut depresie postnatala, eu vreo saptamana, dupa ora 6 seara am bocit, ma apuca asa o nostalgie, ma durea sufletul, ma apuca plansul.....Asta din cauza ca era seara, copilul dormea, eu eram singura, ca deh, pana vinea Sasa de la servici, era si iarna, se intuneca repede, si simteam un gol.......In timpul zilei, nu-mi aduceam aminte de nimic, dormeam, cand dormea si Alex, gateam, karoche eram ocupata, dar seara vai si amar!

Lucia, sotiunea ta e si acum cu tine acasa?

Furia laptelului, nu face chiar toata lumea, eu am facut la o luna dupa ce am nascut, si din cauza mea, ca n-am alaptat la timp, si in loc sa-i dau de la mine, i-am dat formula.

Pupici, si asteptam si alte impresii!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Uau, eu nici nu stiam ca Lucia s-a intors atit de repede la obligatile sale. Bine ai venit acasa si bine te-ai intors pe forum!
Imi pare bine ca am cistigat pariul, dar daca stiam ca e o cursa , imi luam masuri de precautie.
Ma bucur ca esti asa optimista si plina de energie. Fetita ta are nevoie de o mama vesela si odihnita, deci nu uita sa dormi cit mai mult in prima perioada.
Ca si restul fetelor, astept primele poze cu mare nerabdare.
Cit despre depresie, nu e necesar s-o faci, nu se intimpla in 100% din cazuri, dar e foarte posibil.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Eu stiam ca febra sau furia laptelui apare cam la o saptamana dupa ce nasti. E momentul in care sanii iti sunt foarte tari, parca ard si dor la atingere si e nevoie sa te mulgi. Eu am avut chiar daca am alaptat, dar tot trebuia sa ma mulg, dureau rau si curgeau singuri.

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Buna la toti!

Davina(Alina) iti multumesc de apreciere. Si mie mi-a placut cum imi statea cu parul rosu insa de atunci nu l-am mai vopsit, caci tare imi cade parul. Cred ca si vopseaua a actionat.

Alina mersici. Insa cred ca toate miresele sunt ca zinele de frumoase. Pozele sunt unicele clipe care au ramas de la nunta, caci mai ca nu o tin minte. Eu as mai repetao o data. Insa acesta si este farmecul unei nunti frumoase-de a fi o data.

Lucia bine ai venit acasa si de asemenea la forum. Imi pare bine ca esti vesela si binedispusa chiar din primele zile (nu ti-ai uitat functiile). Inseamna ca sunteti toti sanatosi. Insa am o intrebare mai intima. Nu ai avut rupturi sau nu ti s-a facut epizeotomie? Si face sa-ti faci epidurala? Adica nu ti-a dat careva complicatii tie sau la copil. Cind ti-au facut epidurala (de la ce marime a deschiderii colului uterin)? In general cum ti s-a parut nasterea, usoara sau grea?

O zi buna in continuare si pupici

Mergi la inceput