Din Republica Moldova cine mai e?(partea 8)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Trin spune:
MULTI ANI LAURA!!!
SA AI MULT NOROC IN VIATA, SA FII FERICITA SI SA AI PARTE DE TOT CE TI-AU DORIT AICI "ZANELE"!!!
Mamei si tatei le dorim sa se bucure de mica printesa si sa reuseasca s-o creasca asa cum isi doresc ei si sa poata sa-i ofere tot cei mai bun!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Davina spune:
Bine ai venit pe lume Laura .Sa fii fericita ,sanatoasa si desteapta .
Sa va traiasca comoara Lucia si sa va aduca numai bucurii .Refacere cit mai rapida ,asteptam pozeeeeee :-) desigur cind poti baga ceva sa-ti admiram minunea.
Of ce emotii ,ma coplesesc amintirile de acum un an ...
Crinia super ca le-ai downlodat de pe net ,daca nu e secret cum putem face si noi ?numai daca e legal
Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25
Crinia spune:
Salut la fete!!!
Alina (Davina) ceea ce priveste copierea DVD-urilor, e aceeasi infractiune ca si cum ai face de la mine copii. Sotiunea ta tb sa cunoasca de asa programca EMULE. Daca nu cunoaste atunci te duci la www.softbox.ru si acolo faci search la "emule". Downlodezi programca si apoi dai search in emule la "Baby einstein".
Lucia iti doresc sanatate si sa te refaci cit mai repede posibil. Cum te eliberezi si esti in stare te rugam frumos sa ne povestesti venirea printre noi a bb LAURA.
Pupici
alinkav spune:
Buna la tot narodu!
Ce se va bucura predsedateliu nostru, cand va vedea atatea felicitari!!!
Noi pe aici, lucram, mai bine zis eu lucrez, si Alex ma chinuie!. Cum ma asez pe scaun, cum vine el si tipa "Caun, caun"
, si trage de scaun, tipa, plange, nu-mi ramane decat sa ma ridica, sa ascund scaunul(in cazul nostru il ridic pe canapea), si stau vreo 15 min in picioare(lucrez in picioare), cand vad ca s-a plictisit, si pleaca in alta camera, hopa sunt din nou pe scaun!
Pupici la toata lumea, si sa nu lipsiti, ca iaca cum predsedateliu nu-i, nu-i nimeni. Ati uitat ca-s zampred, si am o sarcina grea pe umeri???Treceti la otmichit!!!!Alina si
Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
LiliaToma spune:
salutare
Trec si eu la otmecit ca nu de alta dar eu stiu ca zampreda e mai strogaia si nu vreau sa imi scada din salariu la sf lunii[;p]
Toata ziua am lucrat ceva pe calc, pentru ca in lenea mea am lasat totul pe azi( ca de fiecare data de fapt) si nu stiam cum sa termin mai repede.
Amelia este binisor, e cam capricioasa si cam arunca jucariile din pat si tipa ca nu-i convine, dar noi o bagam in seama mai putin.
CORINA, nu te supara, dar iar te-ai fofilat de la raspuns.Nu mi-ai zis ce sursa de venit aveti acolo? Dar eu sunt perseverenta si pana nu ma pui la punct nu te las. In schimb am intrat pe site-ul dat de tine. Interesant, chiar mi-am facut testul de evaluare si mi-au zis aia ca am sanse sa fiu acceptata, hihi, ce ziceti? Numai ca eu niciodata nu mi-am inchipuit sa traiesc asa departe si imi vine greu sa cred ca am reusi sa traim acolo mai bine ca aici. Tu ce zici? Simti o imbunatarire a situatiei voastre de cand sunteti acolo? Iti pare rau ca ati plecat? te-ai intoarce inapoi?
M-ai intrebat care e treaba cu operatia. Daca vrei citeste www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49242&SearchTerms=luxatie,congenitala,de,sold" target="_blank">p-aici, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45976&whichpage=1&SearchTerms=luxatie%2Ccongenitala%2Cde%2Csold" target="_blank">si aici ca sa nu ma repet, si daca nu intelegi ma mai intrebi.
ALINA, ce m-am amuzat inchipuinidu-ma cum lucrezi din picioare, hihi, hai bate-ma ca am ras de necazul tau
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
MamaElei spune:
Buna, dragelor!
In timp ce mami se cearta pe forum, copilul patimeste, ca mi se arde cratita cu mincarica ei pe aragaz!
Lilia, am vazut pozele cu Amelia. E foarte dulce si seamana cu tine!!
Alina, vai ce nazdravan e piciul tau! Atit am ris la faza cu scaunul!!!
Crinia, nici eu nu am vazut pozele! Da' vreau!!!
Rodica si PAULA (02.09.04)
Balbina spune:
Rodica, da-o incolo pe Lika aia, nu vezi ca se contrazice singura? Tipa are probleme cu consecventa in gindire.
------------------
Numai bine,
Natalia
Crinia spune:
Salut la toate fetele!!!
Lilia imi pare rau pu fetita ta. Nu stiam ca aveti asa probleme. Am citit toate lincurile pe care mi le-ai dat si am ramas foarte trista ca exista asa cazuri dure. Sper ca fetita ta sa se insanatoseasca cit mai repede posibil si sa dea Domnul ca sa-i ajute cit mai repede posibil toate tratamentele. Apropo vroiam sa te intreb ce virsta are medicul la care mergeti? El este ortoped-pediatru?
Ceea ce se refera la Canada. Da.... tu esti intradevar perseverenta. Sotiunea lucreaza si de acolo si avem bani. Nu suntem de mult in Canada, dar imi place. Aici ca sa obtii ceva trebuie sa fii foarte perseverent. Insa daca nu esti nu-i o problema caci statul nu iti da voie sa mori de foame. Oamenii sunt foarte diferiti de europeni. Dar si aici ca peste tot sunt foarte multi moldoveni, rusi ,romani.
Pina ce nu imi pare rau ca traiesc aici. Unica ce foarte mult imi lipseste sunt parintii si fratele de care imi e tare dor. Pot sa spun ca e unica lipsa mare (enorma), plus ca ai mei sunt atit de departe si nu pot sa vada cum creste bb.
Rodica pozele sunt mai jos. Saracii bb nostrii care tb sa ne astepte uneori plingind, sa nu manince la timp si pe linga toate sa i se arda mincarea pe foc din cauza dorintei noastre de a comunica pe forum. Dar sigur ca astfel de cazuri precum ai intilnit tu e culmea. Cred ca persoana respectiva avea pur si simplu chef de cearta si nu stie cit de scump e timpul pu o mamica.
Pupici la toti si o zi buna
Pozele
http://community.webshots.com/user/scorina
Davina spune:
Salutare la toata lumea !
Crinia multumesc de info ,acum astept sa vad ce o sa zica sotul.
Ti-am vazut toate pozele ,ce mireasa frumoasa ai fost si imi place mult cum iti sta cu parul rosu .Tu in ce parte a Canadei esti franceza ori engleza ?Eu spre deosebire de tine nu am intilnit nici un basarabean,roman pe aici .Am fost la o cosmericiana (european spa se numea ) si am dat peste o rusoaica .Nu am mai fost pe acolo ca tare scump cerea .
Rodica nu te pune in cird cu nebunii si cu necioplitii care nu stiu cum se scrie macar cuvintul Romania .Se vede ca cauta fata cearta si s-a abatut de la tema .Mai bine spune-ne cum merge tratamentul Paulei?
Lilia ce perseverenta esti ,poti sa intimidezi unele persoane .Si Deanna face la fel cu jucariile ,le arunca si
asteapta sa i le dam inapoi in pat .
Alina cum ai reusit sa-l inveti pe Alex sa faca la olita ? Eu o pun pe maimutica sa stea si in minutul urmator e in picioare ,nici fata cu jucarii nu mai merge ?help please .
Lucia cred ca e deja acasa cu ingerasul ei :-)
o zi buna
Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25
LiliaToma spune:
Mai fetelor, eu nu vreau si nu ma gandesc sa intimidez pe nimeni.
In general nimeni nu este obligat sa raspunda la intrebarile mele sau a altcuiva. Dar prefer sa mi se raspunda ceva de genul: nu pot/nu vreau sa vorbesc/raspund. Atat.Am si spus in ultimul mesaj: " pana nu ma pui la punct nu te las". Dar am fost perseverenta( si nu numai in cazul Corinei acum) atunci cand chiar am fost ignorata si nu am primit nici un raspuns...si poate uneori perseverenta vine tocmai din motivul ca nu e placut sa fii ignorat..
Mai ales ca eu nu sunt persoana care sa ma intorc rusinata ca am intrebat ceva, si nu mi s-a raspuns, poate!!!ca sa mi se dea de inteles sa imi caut de treaba( repet inca o data ca nu vorbesc neaparat de acum cu intrebarile adresate Corinei) . Eu spun in fata si asptept sa mi se spuna la fel daca e cazul( prefer un: cauta-ti de treaba; decat ignoranta)
Dar cum am mai zis fiecare are dreptul sa spuna ce vrea. Bineinteles ca are si dreptul de a ignora, numai ca uite eu nu pot sa il accept...
In ideea asta as putea intreba si de 100 ori daca consider ca nu am aflat raspunsul sau nu e ceea ce am vrut, sau cred ca intrebarea nu a fost vazuta...am eu rabdarea aia desi la un moment dat intrebarea isi pierde importanta.
Daca nu e o atitudine corecta, imi pare rau.
P.S Nu sunt suparata pe nimeni si nu vreau sa jignesc pe nimeni. Spun ce simt.
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)