Din Republica Moldova cine mai e?(partea 8)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
Balbina spune:
Neata, fetele!
Davina, poate sa incerci sa subtiezi maioneza cu iaurt, eu asa mai fac citeodata, ca s-o fac mai "light".
Cit despre animal, m-am referit la calculatorul Alinei. Asa cum sotul meu lucreaza in domeniu si se pricepe, Alina a apelat la ajutorul lui. S-ar putea ca deja miine Alina sa iasa "na sviazi"
La noi e totul bine, caldura inca nu avem, bine ca s-a mai incalzit afara. De citeva zile ne pun anunt jos ca azi (cica) vin sa probeze repartitoarele si sa dea drumul la caldura, si tot de atitea zile nu vine nimeni. Ieri a aparut anunt ca vin azi... ... va dati seama ca alta reactie nu pot sa am pur si simplu. Sa vedem ce se mai intimpla si azi.
------------------
Numai bine,
Natalia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lucia_B/Lucia_B.jpg)
Lucia_B spune:
Buna
Alina (davinia) - si eu citeodata raresc maioneza/smintina cu iaurt. Maioneza buna am gasit aici de la Knorr, la voi nu este, ca seamana mult cu cea de la Orhei.
Merci mult Natalia de aprecieri, tare-i mindra mama cu fata
Eu stiam un banc cu "miine" : Un glumet a batut un anunt la usa unui magazin ca cica miine totul v-a fi gratis. A doua zi cind vine proprietarul la servici vede o multime de oameni stind in rind si-i intreaba ce s-a intimplat, la care primeste raspuns: scrie ca miine e totul gratis, adic azi. nu sta omul mult pe ginduri si le spune cum miine poate sa fie azi, miine e miine.
Asa ca vezi si tu - miine e miine
pozici
---------------
Tot raul e inspre bine.
Crinia spune:
Salut la toate!!!
Lilia sa dea Domnul sa se insanatoseasca cit mai repede posibil, fie ca operatia sa fie reusita sa sa nu mai aveti probleme de ordinul asta.
Lucia ti-am admirat puiutul. E taaaaaare dragut. Sa-ti traiasca. Ce poze fine.
Noi suntem bine. La noi e cald (sigur ca in case), dar afara e frig , ploua si e vint (de fapt e si la nord, asa ca e ceva normal).
Am o intrebare: atunci cind ati inceput sa diversificati mincarea bb-ilor ei nu aveau scaunul extrem de tare? Nu ati avut probleme cu scaunul tare? Daca da cum ati rezolvat situatia?
Pupici la toti
lia_c spune:
Salutare fetelor,
Vad ca sunteti o gashca super! Cam mult mi-a luat pina v-am gasit pe forum, de fapt poate eu sint noua si inca neindeminatica :) Pe scurt despre mine: sint din Chisinau si locuiesc tot in Chisinau. N-am trait senzatiile sa locuiesti undeva departe de ai tai (doar in scurte calatorii)... Nu sint nici , nici
, dar sint aspiranta... Sper sa ma primiti in gashca voastra. Ieri am devorat "partea 8" cu toate ca eram la serv.
(asa,.. cind nu ma vedeau baietii). Promit sa citesc toate "partile" ca sa va cunosc mai bine si sa nu pun intrebari care se repeta...
Discutind cu voi sper sa-mi treaca frica...
Ma puteti vedea la albumul Mireselor: Cornelia ...
P.S. si eu sint leoaika din 1980 :) (p/u Lilia)
lia_c spune:
Felicitari la toate p/u bb frumosi si destepti! V-am vazut pozele sint super dulci! Iar Deanna seamana un pik cum eram eu mica :) cite pentru toate
LiliaToma spune:
CORNELIA, bine ai venit printre noi. Nu uita ca trebuie sa ne dai toate datele posibile ca sa putem completa listuta. Vezi acolo ce trebuie: data nasterii, studii, etc.
Am vazut pozele tale, draguta mireasa, pacat ca sunt cam mici acolo si nu se vad chiar asa de bine. In timp poate iti faci un album pe net si pui si altele. Pentru celelalte fete, linkul catre pozele Corneliei este acesta: http://www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=36&folder=Cornelia+Caisin
LUCIA, ti-am vazut pozele, superbe si pozele si bebita care e o dulce, zau, e asa de frumusica si superbi si parintii ei
CORINA, eu nu am avut probleme cu Amelia, dar am auzit ca odata cu inceperea diversificarii copiii se mai constipa. Cred ca se poate rezolva daca vei tine cont sa manance combinat... zic si eu... adica daca a mancat banana, sa manance si pere, sau dovlecel... Banana constipa, perele, prunele, dovleceii, etc. , din contra....
Hai-hai treceti la raport.
Multumim de urari, Amelia e mai binisor, dar inca foarte maraita, foarte....
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Balbina spune:
Buna, Cornelia, bine ai venit printre basarabencele DC!
Te-am vazut si eu mireasa in poze, arati beton!
Corina, da, Vlad a avut scaunul mai tare dupa inceperea diversificarii, dar nu imediat (noi am inceput cu cereale), ci cam dupa ce am introdus si legumele in alimentatie, adica dupa 7 luni. Probleme cu scaunul tare in general nu au fost. Adica, a avut scaun tare, dar acest fapt nu i-a cauzat deloc probleme, adica nu a suferit de constipatii. Totusi, am avut grija sa-i dau lichide suficiente (lapte, apa, ceai, suc).
------------------
Numai bine,
Natalia
lia_c spune:
Mercic p/u primire...
Datele p/u listutsa: anul nasterii 23.07.1980; studii: liceul Asachi absolvit in '98; facultatea: USM, Matematica si Informatica, specialitatea ILM(Informatica si Limbi Moderne Aplicate) (la inceput se numea Informatica si Traductologie ) absolvit 2002; si un master la Informatica - absolvit 2003 (care n-a fost de mare folos, insa l-am facut la insistenta parintilor care credeau ca o sa le pasesc pe urme si voi ramine pe la universitate)...
Casatorita din septembrie 2003... la moment fara bb...
Mergem f des in Ro, avem nasii la Tirgoviste si unchiul meu (fratele mamicai) la Bucuresti...
referitor la serviciu - IT software, o companie destul de mare(in Moldova) cu capital britanic...
Dorinte-Visuri: sa calatoresc prin Europa, sa cunosc civilizatii si culturi... dar cu serviciul asta nu cred ca am multe sanse (in afara de engleji si UK)... poate creste Compania intre timp...
Cit priveste pozele, promit sa-mi fac un album cit de curind... Insa acum avem deadline si chiulesc cite un pik ca sa vad ce mai faceti... Mereu cind este deadline imi vine inspiratia si interesul sa fac alte lucruri :) dar asta nu inseamna ca sint schimbatoare...
Doar ca ma plictisesc daca fac acelasi lucru intr-un interval mare de timp = rutina ...
Toate prietenele mele de suflet sint plecate... 2 in USA si una in Portugalia ... asa ca am ramas singura singurica, n-am cu cine birfi, n-am cu cine bea o cafea (mamica nu se pune)...
uuff ma simt mai usurata...
Multa sanatate Ameliei ii tinem pumnii sa-i fie bine si sa nu mai aiba nici o interventie in viata ei!
Astept orice intrebari, critici, pareri etc...
lia_c spune:
Multumesc mult p/u apreciere Natalia,
pai, la salon am inceput a boci, ca toti alergau in toate partile sa ma linisteasca... cu "valerianka" +++ L-au rugat pe un baiat care era mai tare de caracter sa ma ia la coafura (cu toate ca aveam programare la salon de mai inainte si le-am explicat ce vreau...) Ii multumesc lui Dumnezeu ca l-a scos pe acest baiat in calea mea si care a inteles din prima ce vreau si cum vreau si a executat-o destul de rapid si f bine... Printre altele, am inteles ca acum lucreaza la Bucuresti, cu toate ca era rus... Acum deja ma cunosc toti pe acolo, la salon, - plingacioasa
M-au napadit emotiile de mireasa atunci, am slabit vreo 5 kg inainte de nunta...
trebuie sa inchid ... ca acush ma prinde sefu...