Bebelusi de mai-iunie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 6
mstroie spune:
Am iesit si noi dimineata afara ca a trebuit sa merg sa schimb o salopeta pe care i-am luat-o ieri si era mica si bineinteles ca ne-a prins ploaia, noroc ca am o chestie la carut care acopera si nu intra deloc apa.
Am inceput si eu de vreo 2 saptamani sa-i dai mar ras sau copt dimineata in jurde ora 10 si de azi am inceput si cu piersica, m-am trezit si eu cand vad ca scrieti ca nu sunt bune. Dupa masa de fructe voi le dati si suc? Ca nu stiu cum sa fac, cand sa-i dau suc si cand piureul de fructe.
Mai am o problema, nu stiu ce are ca de 3 nopti doarme foarte agitat, dupa baie doarme 3-4 ore si apoi incepe distractia, se scoala din ora in ora plangand, ii dau ceai, lapte, l-am dezvelit, l-am incevit, l-am imbracat mai gros, mai subtire, am incercat toate metodele si degeaba. M-am uitat si in gura dar nu e nici o urma de umflatura sau altceva de la dinti. Pana acum se scula de 2 ori noaptea sa manance si adormea la loc fara probleme. Nu stiu ce o avea si cand ma gandesc ca de la 1 luna tot astept sa nu se mai trezeasca noaptea, dar el se trezeste din ce in ce mai des.
Felicitari pentru micutul crestin, ma uit acum la poze.
Mari si DAVID
Ada_74 spune:
Mama, ce-am mai dormit. Cred ca vremea asta l-a tras la somn si pe Sergiu, ca altfel pana acum ma dureau deja mainile de atata tinut in brate.
Androix, ceva de genul asta am patit si eu cand ne-am mutat in bloc, da' s-a rezolvat repede. Eram cu apartamentul proaspat renovat si ne-am trezit cu doua pete mari pe tavan. Cand i-am spus administratorei, a dat din colt in colt ca nu sunt bani, ca vecinii nu sunt de acord.. N-am stat la discutii, i-am zis in cazul asta eu nu stau dupa ei, ne izolam singuri plafonul, dar sa nu-i puna aghiuta sa-mi ceara vreun ban pentru reparatii la subsol, tevi sau pentru casa scarii, ca o sa ridic si eu din umeri. Si urmatoarea saptamana s-a facut sedinta si s-au strans bani pt izolatie.
Oricum, daca la tine nu s-a rezolvat nici cu vorba buna nici cu cearta, da-le mama cu reclamatii in cap, ca trebuie sa stie si ei de frica cuiva si o sa se rezolve pana la urma. Pacat insa ca pana atunci ti se strica tie peretii.
Am vazut ca pui cereale in piureul de fructe. Cum faci, le pui direct sau le dizolvi inainte in apa?
Cu banana, stiu ca sunt diverse pareri, dar mi-am spus ca daca astia de la Hipp si Nestle fac piure de banane si il recomanda de la 4 luni, n-o fi nici o problema daca-i dau si eu.
Lucas, biata de tine! Bine ca ai nervii tari. In locul tau nu cred ca as fi rezistat si as fi invitat-o frumusel sa plece. Si cu parul lui Matei ce are? Te banuieste cumva ca tunzi copilul pe ascuns?
Sa vedeti ce mica e lumea. Azi, la botezul lui Alex, am vazut ca socrul lui Beatrice e un fost coleg de serviciu de-al meu, iar pe sotul ei il stiu din vedere, probabil de prin liceu.
V-am pupat,
Lili si Sergiu (11.05.2005)
http://community.webshots.com/user/ada_74
Aurasa spune:
Buna!!!
Mai aparem si noi ca niste comete.
Urasc ploaia de afara ca m-a innebunit definitiv si bebele meu cred ca e meteosensibil , cum se schimba timpul cum am parte de spectacol compus din tipete si urlete pana il ia somnul. Si doaaarme, de nu mai poate. Ieri a dormit 2 ore puse cap la cap toata ziua si dupa masa de la 8 seara, el care dormea pana la 5 dimineata, s-a trezit dupa fix 15 minute in urlete. Si iar in brate (nu mai am nevoie de exercitii pentru brate)
si iar cantat si iar leganat pana la 11 noaptea cand a cazut rapus in bratele lui Mos Ene.
In rest suntem bine. Am scapat si de deranjamentele de la burtica si de candidoza aia bucala (nici acum nu-mi explic cum a facut-o)si de rosul in gat.
Asteptam cu nerabdare vaccinul de 4 luni
Si bebele meu roade tot ce apuca, dar mai ales manutele, pe care le baga in gurita (de ma mir cum incap). Daca incerc sa i le scot, se lasa cu racnete si proteste teribile. Bineinteles ca suzeta o arunca. Si scuipaaaaaaaaa. Stau toata ziua sa-l spal si sa-l bibilesc si el tot scuipa si face bulisoare la gura.
Sper sa intru mai des pe net, daca micul prunc ma lasa.
Pupici
Aurasa si
Catalin
beatriced spune:
Multumesc mult Gabitza!
Botezul a fost frumos. Au mai fost si alti 2 bebelusi. Inca un baietel si o fetita. Primul la baita a fost Alex care probabil de cald si sperietura a plans nitelus si nu reusea sa adoarma. Dar in masina a adormit bustean. In biserica a fost o caldura de nu puteam respira si preotul insista sa-i infofoleasca in paturica. Ultima la baita a fost o fetita care cica avea o boala de piele si ca nu cumva sa ia si baieteii, ea a fost ultima...
Maine urmeaza baita... Abia asteptam. Ca asta stiu ca-i place. Dar sper totusi sa nu fie speriat de apa. Om vedea!
Apropo de mama care trebuie sa stea deoparte. Nici vorba de asa ceva... Am stat langa nasa si preotul nici macar nu a intrebat care este mama, ca atare la sfarsit m-am dus sa-mi citeasca... Si totul e bine, cand se termina cu bine...
Fetele din Constanta, dati-mi si mie un coafor bun... Ca saptamana viitoare avem o nunta si trebuie musai sa ma aranjez...
pupici
Mami de
Alex mâncăcios
Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex 
Beatrice
ChrisDun spune:
fran se pare ca vitamina C in exces consuma calciul din organism... nu mai tin minte cine mi-a spus, insa stiu ca am auzit de curand lucrul asta...
mygirl, apropo de iritatia lui Alex, exact asa are si Carina - doar pe picioruse. Initial am suspectat ca de la soare - cand i-a aparut o tinuse taica-miu la soare, in parc, ceva mai mult decat as fi vrut. Apoi am vazut ca nu prea ii trece nici daca nu o mai tin la soare. Medicul de familie ne-a zis ca e de la sapun, si ne-a recomandat sa o spalam cu crema de ras. In timpul asta, hainele i le-am spalat cu Sanosan. Nici un rezultat. Tot are "piele de gaina". Am incercat sa o dau cu crema pentru bbi - Sanosa. Degeaba...
Cred ca si a mea scuipa la fel... adica face pffffffff, si se improsca cu balute! Si tocmai cand scriam fraza precedenta, ta-su m-a anuntat multumit ca fiica-sa a scuipat cu bataie lunga ![]()
Cornelia, poate e de la Sab. Am impresia ca e mai rau cu Sab decat cu spuma aia din laptic. Stiu ca nu te incalzeste cu nimic, insa si Carina face mofturi la mancare, si nu reusesc sa ii dau nici 500 ml/zi... In conditiile in care nu am inceput inca diversificarea, si mananca si san si supliment. Am intrebat pediatra si mi-a zis ca daca incep diversificarea, va lua si mai putin in greutate decat pana acum... Asa o fi?
Nici Carina nu mai practica intoarcerea de pe burta pe spate. A avut o perioada de cateva zile cand a exersat intoarcerile, a vazut ca-i ies, asa ca nu se mai oboseste sa se intoarca decat rar. Nu ai de ce sa te ingrijorezi, fiecare bb evolueaza in mod unic. Probabil Stefan intai va merge de-a busilea, si apoi o sa vrea si in fundulet sau in picioare.
andreea.a, de ce sa nu te lase sa intri si tu?? E cumva inchisoare, sa lase cate un vizitator odata?! Multa sanatate va doresc!
Androix pentru OPC trebuie sa ai, mi se pare, o hartie scrisa de la cei cu care te certi, in ideea ca nu v-ati putut intelege pe cale amiabila. Dar nu stiu ce ar putea face OPC-ul...Ar fi bine sa dai in judecata administratia blocului si le ceri daune multe-multe-multe!!!! Poate ca trebuie sa le faci intai o hartiuta, ca iti curge in casa, bla-bla... Cu aceeasi problema se confrunta si cumnatzelu' meu, insa la el e pedeapsa divina ca s-a bagat unde nu-i fierbe oala, adica in casnicia mea!! Si a ajuns in asa hal cu ploaia, ca i-a facut flama o doza, de era sa-i ia foc casa
. Dar nu mai are mult de indurat, ca tocmai s-a semnat contractul cu o firma, si pana in noiembrie le repara terasa...hm.
mstroie, ce face manutza lui David? Tot zilnic faceti recuperare?
Beatrice, sa-ti traiasca crestinul!!! Sa fiti sanatosi si cumintei!!
Aurasa, eu am citit in cartea sotilor Capraru ca nu e nevoie sa ii scoti manutele din gurita, cand si le suge. Problema devine mai serioasa dupa un an, daca isi suge in continuare degetelele.
Carina mea suge si ea tot ce prinde, insa febletea ei e una din bretelele de la marsupiu. Am si pozat-o ieri, ca era de coma cu buzele incolacite pe bretea, si am pus poza s-o vedeti si voi.
Noi am fost week-endul asta prima data impreuna cu bb prin oras. Intai ieri, la expozitie la Palat, si am sarit toata coada enorma pentru ca aveam invitatii
. Apoi ne-am plimbat pana la si prin Unirea, si, in fine, la strabunica, pentru ca era ziua ei. A implinit 97 de ani!!! Azi am fost la Praktiker, pe ploaie. N-a comentat nici ieri, nici azi.
O seara placuta va dorim,
Chris si Carina
Tdi spune:
multumim pentru ca ne-ati primit intre voi
ne bucuram tare mult!
cred ca ar fi frumos din partea noastra sa ne prezentam, o sa punem si poze curand.
Alyssa s-a nascut in italia, pe 05.05.05 la 8.55 prin cezariana, 3,210 kg si 50 cm, apgar 9/10...acum la 5 luni e o domnisoara in toata regula
, are cam 8 kile si 68 cm si e tare smechera, mami si tati sunt innebuniti de dragul ei.
data nasterii nu am ales-o noi, atunci am fost programata, oricum ne place
...as fi vrut tare mult sa nasc natural dar avand coloana praf nu m-au lasat, pana la urma am avut probleme oricum asa ca nu stiu cum ar fi fost mai bine...important e ca bebe s-a nascut perfect sanatoasa! sa va mai spun ca m-am ingrasat 30 de kile cat am fost
...nu va mai spun, acum sunt disperata ca de 4 luni nu mai dau jos nici un gram si fac greva foamei de saptamani intregi...ufffff, cred ca sport scrie pe mine!![]()
am vazut ca si voi aveti copii cuminti, ascultatori, care papa tot...(n-ar fi rau!)...ma dispera Alyssa mea ca trec ore bune si nu reusesc sa-i var pe gat nici un gram de lapte, eu ii dau humana ca al meu s-a terminat in august, am inceput si diversificarea cu fructe razuite si fulgi de orez si mananca foarte bine dar doar cand are maria sa chef.
va
pe toti
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
andreea.a spune:
Beatriced - sa va traiasca crestinul! Sa fie sanatos, voinic si frumos! Si destept cat incape! ![]()
CrisDun - eu una am o parere foarte proasta despre spitalele din Romania. Pe bune, am impresia ca e ca la inchisoare acolo! Te si trateaza ca pe un detinut.
Nici sperante ca o sa se schimbe ceva prea curand nu am.. De aia nici nu vreau sa ma mai duc. Cred ca maine va fi ultima vizita, daca nu ma convinge dr ca e musai sa mai vin. Il pot pansa eu cu betadina si baneocin fara probleme. Si cu mult mai multa dragoste!
Androix - sper din suflet ca Filip sa nu pateasca nimic la degetel. Poate e doar o mica mica bubita si ii trece. Sterge cu betadina si pune-i pudra cu baneocin, poate-i trece! Va pup! Si-ti tin pumnii cu aia din bloc!!! ![]()
Si pentru ca urasc ploaia asta si ma plictiseam groaznic in casa, caci n-am avut chef sa fac NIMIC azi, l-am trimis pe al meu sot (in cizme - hi hi hi) sa cumpere aparat digital. Ca tot ne codeam de muuult.. Asa ca va invit la cateva poze: Eric la 3 luni jumate
V-am papat! 
Andreea, mama lui Eric Andrei
(16 iunie 2005)
Pozele noastre
beatriced spune:
Andreea.a, Chrisdun, multumim mult...
Andreea.a, mai ce baiat mare ai? Si frumusel foc! Seamana cu tine!
Mami de
Alex mâncăcios
Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex 
Beatrice
Androix spune:
Beatrice, sa va traiasca minul crestin, sa fie sanatos si sa va faca fericiti. V-am vazut si pozele sunteti niste frumosi.
In legatura cu OPC-ul, trimit si la ei pentru ca o lucrare s-a facut acum 2 ani dar anul asta a inceput sa ploua, iar garantia cica a expirat ![]()
![]()
Sa vina si ei sa vada ce lucrare s-a facut, sa faca o ancheta ceva.
Si ca sa fie tabloul complet Filip fornaie, transpira intr-o veselie si mi-e groaza sa nu raceasca...
Altfel el este foarte vioi, dar in permanenta transpirat, iar sursa, adik sotul 

in preajma in permanenta...
PS: Andreea, stop te-ai inoit!
Super!
sa-l stapaniti sanatosi si sa faceti poze frumoase cu el!
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
beatriced spune:
Andreea (Androix) multumim mult! Si Alex a fost racit si a avut nasul infundat, nu-ti mai zic ca si acum zici ca e furnal, asa face... Iar nasul e plin de mucisori aposi... Bine ca i-a mai trecut ca altfel nu stiu ce mai faceam, iar dupa ce i-a trecut lui, am luat eu si Seb raceala... Off! Sanatate multa si aveti grija de voi...
Mami de
Alex mâncăcios
Beatrice