Din Republica Moldova cine mai e?(partea 8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Neata, fetelor,

M-a sunat Lilia in dimineata asta. M-a rugat sa va spun ca operatia a trecut cu bine, dar vor mai ramine citeva zile internate. Amelia are un pic de febra , si pina nu trece febra, nici nu poate fi vorba de externare.
Va multumeste mult pentru sustinere.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna ftelor.

Unde sunteti? Ups' am uitat azi e we la lumea'ntreaga.

Alina (davinia)- merci mult de felicitari si urari. Sa dea Dumnezeu la toate sa ne fie ingerasii sanatosi.

Saptamina trecuta ne-a cazut buricutul, ce-i drept dupa o mica interventie din partea lui tati. Se tinea in mucozitatea buricului si nu arata bine. Icterul se vede clar ca trece, minutele sunt deja albe.

Elena - sunt abea la inceput de drum in a pune fata pe picioare, insa sa stii ca eu ca si Natalia ma bucur ca sunt departe de neamuri, chiar si de parinti. Imi convine mult ca o sa-mi cresc si educ odrasla dupa cum ma duce capul. E mai bine sa caut si sa intreb cind o sa am nevoie de ceva decit la tot pasul sa ma sicie si bata la cap cu ce si cum tre sa fac.

Pina ce ma descurc cu hulubita. In comparatie cu bb-ii pe care am vazut e foarte linistita. Plinge doar cind are gaze si noaptea cind vrea papica.

Suntem in tarisoara asta (de un an si ceva) in deplasare cu serviciul lui tati, daca o sa decurga lulcurile bine la anu pe la vara ne v-om intoarce in tara.

Lilia - suntem alaturi de voi, curaj si putere.
_

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Mei, da voi chiar nu vedeti ca mai am o steluta? Nu vrea nimeni sa ma felicite cu ocazia devenirii membrului junior, a?

pozici
---------------
Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna.
Ne rugam pentru micuta Amelia sa se faca bine .Lilia sintem alaturi de tine si-ti dorim multa rabdare .Sper sa-i treaca febra puiului si sa veniti acasa cit mai repede .Pupici multi de la noi.

Trin mersi mult de receta .Abia astept sa fac salata ca-mi era o pofta ...
Mie mi-a fost greu la inceput cu Deanna pentru ca era foarte agitata ,plingea si vroia numai in brate (asta in primele 3 luni).Dupa si-a facut ea regim si a fost ok .Mie mi-e dor de familie si imi doresc citeodata sa am pe cineva sa stea cu Deanna ca sa putem si noi iesi la un film ,la un restaurant bun ....
in ce priveste sfaturile din partea familiei nu prea imi dau ca ei stiu ca eu imi educ copilul dupa medic si carti si nu din povesti babesti de la tara .
Acum va las ca am de ingrijit de 2 copii raciti (sotu si Deanna )
pupici si un we placut

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare
Iata-ne si pe noi acasa.

Multumim la toata lumea pentru gandurile bune si pentru toata grija pe care ati avut-o pentru noi.

Noi am trecut si peste operatie. Complicatii nu au fost desi mie mi s-a parut foarte lunga pereioada aia de 2 ore, doctorul a zis ca operatia in sine a durat mult mai putin dar pana adoarme, pana o coase inapoi pana ii pune ghipsul, trece timpul.

Oficial inca suntem internate, dar cum stam foarte aproape de spital, am rugat doctorul sa ne invoiasca si mergem doar din 12 in 12 ore sa facem injectiile. Iar marti vom ramane iar in spital pentru schimbat ghipsul sub anestezie.
Acasa e mai linistita, dar mi-a facut peri albi. Am nimerit si tocmai cand ii iese si un dinte, a avut si febra si plangea, de nu mai stiam daca e de la operatie sau de la dinti.Acuma e destul de maraita si acasa dar macar ne maraie pe noi, nu si pe celelalte 10 persoane din salon.

Data asta am reusit si am stat de vorba pe indelete cu doctorul care foarte amabil mi-a raspuns si explicat absolut totul ce am intrebat.
Concluzia e ca prin aceasta operatie, posibil!!(totul depinde de evolutie) am scapat de operatie pe acetabul, dar din pacate nu avem cum scapa de operatiile pe femur( vor fi nevoie de doua)care este stramb.

Pana cand insa ne concentram asupra acetabulului( este cavitatea unde trebuie sa intre osul femurului), ghipsul il tinem pana stim ca s-a fixat foarte bine acolo... ceea ce speram ca se va intampla. Iar operatiile pe femur vor fi mai tarziu, e si parerea lui si parerea altor doctori la care am fost, sa nu se intervina pe os prea devreme.

ALINA(DAVINA)eu salata de crabi o fac doar cu 7 oua, un pachet de crabi, o cutie de porumb dulce si maioneza. Este salata mea preferata dar numai daca e facuta cu maioneza de la Chisinau...

Pupici la toata lumea si va multumesc ca existati.

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Lilia, Dumnezeu e mare si toate ii sint cu putinta. Sa va ajute Dumnezeu sa treceti cit mai usor peste aceasta incercare.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Alina lipseste motivat: i s-a defectat calculatorul. Cred ca nu e nevoie sa va spun cit e de traumatizant acest lucru.
Sotiunea mea a luat "animalul" acasa, sa vada daca poate sa-l resusciteze. Cica, are sanse de supravietuire.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Hai ca Alina are motiv, dar celelalte fete, pe unde sunteti? Ha?

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

buna

eu nu am nici un motiv, da ca sa nu fiu trasa la raspundere si pedepsita, zic: io am grija de copil. ce ziceti, sunt sub buna acoperire ? ce bine sa ai copii

am o lene de nu ma vad. fata, ptyfu-ptyfu, e linistita si eu ca o putoare dorm cu ea. am facut mincare pe doua zile si acum huzuresc.

am mai pus poze noi cu Lauras

pozici
---------------
Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna,
Lilia Dumnezeu sa va ajute sa scapati cint mai repede de aceste chinuri si sa fuga si Amelia ca toti copilasii .Sper sa scapati si de gips cit mai repede si sa se fixeze piciorul unde trebuie .

Natalia ce animal ti-a adus sotul ?

Lucia ti-am admirat puiul ,sa-ti traiasca .

Eu azi am vrut sa fac salata din crabi si tare m-am enervat cind am deschis maioneza si nu era din aia lichida ca la Moldova .Asta e buna numai de intins pe paine si atit .Tot din cauza maionezei nu mi-a esit data trecuta "suba"....A incercat cineva cu maioneza de casa ?ca imi trece termenul de garantie degraba si trebuie sa le arunc

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput