Din Republica Moldova cine mai e?(partea 8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

KU-KU!
A vot i y!
Va salut pe toate si va pup!
Ne vedem mai tarziu!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Salut la toate, cum se simt bb-ii?

uitati un link la pozicile de la nunta: http://community.webshots.com/album/487367259taARzW

bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

'Neata

Wow, avem "popolnenie" in rindurile noastre Ce bine-mi pare.

Bine ai venit Cornelia!!! Sper sa gasesti timp si sa intri cit de des posibil pe la noi si, sa ne povestesti ce se mai intimpla in mocirla noastra. Vezi sa faci totul "podpolyno" sa nu te prinda shefu si sa te concedieze. A' si inca ceva, fii atenta - Desprecopii creaza dependenta .

Ti-am vazut pozele, ai fost o miresuica foarte frumoasa, sper ca si acum arati nu mai rau .

Tovarash zampred - bine ai revenit , mie personal mi-ai lipsit mult, mai ales ca am fost fara ajutoare, daca te uiti bine a fost cam slaba activitatea la otmiciala , dar sper ca, cu ajutorul tau o sa facem ordine . Raskazivay ce se mai aude la tine, cu ce te-ai ocupat fara PC? Cum se simte Alex?

La noi toate bune si frumoase. Am facut 2 vaccinuri, ne simtim bine, reactii adnerse nex, iaka asa.

pozici
---------------
Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Salutarea tuturor,

Cornelia, frumoasa nunta ati avut, cu balet, careta, gradina botanica, tot tacimul. Imi inchipui ce impresii frumoase v-au ramas.
Bucuroasa de cunostinta, iar cind am citit despre studiile si ocupatia ta, am zis doar atit: "wow!". Mereu m-au uimit femeile care se pricep la domenii din astea exacte (matematica, informatica).

Alina, pe unde ai disparut iar?

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Multumesc mult fetelor p/u o primire atit de calduroasa !!!
Lucia am inteles ca trebuie sa ma dau bine pe linga tine, ca tu esti sefu' pe aici O sa fac tot posibilul sa fiu cit mai disciplinata si sa nu lipsesc de la apel...
Natalia P/u mine la nunta a fost frumos si cu mai putine griji, insa p/u parinti a fost cam greu (cununia, starea civila si petrecerea) in aceeasi zi e cam obositor... Le multumesc enorm de mult ca au indurat atitea ca sa ne ramina noua o amintire frumoasa... Cit priveste studiile, n-a fost perfect si nici eu n-am fost o studenta eminenta si nu m-am zbatut tare la matematica, tare trebuia sa fac o continuitate in familie(dupa bunici, unchi si mamica). Noroc ca mai aveam sicursuri de info si engleza, altfel faceam stinga imprejur din primul an... Dupa 3 ani de liceu cu franceza intensa, am nimerit la facultate ca cazuta din pod, nici tu engleza nu stiam, nici tu informatica(facusem la liceu doar pina intr-a zecea)... dar in 2 ani informatica a progresat simtitor... Primele saptamini plingeam ca nu o sa ma descurc... insa incet incet a mers... si pina la urma sintem doar vreo 3 din grupa care lucram dupa specialitate, adica IT Software...
Eu va admir pe voi, ca sinteti atit de curajoase linga puiutsii vostri. Asta e intr-adevar o realizare - copii! Cum spun parintii mei, copiii sint ca o banka, in care depinde cit si cum investesti... Cit priveste cariera sau alte lucruri sint mai pe planul doi...

Dupa cum am spus lucrez intr-o companie mare, in care sintem f putine fete in comparatie cu numarul baietilor... Si sper - sa nu ma calce pe mine prima rindul sa fiu ... Am niste dileme: cum o sa ma privesca baietii(colegii)... Voi cum v-ati simtit la serv? N-as vrea sa stau acasa de cind mi se va vedea burtika...
si inca o intrebare: ce parere aveti despre un examen medical inainte de sarcina? Ati facut asa ceva?

Mergi la inceput

Azi baietii au gasit o gluma super si au pus-o linga aparatul de cafea: "Se premiaza lucratorul lunii, cel care a lucrat cel mai mult si cel mai bine ... tara-tara-tara ... Mr. Coffee (adica aparatul de cafea)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cornelia, nu-ti fie frica de bb, ca totul vine treptat, nu dintr-o data, ai timp sa te obisnuiesti. Nu degeaba a dat Dumnezeu sarcina de 9 luni, zic eu.
Cit despre colegi de serviciu si sarcina ta, nu vad motiv de ingrijorare. Sa vezi ca grijulii o sa devina toti din jurul tau, o sa te poarte in brate, ti-o garantez. Iar tu ai sa-ti porti burtica cu atita mindrie, de n-o sa-ti vina sa crezi.
In ce priveste controlul medical inainte de sarcina, eu am facut asa ceva. Analize de singe (si eu, si sotul), vizita la ginecolog, stomatolog, cam asa pe scurt.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Cornelia - nu tre sa te dai pe linga mine, nu ma cumperi. Am spus-o de la bun inceput ca la noi in selsovet nanashizm, cumatrizm si nici lingushizm nu merge

Cit despre exemenul medical - eu socot ca e obligatoriu. Datorita lui am redus sansele unui avort spontan. Daca te gindesti serios la conceperea unui bb te-as sfatui sa treci pe la "Centrul Mamei si al Copilului" la dr. Racila Victoria, recomand acest medic cu inima deschisa pentru toate fetele care vor sa aiba o sarcina si in fine un bebe sanatos.

Sa stii ca eu sunt deacord cu Natalia referitor la faptul cum se vor uita colegii la tine si cum te ve-i simti tu in preajma lor cu burtica.

pozici
---------------
Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Salut la toti!!!

Dar la noi in grup, cit timp am lipsit, e popolnenie!!!
Bine ai venit Cornelia.
Un bb (sau mai bine zis o ) in colectiv de barbati e numai bucurie si respect din partea lor. Eu iti spun din propria experienta. Ei se schimba, devin mai grijulii, mereu au grija sa te intrebe cum te simti etc... Asa ca nu iti fa probleme la acest capitol.
Am vazut pozele. Ai fost o mireasa bravo. Dar m-a apucat un dor de Chisinau...

Natalia eu i-am dat cereale si mar, morcovel, dar vad ca tot il constipa. Cred ca greseala mea e ca nu-i dau lichid de baut, numai lapte. Dar credeam ca e suficient, mai ales ca am destul si nu vroiam sa se piarda.

Lucia si noi am pus vaccine aici. Vaccinele de peste hotare difera de celea pe care le pun in Moldova, la capitolul reactii adverse. Celea din Mo dau reactii adverse puternice, dar astea de aici yok.

Va pup pe toate si pe curind...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

CORNELIA, acus te pun in listuta, nu am reusit pana acum.
O sa ma uit si la poze. Am vrut sa ma uit dar numai am deschis linkul si a atrebuit sa inchid ca plangea Amelia. Am vazut doar dupa titlu ca ai facut cununia la biserica Sf teodora de la Sihla, unde am facut si noi.

Vroiam sa te intreb, fiind la Asachi nu au cunoscut din colegele de grupa: Natalia Lapicus, Oxana Tugui, Diana Munteanu...
Privitor la sarcina, cat am fost insarcinata am fost in birou, la inceput, numai eu si vreo 4 baieti, pe urma au mai venit inca 2 fete. Majoritatea erau foarte draguri si amabili. Au fost si persoane care nu aveau treaba ca sunt insarcinata sau nu(nu o sa uit niciodata ca unul manca niste cirese mari si frumoase in fata mea si parca nu mi-a fost pofta, dar mereu imi aduc aminte de ciresele alea)

CORINA, morcovul fiert constipa.
Lucian e constipat, Amelia e prea kk-cioasa( scuzati expresia). SI acuma suntem la regim: morcov, orez, carne de pui, etc.
Trecem printr-o perioada nu chiar usoara. Dupa operatie, parca nu a mai fost Amelia ca inainte. Maraiala, plans, febra, diaree, de toate. Noptile astea a dormit mai rau ca primele luni cand cica avea si colici...
Ma rog la Dumnezeu sa trecem o data peste perioada asta...
Sanatate multa la toata lumea

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput